Põhiline Suhted Gerald McRaney

Gerald McRaney

Teie Homseks Horoskoop

Gerald McRaney AbielusVanus 73 aastat vana Tähtkuju Lõvi Suhted 3 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Gerald McRaney ja Delta BurkeGerald McRaney ja Delta Burke on olnud abielus 32 aastat alates 28. detsembrist 1988. vaata suhet

Suhted

Gerald McRaney oli varem abielus Pat Morani (endine naine) ja Beverly Rootiga(1967 - 1971).








kui vana on pornotäht pinky

Umbes

Gerald McRaney on 73-aastane Ameerika näitleja. Gerald Lee McRaney sündis 19. augustil 1947 USA-s Mississippi osariigis Collinsis ja on kuulus Simon & Simoni poolest. Tema Tähtkuju on Lõvi.



Gerald McRaney on osalenud 11 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Delta Burke Läheb Broke'i järgi (2003), Naomi Judd aastal Pühade romantika (1999), Shanna Reed sisse Major isa (1989), Susan Hogan aastal Vii mind koju: John Denveri lugu (2000)ja Tyne Daly sisse Hajutatud unenäod (1993).






Gerald McRaney kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja People from California.



Panustage

Aidake meil Gerald McRaney profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus331 aastat, 10 kuud13 aastat, 7 kuud4 aastat
Kokku331 aastat, 10 kuud13 aastat, 7 kuud4 aastat

Üksikasjad

EesnimiGerald
Keskmine nimilugeda
PerekonnanimiMcRaney
Täisnimi sündidesGerald Lee McRaney
Alternatiivne nimiMackie, Jerald McRaney
Vanus73 aastat
Sünnipäev19. august 1947
SünnikohtCollins, Mississippi, USA
Kõrgus6 '1' (185 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvSinine
JuuksevärvSool ja pipar
TähtkujuLõvi
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
ÜlikoolMississippi ülikool
AmetitekstNäitleja, produtsent, režissöör
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustSimon & Simon
Aasta (d) aktiivne1969 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Stone Manersi salnerite agentuur (LA)
Ametlikud veebisaididwww.nndb.com/people/807/000024735/

Gerald Lee McRaney (sündinud 19. augustil 1947) on Ameerika televisiooni- ja filminäitleja. McRaney on tuntud kui telesaadete Simon & Simon, major Dad, Promised Land ja Card of House üks staare. Ta oli Jeeriko esimesel hooajal ja Deadwoodi viimasel hooajal tavaline sari. Ta ilmus lossi kaheksandal hooajal korduvalt peamise antagonisti Mason Woodina. Hiljuti mängis ta A&E sarjas Longmire Barlow Connallyt ja korduvalt mängis NBC sarjas This Is Us dr Nathan Katowskina, mis pälvis talle Primetime Emmy auhinna silmapaistva külalisnäitlejana draamasarjas.



Lisateave Gerald McRaney kohta Gerald McRaney kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
3Delta BurkeAbielusMai 1989kohal32 aastat
kaksPat Moran (endine naine)Abielusüheksateist kaheksakümmend üks19865 aastat
1Beverly RootAbielus196719714 aastat
Delta Burke #3

Delta Burke

1989

Gerald McRaney ja Delta Burke on olnud abielus ...[vaata paari] #kaks

Pat Moran (endine naine)

1981 - 1986

Pat Moran (endine naine) ja Gerald McRaney on di ...[vaata paari] #1

Beverly Root

1967 - 1971

Beverly Root ja Gerald McRaney lahutasid ...[vaata paari] #3

Delta Burke

1989

Gerald McRaney ja Delta Burke on olnud abielus 32 aastat.

Suhe 32 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #kaks

Pat Moran (endine naine)

1981 - 1986

Pat Moran (endine naine) ja Gerald McRaney on lahutatud.

Suhe 5 aastat vaata suhet #1

Beverly Root

1967 - 1971

Beverly Root ja Gerald McRaney lahutatakse pärast 4-aastast abielu.

