Põhiline Suhted Elton John

Elton John

Teie Homseks Horoskoop

Elton John AbielusKoht 2663 -355Vanus 74 aastat vana Tähtkuju Jäär Suhted 5 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Elton John ja David FurnishDavid Furnish ja Elton John on olnud abielus kuus aastat alates 21. detsembrist 2014. vaata suhet

Suhted

Elton John oli varem abielus Renate Blaueliga(1984 - 1988).








Elton John on olnud suhetes Gary Clarkega(1982 - 1984), Linda Woodrow(1966 - 1970)ja John Reid.



kes on Tracey Edmondsi tutvumine

Umbes

Elton John on 74-aastane Briti muusik. Reginald Kenneth Dwight sündis 25. märtsil 1947 Inglismaal, Middlesexis, Pinneris, Suurbritannias. Ta on kuulus muusikakarjääri ning 1963 - praeguse ja 1962 - praeguse karjääri My Song, Goodbye Yellowbrick Road & Tuule küünal poolest. Tema Tähtkuju on Jäär.






Elton John on olnud David Furnishiga ekraanil Kuninglikud pulmad (2011).



Elton John kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Geffen Recordsi artistid, Grammy auhinna võitjad ja MCA Recordsi artistid.

Panustage

Aidake meil oma Elton Johni profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks27 aastat, 7 kuud16 aastat, 8 kuud5 aastat, 10 kuud
Tutvumisleht34 aastat2 aastat2 aastat
Kokku527 aastat, 7 kuud7 aastat, 10 kuud2 aastat

Üksikasjad

EesnimiElton
Keskmine nimiHerakles
PerekonnanimiJohn
Täisnimi sündidesReginald Kenneth Dwight
Alternatiivne nimiElton John, raketimees, Sharon, Elton Hercules John, Elton Johni aidsifond, pinballi võlur, Reginald Dwight
Vanus74 aastat
Sünnipäev25. märts 1947
SünnikohtPinner, Middlesex, Inglismaa, Suurbritannia
Kõrgus5 '8' (173 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - hele
Eristav tunnusSuured suured nägusad prillid., Ennekuulmatud kostüümid ja prillid., Hammaste vahe., Punased juuksed., Rikkalik falsettohääl., Parema kõrva kõrvarõngas., Paksud jämedad sõrmed, karvaste käte ja rinnaga kostüüm, enne juuksesirmi saamist kuulsalt kiilas. , Üle 250 000 paari päikeseprille: suurimad kollektsioonid maailmas., Outlandishi kostüümid tema varases karjääris.
TähtkujuJäär
SeksuaalsusGei
RahvusValge
RahvusBriti
ÜlikoolKuninglik Muusikaakadeemia
AmetitekstLaulja-laulukirjutaja, helilooja, pianist, helilooja ja aeg-ajalt näitleja
OkupatsioonMuusik
Taotle kuulsustMinu laul, hüvasti kollase tellisega tee ja küünal tuules
Muusikažanr (tekst)Rock, Pop Rock, Glam Rock, Pehme Rock, R & B, Rütm Ja Bluus, Klaverirokk, Pop
MuusikažanrRock, pop / rock, klaver
Aasta (d) aktiivne1964 – praegune, muusikaline karjäär, 1963 – tänapäev, 1962 – tänapäev
MuusikastiilRock & Roll, laulja / laulukirjutaja, kaasaegne täiskasvanu, pehme rokk, kaasaegne pop / rokk, albumi rokk, AM pop
Muusika meeleoluTugev, ärritav, rulliv, sentimentaalne, melanhoolne, hoolimatu, stiilne, orgaaniline, rõõmsameelne, enesekindel, tahtlik, nägelik, lõbus, peegeldav, õppimine, elav, kapriisne, öine, rõõmsameelne / heatahtlik, räme, mänguline
PillVokaalid, klaver, klaviatuurid
Pill (tekst)Vokaal, klaver, klahvpillid, orel, kitarr
PlaadifirmaPhilips, kongress, DJM, UNI, Paramount, MCA, Geffen, Rocket Record Company / saar, universaalne, Interscope, Mercury, UMG, Virgin EMI, Rocket, saar, Island Def Jam
Seotud aktidBernie Taupin, Tim Rice, John Lennon, Yoko Ono, Kiki Dee, Billy Joel, George Michael, Eminem, Gladys Knight, Stevie Wonder, Anastacia, Dionne Warwick ,, Neil Sedaka, Gary Barlow, Fall Out Boy, Bernie Taupin, Tim Rice John Lennon, Kiki Dee, Billy Joel, George Michael, Eminem, Gladys Knight, Stevie Wonder, Celine Dion, Dionne Warwick, Neil Sedaka, Gary Barlow, Eric Clapton, Nik Kershaw, kuninganna, T-Rex, Babyshambles, Lady Gaga
Ametlikud veebisaidideltonjohn.com, eltonography.com, http://eltonjohn.com
IsaStanley Dwight
EmaSheila Eileen Harris Dwight
LemmikbändidT-Rex, John Lennon, kuninganna, George Michael, Gary Barlow, Stevie Wonder, Dionne Warwick
Lemmikud tarvikudLõhnaküünlad, Polaroid kaamera, Versace vööd, Versace mütsid, Versace sallid, Wabi Sabi jaht, päikeseprillid

