Põhiline Suhted Jaden Smith

Jaden Smith

Teie Homseks Horoskoop

Jaden SmithKoht 171 -24Vanus 22 aastat vana Tähtkuju Vähk Suhted kokku 8

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Jaden Smith tõenäoliselt vallaline.








pedro pascal lena headey suhe

Suhted

Jaden Smith on olnud suhetes Odessa Adloniga(2017 - 2018), Sarah Snyder(2015 - 2016), Amandla Stenberg(2014 - 2015), Kylie Jenner(2013 - 2014), Sofia Richie(2012 - 2020), Stella Hudgens(2011 - 2012), Madison Pettis(2010 - 2011)ja Tyler Looja.



Umbes

Jaden Smith on 22-aastane Ameerika sugulane. Jaden Christopher Syre Smithi sündinud 8. juulil 1998 Los Angeleses, Californias, USAs, on ta kuulus Dre Parkeri poolest filmis Karate Kid (2010) ja on näitleja Will Smithi poeg. Tema Tähtkuju on Vähk.






Jaden Smith on osalenud kahel ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Cara Delevingne Elu aastal (2020)ja Wenwen Han sisse Karate poiss (2010).



Jaden Smith kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika lapsnäitlejad, Inimesed Los Angelesest, Californiast ja Ameerika näitlejad.

Panustage

Aidake meil oma Jaden Smithi profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht88 aastat, 6 kuud1 aasta, 10 kuud1 aasta
Kokku88 aastat, 6 kuud1 aasta, 10 kuud1 aasta

Üksikasjad

EesnimiAed
PerekonnanimiSmith
Täisnimi sündidesJaden Christopher Syre Smith
Alternatiivne nimiJ Diggy
Vanus22 aastat
Sünnipäev8. juuli 1998
SünnikohtLos Angeles, California, USA
Kõrgus5 '7' (170 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
TähtkujuVähk
SeksuaalsusVAIDLUS
ReligioonRoomakatoliku
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
KeskkoolKoduõppega
AmetitekstRäppar, näitleja, tantsija
OkupatsioonSuhteline
Taotle kuulsustDre Parker filmis Karate Kid (2010) ja näitleja Will Smithi poeg
Muusikažanr (tekst)Hiphop, alternatiivne hiphop, lõks, emoräpp
Aasta (d) aktiivne2002 – tänapäev
Pill (tekst)Vokaalid
PlaadifirmaColumbia Records, Columbia, Roc Nation, MSFTSMusic
Seotud aktidWillow Smith, Justin Bieber, Childish Gambino, August Alsina, Willow, Tyler, looja, ASAP Rocky, Kid Cudi, Raury
Kinga suurus8.5
Ametlikud veebisaididtwitter.com/officialjaden, youtube.com/officialjaden, www.jadensmith.com, http://erysiscoming.com/
IsaWill Smith
EmaJada Pinkett-Smith
VendTrey Smith (kasuvend)
ÕdeWillow Smith
SõberMoises Arias, Justin Bieber, Mateo Arias, Madison Pettis, Stella Hudgens
Seotud inimesedJackie Chan, Justin Bieber

Jaden Christopher Syre Smith (sündinud 8. juulil 1998) on mõnikord tuntud vaid mononüümi all. Jaden on USA näitleja, räppar, laulja ja laulukirjutaja. Smithi esimene roll oli koos isa Will Smithiga 2006. aasta filmis „Õnne jälitamine“ ja ta ilmus taas koos isaga 2013. aasta filmis „Pärast maad“. Ta mängis ka uusversioonifilmides Päev, mil maa seisis (2008) ja Karate laps (2010).

Lisateave Jaden Smithi kohta Jaden Smithist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
8Odessa AdlonSuhe201720181 aasta
7Sarah SnyderSuheAugust 2015September 20161 aasta
6Amandla StenbergSuhe20142015.1 aasta
5Kylie JennerSuheVeebruar 2013Veebruar 20141 aasta
4Sofia RichieSuheAprill 2012Oktoober 20208 aastat
3Stella HudgensSuheJuuli 2011August 20121 aasta
kaksMadison PettisSuheMai 2010August 20111 aasta
1Tyler LoojaSuhe R -
Odessa Adlon #8

Odessa Adlon

2017 - 2018

Odessa Adlon ja Jaden Smith läksid lahku 201. aastal ...[vaata paari] Sarah Snyder #7

Sarah Snyder

2015 - 2016

Sarah Snyder ja Jaden Smith läksid lahku septembris ...[vaata paari] Amandla Stenberg #6

Amandla Stenberg

2014 - 2015

Amandla Stenberg ja Jaden Smith läksid lahku ...[vaata paari] Kylie Jenner #5

Kylie Jenner

2013 - 2014

Kylie Jenner ja Jaden Smith läksid lahku märtsis ...[vaata paari] Sofia Richie #4

Sofia Richie

2012 - 2020

Sofia Richie ja Jaden Smith läksid lahku oktoobris ...[vaata paari] Stella Hudgens #3

Stella Hudgens

2011 - 2012

Jaden Smith ja Stella Hudgens lahku ...[vaata paari] Madison Pettis #kaks

Madison Pettis

2010 - 2011

Jaden Smith ja Madison Pettis lahku ...[vaata paari] Tyler Looja #1Kuulujutt

Tyler Looja

Tyler Looja ja Jaden Smith olid kuulujutud ...[vaata paari] #8

Odessa Adlon

2017 - 2018

Odessa Adlon ja Jaden Smith dateerisid aastatel 2017-2018.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 53% vaata suhet #7

Sarah Snyder

2015 - 2016

Sarah Snyder ja Jaden Smith pärinesid augustist 2015 kuni septembrini 2016.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 67% vaata suhet #6

Amandla Stenberg

2014 - 2015

Amandla Stenberg ja Jaden Smith dateerisid aastatel 2014–2015.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #5

Kylie Jenner

2013 - 2014

Kylie Jenner ja Jaden Smith dateerisid märtsist 2013 kuni märtsini 2014.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus98%'> Ühilduvus 49% vaata suhet #4

Sofia Richie

2012 - 2020

Sofia Richie ja Jaden Smith on dateeritud aprillist 2012 kuni oktoobrini 2020.

Suhe 8 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 64% vaata suhet #3

Stella Hudgens

2011 - 2012

Jaden Smith ja Stella Hudgens on dateeritud juulist 2011 kuni augustini 2012.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 72% vaata suhet #kaks

Madison Pettis

2010 - 2011

Jaden Smith ja Madison Pettis on dateeritud maist 2010 kuni augustini 2011.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #1

Tyler Looja

(Kuulujutt)

Kuuldavasti on Looja Tyler haakunud Jaden Smithiga.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus19%Vanus1%'> Ühilduvus 40% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Jaden Smith22 VähkSuhteline
Ameeriklane
Odessa Adlonkakskümmend üks KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Sarah Snyder25 LõviMudel
Ameeriklane
Amandla Stenberg22 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Kylie Jenner2. 3 LõviTõsielu TV
Ameeriklane
Sofia Richie22 NeitsiMudel
Ameeriklane
Stella Hudgens25 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Madison Pettis22 VähkNäitleja
Ameeriklane
Tyler Looja30 kalaRäppar
Ameeriklane

Pildigalerii

Jaden Smith ja Sofia Richie Jaden Smith ja Sofia Richie Jaden Smith ja Sofia Richie Sipelgapesa - Jaden Smith Jaden Smith ja Amandla Stenberg Jaden Smith ja Amandla Stenberg Jaden Smith ja Amandla Stenberg Jaden Smith ja Amandla Stenberg Tyler Looja ja Jaden Smith Fookus (2015) Fookus (2015) Paberilinnad (2015)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Elu aastal2020DarynFilm
Ebapraktilised naljamehed: film2020Jaden SmithFilm
Uisuköök2018DevonFilm
Neo Yokio2017Kaz Kaan, Kaz KahnTelesaade
Saage alla2016Marcus 'Dizzee' KiplingTelesaade
Kid Cudi - Surfin2016Lühifilm
Pealkirjata mõistatuse / Salahuddini projekt2014CurtisTelefilm
Peale maad2013Kitai RaigeFilm
Karate poiss2010Dre ParkerFilm
Päev, mil maa seisis2008Jacob BensonFilm
Õnne jälitamine2006Christopher (Jaden Christopher Syre Smith)Film
Zacki ja Cody sviitelu2005TravisTelesaade
Me kõik2003ReggieTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Cara Delevingne ja Jaden SmithCara delevingne
    • Elu aastal
      2020
    [vaata sobivust]
  • Jaden Smith ja Wenwen HanWenwen Han
    • Karate poiss
      2010
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Soo Wincci
Soo Wincci
28. mai 2021 ... Soo Wincci uudised, kuulujutud, fotod Soo Winccist, elulugu, Soo Wincci poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Soo Wincci suhete loend. Soo Wincci tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Soo Wincci suhetest.
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
28. mai 2021 ... Lynsey De Pauli ja Ringo Starri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Diana Hart
Diana Hart
28. mai 2021 ... Diana Harti uudised, kuulujutud, fotod Diana Hartist, elulugu, Diana Harti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Diana Harti suheteloend. Diana Harti tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Diana Harti suhetest.
Jessica Gunter
Jessica Gunter
28. mai 2021 ... Jessica Gunteri uudised, kuulujutud, fotod Jessica Gunterist, elulugu, Jessica Gunteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Gunteri suhete loend. Jessica Gunteri tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Gunteri suhete loend.
Marjorie De Sousa
Marjorie De Sousa
28. mai 2021 ... Marjorie De Sousa uudised, kuulujutud, fotod Marjorie De Sousast, elulugu, Marjorie De Sousa poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marjorie De Sousa suhete nimekiri. Marjorie De Sousa tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marjorie De Sousa suhetest.
Maurice Dabbah
Maurice Dabbah
28. mai 2021 ... Maurice Dabbahi uudised, kuulujutud, fotod Maurice Dabbahist, elulugu, Maurice Dabbahi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maurice Dabbahi suhteloend. Maurice Dabbah tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maurice Dabbahi suhetest.
Loretta Devine ja Glenn Marshall
Loretta Devine ja Glenn Marshall
28. mai 2021 ... Loretta Devine ja Glenn Marshalli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...