Põhiline Tutvumisleht Frank Dillane

Frank Dillane

Teie Homseks Horoskoop

Frank DillaneVanus 30 aastat vana Tähtkuju Sõnn

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Frank Dillane tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Meil ei ole andmeid Frank Dillane'i varasemate suhete kohta.



Umbes

Frank Dillane on 30-aastane Briti näitleja. 5. mail 1991 Inglismaal Ida-Sussexis sündinud Frank W. Delaney'st on ta kuulus Harry Potteri ja poolverelise printsi poolest 1997. aastast kuni praeguseni ulatuva karjääri jooksul. Tema Tähtkuju on Sõnn.






Frank Dillane on järgmiste nimekirjade liige: Jamaica päritolu inglased, Kuningliku Draamakunsti Akadeemia vilistlased ja 1991. aasta sünnid.



Panustage

Aidake meil luua Frank Dillane'i profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Üksikasjad

EesnimiFrank
PerekonnanimiDillane
Täisnimi sündidesFrank W. Delaney
Vanus30 aastat
Sünnipäev5. mai 1991
SünnikohtIda-Sussex, Inglismaa
Kõrgus5 '10' (178 cm)
Kaal66 kg (145 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusSelge Briti hääl, nägus nägu
TähtkujuSõnn
SeksuaalsusOtse
RahvusMitmerealine
RahvusBriti
KeskkoolMichael Halli kool Ida-Sussexis; lõpetas juuni 2009
ÜlikoolRada
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustHarry Potter ja poolvereline prints
Aasta (d) aktiivne1997-tänapäev, 1997-tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Michelle Braidman
Ametlikud veebisaididfrankdillane.webs.com
IsaStephen Dillane (näitleja)
EmaNaomi Wirthner (näitleja)
VendSeamus
LemmikloomadKaks kassi ja koer.
LemmikbändidStroke, Babyshambles, The Beatles, Smiths
Lemmikud tarvikudMütsid

Frank Stephenson Dillane (sündinud 21. aprillil 1991) on inglise näitleja, kes on tuntud Nick Clarki kujutamise eest filmis 'Fear the Walking Dead' (2015–2018) ning mängis filmis 'Harry Potter ja pool' 16-aastast Tom Riddle. -Vereprints (2009). Samuti esines ta Henry Coffinina filmis Mere südames (2015).



Lisateavet Frank Dillane'i kohta Frank Dillane'ist vähem

Pildigalerii

Mere südames (2015) Mere südames (2015) Mere südames (2015) Frank Dillane kui noor Tom Riddle 'Jäta nimi meelde' Frank Dillane kaos Frank Dillane kaos Frank Dillane kaos Frank Dillane kaos Frank Dillane kaos Frank Dillane'i modelleerimine Frank Dillane Muggle Mayhemis 2009

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Viena ja fantoomid2020KeyesFilm
Kuidas tüdrukut ehitada2019. aastaTony RichFilm
Astral2018Alex HarmannFilm
Sõbranna kogemus2016ChristopherTelesaade
Mere südames2015.Henry kirstFilm
Sense82015.ShugsTelesaade
Kartke kõndivaid surnuid2015.Nick ClarkTelesaade
Hirmu kõndivate surnute ees: lend 4622015.Nick ClarkTelesaade
Papadopoulos & Sons2012James PapadopoulosFilm
Harry Potter ja poolvereline prints2009Tom Riddle (16 aastat)Film
Tere tulemast Sarajevosse1997Christopher HendersonFilm
Essexi madu (telesarja mini-seeria)Luke GarrettTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi