Põhiline Suhted Gladys Knight

Gladys Knight

Teie Homseks Horoskoop

Gladys Knight AbielusKoht 3510 1447Vanus 77 aastat vana Tähtkuju Sõnn Suhted 4 kokku Lapsed 3 last

Kellega ta praegu käib?

Gladys Knight ja William McDowellWilliam McDowell ja Gladys Knight on alates 12. aprillist 2001 olnud 20 aastat abielus. vaata suhet

Suhted

Gladys Knight oli varem abielus Les Browniga(1995 - 1997), Barry Hankerson(1974 - 1979)ja James Newman (endine abikaasa)(1960 - 1964).








Umbes

Gladys Knight on 76-aastane Ameerika laulja. Sündinud Gladys Maria Knightina 17. mail 1944 USA-s Atlantas (Georgia), on ta kuulus Gladys Knight & the Pips'i poolest karjääris, mis ulatub 1952. aastast kuni praeguseni. Tema sodiaagimärk on Sõnn.



Aastal on Gladys Knight osalenud ekraanil Tristan MacManusega Tantsud tähtedega (2005).






Gladys Knight kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika kontraltod, Ameerika naislauljad ja Ameerika telenäitlejad.



Panustage

Aidake meil luua oma Gladys Knighti profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus421 aastat, 4 kuud10 aastat, 10 kuud4 aastat
Kokku421 aastat, 4 kuud10 aastat, 10 kuud4 aastat

Üksikasjad

EesnimiGladys
Keskmine nimiMaria
PerekonnanimiRüütel
Täisnimi sündidesGladys Maria rüütel
Alternatiivne nimiHinge keisrinna
Vanus77 aastat
Sünnipäev17. mai 1944
SünnikohtAtlanta, Georgia, USA
Kõrgus5 '3½' (161 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuSõnn
SeksuaalsusOtse
ReligioonMormoon
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
AmetitekstLaulja, laulukirjutaja, näitleja, ärinaine, autor
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustGladys Knight & Pips
Muusikažanr (tekst)Motowni heli, R&B, Smooth Soul, Pop Soul, Soft Rock, Gospel, Funk, Doo-Wop, Boogie, Soul, Pop
MuusikažanrR & B
Aasta (d) aktiivne1953 – tänapäev, 1952 – tänapäev
MuusikastiilHing, Urban, Motown, Pop-Soul, Sile hing, Disko, Vaikne torm
Muusika meeleoluElegantne, stiilne, intiimne, romantiline, teeniv, sõbralik / heatahtlik, sensuaalne, ülevoolav, terav, magus, sentimentaalne, kirglik
PillVokaalid
Pill (tekst)Vokaal, klaver
PlaadifirmaVee-Jay, Motown, Buddha, Columbia, MCA, Verve
Seotud aktidGladys Knight & the Pips, Patti LaBelle, Aretha Franklin, Natalie Cole

'Hinge keisrinnaks' tuntud Gladys Maria Knight (sündinud 28. mail 1944) on Ameerika laulja, laulukirjutaja, näitleja, ärinaine ja autor. Seitsmekordne Grammy auhinna võitja Knight on tuntud hittide poolest, mille ta salvestas 1960., 1970. ja 1980. aastatel koos oma grupiga Gladys Knight & the Pips, kuhu kuulusid ka tema vend Merald 'Bubba Knight ning nõod Edward Patten ja William Külaline.



Lisateave Gladys Knighti kohta Gladys Knightist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
4William McDowellAbielus2000kohal21 aastat
3PruunidAbielus199319974 aastat
kaksBarry HankersonAbielus1967197912 aastat
1James Newman (endine abikaasa)Abielus195819646 aastat
William McDowell #4

William McDowell

2000

William McDowell ja Gladys Knight on olnud ...[vaata paari] Pruunid #3

Pruunid

1993 - 1997

Les Brown ja Gladys Knight lahutati ...[vaata paari] Barry Hankerson #kaks

Barry Hankerson

1967 - 1979

Barry Hankerson ja Gladys Knight olid lahutatud ...[vaata paari] #1

James Newman (endine abikaasa)

1958 - 1964

James Newman (endine abikaasa) ja Gladys Knight me ...[vaata paari] #4

William McDowell

2000

William McDowell ja Gladys Knight on olnud abielus 20 aastat. Pärast 2000. aastal kokku saamist olid nad kohtunud ühe aasta ja abiellusid 12. aprillil 2001.

