Põhiline Suhted Fikret Kuskan

Fikret Kuskan

Teie Homseks Horoskoop

Fikret KuskanVanus 56 aastat vana Tähtkuju Sõnn Suhted 2 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Fikret Kuskan tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Fikret Kuskan oli varem abielus Bahar Kerimogluga(2005 - 2010).



Fikret Kuskan on olnud suhtes Hande Ataiziga(1990 - 1994).






kes on Logan Hendersoni tutvumine

Umbes

Fikret Kuskan on 56-aastane Türgi näitleja, sündinud 22. aprillil 1965 Türgis İstanbulis. Tema Tähtkuju on Sõnn



Fikret Kuskan on olnud ekraanil Idil Firatiga Hayat Agaci (2014).

Fikret Kuskan kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1965 sündinud, Istanbuli inimesed ja Türgi näitlejannad.



kellega on teresa earnhardt nüüd abielus?

Panustage

Aidake meil luua Fikret Kuskani profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus15 aastat--
Tutvumisleht14 aastat--
Kokkukaks5 aastat4 aastat, 6 kuud4 aastat

Üksikasjad

EesnimiFikret
PerekonnanimiKuskan
Alternatiivne nimiFikret Kuşkan
Vanus56 aastat
Sünnipäev22. aprill 1965
SünnikohtIstanbul, Türgi
TähtkujuSõnn
RahvusTürgi keel
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Id Iletisimi agentuur (Türgi)

Mehmet Fikret Kuşkan (sündinud 22. aprillil 1965) on Türgi näitleja.

Lisateave Fikret Kuskani kohta Fikret Kuskani kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksBahar KerimogluAbielus200520105 aastat
1Hande AtaiziSuhe199019944 aastat
Bahar Kerimoglu #kaks

Bahar Kerimoglu

2005 - 2010

Fikret Kuskan ja Bahar Kerimoglu on lahutus ...[vaata paari] Hande Ataizi #1

Hande Ataizi

1990 - 1994

Hande Ataizi ja Fikret Kuskan on lahus ...[vaata paari] #kaks

Bahar Kerimoglu

2005 - 2010

Fikret Kuskan ja Bahar Kerimoglu lahutatakse pärast viieaastast abielu.

kes on Bradley Steven Perry tutvumine
Suhe 5 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaak100%Vanus44%'> Ühilduvus 36% vaata suhet #1

Hande Ataizi

1990 - 1994

Hande Ataizi ja Fikret Kuskani suhe oli aastatel 1990–1994.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Vanus69%'> Ühilduvus 57% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Fikret Kuskan56 SõnnNäitleja
Türgi keel
Bahar Kerimoglu44
Hande Ataizi47 NeitsiNäitleja
Türgi keel

Pildigalerii

Direnis Karatay Direnis Karatay Direnis Karatay Hayat Agaci (2014) - telereklaamid Hayat Agaci (2014) - telereklaamid Hayat Agaci (2014) - telereklaamid Hayat Agaci (2014) - telereklaamid Hayat Agaci (2014) - telereklaamid Hayat Agaci (2014) - telereklaamid Hayat Agaci (2014) - telereklaamid Hayat Agaci (2014) - telereklaamid Hayat Agaci (2014) - telereklaamid

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Ime 2: armastus2019. aastaFilm
Direnis Karatay2018Ahi EvranFilm
Meister meist2018Ozdemir AtmanFilm
Minu tütarde jaoks2017YasarTelesaade
Kirlangic Firtinasi2017VõimsusTelesaade
Keelatud2014Nazim Bet (teadmata episoodid)Telesaade
Hayat Agaci2014Telesaade
Mehed2013AdamFilm
Elu läheb edasi2011Ismail Bakirci 1. jagu, 2011Telesaade
Nuga sirti2007Orhan Ertugrul (30 jagu, 2007-2008)Telesaade
Istanbuli lood2005Rafet (segment 'Punapäine tüdruk')Film
Mu isa ja poeg2005SadikFilm
Mida iganes soovite2005MuseFilm
Sügise tuli2005OfülaksiaTelesaade
Kõik Mustafast2004MustafaFilm
Nimetage seda armastuseks2004plataanTelesaade
92002pronksFilm
Kui Abdulhamit kukub2002Enver BeyFilm
Kõhutantsija2001Jeesus KristusFilm
Juga2001CemalFilm
Avci1998JahimeesFilm
Vabanemine1994Kapten KemrelikTelesaade
Vilistage, kui pöördute1993TransvestiitFilm
Varjatud nägu1991Film
Iki basli dev1990Film
Sis1988MuratFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Idil Firat ja Fikret KuskanIdil Firat
    • Hayat Agaci
      2014
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi