Põhiline Suhted Jaakobi kunstnik

Jaakobi kunstnik

Teie Homseks Horoskoop

Jaakobi kunstnikKoht 1767 56Vanus 28 aastat vana Tähtkuju Kaalud Suhted 3 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Jacob Artist tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Jacob Artist on olnud suhetes Bonnie Wrightiga(2013 - 2014), Erin Moriarty(2013 - 2014)ja Shay Mitchell.



Umbes

Jacob Artist on 28-aastane Ameerika näitleja. Sündinud 17. oktoobril 1992 New Yorgis Williamsville'is, on ta kuulus How To Rocki poolest. Tema Tähtkuju on Kaalud.






Jacob Artist on osalenud 3 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Becca Tobin Glee (2009), Erinn Westbrook aastal Glee (2009)ja Melissa Benoist aastal Glee (2009).



Jacob Artist kuulub järgmistesse nimekirjadesse: näitlejad New Yorgist, Ameerika telenäitlejad ja Ameerika meeslauljad.

Panustage

Aidake meil luua Jacob Artisti profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



tom welling ja kristin kreuk dating

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht31 aasta, 4 kuud9 kuud, 13 päeva1 aasta
Kokku31 aasta, 4 kuud9 kuud, 13 päeva1 aasta

Üksikasjad

EesnimiJaakob
PerekonnanimiKunstnik
Täisnimi sündidesJaakobi kunstnik
Vanus28 aastat
Sünnipäev17. oktoober 1992
SünnikohtWilliamsville, New York
Kõrgus6 '2' (188 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
Eristav tunnusTõsine pilk
TähtkujuKaalud
SeksuaalsusOtse
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja, tantsija, laulja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustKuidas rokkida
Aasta (d) aktiivne2011 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Lavakunstiagentuur L.A., Ryan Murphy Productions
Ametlikud veebisaididtwitter.com/jacobartist, instagram.com/jacobartist#, jacobartistdaily.com/
IsaDarrelli kunstnik
EmaJudith Artist
VendNoah 'Puck' Puckerman (pool
Vend)
SõberMarley tõusis

Jacob Artist (sündinud 17. oktoobril 1992) on USA näitleja, laulja ja tantsija. Ta on tuntud oma rollide poolest Jake Puckermanina Foxi muusikalises komöödia-draamasarjas Glee ja Brandon Fletcherina ABC draama-põnevussarjas Quantico.

Lisateavet Jacob Artisti kohta Vähem Jacob Artisti kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
3Bonnie WrightSuheJaanuar 2013Mai 20141 aasta
kaksErin MoriartySuhe R 201320141 aasta
1Shay MitchellTeadmata R -
Bonnie Wright #3

Bonnie Wright

2013 - 2014

Jacob Artist ja Bonnie Wright lahkusid M ...[vaata paari] Erin Moriarty #kaksKuulujutt

Erin Moriarty

2013 - 2014

Jacob Artist ja Erin Moriarty on lahus ...[vaata paari] Shay Mitchell #1Kuulujutt

Shay Mitchell

Jacob Artist ja Shay Mitchell kuulutati ...[vaata paari] #3

Bonnie Wright

2013 - 2014

Jacob Artist ja Bonnie Wright on dateeritud jaanuarist 2013 kuni maini 2014.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 88% vaata suhet #kaks

Erin Moriarty

2013 - 2014 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Jacob Artist end 2013. aastal Erin Moriartyga sidunud.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 64% vaata suhet #1

Shay Mitchell

(Kuulujutt)

Kuuldavasti olevat Jacob Artist haakinud end Shay Mitchelliga.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 77% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Jaakobi kunstnik28 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Bonnie Wright30 VeevalajaNäitleja
Briti
Erin Moriarty26 VähkNäitleja
Ameeriklane
Shay Mitchell3. 4 JäärNäitleja
Kanada

Pildigalerii

Vereraha (2017) Vereraha (2017) Vereraha (2017) Vereraha (2017) Jacob Artist ja Bonnie Wright Jacob Artist ja Bonnie Wright Jacob Artist ja Bonnie Wright Jacob Artist ja Bonnie Wright Jacob Artist ja Bonnie Wright Melissa Benoist ja Jacob Artist filmis Glee (2013) Melissa Benoist ja Jacob Artist Melissa Benoist ja Jacob Artist

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Saage kokku2020DamienFilm
Nüüd Apokalüpsis2019. aastaIsaacTelesaade
Kokkulepe2017Wes BlakerTelesaade
Vereraha2017JeffFilm
Party Crasher2017JasonFilm
Quantico2015.Brandon FletcherTelesaade
Nüüd siin2015.KauboiLühifilm
Valge lind lumetormis2014OliverFilm
Pärast pimedust2013ParkerFilm
Mees kõnnib baari2013BaarmenLühifilm
Kuidas rokkida2012Dean HollisTelesaade
Sinine laguun: ärkamine2012Stephen SullivanTelefilm
Ameerika õuduslugu2011Todd ConnorsTelesaade
Kopp ja Skinneri eepilised seiklused2011JimmyTelesaade
Melissa ja Joey2010CameronTelesaade
Glee2009Jake PuckermanTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Jacob Artist ja Becca TobinBecca Tobin
    • Glee
      2009
    [vaata sobivust]
  • Jacob Artist ja Erinn WestbrookErinn Westbrook
    • Glee
      2009
    [vaata sobivust]
  • Melissa Benoist ja Jacob ArtistMelissa Benoist
    • Glee
      2009
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Rory McIlroy
Rory McIlroy
28. mai 2021 ... Rory McIlroy uudised, kuulujutud, fotod Rory McIlroy'st, elulugu, Rory McIlroy sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Rory McIlroy suhteloend. Rory McIlroy tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Rory McIlroy suhetest.
Mary Pierce
Mary Pierce
28. mai 2021 ... Mary Pierce'i uudised, kuulujutud, fotod Mary Pierce'ist, elulugu, Mary Pierce'i poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mary Pierce'i suhteloend. Mary Pierce'i tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Mary Pierce'i suhetest.
Ragnheidur Melsted
Ragnheidur Melsted
28. mai 2021 ... Ragnheidur Melstedi uudised, kuulujutud, fotod Ragnheidur Melstedist, elulugu, Ragnheidur Melstedi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Ragnheidur Melstedi suhteloend. Ragnheidur Melstedi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Ragnheidur Melstedi suhetest.
August Alsina
August Alsina
28. mai 2021 ... August Alsina uudised, kuulujutud, August Alsina fotod, elulugu, August Alsina tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. August Alsina suhete nimekiri. August Alsina tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu August Alsina suhetest.
Nathaniel Buzolic
Nathaniel Buzolic
28. mai 2021 ... Nathaniel Buzolici uudised, kuulujutud, fotod Nathaniel Buzolicist, elulugu, Nathaniel Buzolici tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nathaniel Buzolici suhteloend. Nathaniel Buzolici tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nathaniel Buzolici suhetest.
Bobby Andonov
Bobby Andonov
28. mai 2021 ... Bobby Andonovi uudised, kuulujutud, fotod Bobby Andonovist, elulugu, Bobby Andonovi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Bobby Andonovi suhete nimekiri. Bobby Andonovi tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Bobby Andonovi suhetest.
Firenze Cagnasso
Firenze Cagnasso
28. mai 2021 ... Florencia Cagnasso uudised, kuulujutud, fotod Florencia Cagnasso'st, elulugu, Florencia Cagnasso poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Florencia Cagnasso suhete loend. Florencia Cagnasso tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Florencia Cagnasso suhetest.