Põhiline Suhted Gregory Smith

Gregory Smith

Teie Homseks Horoskoop

Gregory Smith AbielusVanus 37 aastat vana Tähtkuju Vähk Suhted kokku 6 Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu tutvub?

Gregory Smith ja Taylor McKayTaylor McKay ja Gregory Smith on olnud abielus kaks aastat alates 18. augustist 2018. vaata suhet

Suhted

Gregory Smith on olnud suhetes Candice Kingiga(2005), Ashlee Simpson(2003 - 2004), Melissa Schuman(2003)ja Elizabeth Gooen.








Gregory Smithil on olnud kohtumisi Jess Weixleriga(2003 - 2004).



Umbes

Gregory Smith on 37-aastane Kanada näitleja. Gregory Edward Smithist sündinud 6. juulil 1983 Kanadas Ontarios Torontos. Ta on kuulus Ameerika kurjategijate poolest karjääris, mis kestab 1991. aastast kuni praeguseni. Tema Tähtkuju on Vähk.






Gregory Smith on osalenud 3 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Emily VanCamp Everwood (2002), Kirsten Tormid sisse Zenon: 21. sajandi tüdruk (1999)ja Sarah Lancaster aastal Everwood (2002).



Gregory Smith kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja Ameerika lapsnäitlejad.

Panustage

Aidake meil oma Gregory Smithi profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus19 aastat, 4 kuud--
Tutvumisleht43 kuud1 kuu, 7 päeva2 kuud, 1 päev
Kohtumine16 kuud, 2 päeva--
Kokku69 aastat, 4 kuud1 aasta, 8 kuud2 kuud, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiGregory
Keskmine nimiEdward
PerekonnanimiSmith
Täisnimi sündidesGregory Edward Smith
Vanus37 aastat
Sünnipäev6. juuli 1983
SünnikohtToronto, Ontario, Kanada
Kõrgus5 '10½' (179 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuVähk
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusKanada
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustAmeerika kurjategijad
Aasta (d) aktiivne2000 – tänapäev, 1991 – tänapäev

Gregory Edward Smith (sündinud 6. juulil 1983) on Kanada näitleja, kirjanik ja lavastaja. Smith on osalenud mitmes Hollywoodi filmis ja on tuntud oma rollide poolest nagu Alan Abernathy filmis Väikesed sõdurid, Ephram Brown telesarjas Everwood ja hiljuti Dov Epsteinina politseidraamasarjas Rookie Blue.

Lisateave Gregory Smithi kohta Vähem Gregory Smithi kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
6Taylor McKayAbielusJaanuar 2012kohal9 aastat
5Candice KingSuhe20052005-
4Ashlee SimpsonSuhe13. november 200311. veebruar 20043 kuud
3Jess WeixlerKohtumineNovember 2003Mai 20046 kuud
kaksMelissa SchumanSuheAugust 2003Oktoober 20032 kuud
1Elizabeth gooenTeadmata -
Taylor McKay #6

Taylor McKay

2012

Taylor McKay ja Gregory Smith on olnud abielus ...[vaata paari] Candice King #5

Candice King

2005

Candice King ja Gregory Smith on lahus ...[vaata paari] Ashlee Simpson #4

Ashlee Simpson

2003 - 2004

Gregory Smith ja Ashlee Simpson läksid lahku ...[vaata paari] Jess Weixler #3

Jess Weixler

2003 - 2004

Jess Weixler ja Gregory Smith läksid lahku ...[vaata paari] Melissa Schuman #kaks

Melissa Schuman

2003

Melissa Schuman ja Gregory Smith lahutasid mind ...[vaata paari] #1

Elizabeth gooen

Elizabeth Gooen ja Gregory Smith on lahus ...[vaata paari] #6

Taylor McKay

2012

Taylor McKay ja Gregory Smith on olnud abielus 2 aastat. Nad olid kohtunud 6 aastat pärast kooskäimist jaanuaris 2012 ja abiellusid 18. augustil 2018.

Suhe 9 aastat Lapsed 1 laps vaata suhet #5

Candice King

2005

Candice Kingil ja Gregory Smithil oli suhe aastatel 2005–2005.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 82% vaata suhet #4

Ashlee Simpson

2003 - 2004

Gregory Smith ja Ashlee Simpson pärinesid 16. novembrist 2003 kuni 11. veebruarini 2004.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 63% vaata suhet #3

Jess Weixler

2003 - 2004

Jess Weixler ja Gregory Smith kohtusid 2003. aasta novembris.

Suhe 6 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 42% vaata suhet #kaks

Melissa Schuman

2003

Melissa Schuman ja Gregory Smith pärinesid 2003. aastast kuni 2003. aasta oktoobrini.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #1

Elizabeth gooen

Elizabeth Gooenil ja Gregory Smithil oli suhe.

vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Gregory Smith37 VähkNäitleja
Kanada
Taylor McKay- Näitleja
Candice King3. 4 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Ashlee Simpson36 KaaludLaulja
Ameeriklane
Jess Weixler39 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Melissa Schuman36 LõviLaulja
Ameeriklane
Elizabeth gooen-

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Harry EdwardMees25. jaanuar 20214 kuud vana Taylor McKay

Pildigalerii

Zenon: 21. sajandi tüdruk Zenon: 21. sajandi tüdruk Zenon: 21. sajandi tüdruk Zenon: 21. sajandi tüdruk Zenon: 21. sajandi tüdruk Zenon: 21. sajandi tüdruk Zenon: 21. sajandi tüdruk Zenon: 21. sajandi tüdruk Zenon: 21. sajandi tüdruk Zenon: 21. sajandi tüdruk Zenon: 21. sajandi tüdruk Gregory Smith ja Taylor McKay

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Määratud ellujäänu2016Will GriffinTelesaade
Engelsiga töötamine2014JonnyTelesaade
Sprnva2014Nolan wilanderLühifilm
Rookie Blue veebisoodid2014Dov EpsteinTelesaade
Meetod2013Röövel nr 1 (hääl)Lühifilm
Jälgi2012GregoryLühifilm
Minu taskus2011StephenFilm
Unistuste maja2011ArtieFilm
Kujundus2011TaheFilm
Hobo püssiga2011LibeFilm
Franklin ja Bash2011Treener KassoTelesaade
Midagi punast2011KuttLühifilm
Rookie Blue2010Dov EpsteinTelesaade
Keeris2010Film
Fakerid2010Nik IliakisTelefilm
Sinine Belle2010Jackson (2010)Telesaade
Manson, minu nimi on kuri2009PerryFilm
Boot Camp2008Ben (Gregory Edward Smith)Film
Edison ja Leo2008Lõvi (hääl)Film
Relvad2008BobbyTelesaade
Eli Stone2008Todd RileyTelesaade
Sõrmuse sulgemine2007Noor JackFilm
Otsija: Pime tõuseb2007Max StantonFilm
Lapsed Ameerikas2005Holden DonovanFilm
Läheduses Grace2005Henry NearingFilm
Armastuse raamat2004Chet BeckerFilm
Ajas korts2003Calvin O'KeefeTelefilm
Everwood2002Ephram BrownTelesaade
Ameerika kurjategijad2001Jim nooremFilm
Küsige lihtsalt mu lastelt2001Brian Kniffen (vanus 16-18)Telefilm
Kate Brasher2001Daniel BrasherTelesaade
Patriot2000Thomas martinFilm
Zenon: 21. sajandi tüdruk1999GregTelefilm
Krippendorfi hõim1998MikiFilm
Väikesed sõdurid1998Alan AbernathyFilm
Ronimine1998Danny HimesFilm
Varjutsoon: minu õpetaja sõi minu kodutöid1997Jesse HackettFilm
Meego1997GordonTelesaade
Suur Kiusajaüheksateist üheksakümmend kuusLaps # 2Film
Harriet Spioonüheksateist üheksakümmend kuusSportFilm
Loitsumurdja: Leprechaunide saladusüheksateist üheksakümmend kuusMikey Dennehy (Gregory Edward Smith)Film
Leapin 'leprechauns!üheksateist üheksakümmend viisMikey Dennehy (Gregory Edward Smith)Film
Kapteni seiklused avakosmosesüheksateist üheksakümmend viisBaley, Tyra vendTelefilm
Teine ema: tõehetke filmüheksateist üheksakümmend viisKip SchaefferTelefilm
Välised piiridüheksateist üheksakümmend viisNoor PaulTelesaade
Teised1994BobbyFilm
M.A.N.T.I.S.1994PoissTelesaade
Ingel puudutas1994Patrick LewisTelesaade
Mägismaalane1992LapsTelesaade
Mütsirühm1992BrianTelesaade
Hüppa Joe1992Joe Dugan nooremTelefilm
Street Justice1991JoeyTelesaade
Commish1991JasonTelesaade
Kas sa kardad pimedat?1990Tim WilliamsonTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Emily VanCamp ja Gregory SmithEmily VanCamp
    • Everwood
      2002
    [vaata sobivust]
  • Kirsten Storms ja Gregory SmithKirsten Storms
    • Zenon: 21. sajandi tüdruk
      1999
    [vaata sobivust]
  • Sarah Lancaster ja Gregory SmithSarah Lancaster
    • Everwood
      2002
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
28. mai 2021 ... hõivatud Philipps ja Marc Silverstein fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Justin Shenkarow
Justin Shenkarow
28. mai 2021 ... Justin Shenkarowi uudised, kuulujutud, fotod Justin Shenkarowist, elulugu, Justin Shenkarowi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Justin Shenkarowi suhteloend. Justin Shenkarow tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Justin Shenkarowi suhetest.
Columbus Lühike
Columbus Lühike
28. mai 2021 ... Columbuse lühiuudised, kuulujutud, fotod Columbus Shortist, elulugu, Columbuse lühike sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Columbus Lühike suhete loend. Columbuse lühike tutvumislugu, 2021, 2020, Columbuse lühikeste suhete loend.
Kristina hagan
Kristina hagan
28. mai 2021 ... Kristina Hagani uudised, kuulujutud, fotod Kristina Haganist, elulugu, Kristina Hagani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kristina Hagani suhteloend. Kristina Hagani tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kristina Hagani suhetest.
Lisa Distefano ja Paul Watson
Lisa Distefano ja Paul Watson
28. mai 2021 ... Lisa Distefano ja Paul Watsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Natalia Tena
Natalia Tena
28. mai 2021 ... Natalia Tena uudised, kuulujutud, fotod Natalia Tenast, elulugu, Natalia Tena poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Natalia Tena suhteloend. Natalia Tena tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Natalia Tena suhetest.
Gina Gershon
Gina Gershon
28. mai 2021 ... Gina Gershoni uudised, kuulujutud, fotod Gina Gershonist, elulugu, Gina Gershoni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Gina Gershoni suhete loend. Gina Gershoni tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Gina Gershoni suhetest.