Sir Elton Hercules John CH CBE (sündinud Reginald Kenneth Dwight; 25. märts 1947) on inglise laulja, laulukirjutaja, pianist ja helilooja. Koostöös enam kui 30 albumil alates 1967. aastast lüürika Bernie Taupiniga on John müünud ​​üle 300 miljoni plaadi, tehes temast kõigi aegade enimmüüdud muusikakunstnikke. Tal on rohkem kui viiskümmend 40 parimat hitti Suurbritannia singlitabelis ja USA Billboard Hot 100-s, sealhulgas seitse numbrit Suurbritannias ja üheksa USA-s, samuti seitse järjestikust albumit number üks USA-s. Tema Walesi printsessile Dianale pühendatud pühendusega ümber kirjutatud tema singel „Küünal tuules 1997“ müüdi üle 33 miljoni eksemplari kogu maailmas ning on enimmüüdud singel Suurbritannia ja USA singlitabelite ajaloos. Ta on produtseerinud ka plaate ja aeg-ajalt mänginud filmides. Johnile kuulus Watford F.C. aastatel 1976–1987 ja 1997–2002. Ta on klubi auelu president.

Lisateave Elton Johni kohta Vähem Elton Johni kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5David FurnishAbielusOktoober 1993kohal27 aastat
4Renate BlauelAbielus1983November 19885 aastat
3Gary ClarkeSuhe198219842 aastat
kaksLinda WoodrowSuhe196619704 aastat
1John ReidSuhe -
David Furnish #5

David Furnish

1993

David Furnish ja Elton John on abiellunud ...[vaata paari] Renate Blauel #4

Renate Blauel

1983 - 1988

Renate Blauel ja Elton John lahutati ...[vaata paari] Gary Clarke #3

Gary Clarke

1982 - 1984

Gary Clarke ja Elton John on lahus ...[vaata paari] Linda Woodrow #kaks

Linda Woodrow

1966 - 1970

Linda Woodrow ja Elton John läksid lahku 197 ...[vaata paari] John Reid #1

John Reid

John Reid ja Elton John on lahus ...[vaata paari] #5

David Furnish

1993

David Furnish ja Elton John on olnud abielus 6 aastat. Nad olid kohtunud 11 aastat pärast kokkutulekut oktoobris 1993. Pärast 9 aastat kestnud kihlust abiellusid nad 21. detsembril 2014.

dr.robert rey ja haley lahutus
Suhe 27 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus13%'> Ühilduvus 2. 3% Lapsed 2 last vaata suhet #4

Renate Blauel

1983 - 1988

Renate Blauel ja Elton John lahutatakse pärast 4-aastast abielu.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Vanus69%'> Ühilduvus 33% vaata suhet #3

Gary Clarke

1982 - 1984

Gary Clarke ja Elton John olid omavahelistes suhetes aastatel 1982 kuni 1984.

Suhe 2 aastat vaata suhet #kaks

Linda Woodrow

1966 - 1970

Linda Woodrow ja Elton John dateerisid aastatel 1966–1970.

