Põhiline Tutvumisleht Felicia Pearson

Felicia Pearson

Teie Homseks Horoskoop

Felicia PearsonVanus 41 aastat vana Tähtkuju Sõnn

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Felicia Pearson tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Meil pole Felicia Pearsoni varasemate suhete kohta andmeid.



Umbes

Felicia Pearson on 40-aastane Ameerika näitleja. Sündinud 18. mail 1980 Baltimore'is, MD, USA-s, on ta kuulus traadi poolest karjäärist, mis ulatub 2004. aastast kuni praeguseni. Tema sodiaagimärk on Sõnn.






Felicia Pearson kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika tõsielusarjades osalejad, 1980 sündinud ja naisräpparid.



Panustage

Aidake meil Felicia Pearsoni profiili luua! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Üksikasjad

EesnimiFelicia
PerekonnanimiPearson
Alternatiivne nimiSnoop
Vanus41 aastat
Sünnipäev18. mai 1980
SünnikohtBaltimore, MD, USA
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
TähtkujuSõnn
SeksuaalsusLesbi
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja, autor, hiphopi kunstnik
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustJuhe
Muusikažanr (tekst)Hip-hop, hip-hop
Aasta (d) aktiivne2004-tänapäev, 2004-tänapäev
PlaadifirmaDumouti meelelahutus
Ametlikud veebisaididwww.ra-management.com, www.myspace.com/bmoresnoop, http://www.myspace.com/bmoresnoop

Felicia Pearson (sündinud 18. mail 1980) on USA näitleja, räppar ja autor. Ta mängis The Wire'is Felicia 'Snoop' Pearsoni ja kirjutas 2007. aasta mälestusteraamatu 'Grace After Midnight', milles kirjeldati üksikasjalikult oma murelikku lapsepõlve ja vanglas viibimise aega teise astme mõrva eest.



Lisateave Felicia Pearsoni kohta Vähem Felicia Pearsoni kohta

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Asbury park2021SiltFilm
Scott Free2020detektiiv FerrellFilm
Relvad ja grammid film2020Film
Kui tabelid pöörlevad2019. aastaMinuFilm
Lähtejooned2018Gogo kodadFilm
Püssid ja grammid2016PöörakeFilm
Redmondi käsi, reamees Dick2016Lühifilm
Desiree2015.Lou (isa)Film
Teemant Ruff2015.KKFilm
Mis tahes viisil (telesari)2015.WIZTelesaade
Chi-Raq2015.Dania (Felicia 'Snoop' Pearson)Film
Da magus Jeesuse veri2014Lucky Mays (Felicia 'Snoop' Pearson)Film
Nad surevad koidikul2013BaarmenLühifilm
Traat: muusikal2012Felicia 'Snoop' PearsonLühifilm
Siniverelised2010Roxy BarnesTelesaade
Juhe2002Felicia 'Snoop' PearsonTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Rory McIlroy
Rory McIlroy
28. mai 2021 ... Rory McIlroy uudised, kuulujutud, fotod Rory McIlroy'st, elulugu, Rory McIlroy sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Rory McIlroy suhteloend. Rory McIlroy tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Rory McIlroy suhetest.
Mary Pierce
Mary Pierce
28. mai 2021 ... Mary Pierce'i uudised, kuulujutud, fotod Mary Pierce'ist, elulugu, Mary Pierce'i poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mary Pierce'i suhteloend. Mary Pierce'i tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Mary Pierce'i suhetest.
Ragnheidur Melsted
Ragnheidur Melsted
28. mai 2021 ... Ragnheidur Melstedi uudised, kuulujutud, fotod Ragnheidur Melstedist, elulugu, Ragnheidur Melstedi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Ragnheidur Melstedi suhteloend. Ragnheidur Melstedi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Ragnheidur Melstedi suhetest.
August Alsina
August Alsina
28. mai 2021 ... August Alsina uudised, kuulujutud, August Alsina fotod, elulugu, August Alsina tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. August Alsina suhete nimekiri. August Alsina tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu August Alsina suhetest.
Nathaniel Buzolic
Nathaniel Buzolic
28. mai 2021 ... Nathaniel Buzolici uudised, kuulujutud, fotod Nathaniel Buzolicist, elulugu, Nathaniel Buzolici tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nathaniel Buzolici suhteloend. Nathaniel Buzolici tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nathaniel Buzolici suhetest.
Bobby Andonov
Bobby Andonov
28. mai 2021 ... Bobby Andonovi uudised, kuulujutud, fotod Bobby Andonovist, elulugu, Bobby Andonovi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Bobby Andonovi suhete nimekiri. Bobby Andonovi tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Bobby Andonovi suhetest.
Firenze Cagnasso
Firenze Cagnasso
28. mai 2021 ... Florencia Cagnasso uudised, kuulujutud, fotod Florencia Cagnasso'st, elulugu, Florencia Cagnasso poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Florencia Cagnasso suhete loend. Florencia Cagnasso tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Florencia Cagnasso suhetest.