Põhiline Suhted Erkan Petekkaya

Erkan Petekkaya

Teie Homseks Horoskoop

Erkan Petekkaya AbielusVanus 49 aastat vana Tähtkuju Ambur Suhted 1 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Erkan Petekkaya ja didem petekkayadidem petekkaya ja Erkan Petekkaya on abielus. vaata suhet

Suhted

Erkan Petekkajal pole olnud muid suhteid, millest me teaksime.








Umbes

Erkan Petekkaya on 49-aastane Türgi näitleja, sündinud 11. detsembril 1971 Türgis Diyarbakiris. Tema sodiaagimärk on Ambur



Erkan Petekkaya on osalenud kaheksal ekraanil peetud matšil, sealhulgas Ayça Varlier aastal Sügis (2008), Kas Deniz Çakir Haul (2019)Ayça Bingöl sisse Selline mööduv aeg (2010), Ebru Özkan aastal Purustatud (2014)ja Sezin Akbasogullari aastal Valge mooni (2005).






Erkan Petekkaya kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1970 sündi, 1971 sündi ja Türgi näitleja tüved.



Panustage

Aidake meil luua oma profiili Erkan Petekkaya! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus116 aastat, 2 kuud--
Kokku116 aastat, 2 kuud--

Üksikasjad

EesnimiErkan
PerekonnanimiPetekkaya
Täisnimi sündidesErkan Petekkaya
Vanus49 aastat
Sünnipäev11. detsember 1971
SünnikohtDiyarbakir, Türgi
Kõrgus6 '2¼' (189 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuAmbur
SeksuaalsusOtse
ReligioonMoslem
RahvusValge
RahvusTürgi keel
KeskkoolFenerbahce keskkool
ÜlikoolAnadolu ülikool
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Aasta (d) aktiivne(1990-tänapäev), 1990-tänapäev, 1990-tänapäev
Ametlikud veebisaididerkanpetekkaya.com.tr, http://erkanpetekkaya.com.tr

Erkan Petekkaya (sündinud 11. detsembril 1970) on Türgi näitleja. Ta on mänginud mitmetes teledraamasarjades, sealhulgas Valged moonid (2005–07), „Vaikne torm” (2007–2008) mööduv aeg („Kui aeg läheb mööda”) (2010–12), Dila Hanım (2012–14) ja Purustatud (purustatud tükid) (2014–17).



Lisateave Erkan Petekkaja kohta Erkan Petekkajast vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1didem petekkayaAbielus2005kohal16 aastat
didem petekkaya #1

didem petekkaya

2005

didem petekkaya ja Erkan Petekkaya on abielus ...[vaata paari] #1

didem petekkaya

2005

didem petekkaya ja Erkan Petekkaya on abielus.

Suhe 16 aastat vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Erkan Petekkaya49 AmburNäitleja
Türgi keel
didem petekkaya-

Pildigalerii

Vurgun - jagu 01 Vurgun - jagu 01 Vurgun - jagu 01 Vurgun - jagu 01 Vurgun - jagu 01 Vurgun - jagu 01 Vurgun - jagu 01 Vurgun - jagu 01 Vurgun - jagu 01 Vurgun - jagu 01 Vurgun - jagu 01 Vurgun - jagu 01

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Herseye Ragmen / Sõltumata sellest2021IlhanFilm
Geel Dese Ask2020Murat DüdenliTelesaade
Punane tuba2020SadiTelesaade
Haul2019. aastaKemal VardarTelesaade
Millal2019. aastaFilm
Minu kodu Minu saatus2019. aastaSadiTelesaade
Hullumeelne2018Vlad ImpalerFilm
Ayla: Sõja tütar2017Iskenderuni kindralFilm
Mitteametlik2017Ali Kemal AtesTelesaade
Kolpaçino 3. etapp2016presidentFilm
Eluohtlik2016Film
Uus Maailm2015Mehmet AliFilm
Purustatud2014UniversumTelesaade
Dila Hanim2012Riza SelamogluTelesaade
Selline mööduv aeg2010Ali AkarsuTelesaade
Öö tiivad2009FeyyazFilm
Bahar Dallari2009Balikçi (2009)Telesaade
Sügis2008VõitjaTelesaade
Sessiz firtina2007Yigit SancaktarTelesaade
Valge mooni2005Omar AslanbasTelesaade
Koer2005Yilmaz (koer)Telesaade
Punk2003BulentTelesaade
Tastan kalp2003Ismail |Telefilm
Jaapani pruut2003OmarFilm
Jinn ja haldjad2001Ersin (2001)Telesaade
Askina eskiya2001SadocanTelesaade
Aynali tahir1998Kadir ArslanTelesaade
Toredad päevad1998Telesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Ayça Varlier ja Erkan PetekkayaAyça Varlier
    • Sügis
      2008
    [vaata sobivust]
  • Deniz Cakir ja Erkan PetekkayaMarine Cakir
    • Haul
      2019. aasta
    [vaata sobivust]
  • Erkan Petekkaya ja Ayça BingölAyça Bingol
    • Selline mööduv aeg
      2010
    [vaata sobivust]
  • Erkan Petekkaya ja Ebru ÖzkanEbru Ozkan
    • Purustatud
      2014
    [vaata sobivust]
  • Erkan Petekkaya ja Sezin AkbasogullariSezin Akbasogullari
    • Valge mooni
      2005
    [vaata sobivust]
  • Erkan Petekkaya ja Wilma EllesWilma elles
    • Selline mööduv aeg
      2010
    [vaata sobivust]
  • Hatice Sendil ja Erkan PetekkayaHatice Sendil
    • Dila Hanim
      2012
    [vaata sobivust]
  • Nurgül Yesilçay ja Erkan PetekkayaNurgül Yesilçay
    • Purustatud
      2014
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
28. mai 2021 ... hõivatud Philipps ja Marc Silverstein fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Justin Shenkarow
Justin Shenkarow
28. mai 2021 ... Justin Shenkarowi uudised, kuulujutud, fotod Justin Shenkarowist, elulugu, Justin Shenkarowi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Justin Shenkarowi suhteloend. Justin Shenkarow tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Justin Shenkarowi suhetest.
Columbus Lühike
Columbus Lühike
28. mai 2021 ... Columbuse lühiuudised, kuulujutud, fotod Columbus Shortist, elulugu, Columbuse lühike sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Columbus Lühike suhete loend. Columbuse lühike tutvumislugu, 2021, 2020, Columbuse lühikeste suhete loend.
Kristina hagan
Kristina hagan
28. mai 2021 ... Kristina Hagani uudised, kuulujutud, fotod Kristina Haganist, elulugu, Kristina Hagani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kristina Hagani suhteloend. Kristina Hagani tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kristina Hagani suhetest.
Lisa Distefano ja Paul Watson
Lisa Distefano ja Paul Watson
28. mai 2021 ... Lisa Distefano ja Paul Watsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Natalia Tena
Natalia Tena
28. mai 2021 ... Natalia Tena uudised, kuulujutud, fotod Natalia Tenast, elulugu, Natalia Tena poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Natalia Tena suhteloend. Natalia Tena tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Natalia Tena suhetest.
Gina Gershon
Gina Gershon
28. mai 2021 ... Gina Gershoni uudised, kuulujutud, fotod Gina Gershonist, elulugu, Gina Gershoni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Gina Gershoni suhete loend. Gina Gershoni tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Gina Gershoni suhetest.