Põhiline Suhted Hank Williams noorem

Hank Williams noorem

Teie Homseks Horoskoop

Hank Williams noorem AbielusKoht 2860 0Vanus 72 aastat vana Tähtkuju Kaksikud Suhted 3 kokku Lapsed
5 last

Kellega ta praegu tutvub?

Hank Williams, noorem ja Mary Jane ThomasMary Jane Thomas ja Hank Williams noorem on olnud abielus 30 aastat alates 1. juulist 1990. vaata suhet

Suhted

Hank Williams noorem oli varem abielus Becky White'iga(1977)ja Gwen Yeargain(1971 - 1977).








Umbes

Hank Williams Jr. on 72-aastane Ameerika kantrimuusik. Sündinud Randall Hank Williamsist 26. mail 1949 Shreveportis, Louisiana osariigis USA-s, on ta kuulus Songi poolest: 'Kõik mu vennasõbrad tulevad täna õhtul karjääri jooksul, mis ulatub 1957. aastast kuni 1964. aastani. Tema sodiaagimärk on Kaksikud.



Hank Williams Jr. on olnud ekraanil Shelley Fabaresega Aeg laulda (1968).






Hank Williams Jr. kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Emmy auhinna võitjad, Grammy auhinna võitjad ja Ameerika meeslauljad.



Panustage

Aidake meil Hank Williams Jr-i profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus345 aastat, 5 kuud28 aastat, 3 kuud7 aastat
Kokku345 aastat, 5 kuud28 aastat, 3 kuud7 aastat

Üksikasjad

EesnimiHank
PerekonnanimiWilliams
Täisnimi sündidesRandall Hank Williams
Alternatiivne nimiBocephus, Kiik Randall Hank, Randall Hank Williams, Hank Williams Jr.
Vanus72 aastat
Sünnipäev26. mai 1949
SünnikohtShreveport, Louisiana, USA
Kõrgus6 '2' (188 cm)
EhitamineKeskmine
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstKantrimuusik
OkupatsioonKantrimuusik
Taotle kuulsustLaul: 'Täna on kõik mu kohmakad sõbrad tulemas
Muusikažanr (tekst)Riik, Outlaw Country, Southern Rock, Country Rock, Blues, Blues Rock, uusraditsiooniline riik, rockabilly, electric blues
MuusikažanrRiik
Aasta (d) aktiivne1957 – tänapäev, 1957 – tänapäev, 1964 – tänapäev
MuusikastiilPop / Rock, Lõuna-Rock, Outlaw Country, Urban Cowboy, Traditsiooniline riik
Muusika meeleoluEarnest, maalähedane, sentimentaalne, kirglik, sõmer, dramaatiline, bravuur, pastoraalne, kiiksuv, konfrontatsiooniline, õppimine, nostalgiline, hoolimatu, tänavatark, lõbus, rämps, arutu, armas / heatahtlik, aukartlik, mässumeelne, orgaaniline
PillKitarr, vokaal
Pill (tekst)Kitarr, basskitarr, püstine bass, teraskitarr, Banjo, klaviatuurid, suupill, lollakas, saksofon, dobro, trummid, klaver, vokaal
PlaadifirmaMGM, Warner Bros., Curb, Bocephus, NASH ikoon
Seotud aktidJohnny Cash, Waylon Jennings, Kris Kristofferson, Ray Charles, Willie Nelson, Kid Rock, Alan Jackson, Lynyrd Skynyrd, Charlie Daniels
Ametlikud veebisaididwww.hankjr.com/, http://www.hankjr.com, http://hankjr.com
IsaHiram King Williams (17. september 1923 - 1. jaanuar 1953)
EmaAudrey Sheppard Williams (28. veebruar 1923 - 4. november 1975)
VendAntha Belle Jett (6. jaanuar 1953)
ÕdeLycretia Williams

Randall Hank Williams (sündinud 26. mail 1949), ametialaselt tuntud Hank Williams juuniori või Bocephusena, on USA laulja-laulukirjutaja ja muusik. Tema muusikastiili peetakse sageli lõunamaise roki, bluusi ja kantri seguks. Ta on kantrimuusika laulja Hank Williamsi poeg.