Suhe 4 aastat vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Gerald McRaney73 LõviNäitleja
Ameeriklane
Delta Burke64 LõviNäitleja
Ameeriklane
Pat Moran (endine naine)- Suhteline
Ameeriklane
Beverly Root-

Pildigalerii

Kujundavate naiste kokkutulek - Gerald McRaney Kujundavate naiste kokkutulek - Gerald McRaney Mõrv, ta kirjutas Mõrv, ta kirjutas See oleme meie (2016) See oleme meie (2016) See oleme meie (2016) See oleme meie (2016) See oleme meie (2016) See oleme meie (2016) See oleme meie (2016) See oleme meie (2016)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Ropprikas2020Jevgeni MonreauxTelesaade
Deadwood: film2019. aastaGeorge HearstTelefilm
Vägivaldne lahuselu2019. aastaTom CampbellFilm
Dolly Partoni südamed2019. aastaTom FreemanTelesaade
Miljon väikest asja2018Lenny FaracheTelesaade
Santa Clarita dieet2017Ed ThuneTelesaade
Pettumuste tuba2016Kohtunik BlackerFilm
Laskur2016Red Bama vanemTelesaade
24: Pärand2016Henry DonovanTelesaade
Need oleme meie2016Dr Nathan KatowskiTelesaade
Dolly Partoni jõulud mitmest värvist: armastuse ring2016Praost Jake OwensTelefilm
Keskendu2015OwensFilm
Agent X2015Malcolm MillarTelesaade
Dolly Partoni mitmevärviline mantel2015Praost Jake OwensTelefilm
Parim minust2014TuckFilm
Manhattan2014Sec. Hentry StimsonTelesaade
Kaardimajake2013Raymond TuskTelesaade
Südalinn2013CalvinFilm
Punased sabad2012Kindralmajor LuntzFilm
Kaugus2012Barlow ConnallyTelesaade
J. Edgar2011Hauptmanni kohtuprotsessi kohtunik (krediteerimata)Film
Üsna seaduslik2011Kohtunik David NicastroTelesaade
Linnukoer2011Sam McGrathTelefilm
Kohtumõistja2011Joseph WoodwardLühifilm
A-Rühm2010Kindral MorrisonFilm
Põhjendatud2010Josiah CairnTelesaade
Saladused2010Carlton ShawTelesaade
Mike ja Molly2010Kapten Patrick MurphyTelesaade
Mine madalale2009Praost Gus HortonFilm
loss2009Mason WoodTelesaade
Southland2009HicksTelesaade
NCIS: Los Angeles2009Mereväe pensionärist admiral Hollace KilbrideTelesaade
Naiste mõrvaklubi2007Martin BoxerTelesaade
Shilohi päästmine2006Ray PrestonFilm
Jeeriko2006Johnston GreenTelesaade
Ike: Taimer D-päevani2004Kindral George S. PattonTelefilm
Komando lapsehoidja2004Ben WinterTelesaade
Deadwood2004George HearstTelesaade
Läheb Broke'i järgi2003Jim BancroftTelefilm
Härra Sterling2003Burt GammelTelesaade
Üks Puu mägi2003Royal ScottTelesaade
Dani näitus2003Ray KennedyTelefilm
Hansel ja gretel2002IsaFilm
Gleniks saamine2002Telefilm
Tornaado hoiatus2002Dr Jake ArledgeTelefilm
Presidio Med2002Treener FontinaTelesaade
Surnud tsoon2002Harrison FisherTelesaade
Oht mere all2001Admiral Eugene JusticeTelefilm
Comanche2000Kolonel Samuel SturgisLühifilm
Vii mind koju: John Denveri lugu2000HollandiTelefilm
CSI: kuritegevuse stseeni uurimine2000Eli SchindlerTelesaade
Pühade romantika1999Cal PetersonTelefilm
Raputa, ragista ja veereta: Ameerika armastuslugu1999Howard DannerTelefilm
Läänetiib1999USAFi kindral Alan AdamleTelesaade
Kolmas vaht1999Glen HobartTelesaade
Need minu käsivarred1999Mitchell RankinTelesaade
Mida sa täna õhtul teed?1998AutojuhtTelefilm
Õudusunenägu saab tõeks1997Don ZarnTelefilm
Tuhat meest ja beebi1997Kapten John 'Chick' HaywardTelefilm
Kaitsja1997Telesaade
Tõotatud maaüheksateist üheksakümmend kuusRussell GreeneTelesaade
Julgete koduüheksateist üheksakümmend kuusRussell GreeneTelefilm
Mitte meie poegüheksateist üheksakümmend viisGeorge KellerTelefilm
Miski ei kesta igavestiüheksateist üheksakümmend viisDr Lawrence BarkerTelefilm
Simon & Simon: Jälle hädasüheksateist üheksakümmend viisRick SimonTelefilm
Võõras minu kõrvalüheksateist üheksakümmend viisDave MorganTelefilm
C.P.W.üheksateist üheksakümmend viisAdam BrockTelesaade
Minaüheksateist üheksakümmend viisSeersant major Charvis KrohnTelesaade
Maja naisedüheksateist üheksakümmend viisKriips GoffTelesaade
Jake Lassiter: Bayou õiglusüheksateist üheksakümmend viisJake LassiterTelefilm
Pime kättemaks1994Film
Relvastatud ja süütu1994Bobby Lee HollandTelefilm
Surmavad tõotused1994Tom westonTelefilm
Mootorrataste jõuk1994Cal MorrisTelefilm
Keegi, keda ta teab1994Frank MayfieldTelefilm
Burke'i seadus1994Ronnie GelicoTelesaade
Ingel puudutas1994Dr Joe Patcherik, Russell GreeneTelesaade
Hajutatud unenäod1993George MessengerTelefilm
Diagnoos mõrv1993The. Andy RuggioTelesaade
Commish1991Isa Eddie BaxterTelesaade
Saatuslik sõprus1991Hank LandrumTelefilm
Armastus ja needused ... Ja kogu see jazz1991RossTelefilm
Auväärtus1990Major FalonTelefilm
Pime kättemaks1990Garr HagarTelefilm
Mõrv kuuvalgel1989Dennis HuffTelefilm
Treener1989Jim CollinsTelesaade
Major isa1989Major John D. MacGillisTelesaade
Kus see põrgu kuld on? !!?1988JonesTelefilm
Inimesed üle järve1988Chuck YomanTelefilm
Hobo jõulud1987CharlieTelefilm
Šaakalid1986Jake WheelerFilm
Lihtne saak1986Christopher WilderTelefilm
Naiste kujundamine1986Kriips GoffTelesaade
NeverEnding lugu1984Bastiani isaFilm
Mõrv, ta kirjutas1984Terry FolgerTelesaade
Linna tapja1984Leitnant 'Eck' EckfordTelefilm
Kummitav kirg1983Dan EvansTelefilm
See ei ole lihtne1983Jack LongTelesaade
Newhart1982Gerald McRaneyTelesaade
Mälestused ei kustu iial1982Howdy TilfordTelefilm
Simon & Simonüheksateist kaheksakümmend üksRick SimonTelesaade
Tihendüheksateist kaheksakümmend üksTelefilm
Vägistamine ja abielu: Rideouti juhtum1980Cliff SulkesTelefilm
Tulnukad tulevad1980Patrull AshleyTelefilm
Magnum, P.I.1980Rick SimonTelesaade
Palmerstown, USA1980HughTelesaade
Kuhu daamid lähevad1980Merle JohnsonTelefilm
Juured: järgmised põlvkonnad1979Harry OwensTelesaade
Naised valges1979Dr Gus HendersonTelefilm
240-Robert1979NickTelesaade
Šerif Lobo ebaõnnestumised1979JakeTelesaade
Hazzardi hertsogid1979Esimene töömeesTelesaade
Uskumatu Hulk1978Pealik Frank Rhodes, Colin Roark, Sam RobertsTelesaade
Jordaania võimalus1978Sid BurtonTelefilm
Aju masin1977Willie WestFilm
CHiP-id1977DemickTelesaade
Kaheksast on piisavalt1977Telesaade
Logani jooks1977GeraTelesaade
Fantastiline teekond1977Teine pilootTelesaade
Kuidas Lääs võideti1976ThorneTelesaade
Enim tahetud1976OtisTelesaade
Oregoni rada1976Daniel J. MoreheadTelesaade
Hoidke mu rohtu eemal!1975David ShermanFilm
Baretta1975TommyTelesaade
Lüliti1975Hit ManTelesaade
Sinine rüütel1975KivimüürlaneTelesaade
Seadus1975HillerTelesaade
Petrocelli1974Kalju, SantoTelesaade
Politseinaine1974KomeetTelesaade
Pojad ja tütred1974Hr WilsonTelesaade
Rockfordi toimikud1974D.A. John Pleasance, juhataja JerrylTelesaade
Kuus miljonit dollarit mees1974Bob MarshTelesaade
F.B.I. Lugu: FBI versus Alvin Karpis, avaliku vaenlase number üks1974SmithTelefilm
Barnaby Jones1973Dave Boyette, Jim Cabe, PeteTelesaade
ABC järelkooli eripakkumised1972Alex - täiskasvanunaTelesaade
San Francisco tänavad1972Buck, Jeff DixonTelesaade
Alias ​​Smith ja Jones1971TelegraafTelesaade
Kahur1971WinstonTelesaade
Waltonid1971Tim CollinsTelesaade
Naised ja verine terror1970Terrance BradfordFilm
Verise õuduse öö1969Wesley StuartFilm
Öögalerii1969Tuttle (segment „Tarned taga”)Telesaade
Hawaii Five-O1968Tim RyderTelesaade
Mannix1967Professor Jim DuncanTelesaade
F.B.I.1965Šerifi asetäitjaTelesaade
Püssilaks1955Gentry, Lonnie Colby, Pete MurphyTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Gerald McRaney ja Delta BurkeDelta Burke
    • Naiste kujundamine
      1986
    [+1 veel]
  • Gerald McRaney ja Naomi JuddNaomi Judd
    • Pühade romantika
      1999
    [vaata sobivust]
  • Gerald McRaney ja Shanna ReedShanna Reed
    • Major isa
      1989
    [vaata sobivust]
  • Susan Hogan
    • Vii mind koju: John Denveri lugu
      2000
    [vaata sobivust]
  • Gerald McRaney ja Tyne DalyTyne Daly
    • Hajutatud unenäod
      1993
    [vaata sobivust]
  • Gerald McRaney ja Valerie HarperValerie Harper
    • Inimesed üle järve
      1988
    [vaata sobivust]
  • Gerald McRaney ja Wendy PhillipsWendy Phillips
    • Tõotatud maa
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [+1 veel]
  • Josie Bissett ja Gerald McRaneyJosie Bissett
    • Surmavad tõotused
      1994
    [vaata sobivust]
  • Kate Jackson ja Gerald McRaneyKate Jackson
    • Relvastatud ja süütu
      1994
    [vaata sobivust]
  • Kim Cattrall ja Gerald McRaneyKim Cattrall
    • Ropprikas
      2020
    [vaata sobivust]
  • Peggy Lipton ja Gerald McRaneyPeggy Lipton
    • Surmavad tõotused
      1994
    [vaata sobivust]
Rohkem Gerald McRaney ekraanil olevaid matše Vähem Gerald McRaney ekraanil kuvatud matše





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Tähtedes kirjutatud lood
Tähtedes kirjutatud lood
Tähtkujud annavad hämaras valguses sügavaid, teadvustamata lugusid, mis juhivad meie teed, kirjutatud kollektiivis ja kus me ühendame mineviku olevikuga.
Kemal Ekmekci
Kemal Ekmekci
28. mai 2021 ... Kemal Ekmekci uudised, kuulujutud, fotod Kemal Ekmekci'st, elulugu, Kemal Ekmekci partnerite nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kemal Ekmekci suhete loend. Kemal Ekmekci tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kemal Ekmekci suhetest.
Cathy Jennings
Cathy Jennings
28. mai 2021 ... Cathy Jenningsi uudised, kuulujutud, fotod Cathy Jenningsist, elulugu, Cathy Jenningsi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Cathy Jenningsi suhete nimekiri. Cathy Jenningsi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Cathy Jenningsi suhetest.
Ryan Murphy ja David Miller (fotograaf)
Ryan Murphy ja David Miller (fotograaf)
28. mai 2021 ... Ryan Murphy ja David Milleri (fotograaf) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jessi Colter
Jessi Colter
28. mai 2021 ... Jessi Colteri uudised, kuulujutud, fotod Jessi Colterist, elulugu, Jessi Colteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessi Colteri suhteloend. Jessi Colteri tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jessi Colteri suhetest.
David beckham
David beckham
28. mai 2021 ... David Beckhami uudised, kuulujutud, fotod David Beckhamist, elulugu, David Beckhami sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. David Beckhami suhete nimekiri. David Beckhami tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu David Beckhami suhetest.
Tomasz Borkowy
Tomasz Borkowy
28. mai 2021 ... Tomasz Borkowy uudised, kuulujutud, fotod Tomasz Borkowyst, elulugu, Tomasz Borkowy sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tomasz Borkowy suhete nimekiri. Tomasz Borkowy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Tomasz Borkowy suhetest.