Põhiline Suhted Garth Brooks

Garth Brooks

Teie Homseks Horoskoop

Garth Brooks AbielusKoht 5615 -1595Vanus 59 aastat vana Tähtkuju Veevalaja Suhted 2 kokku Lapsed 3 last

Kellega ta praegu tutvub?

Garth Brooks ja Trisha YearwoodTrisha Yearwood ja Garth Brooks on alates 10. detsembrist 2005 olnud 15 aastat abielus. vaata suhet

Suhted

Garth Brooks oli varem abielus Sandy Mahliga(1986 - 2001).








Umbes

Garth Brooks on 59-aastane Ameerika kantrimuusik. Troyal Garth Brooksist sündinud 7. veebruaril 1962 Yukonis (Oklahoma, USA). Ta on kuulus Ropin the Windi eest karjääris, mis kestab aastatel 1984–2001 ja 2005 – tänapäev ja 2009 – tänapäev ja 1985–2001. Tema sodiaagimärk on Veevalaja.



Garth Brooks kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1962 sündi, Grammy auhinna võitjad ja LGBT õiguste aktivistid Ameerika Ühendriikidest.






Panustage

Aidake meil luua oma Garth Brooksi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks21 aastat, 4 kuud20 aastat, 2 kuud18 aastat, 11 kuud
Kokkukaks21 aastat, 4 kuud20 aastat, 2 kuud18 aastat, 11 kuud

Üksikasjad

EesnimiGarth
PerekonnanimiBrooks
Täisnimi sündidesTroyal Garth Brooks
Alternatiivne nimiTroyal Garth Brooks, Garth Brooks, Chris Gaines
Vanus59 aastat
Sünnipäev7. veebruar 1962
SünnikohtYukon, Oklahoma, USA
Kõrgus6 '1' (185 cm)
Kaal215 naela (98 kg)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvHall
TähtkujuVeevalaja
SeksuaalsusOtse
ReligioonBaptist
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolYukoni keskkool, Yukon, Oklahoma, USA
ÜlikoolBS ajakirjandus ja reklaam, Oklahoma osariigi ülikool (1984)
AmetitekstLaulja-laulukirjutaja
OkupatsioonKantrimuusik
Taotle kuulsustRopin Tuul
Muusikažanr (tekst)Riik, Kantrirokk, Rock, Kantripop
MuusikažanrRiik
Aasta (d) aktiivne1984–2001 2005 – tänapäev, 1984–2001, 2005 – tänapäev, 2009 – tänapäev, 1985–2001
MuusikastiilRiik-pop, uus traditsionalist, kaasaegne kantri, pop / rokk, kaasaegne pop / rokk
Muusika meeleoluEarnest, sõbralik / heatahtlik, soe, ahne, peegeldav, õpib, on libe, vilets, orgaaniline, äratab, on kurb, kibe magus, sentimentaalne, tavaline, dramaatiline, teatraalne, terav, armas, vääris, melanhoolne, intiimne
PillVokaal, kitarr
Pill (tekst)Vokaal, kitarr, klaver, saksofon, suupill
PlaadifirmaCapitol Nashville / Liberty (1989-2003), Pearl (2005 - praegune), RCA Nashville (2014 - praegune), Capitol Nashville, Liberty, Pearl, Big Machine, RCA Nashville
Seotud aktidChris Gaines, Trisha Yearwood, Steve Wariner, Chris LeDoux, Ty Inglismaa
Ametlikud veebisaididhttp://garthbrooks.com, twitter.com/garthbrooks?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor, www.allmovie.com/artist/garth-brooks-p8766, www.rottentomatoes.com/celebrity/ garth_brooks /

Troyal Garth Brooks (sündinud 7. veebruaril 1962) on USA laulja ja laulukirjutaja. Rocki ja popi elementide integreerimine kantrižanrisse on pälvinud populaarsust, eriti Ameerika Ühendriikides, olles edukad kantri singlite ja albumite edetabelites, mitmel plaatinal plaadistamisel ja rekordiliselt elavatel esinemistel. areenil.

kes on sammi pärit jersey shore dating
Lisateave Garth Brooksi kohta Garth Brooksi kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksTrisha YearwoodAbielus2000kohal21 aastat
1Liivane jahuAbielus198317. detsember 200118 aastat
Trisha Yearwood #kaks

Trisha Yearwood

2000

Trisha Yearwood ja Garth Brooks on olnud ...[vaata paari] Liivane jahu #1

Liivane jahu

1983 - 2001

Sandy Mahl ja Garth Brooks lahutati ...[vaata paari] #kaks

Trisha Yearwood

2000

Trisha Yearwood ja Garth Brooks on olnud abielus 15 aastat. Nad olid kohtunud viis aastat pärast kokkutulekut 2000. aastal. Pärast 6-kuulist kihlust nad abiellusid 10. detsembril 2005.



Suhe 21 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 70% vaata suhet #1

Liivane jahu

1983 - 2001

Sandy Mahl ja Garth Brooks lahutatakse pärast 15-aastast abielu. Neil oli 3 last.

Suhe 18 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus52%'> Ühilduvus 43% Lapsed 3 last vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Garth Brooks59 VeevalajaKantrimuusik
Ameeriklane
Trisha Yearwood56 NeitsiKantrimuusik
Ameeriklane
Liivane jahu60 Ambur
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Taylor Mayne PearlNaine8. juuli 199228 aastat vana Liivane jahu
August AnnaNaine3. mai 199427 aastat vana Liivane jahu
Allie ColleenNaine28. juuli 199624-aastane Liivane jahu

Pildigalerii

Lionel Cartwright Garth Brooks ja Trisha Yearwood Garth Brooks ja Trisha Yearwood Garth Brooks ja Trisha Yearwood Garth Brooks ja Trisha Yearwood Garth Brooks ja Trisha Yearwood Garth Brooks ja Trisha Yearwood Garth Brooks ja Trisha Yearwood Garth Brooks ja Trisha Yearwood Garth Brooks ja Trisha Yearwood Garth Brooks ja Trisha Yearwood Garth Brooks ja Trisha Yearwood

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Cookin Cookis2014PeremeesTelesaade
Popstaar2013Garth BrooksFilm
Chris Gainesi elu taga1999Chris GainesTelefilm
Garth Brooks ... Chris Gainesi elus1999Chris GainesTelefilm
Hull sinu pärast1992Garth BrooksTelesaade
Seesami tänav1969Külaliste esinemine filmis 'Uus viis kõndida'Telesaade





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Khalil Barrage
Khalil Barrage
28. mai 2021 ... Khalil Barrage'i uudised, kuulujutud, fotod Khalil Barrage'ist, elulugu, Khalil Barrage'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Khalil Barrage'i suhete loend. Khalil Barrage'i tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Khalil Barrage'i suhetest.
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
28. mai 2021 ... Milla Jovovichi ja Shawn Andrewsi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Grace Kelly
Grace Kelly
28. mai 2021 ... Grace Kelly uudised, kuulujutud, fotod Grace Kellyst, elulugu, Grace Kelly poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Grace Kelly suhete loend. Grace Kelly tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Grace Kelly suhetest.
Don Dacus
Don Dacus
28. mai 2021 ... Don Dacuse uudised, kuulujutud, fotod Don Dacusest, elulugu, Don Dacuse sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Don Dacuse suhete loend. Don Dacuse tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Don Dacuse suhetest.
Heather Tom
Heather Tom
28. mai 2021 ... Heather Tomi uudised, kuulujutud, fotod Heather Tomist, elulugu, Heather Tomi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Heather Tomi suhete nimekiri. Heather Tomi tutvumislugu, 2021, 2020, Heather Tomi suhete loend.
Idris Elba ja Kim Elba
Idris Elba ja Kim Elba
28. mai 2021 ... Idris Elba ja Kim Elba fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Mayte Rodriguez
Mayte Rodriguez
28. mai 2021 ... Mayte Rodríguezi uudised, kuulujutud, fotod Mayte Rodríguezist, elulugu, Mayte Rodríguezi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mayte Rodríguezi suhete loend. Mayte Rodríguezi tutvumislugu, 2021., 2020. aasta, Mayte Rodríguezi suhete loend.