Suhe 4 aastat vaata suhet #1

John Reid

John Reidil ja Elton Johnil oli suhe.

kes on 2016. aasta cristiano ronaldo
MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak60%Vanus84%'> Ühilduvus 51% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Elton John74. JäärMuusik
Briti
David Furnish58 SkorpionIseloom
Kanada
Renate Blauel68 kalaPianist
Saksa keel
Gary Clarke-
Linda Woodrow-
John Reid71 NeitsiJuhataja
Šoti

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Zachary Jackson Levon (Vastu võetud)Mees25. detsember 201010 aastat vana David Furnish
Eelija Joseph DanielMees11. jaanuar 20138-aastane David Furnish

Pildigalerii

Emma Thompson, Jim Carrey ja Elton John - 68. aastapreemia (1996) Lars Ulrich ja Jessica Miller koos Elton Johniga Elton John ja Kesha - 60. iga-aastane Grammy auhind - näitus (2018) Elton John koos Eddie Vedderi ja Jill McCormickiga ning nende tütred Olivia ja Harper Elton John Graham Nortoni näitus koos Elton Johniga (veebruar 2016) Graham Nortoni näitus koos Elton Johni ja Jack Blackiga (veebruar 2016) Graham Nortoni näitus koos Zoolanderi osatäitjate, Elton Johni ja Jack Blackiga (veebruar 2016) Graham Nortoni näitus koos Zoolanderi osatäitjate, Elton Johni ja Jack Blackiga (veebruar 2016) Ozzy Osbourne ja Sharon Osbourne osalevad 25. septembril 2007 New Yorgis The Waldorf Astoria hotellis Elton Johni aidsifondi kuuendal aastahüvitisel 'Kestev nägemus'. Ozzy Osbourne ja Sharon Osbourne osalevad 25. septembril 2007 New Yorgis The Waldorf Astoria hotellis Elton Johni aidsifondi kuuendal aastahüvitisel 'Kestev nägemus'. Ozzy Osbourne ja Sharon Osbourne osalevad 25. septembril 2007 New Yorgis The Waldorf Astoria hotellis Elton Johni aidsifondi kuuendal aastahüvitisel 'Kestev nägemus'.

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Beats1 Elton John: Uuendamine ja taastamine2018Telesaade
Kingsman: Kuldne ring2017Elton JohnFilm
Nashville2012Sir Elton JohnTelesaade
Koomiline kergendus (minust saab) 500 miili2007Telefilm
Aasta tagasi retentive2006Elton JohnTelesaade
Tee El Dorado juurde2000Jutustaja (hääl)Film
Will & Grace1998Elton JohnTelesaade
Vürtsimaailm1997Elton JohnFilm
Ally McBeal1997Elton JohnTelesaade
South Park1997Sir Elton JohnTelesaade
Nanny1993Elton JohnTelesaade
Simpsonid1989Elton JohnTelesaade
Tommy1975Pinballi võlurFilm
Kas olete kunagi näinud?1973Telesaade
Suvekarussell1970EsinejaTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Elton John ja David FurnishDavid Furnish
    • Kuninglikud pulmad
      2011
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Bruce Dickinson ja Leana Dolci
Bruce Dickinson ja Leana Dolci
28. mai 2021 ... Bruce Dickinsoni ja Leana Dolci fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Sophie karbjinski
Sophie karbjinski
28. mai 2021 ... Sophie Karbjinski uudised, kuulujutud, fotod Sophie Karbjinskist, elulugu, Sophie Karbjinski poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Sophie Karbjinski suhete loend. Sophie Karbjinski tutvumisajalugu, 2021, 2020, Sophie Karbjinski suhete loend.
Tara Booher
Tara Booher
28. mai 2021 ... Tara Booheri uudised, kuulujutud, fotod Tara Booherist, elulugu, Tara Booheri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tara Booheri suhete loend. Tara Booheri tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Tara Booheri suhetest.
Matt Kaplan ja Claire Holt
Matt Kaplan ja Claire Holt
28. mai 2021 ... Matt Kaplani ja Claire Holti fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Reza Jahangiri
Reza Jahangiri
28. mai 2021 ... Reza Jahangiri uudised, Gossip, fotod Reza Jahangirist, elulugu, Reza Jahangiri sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Reza Jahangiri suhete loend. Reza Jahangiri tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Reza Jahangiri suhetest.
Robert Lee
Robert Lee
28. mai 2021 ... Robert Lee uudised, kuulujutud, fotod Robert Lee'st, elulugu, Robert Lee sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Robert Lee suhete loend. Robert Lee tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Robert Lee suhetest.
Magdaléna Rybáriková
Magdaléna Rybáriková
28. mai 2021 ... Magdaléna Rybáriková uudised, kuulujutud, fotod Magdaléna Rybáriková'st, elulugu, Magdaléna Rybáriková poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Magdalena Rybarikova suhete loend. Magdalena Rybáriková tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Magdaléna Rybáriková suhetest.