Põhiline Suhted Usk Evans

Usk Evans

Teie Homseks Horoskoop

Usk Evans AbielusKoht 2543 -1043Vanus 47 aastat vana Tähtkuju Kaksikud Suhted kokku 6 Lapsed
4 last

Kellega ta praegu käib?

Stevie J ja Faith EvansStevie J ja Faith Evans on olnud abielus kaks aastat alates 17. juulist 2018. vaata suhet

Suhted

Faith Evans oli varem abielus Todd Russawiga(1998 - 2011)ja kurikuulus B.I.G.(1994 - 1997).








Faith Evans on olnud suhtes Kiyamma Griffiniga(1992 - 1993).



Faith Evansil on olnud Missy Elliottiga kohtumisi(1999)ja Tupac Shakur(üheksateist üheksakümmend viis).






Umbes

Faith Evans on 47-aastane Ameerika laulja. 10. juunil 1973 Lakelandis, Florida osariigis USAs sündinud Faith Renée Evansist on ta kuulus kurikuulsa B.I.G. karjääris, mis ulatub 1994. aastast tänapäevani ja 1992. aastani. Tema sodiaagimärk on Kaksikud.



Faith Evans kuulub järgmistesse nimekirjadesse: New Jersey näitlejad, Ameerika plaaditootjad ja Ameerika lauljate-laulukirjutajad.

Panustage

Aidake meil luua oma profiil Faith Evansist! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



racheli kaevur ja macaulay culkin

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus314 aastat7 aastat, 2 kuud2 aastat, 8 kuud
Tutvumisleht11 aasta--
Kohtuminekaks1 kuu, 1 päev15 päeva-
Kokku614 aastat3 aastat, 9 kuud1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiUsk
Keskmine nimiRenee
PerekonnanimiEvans
Täisnimi sündidesUsk Renée Evans
Alternatiivne nimiUsk Renée Evans, Usk Evans
Vanus47 aastat
Sünnipäev10. juuni 1973
SünnikohtLakeland, Florida, USA
Kõrgus5 '6' (168 cm)
Kaal56 kg (123 naela)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvVärvitud punane
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusBiseksuaalne
ReligioonKristlane
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
ÜlikoolFordhami ülikool
AmetitekstLaulja-laulukirjutaja, plaadiprodutsent, aeg-ajalt näitleja ja autor
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustKurikuulsa B.I.G. lesk
Muusikažanr (tekst)R & B, hing, hiphop
MuusikažanrR & B / hing
Aasta (d) aktiivne1993 – tänapäev, 1994 – tänapäev, 1992 – tänapäev
PlaadifirmaBad Boy (1994-2003), Capitol (2004-2007), Prolific / E1 Music (2009-2013), BMG Chrysalis US (2014-present), Bad Boy, BMG Chrysalis, Capitol, E1 Music, Prolific, BMG Rights Management , BMG, Entertainment One, E1
Seotud aktidSean Combs, Mary J. Blige, The Notorious B.I.G., Carl Thomas, Anastacia, Sting, Keyshia Cole, Fantasia Barrino, Puff Daddy
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Emantseerunud talent
Ametlikud veebisaididwww.faithevansonline.com, www.myspace.com/faithevans, http://www.faithevansmusic.com/, http://faithevansmusic.com, www.rottentomatoes.com/celebrity/faith_evans, www.allmovie.com/artist / faith-evans-p356884
IsaRichard Swain
EmaHelene Evans

Faith Renée Jordan (sündinud Evans; sündinud 10. juunil 1973) on USA laulja, laulukirjutaja, plaadiprodutsent ja näitleja. Florida osariigis Lakelandis sündinud ja New Jerseys kasvanud Evans kolis 1991. aastal muusikaäris karjääriks Los Angelesse. Pärast Al B-i taustalauljana töötamist! Muidugi! ja Christopher Williamsist sai temast esimene naisartist, kes sõlmis 1994. aastal Sean 'Puff Daddy' Combs 'Bad Boy Entertainment plaadifirmaga lepingu. Sildil esines ta mitme plaadikaaslasega, nagu 112 ja Carl Thomas, ning andis välja kolm plaatinaga sertifitseeritud stuudioalbumid aastatel 1995–2001: Faith (1995), Keep the Faith (1998) ja Faithfully (2001).

