Põhiline Suhted Jake Paul

Jake Paul

Teie Homseks Horoskoop

Jake Paul Vallaline655. koht -83Vanus 24 aastat vana Tähtkuju Kaljukits Suhted 5 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Jake Paul on praegu vallaline.








Suhted

Jake Paul oli varem abielus Tana Mongeau'ga(2019–2020).



Jake Paul on olnud suhetes Erika Costelliga(2017 - 2018), Tessa Brooks(2017), Alissa Violet(2016 - 2017)ja Saksi Sharbino(2014).






Umbes

Jake Paul on 24-aastane ameerika isiksus. Jake Joseph Paulist sündinud 17. jaanuaril 1997 Clevelandis (Ohio, USA). Ta on kuulus Vine'i, YouTube'i ja Bizaardvarki karjäärist, mis ulatub 2016. aastast kuni praeguseni. Tema Tähtkuju on Kaljukits.



Jake Paul kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika koomikud, Ameerika muusikud ja Ameerika poksijad.

Panustage

Aidake meil luua oma Jake Pauli profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus19 kuud, 5 päeva--
Tutvumisleht41 aasta, 7 kuud8 kuud, 4 päeva-
Kokku51 aasta, 7 kuud8 kuud, 10 päeva9 kuud, 5 päeva

Üksikasjad

EesnimiJake
Keskmine nimiJoosep
PerekonnanimiPaul
Täisnimi sündidesJake Joseph Paul
Alternatiivne nimiJake Paul, Jake Joseph Paul, Jake
Vanus24 aastat
Sünnipäev17. jaanuar 1997
SünnikohtCleveland, Ohio, USA
Kõrgus6 '1' (185 cm)
Kaal87 kg (192 naela)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvBlond
Eristav tunnusTugev lõualuu, sportlik keha
TähtkujuKaljukits
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolWestlake'i keskkool
AmetitekstNäitleja, YouTube'i kasutaja ja sotsiaalmeedia isiksus
OkupatsioonIseloom
Taotle kuulsustVine, YouTube, Bizaardvark
Muusikažanr (tekst)Komöödia, Vlog
Aasta (d) aktiivne2013 – tänapäev, 2016 – tänapäev
Seotud aktidTana Mongeau, Alissa Violet, Ray Diaz, 100 000 tellijat, 2016, 1000, 10, 2017
Talentide agentuur (nt modelleerimine)William Morrise ettevõtmise agentuur
Ametlikud veebisaididwww.facebook.com/jakepaul/, www.instagram.com/jakepaul/, www.team10official.com/, twitter.com/jakepaul, www.youtube.com/jakepaulchannel
LemmikloomadKoerad
LemmiktoidudMac ja juust (tema ema tehtud)
LemmikvärvidNet

Jake Joseph Paul (sündinud 17. jaanuaril 1997) on ameerika YouTube'i kasutaja, Interneti-isiksus, näitleja ja muusik, kes sai tuntuse nüüdseks juba lõppenud videorakenduses Vine. Esimest korda tõusis ta esile Dirk Manni rollis Disney Channel'i sarjas Bizaardvark. Sellest ajast alates on ta oma ohjeldamatu käitumise tõttu vaielnud.

Lisateave Jake Pauli kohta Jake Paulist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5Tana MongeauAbielus2019. aasta aprillJaanuar 20209 kuud
4Erika CostellSuheAprill 2017November 20181 aasta
3Tessa BrooksTeadmata R Veebruar 2017Veebruar 2017-
kaksAlissa VioletSuhe2016Veebruar 20171 aasta
1Saksimaa SharbinoSuhe20142014-
Tana Mongeau #5

Tana Mongeau

2019 - 2020

Tana Mongeau ja Jake Paul on lahus ...[vaata paari] Erika Costell #4

Erika Costell

2017 - 2018

Erika Costell ja Jake Paul läksid lahku novembris ...[vaata paari] Tessa Brooks #3Kuulujutt

Tessa Brooks

2017

Kuuldavasti olid Tessa Brooks ja Jake Paul ...[vaata paari] Alissa Violet #kaks

Alissa Violet

2016 - 2017

Alissa Violet ja Jake Paul on lahus ...[vaata paari] Saksimaa Sharbino #1

Saksimaa Sharbino

2014

Jake Paul ja Saksimaa Sharbino on lahus ...[vaata paari] #5

Tana Mongeau

2019 - 2020

Tana Mongeau ja Jake Paul abiellusid 28. juulist 2019 kuni jaanuarini 2020 (5 kuud).

Suhe 9 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 63% vaata suhet #4

Erika Costell

2017 - 2018

Erika Costell ja Jake Paul olid abielus 19. juunist 2017 kuni novembrini 2018 (1 aasta).

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 72% vaata suhet #3

Tessa Brooks

2017 (kuulujutt)

Tessa Brooks olevat kuulunud Jake Pauli külge 2017. aasta veebruaris.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 64% vaata suhet #kaks

Alissa Violet

2016 - 2017

Alissa Violetil ja Jake Paulil oli suhe 2016. aastast kuni 2017. aasta veebruarini.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #1

Saksimaa Sharbino

2014

Jake Paul ja Saksimaa Sharbino dateerisid 2014. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 64% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Jake Paul24 KaljukitsIseloom
Ameeriklane
Tana Mongeau22 VähkIseloom
Ameeriklane
Erika Costell28 SkorpionMudel
Ameeriklane
Tessa Brooks22 JäärIseloom
Ameeriklane
Alissa Violet24 KaksikudMudel
Ameeriklane
Saksimaa Sharbinokakskümmend üks KaksikudNäitleja
Ameeriklane

Pildigalerii

Tana Mongeau ja Jake Paul (Jana) #suudlemine

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Peavool2020Jake PaulFilm
Jake Pauli mõistus2018Jake PaulTelesaade
E! Uudised: Daily Pop2017Ise - külalineTelesaade
Teen Choice auhinnad 20172017Ise - saatejuhtTelesaade
Bizaardvark2016Dirk MannTelesaade
Mono2016DuganFilm
Tantsulaager2016OdaFilm
Kõndige jant2016IseTelesaade
Stiilikood Live2016Ise 1 jagu, 2016Telesaade
Lennurežiim2016Film
Clevver nüüd2016IseTelesaade
Kuulsused reageerivad2016IseTelesaade
Hollywood Today Live2015IseTelesaade
Elavate surnute võitlus2015IseTelesaade
Kodu ja perekond2012IseTelesaade
Naeruväärsus2011IseTelesaade
Halva ilma filmid2010Telesaade
Piper's Picks TV2008Ise - külalineTelesaade
WWE Smackdown!1999Jake PaulTelesaade
Tere hommikust Ameerika1975IseTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Damien Chazelle
Damien Chazelle
28. mai 2021 ... Damien Chazelle uudised, kuulujutud, fotod Damien Chazellest, elulugu, Damien Chazelle tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Damien Chazelle suhteloend. Damien Chazelle tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Damien Chazelle suhetest.
Fred Durst
Fred Durst
28. mai 2021 ... Fred Dursti uudised, kuulujutud, fotod Fred Durstist, elulugu, Fred Dursti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Fred Dursti suhteloend. Fred Dursti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Fred Dursti suhetest.
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
28. mai 2021 ... Ahu Türkpençe ja Ozan Guveni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Arvind Swamy
Arvind Swamy
28. mai 2021 ... Arvind Swamy uudised, kuulujutud, fotod Arvind Swamyst, elulugu, Arvind Swamy sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Arvind Swamy suhteloend. Arvind Swamy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Arvind Swamy suhetest.
Laure Sainclair
Laure Sainclair
28. mai 2021 ... Laure Sainclairi uudised, kuulujutud, fotod Laure Sainclairist, elulugu, Laure Sainclairi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Laure Sainclairi suhete loend. Laure Sainclairi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Laure Sainclairi suhetest.
Dave Allen ja Karin Stark
Dave Allen ja Karin Stark
28. mai 2021 ... Dave Alleni ja Karin Starki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jan Schlichtmann
Jan Schlichtmann
28. mai 2021 ... Jan Schlichtmanni uudised, kuulujutud, fotod Jan Schlichtmannist, elulugu, Jan Schlichtmanni sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jan Schlichtmanni suhete loend. Jan Schlichtmanni tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jan Schlichtmanni suhetest.