Põhiline Tutvumisleht Ina Victor

Ina Victor

Teie Homseks Horoskoop

Ina VictorVanus 89 aastat vana Tähtkuju Ambur

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Ina Victor tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Meil pole Ina Viktori varasemate suhete kohta andmeid.



Umbes

Ina Victor on 89-aastane Ameerika näitleja. Ta sündis 27. novembril 1931 Ameerika Ühendriikides ja on kuulus Virginia nimega. Tema sodiaagimärk on Ambur.






luke mably ja tema naine

Panustage

Aidake meil luua Ina Victor'i profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Üksikasjad

EesnimiSees
PerekonnanimiVictor
Vanus89 aastat
Sünnipäev27. november 1931
SünnikohtÜhendriigid
EhitamineÕhuke
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuAmbur
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustVirginian
Lisateave Ina Viktori kohta Ina Victorist vähem

Pildigalerii

Gene Barry, Gary Conway, Ina Victor Ina Victor Ina Victor - Sunday Star TV ajakirja pilt [Ameerika Ühendriigid] (21. juuni 1964) Ina Victor Ina Victor Ina Victor

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
See võtab varga1968Hispaania tüdrukTelesaade
Hogani kangelased1965Suzette (1 jagu, 1966)Telesaade
Armastuse või raha eest1963ÕdeFilm
Krafti vahepealne teater1963Lori (1 jagu, 1963)Telesaade
Minu lemmik marslane1963AnnabelleTelesaade
Alfred Hitchcocki tund1962Noor IngenueTelesaade
Virginian1962Elsie (2 osa, 1963–1964)Telesaade
Dr Kildare1961Nurse Mason (1 jagu, 1962)Telesaade
Piiritsirkus1961Lana (1 jagu, 1962)Telesaade
Põnevik1960Betty (1 jagu, 1962)Telesaade
Bonanza1959Cynthie Tatum (1 jagu, 1965)Telesaade
Havai silm1959Dinah Wells, 1. osa, 1963Telesaade
Donna pilliroo näitus1958HelenTelesaade
Perry Mason1957Charlotte Norris (1 jagu, 1960)Telesaade
Muinasjutud Wells Fargost1957PerenaineTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Rory McIlroy
Rory McIlroy
28. mai 2021 ... Rory McIlroy uudised, kuulujutud, fotod Rory McIlroy'st, elulugu, Rory McIlroy sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Rory McIlroy suhteloend. Rory McIlroy tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Rory McIlroy suhetest.
Mary Pierce
Mary Pierce
28. mai 2021 ... Mary Pierce'i uudised, kuulujutud, fotod Mary Pierce'ist, elulugu, Mary Pierce'i poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mary Pierce'i suhteloend. Mary Pierce'i tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Mary Pierce'i suhetest.
Ragnheidur Melsted
Ragnheidur Melsted
28. mai 2021 ... Ragnheidur Melstedi uudised, kuulujutud, fotod Ragnheidur Melstedist, elulugu, Ragnheidur Melstedi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Ragnheidur Melstedi suhteloend. Ragnheidur Melstedi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Ragnheidur Melstedi suhetest.
August Alsina
August Alsina
28. mai 2021 ... August Alsina uudised, kuulujutud, August Alsina fotod, elulugu, August Alsina tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. August Alsina suhete nimekiri. August Alsina tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu August Alsina suhetest.
Nathaniel Buzolic
Nathaniel Buzolic
28. mai 2021 ... Nathaniel Buzolici uudised, kuulujutud, fotod Nathaniel Buzolicist, elulugu, Nathaniel Buzolici tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nathaniel Buzolici suhteloend. Nathaniel Buzolici tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nathaniel Buzolici suhetest.
Bobby Andonov
Bobby Andonov
28. mai 2021 ... Bobby Andonovi uudised, kuulujutud, fotod Bobby Andonovist, elulugu, Bobby Andonovi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Bobby Andonovi suhete nimekiri. Bobby Andonovi tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Bobby Andonovi suhetest.
Firenze Cagnasso
Firenze Cagnasso
28. mai 2021 ... Florencia Cagnasso uudised, kuulujutud, fotod Florencia Cagnasso'st, elulugu, Florencia Cagnasso poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Florencia Cagnasso suhete loend. Florencia Cagnasso tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Florencia Cagnasso suhetest.