Lisateavet Faith Evansi kohta Vähem Faith Evansi kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
6Stevie JAbielusJuuli 2016kohal4 aastat
5Missy ElliottKohtumine19991999-
4Todd RussawAbielus1997201114 aastat
3Tupac ShakurKohtumineOktoober 1995November 19951 kuu
kaksKurikuulus B.I.G.AbielusJuuli 19949. märts 19972 aastat
1Kiyamma GriffinSuhe199219931 aasta
Stevie J #6

Stevie J

2016

Stevie J ja Faith Evans on abielus olnud ...[vaata paari] Missy Elliott #5

Missy Elliott

1999

Missy Elliott ja Faith Evans on lahus ...[vaata paari] Todd Russaw #4

Todd Russaw

1997 - 2011

Todd Russaw ja Faith Evans lahutati ...[vaata paari] Tupac Shakur #3

Tupac Shakur

üheksateist üheksakümmend viis

Faith Evans ja Tupac Shakur läksid lahku 1992. aastal.[vaata paari] Kurikuulus B.I.G. #kaks

Kurikuulus B.I.G.

1994 - 1997

Kurikuulus B.I.G. ja Faith Evans olid märtsis ...[vaata paari] #1

Kiyamma Griffin

1992 - 1993

Kiyamma Griffin ja Faith Evans läksid lahku ...[vaata paari] #6

Stevie J

2016

Stevie J ja Faith Evans on olnud abielus 2 aastat. Pärast 2016. aasta juulis kokkutulekut olid nad kohtamas 1 aasta. Pärast 4-kuulist kihlumist abiellusid nad 17. juulil 2018.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus98%'> Ühilduvus 49% vaata suhet #5

Missy Elliott

1999

Missy Elliott ja Faith Evans kohtusid 1999. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak60%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #4

Todd Russaw

1997 - 2011

Todd Russaw ja Faith Evans olid abielus 13 aastat. Nad käisid ühe aasta pärast kokkutulekut 1997. aastal ja abiellusid 1998. 13 aastat hiljem lahutasid nad 2011. aastal.

kes on camilla belle dating
Suhe 14 aastat Lapsed 2 last vaata suhet #3

Tupac Shakur

üheksateist üheksakümmend viis

Faith Evans ja Tupac Shakur kohtusid 1995. aasta oktoobris.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak60%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #kaks

Kurikuulus B.I.G.

1994 - 1997

Kurikuulus B.I.G. ja Faith Evans olid abielus kaks aastat, enne kui The Notorious B.I.G. suri, jättes maha oma elukaaslase ja 1 lapse.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 73% Lapsed 1 laps vaata suhet #1

Kiyamma Griffin

1992 - 1993

Kiyamma Griffin ja Faith Evans pärinesid aastatel 1992–1993.

Suhe 1 aasta Lapsed 1 laps vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Usk Evans47 KaksikudLaulja
Ameeriklane
Stevie J47 SkorpionMuusikaprodutsent
Ameeriklane
Missy Elliott49 VähkRäppar
Ameeriklane
Todd Russaw- Suhteline
Ameeriklane
Tupac Shakur25 KaksikudRäppar
Ameeriklane
Kurikuulus B.I.G.24 SõnnRäppar
Ameeriklane
Kiyamma Griffin-

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
ChynaNaine1. aprill 199328 aastat vana Kiyamma Griffin
Christopher Jr.Mees29. oktoober 199624-aastane Kurikuulus B.I.G.
JoshuaMees8. juuni 199822-aastane Todd Russaw
Ryder EvanMees22. märts 200714-aastane Todd Russaw

Pildigalerii

Faith Evans - ‘Luke Cage’ telesarja esietendus New Yorgis Faith Evans - ‘Luke Cage’ telesarja esietendus New Yorgis Faith Evans - ‘Luke Cage’ telesarja esietendus New Yorgis Faith Evans - ‘Luke Cage’ telesarja esietendus New Yorgis Faith Evans - ‘Luke Cage’ telesarja esietendus New Yorgis Faith Evans - ‘Luke Cage’ telesarja esietendus New Yorgis Faith Evans - ‘Luke Cage’ telesarja esietendus New Yorgis Stevie J ja Faith Evans Stevie J ja Faith Evans Stevie J ja Faith Evans Stevie J ja Faith Evans Stevie J ja Faith Evans

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Tüdrukute reis2017.Usk EvansFilm
Luke Cage2016Usk EvansTelesaade
Missioon päästa teda2016Film
Hingepoegade kabaree2011DeemonFilm
Võitluskiusatused2003Maryann HillFilm
Pool ja pool2002AasiaTelesaade
Keera valjemaks2000NatalieFilm
Kõik, mis1994Muusikaline külalineTelesaade
Tänaõhtune saade koos Jay Lenoga1992Self s- muusikaline külalineTelesaade





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi