Põhiline Suhted Emma Watson

Emma Watson

Teie Homseks Horoskoop

Emma Watson Tutvumisleht33. koht -12Vanus 31 aastat vana Tähtkuju Jäär Suhted 18 kokku

Kellega ta praegu käib?

Emma Watson ja Leo RobintonLeo Robinton alustas Emma Watsoniga kohtumist oktoobris 2019. vaata suhet

Suhted

Emma Watson on olnud suhetes Tom Feltoniga(2019), Cole Cook (ettevõtja)(2019), Brendan Wallace(2018 - 2019), Akord Overstreet(2018 - 2019), William(2015 - 2017), Roberto Aguire(2015), Prints Harry(2015), Matthew Janney(2014), Will Adamowicz(2011 - 2013), Johnny Simmons(2011), George Craig(2010), Rafael Cebrián(2009 - 2010), Jay Barrymore(2008 - 2009), Francis Boulle(2008), Angus Willoughby(2007 - 2008)ja Tom Ducker(2006 - 2007).








john cusack jodi lyn o'keefe

Kuuldavasti on Emma Watson haakinud Roberto Agnilleraga(2008).



Umbes

Emma Watson on 31-aastane Briti näitlejanna. Sündinud Emma Charlotte Duerre Watsonina 15. aprillil 1990 Pariisis Prantsusmaal ja saanud hariduse Inglismaal Oxfordis Headingtoni koolis ja Londoni Kuninglikus Draamateaduste Akadeemias. Ta on kuulus Hermione Grangeri poolest filmis 'Harry Potter' (2001 - 11). Tema sodiaagimärk on Jäär.






Emma Watson on osalenud 11 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Eddie Redmayne Minu nädal Marilyniga (2011), Dan Stevens sisse Kaunitar ja koletis (2017), Daniel Brühl sisse Köln (2015), Douglas Booth sisse Noah (2014)ja Ethan Hawke sisse Taandareng (2015).



Emma Watson kuulub järgmistesse nimekirjadesse: inglise naismodellid, inimesed Pariisist ja inglise filminäitlejad.

Panustage

Aidake meil oma Emma Watsoni profiili luua! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht172 aastat, 1 kuu10 kuud, 9 päeva1 kuu, 1 päev
Kuuldavasti1---
Kokku182 aastat, 1 kuu9 kuud, 22 päeva1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiEmma
Keskmine nimiCharlotte Duerre
PerekonnanimiWatson
Neiupõlve nimiWatson
Täisnimi sündidesEmma Charlotte Duerre Watson
Alternatiivne nimiSisse
Vanus31 aastat
Sünnipäev15. aprill 1990
SünnikohtPariis, Prantsusmaa
Kõrgus5 '5' (165 cm)
Kaal50 kg (110 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - hele
TähtkujuJäär
SeksuaalsusOtse
ReligioonMuu
RahvusValge
RahvusBriti
KeskkoolDraakoni kool, Oxford, Inglismaa, Headingtoni kool, Oxford, Inglismaa, Londoni Kuninglik Draamateaduste Akadeemia.
ÜlikoolBrowni ülikool bakalaureusekraadiks inglise kirjanduses (2014)
AmetitekstNäitleja, modell, produtsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustHermione Granger filmis 'Harry Potter' (2001 - 11)
Aasta (d) aktiivne1999 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Markham, Froggatt & Irwin, William Morris Endeavour, tormimudeli juhtimine
Brändi kinnitus(2009) Burberry Luxury kaupluste trükireklaam, (2001) Nestle Cheerios teravilja telereklaam, (2011) Lancôme 'Trésor Midnight Rose' prantsuse parfüümi (Suurbritannia) telereklaam (Suurbritannia), (2011) Lancôme Paris 'Trésor Midnight Rose reklaamtreklaamid lõhn.
Rind (tollides)32
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)2. 3
Puusad (tollides)3. 4
Riiete suurus4
Kinga suurus8 (USA), 40 (EL), 6,5 (Ühendkuningriik), 250 (J)
Ametlikud veebisaididwww.emmawatsonofficial.com, www.emmawtribute.com, www.emmaempire.net, emma-watson.net, www.twitter.com/emwatson, www.facebook / emmawatson, www.emmawatson.com, facebook.com/emmawatson, www.nndb.com/people/036/000028949/, www.biography.com/people/emma-watson-20660247
IsaChris Watson
EmaJacqueline Watson
VendAlex Watson, Toby Watson (kasuvend)
ÕdeLucy Watson (kasuõde), Nina Watson (õde)
SõberDaniel Radcliffe, Bonnie Wright, Rupert Grint, Evanna Lynch, Kaya Scodelario, Tom Felton, Logan Lerman, Ezra Miller
Seotud inimesedAlan Rickman
LemmikloomadMullid (kass), Domino (kass)
LemmikinimesedCarlos Ruiz Zafon (autor)
LemmikfilmidNotting Hill [1999], Grease, Shrek, Shrek 2, Uhkus ja eelarvamus, Vapper süda, Gladiaator, Autod 2
Lemmikud telesaatedSõbrad, Gossip Girl
LemmikbändidMustad klahvid
LemmiklauludBeebi (Justin Bieber)
LemmikraamatudHarry Potter ja Azkabani vang (JKRoiwling) [2003], päeva jäägid, Pantom Tollbooth (Norton Juster), Noughts & Crosses (Malorie Blackman), Islanders (Roland Pertwee)
LemmiktoidudRöstsai, prantsuse, itaalia, hispaania, šokolaad, praetud kala
LemmikvärvidRoosa, sinine, roheline
Lemmikud tarvikudD&G käekotid

Emma Charlotte Duerre Watson (sündinud 15. aprillil 1990) on inglise näitleja, modell ja aktivist. Ta on pälvinud tunnustuse rollide eest nii kassahittides kui ka sõltumatutes filmides, samuti naiste õigustöö eest. Forbes ja Vanity Fair on Watsoni hinnatud maailma enim tasustatud näitlejannade hulka ning ajakiri Time nimetas teda 2015. aastal maailma saja mõjukaima inimese hulka.

Lisateave Emma Watsoni kohta Emma Watsoni kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
18Leo RobintonSuheOktoober 2019kohal1 aasta
17Tom FeltonSuhe R August 2019 -
16Cole Cook (ettevõtja)Suhe R Mai 2019Juuni 20191 kuu
viisteistBrendan WallaceSuheOktoober 2018Mai 20197 kuud
14Akord OverstreetSuheVeebruar 20182019. aasta10 kuud
13WilliamSuheOktoober 2015November 20172 aastat
12Roberto AguireSuheJuuni 2015September 20153 kuud
üksteistPrints HarryTeadmata R Veebruar 2015Veebruar 2015-
10Matthew JanneySuheJaanuar 2014Nov 201410 kuud
9Will AdamowiczSuheOktoober 2011August 20131 aasta
8Johnny SimmonsSuheJuuni 2011November 20115 kuud
7George CraigSuheJuuni 2010September 20103 kuud
6Rafael CebriánSuheJuuli 2009Mai 201010 kuud
5Jay BarrymoreSuheAugust 2008Veebruar 20097 kuud
4Roberto AgnilleraKohtumine R Juuli 2008Juuli 2008-
3Francis BoulleSuheMai 2008September 20084 kuud
kaksAngus WilloughbySuhe200720081 aasta
1Tom DuckerSuheSeptember 2006Oktoober 20071 aasta
Leo Robinton #18

Leo Robinton

2019. aasta

Leo Robinton hakkas Emma Watsoniga kohtuma Oc ...[vaata paari] Tom Felton #17Kuulujutt

Tom Felton

2019. aasta

Kuuldavasti kohtub Tom Felton Emma Watso'ga ...[vaata paari] Cole Cook (ettevõtja) #16Kuulujutt

Cole Cook (ettevõtja)

2019. aasta

Cole Cook (ettevõtja) ja Emma Watson on ...[vaata paari] Brendan Wallace #viisteist

Brendan Wallace

2018 - 2019

Brendan Wallace ja Emma Watson on lahus ...[vaata paari] Akord Overstreet #14

Akord Overstreet

2018 - 2019

Chord Overstreet ja Emma Watson eraldusid ...[vaata paari] William #13

William

2015 - 2017

William ja Emma Watson lahkusid novembris 2017 ...[vaata paari] Roberto Aguire #12

Roberto Aguire

2015

Roberto Aguire ja Emma Watson läksid lahku S ...[vaata paari] Prints Harry #üksteistKuulujutt

Prints Harry

2015

Kuuldavasti prints Harry ja Emma Watson ...[vaata paari] Matthew Janney #10

Matthew Janney

2014

Matthew Janney ja Emma Watson läksid lahku N ...[vaata paari] Will Adamowicz #9

Will Adamowicz

2011 - 2013

Kas Adamowicz ja Emma Watson läksid lahku ...[vaata paari] Johnny Simmons #8

Johnny Simmons

2011

Johnny Simmons ja Emma Watson läksid lahku N ...[vaata paari] George Craig #7

George Craig

2010

George Craig ja Emma Watson läksid lahku septembris ...[vaata paari] Rafael Cebrián #6

Rafael Cebrián

2009 - 2010

Rafael Cebrián ja Emma Watson läksid lahku ...[vaata paari] Jay Barrymore #5

Jay Barrymore

2008 - 2009

Jay Barrymore ja Emma Watson lahkusid Ma ...[vaata paari] Roberto Agnillera #4Kuulujutt

Roberto Agnillera

2008

Roberto Agnillera ja Emma Watson on lahus ...[vaata paari] Francis Boulle #3

Francis Boulle

2008

Francis Boulle ja Emma Watson läksid lahku kahes ...[vaata paari] Angus Willoughby #kaks

Angus Willoughby

2007 - 2008

Angus Willoughby ja Emma Watson läksid lahku ...[vaata paari] Tom Ducker #1

Tom Ducker

2006 - 2007

Tom Ducker ja Emma Watson läksid lahku 29. päeval[vaata paari] #18

Leo Robinton

2019. aasta

Leo Robinton ja Emma Watson on kohtunud alates 2019. aasta oktoobrist.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 58% vaata suhet #17

Tom Felton

2019 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Tom Felton 2019. aasta augustis Emma Watsoniga ühendust võtnud.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 65% vaata suhet #16

Cole Cook (ettevõtja)

2019 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Cole Cook (ettevõtja) võtnud Emma Watsoni tööle 2019. aasta mais.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 93% vaata suhet #viisteist

Brendan Wallace

2018 - 2019

Brendan Wallace'il ja Emma Watsonil oli suhe oktoobrist 2018 kuni maini 2019.

Suhe 7 kuud MõõdaTulemusHiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 36% vaata suhet #14

Akord Overstreet

2018 - 2019

Chord Overstreet ja Emma Watson on dateeritud märtsist 2018 kuni 2019.

Suhe 10 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #13

William

2015 - 2017

William ja Emma Watson on dateeritud oktoobrist 2015 kuni novembrini 2017.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaak40%Vanus98%'> Ühilduvus 35% vaata suhet #12

Roberto Aguire

2015

Roberto Aguire ja Emma Watson on dateeritud 2015. aasta juunist septembrini.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 69% vaata suhet #üksteist

Prints Harry

2015 (kuulujutt)

Kuuldavasti ühendas prints Harry Emma Watsoni 2015. aasta veebruaris.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #10

Matthew Janney

2014

Matthew Janney ja Emma Watson dateerisid 2014. aasta jaanuarist novembrini.

Suhe 10 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 46% vaata suhet #9

Will Adamowicz

2011 - 2013

Will Adamowicz ja Emma Watson käisid oktoobrist 2011 kuni augustini 2013.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 48% vaata suhet #8

Johnny Simmons

2011

Johnny Simmons ja Emma Watson dateerisid juunist novembrini 2011.

