Põhiline Suhted Jack Wagner

Jack Wagner

Teie Homseks Horoskoop

Jack WagnerKoht 1010 531Vanus 61 aastat vana Tähtkuju Kaalud Suhted kokku 9 Lapsed 3 last

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Jack Wagner tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Jack Wagner oli varem abielus Ashley Jonesiga(2005 - 2014)ja Kristina Wagner(1993 - 2006).



Jack Wagner on kihlatud Heather Lockleariga(2011).






kes praegu tahiry tutvub

Jack Wagner on olnud suhetes Laurie Landryga(1987), Hilary Edson(1985 - 1986), Peggy Trentini ja Nicole.



Jack Wagneril on olnud kohtumisi Coleen Sextoniga(1999 - 2000)ja Kimberly Foster(1985).

Umbes

Jack Wagner on 61-aastane Ameerika näitleja. Sündinud 3. oktoobril 1959 Washingtonis Missouris Peter John Wagnerist, on ta kuulus Frisco Jonesi nimega üldhaiglas The Bold & the Beautiful. Tema Tähtkuju on Kaalud.



Jack Wagner on osalenud 22 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Cheryl Pollak Ujumistrikoo (1989), Heather Locklear sisse Melrose koht (1992), Heather Tom sisse Julged ja ilusad (1987), Alexandra Paul aastal Viskas välja (1997)ja Anna Trebunskaja aastal Tantsud tähtedega (2005).

kes on praegu Floyd Mayweather

Jack Wagner kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika telenäitlejad, 1959. aasta sünd ja Ameerika meeslauljad.

Panustage

Aidake meil oma Jack Wagneri profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

davey havok jeffree tähesuhe

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks16 aastat, 6 kuud9 aastat, 1 kuu1 aasta, 8 kuud
Kihlatud14 aastat, 8 kuud--
Tutvumisleht41 aasta3 kuud, 1 päev-
Kohtuminekaks1 aasta6 kuud, 2 päeva-
Kokku916 aastat, 6 kuud2 aastat, 9 kuud1 aasta

Üksikasjad

EesnimiJack
Keskmine nimiJohn
PerekonnanimiWagner
Täisnimi sündidesPeter John Wagner
Alternatiivne nimiNicky, Payne, Popeye
Vanus61 aastat
Sünnipäev3. oktoober 1959
SünnikohtWashington, Missouri osariik
Kõrgus5 '11½' (182 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
TähtkujuKaalud
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolPüha Gertrudi kool
ÜlikoolMissouri ülikool (üks aasta), Arizona ülikool, Tucson
AmetitekstMuusik, näitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustFrisco Jones üldhaiglas, The Bold & the Beautiful
MuusikažanrPop, Pop / Rock
Aasta (d) aktiivne1982 – praegune
MuusikastiilTäiskasvanu kaasaegne
PillVokaalid
Ametlikud veebisaididwagnerworld.com/wordpress/
IsaMassimo Marone
EmaJackie Marone
VendDennis Wagner, Ridge Forrester
ÕdeDiana Carter

Peter John Wagner II (sündinud 3. oktoobril 1959) on Ameerika Ühendriikide näitleja ja laulja, kes on tuntud oma rollide poolest seebiooperites General Hospital, Santa Barbara, The Bold and the Beautiful ja Melrose Place.

Lisateavet Jack Wagneri kohta Jack Wagnerist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
9Ashley JonesAbielusMai 201220141 aasta
8Heather LocklearSuheVeebruar 2007November 20114 aastat
7Coleen SextonKohtumine199920001 aasta
6Kristina WagnerAbielusDetsember 1989Juuni 200616 aastat
5Laurie LandryTeadmata19871987-
4Kimberly FosterKohtumine19851985-
3Hilary EdsonTeadmata198519861 aasta
kaksPeggy TrentiniSuhe -
1NicoleTeadmata R -
Ashley Jones #9

Ashley Jones

2012 - 2014

Ashley Jones ja Jack Wagner läksid lahku aastal 201 ...[vaata paari] Heather Locklear #8

Heather Locklear

2007 - 2011

Jack Wagner ja Heather Locklear eraldusid ...[vaata paari] Coleen Sexton #7

Coleen Sexton

1999 - 2000

Coleen Sexton ja Jack Wagner on lahus ...[vaata paari] Kristina Wagner #6

Kristina Wagner

1989 - 2006

Kristina Wagner ja Jack Wagner lahutasid ...[vaata paari] Laurie Landry #5

Laurie Landry

1987

Laurie Landry ja Jack Wagner on lahus ...[vaata paari] Kimberly Foster #4

Kimberly Foster

1985

Kimberly Foster ja Jack Wagner on lahus ...[vaata paari] Hilary Edson #3

Hilary Edson

1985 - 1986

Hilary Edson ja Jack Wagner olid suguluses ...[vaata paari] Peggy Trentini #kaks

Peggy Trentini

Peggy Trentini ja Jack Wagner on lahus ...[vaata paari] Nicole #1Kuulujutt

Nicole

Kuuldavasti olid Nicole ja Jack Wagner ...[vaata paari] #9

Ashley Jones

2012 - 2014

Ashley Jones ja Jack Wagner olid abielus aastatel 2005–2014 (9 aastat).

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 27% vaata suhet #8

Heather Locklear

2007 - 2011

Jack Wagner ja Heather Locklear olid kihlatud 2 kuud. Nad said 4 aastat pärast kokkutulekut märtsis 2007. Nad olid kihlatud 12. augustil 2011, kuid lahkusid hiljem novembris 2011.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 64% vaata suhet #7

Coleen Sexton

1999 - 2000

Coleen Sexton ja Jack Wagner kohtusid 1999. aastal.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #6

Kristina Wagner

1989 - 2006

Kristina Wagner ja Jack Wagner olid abielus 12 aastat. Nad käisid neli aastat pärast kokkutulekut detsembris 1989 ja abiellusid 18. detsembril 1993. 12 aastat hiljem lahutasid nad 30. juunil 2006.

kes on stevie j nüüd kohtamas
Suhe 16 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus Neli, viis% Lapsed 2 last vaata suhet #5

Laurie Landry

1987

Laurie Landry ja Jack Wagner käisid 1987. aastal.

vaata suhet #4

Kimberly Foster

1985

Kimberly Foster ja Jack Wagner kohtusid 1985. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus84%'> Ühilduvus 31% vaata suhet #3

Hilary Edson

1985 - 1986

Hilary Edsonil ja Jack Wagneril oli suhe aastatel 1985–1986.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Vanus69%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #kaks

Peggy Trentini

Peggy Trentinil ja Jack Wagneril oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #1

Nicole

(Kuulujutt)

Kuuldavasti on Nicole end Jack Wagneriga sidunud.

vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Jack Wagner61 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Ashley Jones44 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Heather Locklear59 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Coleen Sexton42 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Kristina Wagner58 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Laurie Landry-
Kimberly Foster59 VähkNäitleja
Ameeriklane
Hilary Edson55 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Peggy Trentini60 VähkNäitleja
Ameeriklane
Nicole- Tõsielu TV
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
PeeterMees4. september 199030 aastat vana Kristina Wagner
HarrisonMees1. detsember 199426-aastane Kristina Wagner
JackMees24. oktoober 200713-aastane Katherine Kelly Lang

Pildigalerii

Melrose Place - Jack Wagner Melrose Place - Jack Wagner Melrose Place - Jack Wagner Melrose Place - Jack Wagner Melrose Place - Jack Wagner Melrose Place - Jack Wagner Melrose Place - Jack Wagner Melrose Place - Jack Wagner Kuskile maale Melrose Place - Jack Wagner Pealkirjad: Melrose Place, Asses to Ashes People: Heather Locklear, Jack Wagner Pealkirjad: Melrose Place, Asses to Ashes People: Heather Locklear, Jack Wagner

