Põhiline Suhted Grace Kelly

Grace Kelly

Teie Homseks Horoskoop

Grace Kelly 1929 - 1982Koht 1268 333Vanus 52 surma ajal Tähtkuju Skorpion Suhted kokku 23 Lapsed 3 last

Kellega ta praegu käib?

Puhka rahus.








Suhted

Grace Kelly oli varem abielus Monaco printsi Rainieriga(1956 - 1982).



Grace Kelly oli suhetes Robert Dornhelmiga(1980 - 1981), William Holden(1954 - 1955), Bing Crosby(1953 - 1955), Gary Cooper(1952 - 1953), Gene Lyons(1951 - 1952), Jack Oechsle(1948 - 1950), Don Richardson(1950 - 1951)ja Mark Miller.






Grace Kellyl oli kohtumisi Jean-Pierre Aumontiga(1955), Vürst Aly Khan(1955), Spencer Tracy(1954), Frank Sinatra(1954), Ray Milland(1954), Oleg Cassini(1953)ja Alexander D'Arcy(1952).



Kuuldavasti olevat Grace Kelly haakunud John F. Kennedyga(1962), David Niven(1959), Marlon Brando(1954), Clark Gable(1953), Paul Newman(1951), Robert Evans(1951)ja Tony Curtis(1950).

Umbes

Ameerika näitlejanna Grace Kelly sündis Grace Patricia Kellyna 12. novembril 1929 Pennsylvanias Pennsylvanias Philadelphias Hahnemanni ülikooli haiglas ja suri 14. septembril 1982 Monaco haiglas (hiljem nimetatud Princess Grace'i haiglakeskus), La Colle, Monaco, 52-aastane. Teda mäletatakse kõige rohkem Mogambo pärast. Tema sodiaagimärk on Skorpion.



Grace Kelly osales 11 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Frank Sinatra Kõrgselts (1956), Alec Guinness aastal Luik (1956), Bing Crosby sisse Kõrgselts (1956), Cary Grant aastal Varga tabamiseks (1955)ja Clark Gable aastal Mogambo (1953).

Grace Kelly kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja parima naisnäitleja Oscarite võitjad.

Panustage

Aidake meil luua meie Grace Kelly profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht82 aastat1 aasta, 1 kuu1 aasta
Abielus127 aastat, 4 kuud--
Kuuldavasti7---
Kohtumine7---
Kokku2. 327 aastat, 4 kuud1 aasta, 7 kuud1 aasta

Üksikasjad

EesnimiArmu
Keskmine nimiPatricia
PerekonnanimiGrimaldi
Neiupõlve nimiKelly
Täisnimi sündidesArmu Patricia Kelly
Alternatiivne nimiMonaco printsess Grace, Graciebird, Gracie, Monaco Grace
Vanus52 (surma vanus) aastat
Sünnipäev12. november 1929
SünnikohtHahnemanni ülikooli haigla, Philadelphia, Pennsylvania, USA
Suri14. september 1982
SurmakohtMonaco haigla (hiljem nimetatud Princess Grace'i haiglakeskuseks), La Colle, Monaco
Surma põhjusAutoõnnetus (päev pärast insuldi)
Maetud18. september 1982, Monaco-Ville'i Monaco-Ville'i katedraal
Kõrgus5 '7' (170 cm)
Kaal54 kg (118 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
Eristav tunnusKlassikaline kogu Ameerika ilu, sinised silmad
TähtkujuSkorpion
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolRavenhilli akadeemia
ÜlikoolAmeerika näitekunstiakadeemia, NYC
AmetitekstFilminäitleja ja printsess
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustMogambo
Aasta (d) aktiivne1950–56, 1950–1956
Brändi kinnitusMax Factor Colorfast huulepulk
Rind (tollides)3. 4
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)24
Puusad (tollides)35
Riiete suurus4
Kinga suurus6,5B
Ametlikud veebisaididwww.nndb.com/people/770/000025695/
IsaJohn Brendan Kelly vanem
EmaMargaret Katherine Majer
VendJohn 'Kell' Jr.
ÕdePeggy, Lizanne
PereliigeCaroline Louise Marguerite (tütar), Albert II (poeg), Stephanie Marie Elisabeth (tütar)
SõberClark Gable, Ava Gardner, Frank Sinatra, Gwen Robyns, Harper Davies, Alfred Hitchcock, Rita Gam, printsess Diana, David Niven, Conrad Hilton, Gloria Swanson, Gregory Peck, Arlene Dahl, Cary Grant, Greta Garbo, Judy Balaban, Rock Hudson , Alain Delon
LemmikloomadPrantsuse puudel (koer - Oliver)
LemmikinimesedJoseph Cotten, Ingrid Bergman
LemmikfilmidKõrgselts
LemmikbändidBing Crosby, Jo Stafford
LemmikkohadHollywood, Monoco, London, Café de Paris Picadilly tsirkuses, New York
LemmiktoidudPrantsuse keel
LemmikvärvidRoosa, roheline, Aqua
Lemmikud tarvikudKindad, Hermese käekotid, Foulard, kingad

Grace Patricia Kelly (12. november 1929 - 14. september 1982) oli USA filminäitleja, kellest sai pärast 1950ndate aastate alguses või keskpaigas mitmetes märkimisväärsetes filmides mängimist Monaco printsess, abielludes 1956. aasta aprillis prints Rainier III-ga.

Lisateave Grace Kelly kohta Vähem Grace Kelly kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
2. 3Robert DornhelmSuhe R 1980üheksateist kaheksakümmend üks1 aasta
22John F. KennedyKohtumine R 19621962-
kakskümmend üksDavid nivenKohtumine R 19591959-
kakskümmendMonaco prints RainierAbielusMai 195514. september 198227 aastat
19Jean-Pierre AumontKohtumine19551955-
18Vürst Ali KhanKohtumine19551955-
17Spencer TracyKohtumineMärts 1954Märts 1954-
16William HoldenSuhe195419551 aasta
viisteistFrank SinatraKohtumine19541954-
14Ray MillandKohtumine19541954-
13Marloni brändKohtumine R 19541954-
12Oleg CassiniKohtumine19531953-
üksteistClark GableKohtumine R 19531953-
10Bing CrosbySuhe195319552 aastat
9Gary CooperSuhe195219531 aasta
8Alexander D'ArcyKohtumine19521952-
7Paul NewmanKohtumine R 19511951-
6Gene LyonsSuhe195119521 aasta
5Robert EvansKohtumine R 19511951-
4Tony CurtisKohtumine R 19501950-
3Jack OechsleSuhe194819502 aastat
kaksDon RichardsonSuhe195019511 aasta
1Mark MillerTeadmata -
Robert Dornhelm #2. 3Kuulujutt

Robert Dornhelm

1980 - 1981

Robert Dornhelm ja Grace Kelly on lahus ...[vaata paari] John F. Kennedy #22Kuulujutt

John F. Kennedy

1962

Grace Kelly ja John F. Kennedy on lahus ...[vaata paari] David niven #kakskümmend üksKuulujutt

David niven

1959

Grace Kelly ja David Niven on lahus ...[vaata paari] Monaco prints Rainier #kakskümmend

Monaco prints Rainier

1955 - 1982

Monaco prints Rainier ja Grace Kelly olid ...[vaata paari] Jean-Pierre Aumont #19

Jean-Pierre Aumont

1955

Jean-Pierre Aumont ja Grace Kelly on lahus ...[vaata paari] Vürst Ali Khan #18

Vürst Ali Khan

1955

Prints Aly Khan ja Grace Kelly on lahus ...[vaata paari] Spencer Tracy #17

Spencer Tracy

1954

Grace Kelly ja Spencer Tracy on lahus ...[vaata paari] William Holden #16

William Holden

1954 - 1955

Grace Kelly ja William Holden läksid lahku ...[vaata paari] Frank Sinatra #viisteist

Frank Sinatra

1954

Grace Kelly ja Frank Sinatra on lahus ...[vaata paari] Ray Milland #14

Ray Milland

1954

Ray Milland ja Grace Kelly on lahus ...[vaata paari] Marloni bränd #13Kuulujutt

Marloni bränd

1954

Grace Kelly ja Marlon Brando on lahus ...[vaata paari] Oleg Cassini #12

Oleg Cassini

1953

Grace Kelly ja Oleg Cassini on lahus ...[vaata paari] Clark Gable #üksteistKuulujutt

Clark Gable

1953

Grace Kelly ja Clark Gable on lahus ...[vaata paari] Bing Crosby #10

Bing Crosby

1953 - 1955

Grace Kelly ja Bing Crosby läksid lahku 1955. aastal ...[vaata paari] Gary Cooper #9

Gary Cooper

1952 - 1953

Grace Kelly ja Gary Cooper on lahus ...[vaata paari] Aleksander D #8

Alexander D'Arcy

1952

Alexander D'Arcy ja Grace Kelly on eraldi ...[vaata paari] Paul Newman #7Kuulujutt

Paul Newman

1951

Grace Kelly ja Paul Newman on lahus ...[vaata paari] Gene Lyons #6

Gene Lyons

1951 - 1952

Gene Lyons ja Grace Kelly on lahus ...[vaata paari] Robert Evans #5Kuulujutt

Robert Evans

1951

Grace Kelly ja Robert Evans on lahus ...[vaata paari] Tony Curtis #4Kuulujutt

Tony Curtis

1950

Tony Curtis ja Grace Kelly on lahus ...[vaata paari] Jack Oechsle #3

Jack Oechsle

1948 - 1950

Jack Oechsle ja Grace Kelly läksid lahku 195 ...[vaata paari] Don Richardson #kaks

Don Richardson

1950 - 1951

Don Richardson ja Grace Kelly läksid lahku ...[vaata paari] Mark Miller #1

Mark Miller

Mark Miller ja Grace Kelly olid suhetes ...[vaata paari] #2. 3

Robert Dornhelm

1980 - 1981 (kuulujutt)

Kuuldavasti haaras Robert Dornhelm end 1980. aastal Grace Kellyga.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Vanus1%'> Ühilduvus üksteist% vaata suhet #22

John F. Kennedy

1962 (kuulujutt)

Kuuldavasti olevat Grace Kelly end John F. Kennedyga sidunud 1962. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #kakskümmend üks

David niven

1959 (kuulujutt)

Kuuldavasti olevat Grace Kelly haakunud David Niveniga 1959. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #kakskümmend

Monaco prints Rainier

1955 - 1982

Monaco prints Rainier ja Grace Kelly olid abielus 26 aastat. Nad käisid 8 kuud pärast kokkutulekut mais 1955. Pärast 3-kuulist kihlust nad abiellusid 19. aprillil 1956. 26 aastat hiljem suri Grace Kelly, jättes maha oma partneri ja 3 last.

Suhe 27 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Vanus69%'> Ühilduvus 28% Lapsed 3 last vaata suhet #19

Jean-Pierre Aumont

1955

Jean-Pierre Aumont ja Grace Kelly kohtusid 1955. aastal.

yao ming ja te li
MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 37% vaata suhet #18

Vürst Ali Khan

1955

Prints Aly Khan ja Grace Kelly kohtusid 1955. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 27% vaata suhet #17

Spencer Tracy

1954

Grace Kelly ja Spencer Tracy kohtusid 1954. aasta märtsis.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak60%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #16

William Holden

1954 - 1955

Grace Kelly ja William Holden on dateeritud aastatel 1954–1955.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 60% vaata suhet #viisteist

Frank Sinatra

1954

Grace Kelly ja Frank Sinatra kohtusid 1954. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus44%'> Ühilduvus 35% vaata suhet #14

Ray Milland

1954

Ray Milland ja Grace Kelly kohtusid 1954. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #13

Marloni bränd

1954 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Grace Kelly end 1954. aastal Marlon Brandoga sidunud.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak60%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #12

Oleg Cassini

1953

Grace Kelly ja Oleg Cassini kohtusid 1953. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Vanus13%'> Ühilduvus 38% vaata suhet #üksteist

Clark Gable

1953 (kuulujutt)

Kuuldavasti olevat Grace Kelly end Clark Gable'iga sidunud 1953. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 49% vaata suhet #10

Bing Crosby

1953 - 1955

Grace Kelly ja Bing Crosby dateerisid aastatel 1953–1955.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 3. 4% vaata suhet #9

Gary Cooper

1952 - 1953

Grace Kelly ja Gary Cooper dateerisid 1953. aastat.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #8

Aleksander D'Arcy

1952

Alexander D'Arcy ja Grace Kelly kohtusid 1952. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 19% vaata suhet #7

Paul Newman

1951 (kuulujutt)

Kuuldavasti olevat Grace Kelly haakunud Paul Newmaniga 1951. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 62% vaata suhet #6

Gene Lyons

1951 - 1952

Gene Lyonsil ja Grace Kellyl oli suhe aastatel 1951–1952.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Vanus69%'> Ühilduvus 47% vaata suhet #5

Robert Evans

1951 (kuulujutt)

Kuuldavasti olevat Grace Kelly end Robert Evansi külge haaranud 1951. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 83% vaata suhet #4

Tony Curtis

1950 (kuulujutt)

Tony Curtis olevat kuulunud Grace Kelly külge 1950. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 67% vaata suhet #3

Jack Oechsle

1948 - 1950

Jack Oechsle ja Grace Kelly pärinesid aastatel 1948–1950.

Suhe 2 aastat vaata suhet #kaks

Don Richardson

1950 - 1951

Don Richardson ja Grace Kelly pärinesid aastatel 1950–1951.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Vanus44%'> Ühilduvus 51% vaata suhet #1

Mark Miller

Mark Milleril ja Grace Kellyl oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak60%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 56% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Grace Kelly52 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Robert Dornhelm73 Amburdirektor
Austerlane
John F. Kennedy46 KaksikudRiigipea
Ameeriklane
David niven73 kalaNäitleja
Briti
Monaco prints Rainier81 KaksikudHonorar
Monacan
Jean-Pierre Aumont90 KaljukitsNäitleja
Prantsuse keel
Vürst Ali Khan48 KaksikudHonorar
Briti
Spencer Tracy67 JäärNäitleja
Ameeriklane
William Holden63 JäärNäitleja
Ameeriklane
Frank Sinatra82 AmburLaulja
Ameeriklane
Ray Milland81 KaljukitsNäitleja
Briti
Marloni bränd80 JäärNäitleja
Ameeriklane
Oleg Cassini92 JäärMoedisainer
Vene keel
Clark Gable59 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Bing Crosby74. SõnnNäitleja
Ameeriklane
Gary Cooper60 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Aleksander D'Arcy87 LõviNäitleja
Egiptlane
Paul Newman83 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Gene Lyons53 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Robert Evans89 VähkFilmi- / teletegija
Ameeriklane
Tony Curtis85 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Jack Oechsle-
Don Richardson77 Sõnndirektor
Ameeriklane
Mark Miller96 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Caroline Louise MargueriteNaine23. jaanuar 195764-aastane Monaco prints Rainier
Albert Alexandre Louis PierreMees14. märts 195863 aastat vana Monaco prints Rainier
Stephanie Marie ElisabethNaine1. veebruar 196556 aastat vana Monaco prints Rainier

Pildigalerii

Grace Kelly KÕRGE ÜHISKOND Originaal kinofilmide heliriba muusika autor Cole Porter Neliteist tundi - Grace Kelly Neliteist tundi - Grace Kelly Neliteist tundi - Grace Kelly Valige mõrva jaoks M - Grace Kelly Grace Kelly Grace Kelly Clarence Sinclair Bull Grace Kelly Grace Kelly Grace Kelly

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Kõrgselts1956Tracy IssandFilm
Luik1956Printsess AlexandraFilm
Varga tabamiseks1955Frances StevensFilm
Valige mõrva jaoks M1954Margot wendiceFilm
Roheline tuli1954Catherine KnowlandFilm
Tagaaken1954Lisa Carol FremontFilm
Sillad Toko-Ri juures1954Nancy BrubakerFilm
Maatüdruk1954Georgie ElginFilm
Mogambo1953Linda NordleyFilm
Kõrge keskpäev1952Amy Fowler KaneFilm
CBS televisiooni töötuba1952DulcineaTelesaade
Suur ülesehitus1952ClaireTelefilm
Neliteist tundi1951Proua Louise Ann FullerFilm
Goodyeari mängumaja1951Telesaade
Armstrongi ringteater1950Telesaade
Suurlinn1950Telesaade
Oht1950Telesaade
Videoteater Lux1950Beth, Janice, MegTelesaade
Robert Montgomery esitleb1950ThereseTelesaade
Somerset Maughami teleteater1950Telesaade
Nash Airflyte teater1950Proua KennardTelesaade
Prudential pere mängumaja1950Helen PettigrewTelesaade
Pinge1949Telesaade
Usu või ära usu1949Telesaade
Kell1949Telesaade
Näitleja stuudio1948Printsess AlexandraTelesaade
Philco-Goodyeari televisiooni mängumaja1948Ann Rutledge, Lucy Bakewell Audubon, PaulaTelesaade
Studio One Hollywoodis1948Freda Clark, õde Sara Mappin, Sara MappinTelesaade
Kraft Teater1947Telesaade
Tuled kustu1946Telesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Frank Sinatra ja Grace KellyFrank Sinatra
    • Kõrgselts
      1956
    [vaata sobivust]
  • Alec Guinness
    • Luik
      1956
    [vaata sobivust]
  • Grace Kelly ja Bing CrosbyBing Crosby
    • Kõrgselts
      1956
    [+1 veel]
  • Grace Kelly ja Cary GrantCary Grant
    • Varga tabamiseks
      1955
    [vaata sobivust]
  • Grace Kelly ja Clark GableClark Gable
    • Mogambo
      1953
    [vaata sobivust]
  • Grace Kelly ja Gary CooperGary Cooper
    • Kõrge keskpäev
      1952
    [vaata sobivust]
  • John Lund
    • Kõrgselts
      1956
    [vaata sobivust]
  • Grace Kelly ja Ray MillandRay Milland
    • Valige mõrva jaoks M
      1954
    [vaata sobivust]
  • Grace Kelly ja William HoldenWilliam Holden
    • Sillad Toko-Ri juures
      1954
    [vaata sobivust]
  • Jimmy Stewart ja Grace KellyJames Stewart
    • Tagaaken
      1954
    [vaata sobivust]
  • Stewart Granger ja Grace KellyStewart Granger
    • Roheline tuli
      1954
    [vaata sobivust]
Veel Grace Kelly ekraanil kuvatud kohtumisi Vähem Grace Kelly ekraanil kuvatud matše





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
28. mai 2021 ... hõivatud Philipps ja Marc Silverstein fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Justin Shenkarow
Justin Shenkarow
28. mai 2021 ... Justin Shenkarowi uudised, kuulujutud, fotod Justin Shenkarowist, elulugu, Justin Shenkarowi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Justin Shenkarowi suhteloend. Justin Shenkarow tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Justin Shenkarowi suhetest.
Columbus Lühike
Columbus Lühike
28. mai 2021 ... Columbuse lühiuudised, kuulujutud, fotod Columbus Shortist, elulugu, Columbuse lühike sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Columbus Lühike suhete loend. Columbuse lühike tutvumislugu, 2021, 2020, Columbuse lühikeste suhete loend.
Kristina hagan
Kristina hagan
28. mai 2021 ... Kristina Hagani uudised, kuulujutud, fotod Kristina Haganist, elulugu, Kristina Hagani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kristina Hagani suhteloend. Kristina Hagani tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kristina Hagani suhetest.
Lisa Distefano ja Paul Watson
Lisa Distefano ja Paul Watson
28. mai 2021 ... Lisa Distefano ja Paul Watsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Natalia Tena
Natalia Tena
28. mai 2021 ... Natalia Tena uudised, kuulujutud, fotod Natalia Tenast, elulugu, Natalia Tena poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Natalia Tena suhteloend. Natalia Tena tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Natalia Tena suhetest.
Gina Gershon
Gina Gershon
28. mai 2021 ... Gina Gershoni uudised, kuulujutud, fotod Gina Gershonist, elulugu, Gina Gershoni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Gina Gershoni suhete loend. Gina Gershoni tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Gina Gershoni suhetest.