Põhiline Suhted Ian Somerhalder

Ian Somerhalder

Teie Homseks Horoskoop

Ian Somerhalder Abielus68. koht 6Vanus 42 aastat vana Tähtkuju Ambur Suhted kokku 8 Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu tutvub?

Ian Somerhalder ja Nikki ReedNikki Reed ja Ian Somerhalder on olnud abielus viis aastat alates 26. aprillist 2015. vaata suhet

Suhted

Ian Somerhalder on olnud suhetes Nina Dobreviga(2010 - 2013), Megan Auld(2007 - 2010), Maggie Grace(2006 - 2007), Nicky Rothschild(2004)ja Kate Bosworth(2002).








Kuuldavasti on Ian Somerhalder Melise külge haakinud(2013)ja Ashley Greene(2009).



Umbes

Ian Somerhalder on 42-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Ian Joseph Somerhalderis 8. detsembril 1978 Covingtonis Louisiana osariigis, on ta kuulus The Vampire Diaries. Tema sodiaagimärk on Ambur.






Ian Somerhalder on osalenud 13 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Claire Holt Vampiiripäevikud (2009), Arielle Kebbel sisse Vampiiripäevikud (2009), Candice King aastal Vampiiripäevikud (2009), Cassidy Freeman aastal Vampiiripäevikud (2009)ja Dawn Olivieri aastal Vampiiripäevikud (2009).



Ian Somerhalder kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja LGBT õiguste aktivistid Ameerika Ühendriikidest.

Panustage

Aidake meil oma Ian Somerhalderi profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus16 aastat, 10 kuud--
Tutvumisleht53 aastat, 1 kuu1 aasta, 5 kuud3 kuud, 1 päev
Kuuldavastikaks---
Kokku86 aastat, 10 kuud1 aasta, 9 kuud3 kuud, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiIan
Keskmine nimiJoosep
PerekonnanimiSomerhalder
Täisnimi sündidesIan Joseph Somerhalder
Vanus42 aastat
Sünnipäev8. detsember 1978
SünnikohtCovington, Louisiana
Kõrgus5 '9¾' (177 cm)
Kaal71 kg (156 naela)
EhitamineSportlik
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuAmbur
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolPüha Pauluse kool, Covington, Louisiana, USA
AmetitekstNäitleja, modell, produtsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustVampiiripäevikud
Aasta (d) aktiivne1997 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)DNA mudelijuhtimine - New York
Brändi kinnitusArva ära ?, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Gucci
Kinga suurus9
Ametlikud veebisaididsomerhalderfan.org, www.iansomerhalder.net, ian-somerhalder.com, ian-online.de/, www.dnamodels.com/celebrity/ian-somerhalder/portfolio#/page/1, twitter.com/iansomerhalder
IsaRobert Somerhalder, Giuseppe Salvatore
EmaEdna Somerhalder
VendRobert 'Bob' Somerhalder, Stefan Salvatore
ÕdeRobyn Somerhalder
PereliigeZachariah Salvatore (õepoeg), Joseph Salvatore (õepoeg), Zach Salvatore (õepoeg)
SõberPaul Wesley (kaasstaar) (parim sõber), Michael Trevino, Steven R. McQueen, Kevin Williamson, Ryan Seacrest, Julie Plec, Joseph Morgan, Matthew Davis, Katerina Graham, Nina Dobrev (endine tüdruksõber, parim sõber) Sarah Boston, Kayla Parker, Candice Accola, Elena Gilbert, Alaric Saltzman, Liz Forbes, Caroline Forbes, Jeremy Gilbert, Bonnie Bennett, Meredith Fell
Lemmikloomad3 kassi, Miss Linx (kass), Moke (kass), neljapäev (kass)
LemmikinimesedSean Penn
LemmikfilmidLõpetaja (1967)
Lemmikud telesaatedKadunud, vampiiripäevikud
Lemmiklaulud'15 sammu' autor Radiohead
LemmikraamatudViiskümmend halli varjundit
LemmiktoidudKala
LemmikvärvidSinine, punane, kollane
Lemmikud tarvikudFedora müts, päikeseprillid

Ian Joseph Somerhalder (sündinud 8. detsembril 1978) on USA näitleja, modell, aktivist ja režissöör. Ta on tuntud Boone Carlyle'i mängimisega teledraamas Kadunud, Damon Salvatore'iga The CW üleloomulikus draamas Vampiiripäevikud ja dr Luther Swanniga Netflixi ulmelises õudussarjas V Wars.

Lisateave Ian Somerhalderi kohta Ian Somerhalderist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
8Nikki ReedAbielusJuuli 2014kohal6 aastat
7MeliseKohtumine R Juuni 2013Juuni 2013-
6Nina DobrevSuheVeebruar 2010Aprill 20133 aastat
5Ashley GreeneKohtumine R Aprill 2009Aprill 2009-
4Megan AuldSuheSeptember 2007Veebruar 20102 aastat
3Maggie GraceSuheAprill 2006August 20071 aasta
kaksNicky RothschildSuheJaanuar 2004Aprill 20043 kuud
1Kate BosworthSuheAugust 2002Detsember 20024 kuud
Nikki Reed #8

Nikki Reed

2014

Nikki Reed ja Ian Somerhalder on olnud abielus ...[vaata paari] Melise #7Kuulujutt

Melise

2013

Melise ja Ian Somerhalder on lahus ...[vaata paari] Nina Dobrev #6

Nina Dobrev

2010 - 2013

Nina Dobrev ja Ian Somerhalder läksid lahku ...[vaata paari] Ashley Greene #5Kuulujutt

Ashley Greene

2009

Ashley Greene ja Ian Somerhalder on lahus ...[vaata paari] Megan Auld #4

Megan Auld

2007 - 2010

Megan Auld ja Ian Somerhalder läksid lahku F ...[vaata paari] Maggie Grace #3

Maggie Grace

2006 - 2007

Maggie Grace ja Ian Somerhalder läksid lahku ...[vaata paari] Nicky Rothschild #kaks

Nicky Rothschild

2004

Nicky Rothschild ja Ian Somerhalder lahutavad ...[vaata paari] Kate Bosworth #1

Kate Bosworth

2002

Kate Bosworth ja Ian Somerhalder lahutasid mind ...[vaata paari] #8

Nikki Reed

2014

Nikki Reed ja Ian Somerhalder on olnud abielus 5 aastat. Pärast 2014. aasta juulis koosviibimist olid nad kohtamas 6 kuud. Pärast 3-kuulist kihlumist abiellusid nad 26. aprillil 2015.

Suhe 6 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 40% Lapsed 1 laps vaata suhet #7

Melise

2013 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Melise Ian Somerhalderi külge ühendanud 2013. aasta juunis.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 75% vaata suhet #6

Nina Dobrev

2010 - 2013

Nina Dobrev ja Ian Somerhalder on dateeritud märtsist 2010 kuni aprillini 2013.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 40% vaata suhet #5

Ashley Greene

2009 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Ashley Greene 2009. aasta aprillis Ian Somerhalderiga ühendust võtnud.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #4

Megan Auld

2007 - 2010

Megan Auld ja Ian Somerhalder on dateeritud septembrist 2007 kuni veebruarini 2010.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #3

Maggie Grace

2006 - 2007

Maggie Grace ja Ian Somerhalder on dateeritud aprillist 2006 kuni augustini 2007.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 67% vaata suhet #kaks

Nicky Rothschild

2004

Nicky Rothschild ja Ian Somerhalder dateerisid 2004. aasta jaanuarist aprillini.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 77% vaata suhet #1

Kate Bosworth

2002

Kate Bosworth ja Ian Somerhalder dateerisid augustist detsembrini 2002.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 61% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Ian Somerhalder42 AmburNäitleja
Ameeriklane
Nikki Reed33 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Melise30 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Nina Dobrev32 KaljukitsNäitleja
Bulgaaria keel
Ashley Greene3. 4 kalaNäitleja
Ameeriklane
Megan Auld42 Kaljukits
Ameeriklane
Maggie Grace37 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Nicky Rothschild37 KaaludÄri
Ameeriklane
Kate Bosworth38 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Bodhi SoleilNaine25. juuli 20173 aastat vana Nikki Reed

Pildigalerii

Damon ja Vicki Noored (2015) Noored (2015) Ian Somerhalder ja Nikki Reed Ian Somerhalder Ian Somerhalder Ian Somerhalder - CW tähistab New Yorgis Ian Somerhalder - CW tähistab New Yorgis Ian Somerhalder - CW tähistab New Yorgis Ian Somerhalder - CW tähistab New Yorgis Ian Somerhalder Chris Wood ja Nina Dobrev

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
V-sõjad2019. aastaLuther SwannTelesaade
Anomaalia2014Harkin LanghamFilm
Loodus räägib2014KorallriffTelesaade
Püütud lindile2013Ohvitser LewisFilm
Aeg raamitud2013Agent Truman BlackFilm
Kuidas naist armastada2010Daniel MeltzerFilm
Turniir2009Miles SladeFilm
Ärka2009TylerFilm
Vampiiripäevikud2009Damon SalvatoreTelesaade
Tulekera2009Lee CooperTelefilm
Kadunud samaarlane2008William ArcherFilm
Kadunud linna reiderid2008Jack KubiakTelefilm
Marco Polo2007Marco PoloTelefilm
Ütle mulle, et sa armastad mind2007NickTelesaade
Vajutage2006DexterFilm
Nägemise sensatsioon2006DrifterFilm
TV: film2006KuttFilm
Vaenlase kätes2004Danny MillerFilm
Süvend2004CooleyLühifilm
Vana mees ja stuudio2004MattLühifilm
Kartmatu2004Jordan GracieTelefilm
Kadunud2004Boone CarlyleTelesaade
Südamete muutmine2002Jason KellyFilm
Atraktsioonireeglid2002Paul DentonFilm
CSI: Miami2002Ricky MurdochTelesaade
Elu kui maja2001JoshFilm
Vihkamiskuriteo anatoomia2001Russell HendersonTelefilm
Smallville2001Adam KnightTelesaade
CSI: kuritegevuse stseeni uurimine2000Tony del nagroTelesaade
Noored ameeriklased2000Hamilton FlemingTelesaade
Korraldus: ohvrite eriüksus1999Charlie BakerTelesaade
Nüüd ja uuesti1999BrianTelesaade
Kuulsus1998Film
Suur lihtneüheksateist üheksakümmend kuusI.Q.Telesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Claire Holt ja Ian SomerhalderClaire Holt
    • Vampiiripäevikud
      2009
    [vaata sobivust]
  • Ian Somerhalder ja Arielle KebbelArielle Kebbel
    • Vampiiripäevikud
      2009
    [vaata sobivust]
  • Ian Somerhalder ja Candice AccolaCandice King
    • Vampiiripäevikud
      2009
    [vaata sobivust]
  • Ian Somerhalder ja Cassidy FreemanCassidy Freeman
    • Vampiiripäevikud
      2009
    [vaata sobivust]
  • Ian Somerhalder ja Dawn OlivieriKoit Olivieri
    • Vampiiripäevikud
      2009
    [vaata sobivust]
  • Ian Somerhalder ja Kat GrahamKat graham
    • Vampiiripäevikud
      2009
    [vaata sobivust]
  • Ian Somerhalder ja Kristin KreukKristin Kreuk
    • Smallville
      2001
    [vaata sobivust]
  • Ian Somerhalder ja Lauren CohanLauren Cohan
    • Vampiiripäevikud
      2009
    [vaata sobivust]
  • Ian Somerhalder ja Mia KirshnerMia Kirshner
    • Vampiiripäevikud
      2009
    [vaata sobivust]
  • Ian Somerhalder ja Michelle BorthMichelle Borth
    • Ütle mulle, et sa armastad mind
      2007
    [vaata sobivust]
  • Katherine Moennig ja Ian SomerhalderKatherine Moennig
    • Noored ameeriklased
      2000
    [vaata sobivust]
  • Maggie Grace ja Ian SomerhalderMaggie Grace
    • Kadunud
      2004
    [vaata sobivust]
  • Nina Dobrev ja Ian SomerhalderNina Dobrev
    • Vampiiripäevikud
      2009
    [vaata sobivust]
Veel Ian Somerhalderi ekraanil olevaid matše Vähem Ian Somerhalderi ekraanil kuvatud kohtumisi





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Jacqueline Ray ja Tom Selleck
Jacqueline Ray ja Tom Selleck
28. mai 2021 ... Jacqueline Ray ja Tom Sellecki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Monica Dossetti
Monica Dossetti
28. mai 2021 ... Mónica Dossetti uudised, kuulujutud, fotod Mónica Dossettist, elulugu, Mónica Dossetti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mónica Dossetti suhete loend. Mónica Dossetti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Mónica Dossetti suhetest.
Dick Delaware
Dick Delaware
28. mai 2021 ... Dick Delaware'i uudised, kuulujutud, fotod Dick Delaware'ist, elulugu, Dick Delaware'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Dick Delaware'i suhete loend. Dick Delaware tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Dick Delaware'i suhetest.
Lisa Ortiz (endine naine)
Lisa Ortiz (endine naine)
28. mai 2021 ... Lisa Ortizi (endine naine) uudised, kuulujutud, fotod Lisa Ortizist (endine naine), elulugu, Lisa Ortizi (endine naine) poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend. Lisa Ortizi (endine naine) tutvumisajalugu, 2021, 2020, Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend.
Mike Farrell ja Judy Farrell
Mike Farrell ja Judy Farrell
28. mai 2021 ... Mike Farrelli ja Judy Farrelli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Tanveer K. Atwal
Tanveer K. Atwal
28. mai 2021 ... Tanveer K. Atwali uudised, kuulujutud, fotod Tanveer K. Atwalist, elulugu, Tanveer K. Atwali poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tanveer K. Atwali suhete nimekiri. Tanveer K. Atwali tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Tanveer K. Atwali suhetest.
Nikkala Stott
Nikkala Stott
28. mai 2021 ... Nikkala Stotti uudised, kuulujutud, fotod Nikkala Stottist, elulugu, Nikkala Stoti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nikkala Stotti suhete nimekiri. Nikkala Stotti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nikkala Stotti suhetest.