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Armastus viinapuudel2017Grant GerritsonTelefilm
Pulmade märts2016Mick TurnerTelesaade
Kui kutsub südant2014Bill AveryTelesaade
Minu Gal pühapäev2014Danny O'BrienTelefilm
Südamemurdjad2014David LoveTelesaade
Ray Donovan2013Sandy PatrickTelesaade
Vaadake isa jooksmist2012Roller SullivanTelesaade
Kuum Clevelandis2010Dr Aaron EverettTelesaade
loss2009Billy PiperTelesaade
Amori saak2003Jeremy WethertonFilm
Kummituskoer: detektiivisaba2003Kyle CaldwellTelefilm
Lõksus: maetud elus2002Michael CooperTelefilm
Munk2002Perry WalshTelesaade
Kuskile maale2000Kapten John PrescottTelefilm
Titaanid2000Jack WilliamsTelesaade
Kunstlikud valed2000Dr Peter RexlerFilm
Räpane väike saladus1998Jack RamerTelefilm
Viskas välja1997Max Jordan, Steven JordanTelefilm
Päikeseloojangu rand1997Jacques Dumont, LiamTelesaade
Sage lendajaüheksateist üheksakümmend kuusNick RawlingsTelefilm
Sabrina, teismelise nõidüheksateist üheksakümmend kuusJack WagnerTelesaade
Kosmoses lõksusüheksateist üheksakümmend viisMacNeilTelefilm
Leedi tapjaüheksateist üheksakümmend viisDr EllimanTelefilm
Ingel puudutas1994Bart EwingTelesaade
Lois & Clark: Supermani uued seiklused1993Randy GoodeTelesaade
Sireenid1993JackTelesaade
Melrose koht1992Dr Peter BurnsTelesaade
Mängi minu jaoks1990Paul SlaterFilm
Ujumistrikoo1989Hart ChadwayTelefilm
Sihtmärgi liikumine1988Tim Sutcliff - Scotti sündikaatTelefilm
Julged ja ilusad1987Dominick Marone, Dominick PayneTelesaade
Püha Barbara1984Warren LockridgeTelesaade
Armastavad sõbrad ja täiuslikud paarid1983Telesaade
Uus päev Eedenis1982Clint MastersonTelesaade
Sõlmede maandumine1979Abi, Abi nr 3Telesaade
Üldhaigla1963Frisco JonesTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Cheryl Pollak
    • Ujumistrikoo
      1989
    [vaata sobivust]
  • Heather Locklear ja Jack WagnerHeather Locklear
    • Melrose koht
      1992
    [vaata sobivust]
  • Heather Tom ja Jack WagnerHeather Tom
    • Julged ja ilusad
      1987
    [vaata sobivust]
  • Jack Wagner ja Alexandra PaulAlexandra Paul
    • Viskas välja
      1997
    [vaata sobivust]
  • Jack Wagner ja Anna TrebunskayaAnna Trebunskaja
    • Tantsud tähtedega
      2005
    [vaata sobivust]
  • Jack Wagner ja Ashley JonesAshley Jones
    • Julged ja ilusad
      1987
    [vaata sobivust]
  • Jack Wagner ja Colleen DionColleen Dion
    • Julged ja ilusad
      1987
    [vaata sobivust]
  • Jack Wagner ja Daphne ZunigaDaphne Zuniga
    • Kunstlikud valed
      2000
    [vaata sobivust]
  • Jack Wagner ja Hunter TyloJahimees Tylo
    • Julged ja ilusad
      1987
    [vaata sobivust]
  • Jack Wagner ja Jamie LunerJamie Luner
    • Melrose koht
      1992
    [vaata sobivust]
  • Jack Wagner ja Josie BissettJosie Bissett
    • Pulmamarss
      2016
    [vaata sobivust]
  • Jack Wagner ja Katherine Kelly LangKatherine Kelly Lang
    • Julged ja ilusad
      1987
    [vaata sobivust]
  • Jack Wagner ja Kay LenzKay Lenz
    • Kosmoses lõksus
      üheksateist üheksakümmend viis
    [vaata sobivust]
  • Jack Wagner ja Lisa RinnaLisa Rinna
    • Melrose koht
      1992
    [vaata sobivust]
  • Jack Wagner ja Marcia CrossMarcia Cross
    • Melrose koht
      1992
    [vaata sobivust]
  • Nina Arvesen
    • Püha Barbara
      1984
    [vaata sobivust]
  • Judith Light ja Jack WagnerJudith Light
    • Leedi tapja
      üheksateist üheksakümmend viis
    [vaata sobivust]
  • Lesli Kay ja Jack WagnerLesli Kay
    • Julged ja ilusad
      1987
    [vaata sobivust]
  • Mary Page Keller
    • Räpane väike saladus
      1998
    [vaata sobivust]
  • Sarah Brown ja Jack WagnerSarah Brown
    • Julged ja ilusad
      1987
    [vaata sobivust]
  • Sydney Penny ja Jack WagnerSydney Penny
    • Püha Barbara
      1984
    [vaata sobivust]
  • Tracey Gold ja Jack WagnerTracey Gold
    • Leedi tapja
      üheksateist üheksakümmend viis
    [vaata sobivust]
Veel Jack Wagneri ekraanil olevaid matše Vähem Jack Wagneri ekraanil kuvatud vasteid





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.