Suhe 21 aastat vaata suhet #3

Pruunid

1993 - 1997

Les Brown ja Gladys Knight olid abielus 1 aasta. Pärast kohtumist 1993. aastal käisid nad kaks aastat ja abiellusid 29. augustil 1995. Aasta hiljem lahutasid nad 1997. aastal.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus98%'> Ühilduvus 35% vaata suhet #kaks

Barry Hankerson

1967 - 1979

Barry Hankerson ja Gladys Knight olid abielus 4 aastat. Nad käisid 2 aastat pärast kooskäimist 1967. aastal. Pärast viieaastast kihlust abiellusid nad 12. oktoobril 1974. 4 aastat hiljem läksid nad lahku 1979. aastal ja lahutasid 1979. aastal.

Suhe 12 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaakkakskümmend%Vanus98%'> Ühilduvus 30% Lapsed 1 laps vaata suhet #1

James Newman (endine abikaasa)

1958 - 1964

James Newman (endine abikaasa) ja Gladys Knight olid abielus 4 aastat. Nad käisid 2 aastat pärast kooskäimist 1958. aastal ja abiellusid 1960. 4 aastat hiljem lahutasid nad 1964. aastal.

Suhe 6 aastat Lapsed 2 last vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Gladys Knight77 SõnnLaulja
Ameeriklane
William McDowell- Suhteline
Ameeriklane
Pruunid76 VeevalajaTelenägu
Ameeriklane
Barry Hankerson75 Muusikaprodutsent
Ameeriklane
James Newman (endine abikaasa)- Suhteline
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
JamesMees196259 aastat vana James Newman (endine abikaasa)
KeeniaNaine196358 aastat vana James Newman (endine abikaasa)
JomoMees26. september 196951 aastat vana Barry Hankerson

Pildigalerii

Robbie Montgomery Maskeeritud laulja Maskeeritud laulja Gladys Knight ja Barry Hankerson Impeerium (2015) Gladys Knight Gladys Knight Gladys Knight Gladys Knight Gladys Knight Gladys Knight Gladys Knight

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Otseülekanne2021Film
Tulemas 2 Ameerikat2021Gladys KnightFilm
Maskeeritud laulja2019. aastaMesilaneTelesaade
Peaaegu jõulud2016Varjupaiga direktor DorothyFilm
Täht2016Gladys KnightTelesaade
Impeerium2015Gladys KnightTelesaade
Armastuse aastaajad2014Proua AngieTelefilm
Esimene perekond2012Vanaema CarolynTelesaade
Kuum Clevelandis2010Preili ShondaTelesaade
Hawaii viis-02010Lou emaTelesaade
Ma võin kõike halvasti ise teha2009WilmaFilm
Ületamatu Harold2006PhyllisFilm
30 Rock2006Gladys KnightTelesaade
Payne'i maja2006Gladys KnightTelesaade
Hollywoodi mõrv2003Olivia RobidouxFilm
Las Vegas2003Gladys KnightTelesaade
Ally McBeal1997Gladys KnightTelesaade
Jamie Foxxi saadeüheksateist üheksakümmend kuusJanice KingTelesaade
Õnnelikult kunagi hiljem: muinasjutud igale lapseleüheksateist üheksakümmend viisŠokolaadTelesaade
Minaüheksateist üheksakümmend viisSedaTelesaade
New Yorgi salajane1994NatalieTelesaade
Kakskümmend taala1993Proua McCormacFilm
Elav vallaline1993Odelle JonesTelesaade
Kogu öö väljas1992Gladys KnightTelesaade
Baywatch1989Gladys KnightTelesaade
Desperado1987Mona LisaTelefilm
Erinev maailm1987Gladys KnightTelesaade
Charlie & Co1985Diana RichmondTelesaade
CBS koolivaheaeg1984Dr Donna RobinsonTelesaade
Toruunistused1976Maria WilsonFilm
Jeffersonid1975Gladys KnightTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Tristan MacManus ja Gladys KnightTristan MacManus
    • Tantsud tähtedega
      2005
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi