Põhiline Tutvumisleht Guillermo Diaz

Guillermo Diaz

Teie Homseks Horoskoop

Guillermo DiazVanus 46 aastat vana Tähtkuju Jäär

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Guillermo Díaz tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Meil pole Guillermo Díazi varasemate suhete kohta andmeid.



Umbes

Guillermo Díaz on 46-aastane Ameerika näitleja. Sündinud 22. märtsil 1975 New Jerseys, USA-s, on ta kuulus Terminali poolest karjääris, mis ulatub 1992. aastast kuni praeguseni. Tema Tähtkuju on Jäär.






Guillermo Díaz kuulub järgmistesse nimekirjadesse: New Jersey näitlejad, Ameerika filminäitlejad ja Ameerika telenäitlejad.



Panustage

Aidake meil luua Guillermo Díazi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Üksikasjad

EesnimiWilliam
PerekonnanimiDiaz
Täisnimi sündidesGuillermo Diaz
Alternatiivne nimiGilermo Dias, Guillermo Diaz
Vanus46 aastat
Sünnipäev22. märts 1975
SünnikohtNew Jersey, USA
Kõrgus5 '10' (178 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuJäär
SeksuaalsusGei
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustTerminal
Aasta (d) aktiivne1994 – tänapäev, 1992 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Grupi meelelahutus
Brändi kinnitusSierra Misti telereklaamid (2006)
Ametlikud veebisaididtwitter.com/guillermodiazyo, instagram.com/guillermodiazreal

Guillermo Díaz (sündinud 22. märtsil 1975) on USA näitleja. Ta on tuntud filmide Half Baked (1998), 200 sigareti (1999) ja Stonewall (1995) poolest. Viimati mängis ta ABC draama telesarjas Scandal Diego 'Huck' Muñozina. Díaz on esinenud külalisena Chappelle's Show, Law & Order, Weeds, ER, Broad City ja Girls.



Lisateave Guillermo Díazi kohta Guillermo Díazist vähem

Pildigalerii

Skandaal (2012) Skandaal (2012) Skandaal (2012) Skandaal (2012) Skandaal (2012) Skandaal (2012) Skandaal (2012) Skandaal (2012) Skandaal (2012) Skandaal (2012) Skandaal (2012) Skandaal (2012)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Ma tean, et see on palju tõsi2020SeersantiturgTelesaade
Ühinenud me langeme2020ChuyTelesaade
Sotsiaalne kaugus2020Santiago VillarealTelesaade
Kõik väikesed asjad, mida tapame2019. aastaBillFilm
Hoiatus2018VihmaneFilm
Tutvumismängu tapja2017Rodney AlcalaTelefilm
Skandaal: Gladiaatorit otsitakse2017HuckTelesaade
Kõrge hooldus2016ArthurTelesaade
Lai linn2014JohnnyTelesaade
Kharkay2014Film
Pilet na Vegas2013Detektiv Garsia (Gilermo Dias)Film
Tüdrukud2012Hector MedinaTelesaade
Skandaal2012HuckTelesaade
Mängu komplekt2012CarlosFilm
Meile meeldivad õpilased2012Täiskasvanud MikeFilm
Harry seadus2011Miguel MartinezTelesaade
Armastus hammustab2011LewisTelesaade
Ta, kes naerab viimasena2011KlounLühifilm
Peep World2010JeesusFilm
Politsei välja2010Poh poissFilm
Pole tavalist perekonda2010Detektiiv Frank CorderoTelesaade
Peen surnukeha2010HenryFilm
Futurestates2010Dr Antonio 'Ant' CastilloTelesaade
Üle saali2009KokkFilm
Lihunik2009Owen GeigerFilm
Kuninglikud valud2009BennyTelesaade
Halastus2009Õde Angel GarciaTelesaade
Tosh.02009Telesaade
Väljapääs puudub2009MichaelLühifilm
Kurjus2008Killah-BFilm
Kommipood2008HaloFilm
Vaene Paul2008AaronTelesaade
Sihtkohta pole2007A.JLühifilm
Koer2007PeteyTelesaade
Kuldne ajastu2007A.JLühifilm
PCC mööda alla2006DokFilm
Juarezi neitsi2006FelixFilm
13 Bass2006Manny rodriguezTelefilm
Utoopia, The2006Carlos Alvarezi kohahoidja piltLühifilm
Lohutust otsimas2006KuttLühifilm
Korista2006Jevgeni PitkinLühifilm
Hull armastuse pärast2005HectorFilm
Räpane armastus2005Tom HoudiniFilm
Taimetoitlaste tulistamine2005NeilFilm
Kriminaalsed meeled2005PlayboyTelesaade
Lähemale2005ÄmblikTelesaade
Umbrohud2005WilliamTelesaade
Pidage meeles2005ChrisLühifilm
Veri / veri2005RickyLühifilm
Lühike, kuid GAY: 9. köide2005Victor (segment „Ainult üks kord”)Film
Terminal2004Bobby Alima (Guillermo Diaz)Film
Tony 'n' Tina pulmad2004RaphaelFilm
Undermind2003RayFilm
Wasabi tuunikala2003RomeoFilm
Võitmata2003Emme (Guillermo Diazina)Telefilm
Chappelle'i saade2003Klient, kostja, ScarfaceTelesaade
DoUlike2watch.com2003Telefilm
Minu armastuseks mu armas2003Šokolaad Goose MontezistLühifilm
Siit läänes2002Thomas (Guillermo Diazina)Film
Seksikas20023. hääl (hääl)Lühifilm
Fidel2002Sanchezi universumTelefilm
Kilp2002HeronTelesaade
Jäljetult2002Carlos GonzalezTelesaade
Palklugu2002Niko GorginaFilm
Chelsea müürid2001LapsFilm
Poiste elu 32000Victor (segment „Ainult üks kord”)Film
200 sigaretti1999Dave (rollis Guillermo Diaz)Film
Liiga sügaval1999Miguel BatistaFilm
Lihtsalt üks kord1999Victor (Guillermo Diaz)Film
Korraldus: ohvrite eriüksus1999Carlos Hernandez, Omar PeñaTelesaade
Sopranid1999MüüjaTelesaade
Kolmas vaht1999Rafael 'Rafe' ConnorsTelesaade
Pop-tartid1999AdrianLühifilm
Pool küpsetatud1998ArmistumineFilm
Maagia mõjud1998WinstonFilm
Lihtsalt üks kord1998VictorLühifilm
Ma arvan, et teen1997EricFilm
Mitte kusagil1997Kauboi (Guillermo Diaz)Film
Kuldrannik1997BarryTelefilm
Kiirteeüheksateist üheksakümmend kuusFlaccoFilm
Tüdrukute linnüheksateist üheksakümmend kuusDylanFilm
Keskkooli keskkoolüheksateist üheksakümmend kuusPaco RodriguezFilm
Ma pole Rappaportüheksateist üheksakümmend kuusJ.C.Film
Peotüdruküheksateist üheksakümmend viisLõviFilm
Kiviaedüheksateist üheksakümmend viisMirandaFilm
Värske1994SpikeFilm
ON1994JorgeTelesaade
Viie inimese pidu1994AriTelesaade
Ingel puudutas1994Rick HiguerraTelesaade
Kadunud platoon1991Külamees (rollis Guillermo Diaz)Film
Seadus ja kord1990Bobby Sabo, Juan DomingoTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Dominique Jennings
Dominique Jennings
28. mai 2021 ... Dominique Jenningsi uudised, kuulujutud, fotod Dominique Jenningsist, elulugu, Dominique Jenningsi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Dominique Jenningsi suhete loend. Dominique Jenningsi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Dominique Jenningsi suhetest.
Jessica de Rothschild
Jessica de Rothschild
28. mai 2021 ... Jessica de Rothschildi uudised, kuulujutud, fotod Jessica de Rothschildist, elulugu, Jessica de Rothschildi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica de Rothschildi suhete loend. Jessica de Rothschildi tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica de Rothschildi suhete loend.
Tänulikkusest
Tänulikkusest
Suurim tänu, mida Vähis ülendav Jupiter esindab, on meie võime näha, mille eest peaksime oma vanematele ja esivanematele tänulikud olema.
Amira al-Taweel
Amira al-Taweel
28. mai 2021 ... Amira al-Taweel uudised, kuulujutud, fotod Amira al-Taweelist, elulugu, Amira al-Taweel poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Amira al-Taweeli suhete loend. Amira al-Taweel tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Amira al-Taweel suhetest.
Joanne Whalley
Joanne Whalley
28. mai 2021 ... Joanne Whalley uudised, kuulujutud, fotod Joanne Whalley'st, elulugu, Joanne Whalley poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Joanne Whalley suhete nimekiri. Joanne Whalley tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Joanne Whalley suhetest.
Stephen Belafonte
Stephen Belafonte
28. mai 2021 ... Stephen Belafonte uudised, kuulujutud, fotod Stephen Belafonte'ist, elulugu, Stephen Belafonte sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Stephen Belafonte suhete nimekiri. Stephen Belafonte tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Stephen Belafonte suhetest.
Madeleine Gurdon
Madeleine Gurdon
28. mai 2021 ... Madeleine Gurdoni uudised, kuulujutud, fotod Madeleine Gurdonist, elulugu, Madeleine Gurdoni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Madeleine Gurdoni suhete nimekiri. Madeleine Gurdoni tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Madeleine Gurdoni suhetest.