Põhiline Tutvumisleht Idalis DeLeon

Idalis DeLeon

Teie Homseks Horoskoop

Idalis DeLeonVanus 54 aastat vana Tähtkuju Kaksikud

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Idalis DeLeon tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Meil pole Idalis DeLeoni varasemate suhete kohta andmeid.



Umbes

Idalis DeLeon on 54-aastane Ameerika videojoki. Sündinud 15. juunil 1966 USA-s, on ta kuulus 1990-ndate aastate MTV eest karjääris, mis kestab 1988– tänapäevani. Tema sodiaagimärk on Kaksikud.






Idalis DeLeon kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1962 sündi, Ameerika filminäitlejad ja Ameerika naislauljad.



Panustage

Aidake meil luua Idalis DeLeoni profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Üksikasjad

EesnimiIdalis
PerekonnanimiDeleon
Vanus54 aastat
Sünnipäev15. juuni 1966
SünnikohtKasutab
Kõrgus5 '7' (170 cm)
Silmade värvPruun - hele
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja, laulja, televisiooni saatejuht.
OkupatsioonVideojoki
Taotle kuulsust1990ndate MTV
Muusikažanr (tekst)R & B, tants, maja
Aasta (d) aktiivne1989-tänapäev, 1988-tänapäev
Seotud aktidVõrgutamine, The S.O.U.L. S.Y.S.T.E.M.
Ametlikud veebisaididhttp://idalismedia.com/, http://idali5.wixsite.com/coming-soon

Idalis M. DeLeón (sündinud 15. juunil 1966) on Ameerika Ühendriikide näitleja, kirjanik režissöör, telesaatejuht ja nüüd Los Angelese telesaatejuht / treener. DeLeón on tuntud kui MTV VJ, kes korraldab muusikaloendust alates 1994. aasta juunist kuni 1998. aasta septembrini. DeLeón on tuntud ka Roni De Santosena mängitavate rollide poolest sitcomi Living Single (1997–1998) viiendal hooajal ja Charity in 1998. aasta komöödiafilm Ride.



Lisateave Idalis DeLeoni kohta Idalis DeLeonist vähem

Pildigalerii

Idalis DeLeon Idalis DeLeon Idalis DeLeon Idalis DeLeon Idalis DeLeon Idalis DeLeon Idalis DeLeon Idalis DeLeon Idalis DeLeon Idalis DeLeon Idalis DeLeon Idalis DeLeon

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Must veri2015.Kapten Rachel GarciaTelesaade
Nõiaringi2009HelenaFilm
Põletusteade2007Concha RamirezTelesaade
Hirmus jooksmine2006JumalikFilm
Vennad relvades2005Šerif SanchezFilm
Naine oled lahti2004NicoleFilm
1-800 - puudub2003Anna DeloresTelesaade
Nipp / Tuck2003Gala GallardoTelesaade
Aasta mees2002JoanFilm
Alasti film2002JodiFilm
Keha ja hing2002Yolanda rosalesTelesaade
Mehed, naised ja koerad2001DanielleTelesaade
Mulla all2001Sophia, Sophia 'Lõpmatus'Telesaade
Koletis2001SylviaTelesaade
Väga kurjad mehed2000ArgentiinlaneFilm
Rajoon2000Jennifer RoscoeTelesaade
Nähtamatu mees2000Allianora, Helen Black, La LloronaTelesaade
The Expendables2000Vaata (nagu Idalis de León)Telefilm
Kuulsus2000TatjanaTelefilm
Inetud alasti inimesed1999RoseLühifilm
Shasta McNasty1999MariaTelesaade
Picasso maailm1999Jennifer RoomaTelesaade
Sõita1998HeategevusFilm
Teie armastuse jaoks1998SonyaTelesaade
Kuninganna kuningas1998JillTelesaade
Armastuspaat: järgmine laine1998Pilar SanchezTelesaade
B * A * P * S1997Idalis DeLeon (Idalis Deleoni rollis)Film
Õnnelikult kunagi hiljem: muinasjutud igale lapseleüheksateist üheksakümmend viisGuillermina ScarletTelesaade
Wayans Bros.üheksateist üheksakümmend viisSandraTelesaade
Elav vallaline1993Roni De SantosTelesaade
Beverly Hills, 902101990JulieTelesaade
MTV USA top 20 loendus1987Saatejuht (1994-199?) (Idalise rollis)Telesaade
Pendeldaja konfidentsiaalneCarmenTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Johnny Horton ja Billie Jean Jones
Johnny Horton ja Billie Jean Jones
28. mai 2021 ... Johnny Hortoni ja Billie Jean Jonesi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Gregory Smith
Gregory Smith
28. mai 2021 ... Gregory Smithi uudised, kuulujutud, fotod Gregory Smithist, elulugu, Gregory Smithi sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Gregory Smithi suhteloend. Gregory Smithi tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Gregory Smithi suhetest.
Alice peneaca
Alice peneaca
28. mai 2021 ... Alice Peneaca uudised, kuulujutud, fotod Alice Peneacast, elulugu, Alice Peneaca poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Alice Peneaca suhete loend. Alice Peneaca tutvumisajalugu, 2021, 2020, Alice Peneaca suhete loend.
Luciana Barroso ja Matt Damon
Luciana Barroso ja Matt Damon
28. mai 2021 ... Luciana Barroso ja Matt Damoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Fred Astaire ja Phyllis Livingston Potter
Fred Astaire ja Phyllis Livingston Potter
28. mai 2021 ... Fred Astaire ja Phyllis Livingston Potteri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Tiffany Claus
Tiffany Claus
28. mai 2021 ... Tiffany Clausi uudised, kuulujutud, fotod Tiffany Claust, elulugu, Tiffany Clausi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tiffany Clausi suhete loend. Tiffany Clausi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Tiffany Clausi suhetest.
Kimberly Ann Voltemas
Kimberly Ann Voltemas
28. mai 2021 ... Kimberly Ann Voltemase uudised, kuulujutud, fotod Kimberly Ann Voltemasest, elulugu, Kimberly Ann Voltemase poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kimberly Ann Voltemase suhete nimekiri. Kimberly Ann Voltemase tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Kimberly Ann Voltemase suhetest.