Suhe 5 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 77% vaata suhet #7

George Craig

2010

George Craig ja Emma Watson dateerisid 2010. aasta juunist septembrini.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 48% vaata suhet #6

Rafael Cebrián

2009 - 2010

Rafael Cebrián ja Emma Watson dateerisid juulist 2009 kuni maini 2010.

Suhe 10 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%'> Ühilduvus 30% vaata suhet #5

Jay Barrymore

2008 - 2009

Jay Barrymore ja Emma Watson on dateeritud augustist 2008 kuni märtsini 2009.

Suhe 7 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 51% vaata suhet #4

Roberto Agnillera

2008 (kuulujutt)

Roberto Agnillera on kuulujuttude järgi liitunud Emma Watsoniga 2008. aasta juulis.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #3

Francis Boulle

2008

Francis Boulle ja Emma Watson dateerisid 2008. aastat kuni 2008. aasta septembrini.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus84%'> Ühilduvus 51% vaata suhet #kaks

Angus Willoughby

2007 - 2008

Angus Willoughby ja Emma Watson dateerisid aastatel 2007–2008.

Suhe 1 aasta vaata suhet #1

Tom Ducker

2006 - 2007

Tom Ducker ja Emma Watson on dateeritud septembrist 2006 kuni oktoobrini 2007.

Suhe 1 aasta vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Emma Watson31 JäärNäitleja
Briti
Leo Robinton31 SkorpionÄri
Ameeriklane
Tom Felton33 NeitsiNäitleja
Briti
Cole Cook (ettevõtja)30 JäärÄri
Ameeriklane
Brendan Wallace38 Äri
Ameeriklane
Akord Overstreet32 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
William31 Äri
Ameeriklane
Roberto Aguire32 LõviNäitleja
Mehhiko
Prints Harry36 NeitsiHonorar
Briti
Matthew Janney28 SkorpionÜliõpilane
Ameeriklane
Will Adamowicz31 KaljukitsÜliõpilane
Ameeriklane
Johnny Simmons3. 4 AmburNäitleja
Ameeriklane
George Craig30 VähkMudel
Briti
Rafael CebriánN KaaludTrummar
Hispaania keel
Jay Barrymore37 kalaNäitleja
Briti
Roberto Agnillera38 VähkNäitleja
Itaalia keel
Francis Boulle32 KaaludTõsielu TV
Briti
Angus Willoughby- Näitleja
Austraallane
Tom Ducker- Ragbi Liit
Inglise
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Pildigalerii

Emma Watson - koos kaunitari Leo Robintoniga Los Angeleses Emma Watson - koos kaunitari Leo Robintoniga Los Angeleses Emma Watson - koos kaunitari Leo Robintoniga Los Angeleses Emma Watson - koos kaunitari Leo Robintoniga Los Angeleses Emma Watson - koos kaunitari Leo Robintoniga Los Angeleses Emma Watson - koos kaunitari Leo Robintoniga Los Angeleses Emma Watson - koos kaunitari Leo Robintoniga Los Angeleses Emma Watson - koos kaunitari Leo Robintoniga Los Angeleses Emma Watson - koos kaunitari Leo Robintoniga Los Angeleses Emma Watson - koos kaunitari Leo Robintoniga Los Angeleses Emma Watson - koos kaunitari Leo Robintoniga Los Angeleses Emma Watson - koos kaunitari Leo Robintoniga Los Angeleses

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Väikesed naised2019. aastaMeg märtsFilm
Kaunitar ja koletis2017IlusFilm
Ring2017JahFilm
Taandareng2015Angela GrayFilm
Köln2015LenaFilm
Noah2014IlaFilm
See on lõpp2013Emma WatsonFilm
Blingi rõngas2013NickiFilm
Müürililleks olemise hüved2012SamFilm
Harry Potter ja surma pühitsused: 2. osa2011Hermione grangerFilm
Minu nädal Marilyniga2011LucyFilm
Harry Potter ja surma pühitsused: 1. osa2010Hermione grangerFilm
Harry Potter ja poolvereline prints2009Hermione grangerFilm
Jutustus Despereaux'st2008Printsess Hernes (hääl)Film
Harry Potter ja Fööniksi orden2007Hermione grangerFilm
Balletijalatsid2007Pauline fossiilTelefilm
Laste pidu palees2006Emma WatsonTelesaade
Harry Potter ja tulepokaal2005Hermione grangerFilm
Harry Potter ja Azkabani vang2004Hermione grangerFilm
Harry Potter ja saladuste koda2002Hermione grangerFilm
Harry Potter ja nõia kivi2001Hermione grangerFilm
Dibley vikaar1994Austatud IrisTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Eddie Redmayne ja Emma WatsonEddie Redmayne
    • Minu nädal Marilyniga
      2011
    [vaata sobivust]
  • Emma Watson ja Dan StevensDan Stevens
    • Kaunitar ja koletis
      2017
    [vaata sobivust]
  • Emma Watson ja Daniel BrühlDaniel Brühl
    • Köln
      2015
    [vaata sobivust]
  • Emma Watson ja Douglas BoothDouglas Booth
    • Noah
      2014
    [vaata sobivust]
  • Emma Watson ja Ethan HawkeEthan Hawke
    • Taandareng
      2015
    [vaata sobivust]
  • Emma Watson ja Freddie StromaFreddie Stroma
    • Harry Potter ja poolvereline prints
      2009
    [vaata sobivust]
  • Emma Watson ja James NortonJames Norton
    • Väikesed naised
      2019. aasta
    [vaata sobivust]
  • Emma Watson ja Logan LermanLogan Lerman
    • Müürililleks olemise hüved
      2012
    [vaata sobivust]
  • Emma Watson ja Stanislav IanevskiStanislav Yanevski
    • Harry Potter ja tulepokaal
      2005
    [vaata sobivust]
  • Reece Thompson ja Emma WatsonReece Thompson
    • Müürililleks olemise hüved
      2012
    [vaata sobivust]
  • Rupert Grint ja Emma WatsonRupert Grint
    • Harry Potter ja surma pühitsused: 1. osa
      2010
    [+2 veel]
Veel Emma Watsoni ekraanil kuvatud võistlusi Vähem Emma Watsoni ekraanil kuvatud võistlusi





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Jacqueline Ray ja Tom Selleck
Jacqueline Ray ja Tom Selleck
28. mai 2021 ... Jacqueline Ray ja Tom Sellecki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Monica Dossetti
Monica Dossetti
28. mai 2021 ... Mónica Dossetti uudised, kuulujutud, fotod Mónica Dossettist, elulugu, Mónica Dossetti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mónica Dossetti suhete loend. Mónica Dossetti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Mónica Dossetti suhetest.
Dick Delaware
Dick Delaware
28. mai 2021 ... Dick Delaware'i uudised, kuulujutud, fotod Dick Delaware'ist, elulugu, Dick Delaware'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Dick Delaware'i suhete loend. Dick Delaware tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Dick Delaware'i suhetest.
Lisa Ortiz (endine naine)
Lisa Ortiz (endine naine)
28. mai 2021 ... Lisa Ortizi (endine naine) uudised, kuulujutud, fotod Lisa Ortizist (endine naine), elulugu, Lisa Ortizi (endine naine) poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend. Lisa Ortizi (endine naine) tutvumisajalugu, 2021, 2020, Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend.
Mike Farrell ja Judy Farrell
Mike Farrell ja Judy Farrell
28. mai 2021 ... Mike Farrelli ja Judy Farrelli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Tanveer K. Atwal
Tanveer K. Atwal
28. mai 2021 ... Tanveer K. Atwali uudised, kuulujutud, fotod Tanveer K. Atwalist, elulugu, Tanveer K. Atwali poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tanveer K. Atwali suhete nimekiri. Tanveer K. Atwali tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Tanveer K. Atwali suhetest.
Nikkala Stott
Nikkala Stott
28. mai 2021 ... Nikkala Stotti uudised, kuulujutud, fotod Nikkala Stottist, elulugu, Nikkala Stoti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nikkala Stotti suhete nimekiri. Nikkala Stotti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nikkala Stotti suhetest.