Lisateave Hank Williams Jr kohta Hank Williams Jr. kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
3Mary Jane ThomasAbielus1989kohal32 aastat
kaksBecky WhiteAbielus19761976-
1Gwen YeargainAbielus197019777 aastat
Mary Jane Thomas #3

Mary Jane Thomas

1989

Mary Jane Thomas ja Hank Williams noorem on sündinud ...[vaata paari] #kaks

Becky White

1976

Becky White ja Hank Williams noorem olid lahutatud ...[vaata paari] #1

Gwen Yeargain

1970 - 1977

Gwen Yeargain ja Hank Williams Jr olid suurepärased ...[vaata paari] #3

Mary Jane Thomas

1989

Mary Jane Thomas ja Hank Williams noorem on olnud abielus 30 aastat. Pärast kohtumist 1989. aastal olid nad ühe aasta jooksul kohtunud ja abiellusid 1. juulil 1990.

Suhe 32 aastat Lapsed 2 last vaata suhet #kaks

Becky White

1976

Becky White ja Hank Williams noorem olid abielus 1 aasta. Nad käisid ühe aasta pärast kokkutulekut 1976. aastal ja abiellusid 1977. 1 aasta hiljem lahutasid nad 1983. aastal.

Lapsed 2 last vaata suhet #1

Gwen Yeargain

1970 - 1977

Gwen Yeargain ja Hank Williams noorem olid abielus 6 aastat. Pärast kohtumist 1970. aastal käisid nad ühe aasta ja abiellusid 1971. aastal. 6 aastat hiljem lahutasid nad 1977. aastal.

Suhe 7 aastat Lapsed 1 laps vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Hank Williams noorem72 KaksikudKantrimuusik
Ameeriklane
Mary Jane Thomas-
Becky White-
Gwen Yeargain-

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Shelton HankMees12. detsember 197248 aastat vana Gwen Yeargain
HilaryNaine197942 aastat vana Becky White
HollyNaineüheksateist kaheksakümmend üks40 aastat vana Becky White
Katharine DianeNaine199328-aastane Mary Jane Thomas
SamuelMees199724 aastat vana Mary Jane Thomas

Pildigalerii

Hank Williams noorem Hank Williams noorem Hank Williams noorem Hank Williams noorem Hank Williams noorem Hank Williams noorem Hank Williams noorem Hank Williams noorem Hank Williams noorem Hank Williams noorem Hank Williams noorem Hank Williams noorem

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Relvad ja laskemoona televisioon2003Erikülaline (krediteerimata)Telesaade
Simpsonid1989'Canyonero' lauljaTelesaade
Roadie1980Hank Williams nooremFilm
Villa1979HankTelefilm
Sgt Pepperi Lonely Hearts Club Band1978Meie külalised HeartlandisFilm
Aeg laulda1968Grady DoddFilm
Plaadimängija1964LauljaTelesaade
Ed Sullivani näitus1948LauljaTelesaade

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Shelley Fabares ja Hank Williams, nooremShelley Fabares
    • Aeg laulda
      1968
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Natacha atlas ja Abdullah Chhadeh
Natacha atlas ja Abdullah Chhadeh
28. mai 2021 ... Natacha Atlase ja Abdullah Chhadehi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Marlon Langeland
Marlon Langeland
28. mai 2021 ... Marlon Langelandi uudised, kuulujutud, fotod Marlon Langelandist, elulugu, Marlon Langelandi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marlon Langelandi suhteloend. Marlon Langelandi tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marlon Langelandi suhetest.
Gabriela Steck
Gabriela Steck
28. mai 2021 ... Gabriela Stecki uudised, kuulujutud, fotod Gabriela Steckist, elulugu, Gabriela Stecki poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Gabriela Stecki suhteloend. Gabriela Stecki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Gabriela Stecki suhetest.
Jonah Blechman
Jonah Blechman
28. mai 2021 ... Jonah Blechmani uudised, kuulujutud, fotod Jonah Blechmanist, elulugu, Jonah Blechmani sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jonah Blechmani suhteloend. Jonah Blechmani tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Jonah Blechmani suhetest.
Vanessa Lóes ja Murilo Rosa
Vanessa Lóes ja Murilo Rosa
28. mai 2021 ... Vanessa Lóesi ja Murilo Rosa fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Chip Reese
Chip Reese
28. mai 2021 ... Chip Reese uudised, kuulujutud, Chip Reese fotod, elulugu, Chip Reese tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Chip Reese suhteloend. Chip Reese tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Chip Reese'i suhetest.
Marlene portnoy
Marlene portnoy
28. mai 2021 ... Marlene Portnoy uudised, kuulujutud, fotod Marlene Portnoy'st, elulugu, Marlene Portnoy poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marlene Portnoy suhete loend. Marlene Portnoy tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Marlene Portnoy suhetest.