Põhiline Suhted Elba Ramalho

Elba Ramalho

Teie Homseks Horoskoop

Elba RamalhoVanus 69 aastat vana Tähtkuju Lõvi Suhted 3 kokku Lapsed 3 last

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Elba Ramalho tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Elba Ramalho oli varem abielus Gaetano Lopes (2001 - 2008)ja Maurício Mattar.



Elba Ramalhoga on olnud kohtumist Junno Andrade (1989).






Umbes

Elba Ramalho on 69-aastane Brasiilia muusik, sündinud 17. augustil 1951 Brasiilias Paraibas Conceicaos. Tema Tähtkuju on Lõvi



Elba Ramalho kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1951 sündi, Brasiilia näitlejad ja Brasiilia naislauljad.

Panustage

Aidake meil oma Elba Ramalho profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



lee byung hun song hye kyo

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks20 aastat, 8 kuud12 aastat, 4 kuud-
Kohtumine16 kuud, 1 päev--
Kokku320 aastat, 8 kuud8 aastat, 4 kuud6 kuud, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiElba
PerekonnanimiRamalho
Täisnimi sündidesElba Maria Nunes Ramalho
Vanus69 aastat
Sünnipäev17. august 1951
SünnikohtConceicao, Paraiba, Brasiilia
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvBlond
TähtkujuLõvi
RahvusValge
RahvusBrasiillane
AmetitekstÜksiklaulja-laulukirjutaja, muusikakunstnik, esineja, kirjanik
OkupatsioonMuusik
Muusikažanr (tekst)MPp, kaste, Forró

Elba Ramalho (sündinud 17. augustil 1951 Conceiçãos Paraíbas) on Brasiilia laulukirjutaja, esitaja, luuletaja ja näitleja. Mõnikord nimetatakse teda 'Forró kuningannaks'.

Lisateave Elba Ramalho kohta Elba Ramalhost vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
3 Junno Andrade KohtumineJuuli 198919896 kuud
kaks Gaetano Lopes Abielus1988September 200820 aastat
1Maurício MattarAbielus198619904 aastat
Junno Andrade #3

Junno Andrade

1989

Junno Andrade ja Elba Ramalho läksid lahku 1 ...[vaata paari] Gaetano Lopes #kaks

Gaetano Lopes

1988 - 2008

Gaetano Lopes ja Elba Ramalho on lahutatud ...[vaata paari] Maurício Mattar #1

Maurício Mattar

1986 - 1990

Elba Ramalho ja Maurício Mattar on lahutatud ...[vaata paari] #3

Junno Andrade

1989

Junno Andrade ja Elba Ramalho kohtusid 1989. aasta juulis.

Suhe 6 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Vanus1%'> Ühilduvus 16% vaata suhet #kaks

Gaetano Lopes

1988 - 2008

Gaetano Lopes ja Elba Ramalho lahutatakse pärast 7-aastast abielu. Neil oli 2 last.

Suhe 20 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaak1%Vanus1%'> Ühilduvus 1% Lapsed 2 last vaata suhet #1

Maurício Mattar

1986 - 1990

Elba Ramalho ja Maurício Mattar on lahutatud.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Vanus1%'> Ühilduvus Neli, viis% Lapsed 1 laps vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Elba Ramalho 69 LõviMuusik
Brasiillane
Junno Andrade 57 NeitsiLaulja
Brasiillane
Gaetano Lopes Neli, viis Juhataja
Brasiillane
Maurício Mattar57 JäärNäitleja
Brasiillane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
LuãMees24. juuni 198733 aastat vana Maurício Mattar
Maria ClaraNaine200219-aastane Gaetano Lopes
Maria EsperançaNaine200615 aastat vana Gaetano Lopes

Pildigalerii

Luciana Gimenez - 2017 Luciana Gimenez - 2017 Luciana Gimenez - 2017 Luciana Gimenez - 2017 Luciana Gimenez - 2017 Luciana Gimenez ja Elba Ramalho - 2016 Elba Ramalho ja Junno Andrade

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
SuperStar2014IseTelesaade
Kariibi mere lill2013IseTelesaade
Soojendage seda!2011IseTelesaade
Mees, kes villis pilvi2009IseFilm
CQC: makske, mis see maksab2008IseTelesaade
Brasiilia biidid2007Ise (2 osa, 2008-2012)Telesaade
Nelson Gonçalves2002IseFilm
Hurraa Püha Johannes!2002IseFilm
Hiline aeg2000IseTelesaade
Mandacaru1997BeataTelesaade
Tule alt väljaüheksateist üheksakümmend kuusCidamar 1 osa, 1997Telesaade
Trikster1986MargotFilm
Rios Rios1985IseTelesaade
Surm ja elu Severina1977Film
Fantastiline1973IseTelesaade
Raul Gili programm1967Ise (2007)Telesaade
Näita rohkem Näita vähem

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
28. mai 2021 ... hõivatud Philipps ja Marc Silverstein fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Justin Shenkarow
Justin Shenkarow
28. mai 2021 ... Justin Shenkarowi uudised, kuulujutud, fotod Justin Shenkarowist, elulugu, Justin Shenkarowi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Justin Shenkarowi suhteloend. Justin Shenkarow tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Justin Shenkarowi suhetest.
Columbus Lühike
Columbus Lühike
28. mai 2021 ... Columbuse lühiuudised, kuulujutud, fotod Columbus Shortist, elulugu, Columbuse lühike sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Columbus Lühike suhete loend. Columbuse lühike tutvumislugu, 2021, 2020, Columbuse lühikeste suhete loend.
Kristina hagan
Kristina hagan
28. mai 2021 ... Kristina Hagani uudised, kuulujutud, fotod Kristina Haganist, elulugu, Kristina Hagani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kristina Hagani suhteloend. Kristina Hagani tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kristina Hagani suhetest.
Lisa Distefano ja Paul Watson
Lisa Distefano ja Paul Watson
28. mai 2021 ... Lisa Distefano ja Paul Watsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Natalia Tena
Natalia Tena
28. mai 2021 ... Natalia Tena uudised, kuulujutud, fotod Natalia Tenast, elulugu, Natalia Tena poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Natalia Tena suhteloend. Natalia Tena tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Natalia Tena suhetest.
Gina Gershon
Gina Gershon
28. mai 2021 ... Gina Gershoni uudised, kuulujutud, fotod Gina Gershonist, elulugu, Gina Gershoni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Gina Gershoni suhete loend. Gina Gershoni tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Gina Gershoni suhetest.