Põhiline Suhted Hayes Grier

Hayes Grier

Teie Homseks Horoskoop

Hayes Grier VallalineKoht 3805 -483Vanus 20 aastat vana Tähtkuju Kaksikud Suhted 2 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Hayes Grier on praegu vallaline.








Suhted

Hayes Grier on olnud suhetes Kalani Hillikeri ja Lexi Riveraga.



Umbes

Hayes Grier on 20-aastane ameerika isiksus. 8. juunil 2000 USA-s New Yorgis sündinud Benjamin Hayes Grierist on ta kuulus selle poolest, et kõigest 14-aastaselt on tal Vine'is üle 3,5 miljoni jälgija ja Twitteris üle 2,25 miljoni jälgija. Tema sodiaagimärk on Kaksikud.






Hayes Grier on olnud ekraanil kohtumises Emma Slateriga Tantsud tähtedega (2005).



Hayes Grier kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 2000 sündi, inimesed Mooresville'ist, Põhja-Carolina ja Ameerika Interneti kuulsused.

Panustage

Aidake meil luua Hayes Grier'i profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumislehtkaks---
Kokkukaks-

Üksikasjad

EesnimiHayes
PerekonnanimiGrier
Täisnimi sündidesBenjamin Hayes Grier
Vanus20 aastat
Sünnipäev8. juuni 2000
SünnikohtNew York, USA
Kõrgus5 '10' (178 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolDavidsoni päev, Davidson, NC
AmetitekstVeebipersonal, sotsiaalmeediastaar
OkupatsioonIseloom
Taotle kuulsustVaid 14-aastaselt on tal Vine'is üle 3,5 miljoni jälgija ja Twitteris üle 2,25 miljoni jälgija
Aasta (d) aktiivne2013 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)26MGMT Kuulsuste ja talentide haldamine
Brändi kinnitusAeropostale United XXVI suvekollektsioon
Ametlikud veebisaididhttp://www.hayesgrier.com, twitter.com/hayesgrier, instagram.com/HayesGrier/, www.facebook.com/HayesGrierOfficial, www.youtube.com/user/GrierHayes, itsgrierhayes.tumblr.com/, viinapuu. kaas / Hayes. Grier

Benjamin Hayes Grier (sündinud 8. juunil 2000) on Ameerika Interneti-isiksus. Ta sai tuntuks oma populaarsuse tõttu Vine'is, mis on nüüdseks kaotatud videojagamisteenus.

Lisateavet Hayes Grierist Hayes Grierist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksLexi RiveraTeadmata R -
1Kalani HillikerTeadmata -
Lexi Rivera #kaksKuulujutt

Lexi Rivera

Lexi Rivera ja Hayes Grier kuulutasid, et ...[vaata paari] Kalani Hilliker #1

Kalani Hilliker

Hayes Grier ja Kalani Hilliker olid ...[vaata paari] #kaks

Lexi Rivera

(Kuulujutt)

Kuuldavasti on Lexi Rivera haakinud Hayes Grieriga.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #1

Kalani Hilliker

Hayes Grieril ja Kalani Hillikeril oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 53% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Hayes Grierkakskümmend KaksikudIseloom
Ameeriklane
Lexi Rivera19 KaksikudIseloom
Ameeriklane
Kalani Hillikerkakskümmend NeitsiTantsija
Ameeriklane

Pildigalerii

Hayes Grier ja Emma Slater - 2015. aasta voogesitused Hayes Grier Hayes Grier Hayes Grier Hayes Grier Hayes Grier Hayes Grier Hayes Grier Hayes Grier Hayes Grier Hayes Grier Hayes Grier

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Friik2016Nuudel NelsonTelesaade
Hollywood Today Live2015.IseTelesaade
Juurdepääs iga päev2010IseTelesaade
Tantsud tähtedega2005EnesevõistlejaTelesaade
Vaade1997IseTelesaade
Tere hommikust Ameerika1975Ise - külalineTelesaade

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Emma Slater ja Hayes GrierEmma Slater
    • Tantsud tähtedega
      2005
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.