Põhiline Suhted Frankie Valli

Frankie Valli

Teie Homseks Horoskoop

Frankie Valli VallalineVanus 87 aastat vana Tähtkuju Sõnn Suhted 4 kokku Lapsed
6 last

Kellega ta praegu tutvub?

Frankie Valli on praegu vallaline.








Suhted

Frankie Valli oli varem abielus Randy Clohessyga(1984 - 2004), Maryann Hannigan(1974 - 1979)ja Mary Mandel(1953 - 1971).



Frankie Valli on olnud suhtes April Kirkwoodiga.






Umbes

Frankie Valli on 87-aastane Ameerika laulja. Sündis Francis Stephen Castelluccios 3. mail 1934 Newarkis, New Jersey osariigis, Ameerika Ühendriikides. Ta on kuulus Frankie Valli ja The Four Seasons'i pealaulja. karjääris, mis ulatub 1953. aastast kuni praeguseni. Tema Tähtkuju on Sõnn.



Frankie Valli kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika poplauljad, Ameerika rokilauljad ja Warner Recordsi artistid.

Panustage

Aidake meil luua Frankie Valli profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus321 aastat15 aastat, 4 kuud6 aastat
Tutvumisleht1---
Kokku421 aastat11 aastat, 6 kuud6 aastat

Üksikasjad

EesnimiFrankie
Keskmine nimiStephen
PerekonnanimiOrud
Täisnimi sündidesFrancis Stephen Castelluccio
Alternatiivne nimiFrankie org
Vanus87 aastat
Sünnipäev3. mai 1934
SünnikohtNewark, New Jersey, Ameerika Ühendriigid
Kõrgus5 '5' (165 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvHall
TähtkujuSõnn
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstPopulaarne laulja, kuulsaim kui 1960. aastast algava nelja hooaja esineja.
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustFrankie Valli ja nelja hooaja esilaulja.
Muusikažanr (tekst)Rock and roll, traditsiooniline pop, rock, pop
Aasta (d) aktiivne1951 – tänapäev, 1953 – tänapäev
Pill (tekst)Vokaalid
PlaadifirmaPhilips, Motown, erakapital, Warner Bros., MCA, UMG
Seotud aktidThe Four Seasons, tuntud ka kui, The 4 Seasons, The 4 Seasons featuring Frankie Valli, The Wonder Who ?, The Four Lovers 'heli'
Ametlikud veebisaididhttp://www.frankievallifourseasons.com/ https://www.wikidata.org/wiki/Q465632#P856
IsaAnthony Castelluccio (oli juuksur.)
EmaMary Rinaldi (oli kodune.)

Frankie Valli (sündinud Francesco Stephen Castelluccio; 3. mai 1934) on USA laulja ja näitleja, tuntud kui The Four Seasons'i esimees 1960. aastal. Ta on tuntud oma ebatavaliselt võimsa tenori / peaosa poolest. Valli kogus The Four Seasonsiga 29 40 parimat hitti, ühe Top 40 hiti nimega The Four Seasons varjunime The Wonder Who? All ja üheksa Top 40 hitti sooloartistina. The Four Seasons'i liikmena olid Valli esikohamängud 'Sherry' (1962), 'Suured tüdrukud ei nuta' (1962), 'Kõnni nagu mees' (1963), 'Rag Doll' (1964) ja 'Detsember 1963 (Oh, milline öö)' (1975). Valli salvestus laulust 'Can't Take My Eyes Off You' jõudis 1967. aastal teise kohale. Sooloartistina viskas Valli lugude 'My Eyes Adored You' (1974) ja 'Grease' (1978) esikohad ).

Lisateave Frankie Valli kohta Frankie Vallist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
4Randy ClohessyAbielus1983200421 aastat
3Maryann HanniganAbielus197319796 aastat
kaksMary MandelAbielus1952197119 aastat
1Aprill KirkwoodSuhe -
#4

Randy Clohessy

1983 - 2004

Randy Clohessy ja Frankie Valli läksid lahku ...[vaata paari] #3

Maryann Hannigan

1973 - 1979

Maryann Hannigan ja Frankie Valli olid lahutatud ...[vaata paari] Mary Mandel #kaks

Mary Mandel

1952 - 1971

Mary Mandel ja Frankie Valli lahutati ...[vaata paari] Aprill Kirkwood #1

Aprill Kirkwood

Aprill Kirkwood ja Frankie Valli on eraldi ...[vaata paari] #4

Randy Clohessy

1983 - 2004

Randy Clohessy ja Frankie Valli olid abielus 7. juulist 1984 kuni 2004 (19 aastat).

Suhe 21 aastat Lapsed 3 last vaata suhet #3

Maryann Hannigan

1973 - 1979

Maryann Hannigan ja Frankie Valli olid abielus 4 aastat. Nad käisid ühe aasta pärast kokkutulekut 1973. aastal ja abiellusid juunis 1974. 4 aastat hiljem lahutasid nad 1979. aastal.

Suhe 6 aastat vaata suhet #kaks

Mary Mandel

1952 - 1971

Mary Mandel ja Frankie Valli olid abielus 18 aastat. Nad käisid ühe aasta pärast kokkutulekut 1952. aastal ja abiellusid 1953. 18 aastat hiljem lahutasid nad 1971. aastal.

Suhe 19 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus98%'> Ühilduvus 35% Lapsed 3 last vaata suhet #1

Aprill Kirkwood

April Kirkwoodil ja Frankie Vallil oli suhe.

vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Frankie Valli87 SõnnLaulja
Ameeriklane
Randy Clohessy-
Maryann Hannigan-
Mary Mandel73 VähkAbikaasa
Ameeriklane
Aprill Kirkwood- Raadioisiksus
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
FrancisMees Randy Clohessy
EmilioMees Randy Clohessy
BrandoMees Randy Clohessy
AntoniaNaine Mary Mandel
CeliaNaine Mary Mandel
FrancineNaine196061 aastat vana Mary Mandel

Pildigalerii

Thor: Ragnarok (2017) Thor: Ragnarok (2017) Jersey poiste originaal 2005 Broadway osatäitjad. Bob Gaudio Jersey poiste originaal 2005 Broadway osatäitjad. Bob Gaudio Jersey poiste originaal 2005 Broadway osatäitjad. Bob Gaudio Jersey poiste originaal 2005 Broadway osatäitjad. Bob Gaudio Jersey poiste originaal 2005 Broadway osatäitjad. Bob Gaudio Jersey poiste originaal 2005 Broadway osatäitjad. Bob Gaudio Jersey poiste originaal 2005 Broadway osatäitjad. Bob Gaudio Jersey poiste originaal 2005 Broadway osatäitjad. Bob Gaudio Frankie Valli Frankie Valli

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Ja nii see läheb2014Klubi omanikFilm
Hawaii viis-02010Leonard CassanoTelesaade
Sularahatehing2004HarryLühifilm
Sopranid1999Roostes MillioTelesaade
Mobi tunnistaja1998Frank LoCascioTelefilm
Nurgad vastas1997SoolFilm
Igavik1992Guido, maksumaksjaFilm
Kaasaegne armastus1990Hr HoskinsFilm
Määrdunud pesu1987'Macho' Marty benediktiinFilm
Täismaja1987Frankie ValliTelesaade
Throb1986Frankie ValliTelesaade
Miami Vice1984Frank DossTelesaade
Sgt. Pepperi Lonely Hearts Club Band1978Meie külalised HeartlandisFilm
Rannapall1965Neli aastaaega (krediteerimata)Film
Punase Skeltoni tund1951Four Seasons liigeTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.