Põhiline Suhted Jää-T

Jää-T

Teie Homseks Horoskoop

Jää-T AbielusKoht 5117 61Vanus 63 aastat vana Tähtkuju Veevalaja Suhted 3 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Ice-T ja Nicole AustinCoco Austin ja Ice-T on olnud abielus 19 aastat alates 31. detsembrist 2001. vaata suhet

Suhted

Ice-T on olnud suhetes Karrine Steffansiga(1999 - 2000)ja Darlene Ortiz(1984 - 1999).








Umbes

Ice-T on 63-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Tracy Lauren Marrow'ist 16. veebruaril 1958 Newarkis, New Jersey osariigis USA-s, on ta kuulus detektiivi Scotty Appletoni poolest New Jack Citys, NYPD-i detektiivist / seersant Odafin Tutuolast, kes käsitleb seadust ja korda. olevik (räppimine) ja 1984 – olevik (näitlemine) ja 1981 – olevik (räppimine) ja 1983 – olevik (näitlemine) ja 1982 – tänapäev. Tema sodiaagimärk on Veevalaja.



Ice-T on järgmiste nimekirjade liige: näitlejad Californias, Grammy auhinna võitjad ja Ameerika häälnäitlejad.






Panustage

Aidake meil oma Ice-T profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus120 aastat, 9 kuud--
Tutvumislehtkaks15 aastat7 aastat, 10 kuud9 kuud, 4 päeva
Kokku320 aastat, 9 kuud12 aastat, 2 kuud9 kuud, 4 päeva

Üksikasjad

EesnimiJää-T
Täisnimi sündidesTracy Lauren Marrow
Alternatiivne nimiJäämägi, Ice-T, Ice T, Ice Oscillator, Water T
Vanus63 aastat
Sünnipäev16. veebruar 1958
SünnikohtNewark, New Jersey osariik, USA
Kõrgus5 '11' (180 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
Eristav tunnusPonisaba, tema sinised silmad, lohud
TähtkujuVeevalaja
SeksuaalsusOtse
ReligioonAgnostik
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
KeskkoolCrenshawi keskkool, Lõuna-Los Angeles, California
AmetitekstMuusik, näitleja, räppar, laulukirjutaja, plaadiprodutsent, plaadijuht, autor
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustDetektiiv Scotty Appleton New Jack Citys, NYPD detektiiv / seersant Odafin Tutuola korrakaitses: ohvrite üksus
Muusikažanr (tekst)Hip Hop, lääneranniku hiphop, poliitiline räpp, crossover-thrash, gangsta-räpp, kõva punk, raskemetall, kiirmetall, thrash-metall, räpimetall
MuusikažanrRäpp
Aasta (d) aktiivne1982 – olevik (räppimine) 1984 – praegune (näitlemine), 1982 – olevik (räppimine), 1984 – olevik (näitlemine), 1981 – olevik (räppimine), 1983 – tänapäev (näitlemine), 1982 – tänapäev
MuusikastiilGangsta räpp, kuldajastu, lääneranniku räpp, kõva räpp
Muusika meeleoluKüüniline / sarkastiline, agressiivne, röövlik, provokatiivne, ennekuulmatu, vaenulik, lennukad, kõledad, siseelundid, pingelised / ärevad, jultunud, ärritavad, kirglikud, tänavatarkad, pahaendelised, vastandlikud, vihased, peo- / pidulikud, hoolimatud, ähvardavad, intensiivsed, Produtsent
PillVokaalid
Pill (tekst)Vokaalid, proovivõtjad, plaadimängijad
PlaadifirmaSaturn, isa, prioriteet, riimi sündikaat, sumer, Warner Bros., Century Media
Seotud aktid2 Live Crew, Fresh Kid Ice, vend Marquis, Afrika Islam, Body Count, Beastie Boys, Low Profile, Quincy Jones, Eazy-E, Tupac Shakur, DJ King Assassin, DJ Flash, Evil E, Ice Cube, upon a Burning Body , Hijack, Tha Alkaholiks, Hull kloun Posse, Kool Keith, Chilly Chill, Motörhead, Must hingamispäev, Onu Jammi armee, Everlast, Verticoli, Slayer, 2Pac
Ametlikud veebisaididhttp://www.icetfinallevel.com/
IsaSaalomoni luuüdi
EmaAlice Marrow

Tracy Lauren Marrow (sündinud 16. veebruaril 1958), rohkem tuntud lavanime Ice-T all, on Ameerika räppar, näitleja, laulukirjutaja ja produtsent. Ta alustas karjääri põrandaaluse räpparina 1980ndatel ja allkirjastas Sire Recordsi 1987. aastal, kui andis välja oma debüütalbumi Rhyme Pays - teise hip-hopi albumi, millel oli selgesõnaline sisukleebis (Slick Ricki La Di Da Di järgi). . Järgmisel aastal asutas ta plaadifirma Rhyme $ yndicate Records (mis sai nime tema teiste hiphopartistide kollektiivi nimega 'Rhyme $ yndicate') ja andis välja teise albumi Power, mis saaks plaatina. Ta andis välja ka mitu teist albumit, mis läksid kuldseks.

Lisateave Ice-T kohta Ice-T kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
3Coco AustinAbielusAugust 2000kohal20 aastat
kaksKarrine SteffansSuheSeptember 1999Juuni 20009 kuud
1Darlene ortizSuhe1984199915 aastat
Coco Austin #3

Coco Austin

2000

Coco Austin ja Ice-T on olnud abielus 1 ...[vaata paari] Karrine Steffans #kaks

Karrine Steffans

1999 - 2000

Ice-T ja Karrine Steffans lahkusid 2000. aastal ...[vaata paari] Darlene ortiz #1

Darlene ortiz

1984 - 1999

Darlene Ortiz ja Ice-T läksid lahku 1999. aastal[vaata paari] #3

Coco Austin

2000

Coco Austin ja Ice-T on olnud abielus 19 aastat. Pärast 2000. aasta augustis kokku saamist olid nad kohtunud ühe aasta ja abiellusid 31. detsembril 2001.



Suhe 20 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 44% Lapsed 1 laps vaata suhet #kaks

Karrine Steffans

1999 - 2000

Ice-T ja Karrine Steffans pärinesid 1999. aastast kuni 2000. aasta juunini.

Suhe 9 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 54% vaata suhet #1

Darlene ortiz

1984 - 1999

Darlene Ortiz ja Ice-T on dateeritud aastatel 1984–1999.

Suhe 15 aastat Lapsed 1 laps vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Jää-T63 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Coco Austin42 kalaMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Karrine Steffans42 NeitsiAutor
Ameeriklane
Darlene ortiz- Mudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
JäätracyMees199229-aastane Darlene ortiz
Chanel NicoleNaine3. august 20155-aastane Coco Austin

Pildigalerii

Tunnistaja pikk käsi Tunnistaja pikk käsi Tunnistaja pikk käsi Nägematu metsikul maal Nägematu metsikul maal Tere tulemast Pedo motelli Tere tulemast Pedo motelli Lülitage mind sisse: Võtke mind privaatseks Lülitage mind sisse, võtke mind privaatseks Korraldus: ohvrite eriüksus Chris Rock ja Ice-T 1992. aasta MTV filmiauhindadel Ice-T 1992. aasta MTV filmiauhindadel

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Võrdne standard2020CroftFilm
Clintoni tee2019. aastaR.J.Film
UglyDolls2019. aastaPeggy (hääl)Film
Surmav klass2018Ice-T mänguautomaatTelesaade
Verejooksjad2017ChesterfieldFilm
Kuidas me kohtusime2016Jutustaja (nagu Ice T)Film
Murdmatu Kimmy Schmidt2015Jää-TTelesaade
Noorem2015Jää-TTelesaade
Mis nüüd2015Jää-TFilm
Chicago P.D.2014Odafin TutuolaTelesaade
Geto2014VictorFilm
Santorini sinine2013Dr LewisFilm
Ükskord Brooklynis2013Tyler MossFilm
Kuningas koer2013Terrell Johnson (kuulujutuga)Film
Teised kutid2010Jutustaja (hääl, krediteerimata)Film
Ületas piiri2010MichaelFilm
Maagia 72009Dr Scratch (hääl)Telefilm
Korter 3092007Detektiiv ShearodLühifilm
BelzerVizion2007Jää T.Lühifilm
Kopeeri see2006Jää T.Lühifilm
30 Rock2006Detektiiv Odafin Tutuola, Ice-TTelesaade
Rajad2005Ohvitser Brian ClarkFilm
Harlemis üleval2004Jää T.Film
Kriminaalpartnerid2003Kuningas FischerFilm
Äärel2002Sale JimFilm
'R Xmas2001RöövijaFilm
3000 miili Gracelandi2001Hamilton (nagu Ice T)Film
Ablaze2001Albert DenningFilm
Surmav rapsoodia2001WilsonFilm
Gangland2001Ohvitser DunnFilm
hooldaja2001MaksFilm
Välja külm2001GoldieFilm
Hoidis2001Jack MoslerFilm
Point Doom2001RingmanFilm
Ticker2001Terroristide ülemFilm
Eminem Feat D12: Võitlusmuusika2001Jõugu juhtLühifilm
Loosiõnn2000MacneillyFilm
Heli mõju2000Tadži agentFilm
Asendusliige2000Agent WilliamsFilm
Hukkumismeeskond2000ÄhvardusFilm
Jüngrid2000SenseiTelefilm
Rikutud1999RikutudFilm
Viimane reis1999JosefFilm
Frezno Sile1999DJ SuperflyFilm
Jaakob Kaks kaks kohtub kapuutsiga1999KohtunikFilm
Stealth Fighter1999Owen Turner (nagu Ice T)Film
Batman Beyond1999RamrodTelesaade
Korraldus: ohvrite eriüksus1999Detektiiv Odafin Tutuola, Odafin TutuolaTelesaade
Pagendatud1998Seymour 'Kingston' StocktonTelefilm
V.I.P.1998Prohvet, prohvetTelesaade
Tere tulemast Paradoxi1998RevellTelesaade
Utoopia allpool1997Jim (nagu Ice T)Film
Tähendab relvi1997Vincent MoonFilm
Deli1997Phil - lihamees (nagu Ice T)Film
Mängijad1997Isaac 'Ice' GregoryTelesaade
L.A. soojusüheksateist üheksakümmend kuusPuurTelesaade
Kiire õiglusüheksateist üheksakümmend kuusEarl BorgeseTelesaade
Johnny Mnemoonilineüheksateist üheksakümmend viisJ-BoneFilm
Tankitüdruküheksateist üheksakümmend viisT-SaintFilm
Mängu üleelamine1994Jack MasonFilm
Duckman: Privaatne Dick / Perekond1994TaanziTelesaade
New Yorgi salajane1994Danny Cort, Danny UpTelesaade
Kes on mees?1993Chauncey, Öine rongFilm
Üleastumine1992King James (nagu Ice T)Film
Miks värvid?1992Lühifilm
Uus Jack City1991Scotty Appleton (nagu Ice T)Film
Ricochet1991Odessa (nagu Ice T)Film
Seadus ja kord1990Odafin TutuolaTelesaade
Hankige Tux'd1987Lühifilm
Sisse murdma'1984Räppar (nagu Ice T)Film
Breakin '2: Elektriline Boogaloo1984Radiotroni räpparFilm
Kuulsus1982TäitjaTelesaade
Laupäevaõhtu otseülekanne1975Lõpeta TutuolaTelesaade
Kuldne kättemaksTelesaade
3 päeva tõusebSpotswoodFilm
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Amy Allan
Amy Allan
28. mai 2021 ... Amy Allani uudised, kuulujutud, fotod Amy Allanist, elulugu, Amy Allani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Amy Allani suhteloend. Amy Allani tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Amy Allani suhetest.
Mattie Blaylock
Mattie Blaylock
28. mai 2021 ... Mattie Blaylocki uudised, kuulujutud, fotod Mattie Blaylockist, elulugu, Mattie Blaylocki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mattie Blaylocki suhteloend. Mattie Blaylocki tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Mattie Blaylocki suhetest.
Alexandra Chando
Alexandra Chando
28. mai 2021 ... Alexandra Chando uudised, kuulujutud, fotod Alexandra Chandost, elulugu, Alexandra Chando poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Alexandra Chando suhete nimekiri. Alexandra Chando tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Alexandra Chando suhetest.
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
28. mai 2021 ... Kylie Jenneri ja Stitchesi (räppar) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Conrad Hilton Jr.
Conrad Hilton Jr.
28. mai 2021 ... Conrad Hilton juuniori uudised, kuulujutud, fotod Conrad Hilton juuniorist, elulugu, Conrad Hilton juuniori tüdruksõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Conrad Hilton juuniori suhteloend. Conrad Hilton Jr. tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Conrad Hilton Jr. suhetest.
Nädal
Nädal
28. mai 2021 ... The Weeknd'i uudised, kuulujutud, The Weeknd'i fotod, elulugu, The Weeknd'i tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nädalasuhete loend. The Weeknd tutvumislugu, 2021, 2020, The Weekndi suhete loend.
Uta Schorn
Uta Schorn
28. mai 2021 ... Uta Schorni uudised, kuulujutud, fotod Uta Schornist, elulugu, Uta Schorni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Uta Schorni suhete loend. Uta Schorni tutvumisajalugu, 2021, 2020, Uta Schorni suhete loend.