Põhiline Suhted James Brown

James Brown

James Brown 1933 - 2006Koht 4501 223Vanus 73 surma ajal Tähtkuju Sõnn Suhted 10 kokku Lapsed
14 last

Kellega ta praegu tutvub?

Puhka rahus.

Suhted

James Brown oli varem abielus Tomirae Browniga(2001 - 2004), Adrienne Rodriguez(1984), Deidre Jenkins(1970 - 1981)ja Velma Warren(1953 - 1969).



James Brown oli suhetes Tammi Terrelliga(1962 - 1964), Yvonne Fair, Bea Ford ja Faye Pridgeon.

James Brownil oli kohtumisi Kellie Evertsi ja Candice Hurstiga.

Umbes

Ameerika laulja James Brown sündis 3. mail 1933 USAs Lõuna-Carolinas Barnwellis James Joseph Brown juuniorina ja suri 25. detsembril 2006 USA-s Atlantas, Georgia osariigis. Teda mäletatakse kõige rohkem filmi „Ma sain sind Hea) ”(1965). Tema Tähtkuju on Sõnn.



James Brown kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika plaaditootjad, Grammy auhinna võitjad ja Kennedy keskuse autasustatavad.

Panustage

Aidake meil luua oma James Browni profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht42 aastat6 kuud, 2 päeva-
Abielus437 aastat, 5 kuud17 aastat, 4 kuud4 aastat
Kohtuminekaks---
Kokku1037 aastat, 5 kuud7 aastat, 1 kuu2 aastat

Üksikasjad

EesnimiJames
Keskmine nimiJoosep
PerekonnanimiBrown Jr.
Täisnimi sündidesJames Joseph Brown noorem
Alternatiivne nimiHinge ristiisa, Näituseäris kõige raskemini töötav mees, Funki ristiisa, James Joseph Brown, James Brown, James Joseph Brown noorem.
Vanus73 (surma vanus) aastat
Sünnipäev3. mai 1933
SünnikohtBarnwell, Lõuna-Carolina, USA
Suri25. detsember 2006
SurmakohtAtlanta, Georgia, USA
Surma põhjusSüdamepuudulikkuse; komplitseeritud kopsupõletikuga
MaetudThomase perekodu krüpt, Pöögisaar, Aikeni maakond, Lõuna-Carolina, USA
Kõrgus5 '6' (168 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
TähtkujuSõnn
SeksuaalsusOtse
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
AmetitekstLaulja, laulukirjutaja, tantsija, muusik, plaadiprodutsent, bändijuht
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsust'Ma sain sind (mul on hea olla)' (1965)
Muusikažanr (tekst)Funk, Soul, R&B, Rhythm And Blues
MuusikažanrR & B / hing, R & B, klaver
Aasta (d) aktiivne1954–2006, 1954–1988, 1991–2006, 1953–1988, 1991–2006, 1953–1988, 1991–2006, 1953–2006
MuusikastiilSoul, Funk, varajane R&B, heliribad, Blaxploitation
Muusika meeleoluPidu / pidulik, maalähedane, orgaaniline, ärritav, tormakas, kirglik, tuline, intensiivne, energiline, seksuaalne, ülevoolav, sensuaalne, jultunud, rõõmsameelne, rämps, räme, kiireloomuline, vaprus, elav, soe, kiikuv
PillVokaal, klaver, orel, juht, arranžeerija
Pill (tekst)Vokaal, trummid, löökriistad, orel, klahvpillid, suupill, kitarr
PlaadifirmaFederal, King, Dade, Try Me, Smash, People, Polydor, Scotti Bros., TK, Mercury, Republic, UM
Seotud aktidKuulsad leegid, J. B., Dappid, Bobby Byrd, Soul-kindralid, Lyn Collins, Bobby Bennett, Bootsy Collins, The J. B.
Ametlikud veebisaididhttp://www.jamesbrown.com/, http://jamesbrown.com, www.allmovie.com/artist/james-brown-p300221, www.allmovie.com/artist/james-brown-p222975

James Joseph Brown (3. mai 1933 - 25. detsember 2006) oli USA laulja, laulukirjutaja, tantsija, muusik, plaadiprodutsent ja bändijuht. Funk-muusika eellaseks ja 20. sajandi muusikatantsu suurkujuks nimetatakse teda sageli aunimedega 'Hinge ristiisa', 'Mr. Dünamiit ”ja„ Hingevend nr 1 ”. Üle 50 aasta kestnud karjääri jooksul mõjutas ta mitme muusikažanri arengut. Brown oli 23. jaanuaril 1986. aastal New Yorgis toimunud sissejuhataval sissejuhataval õhtusöögil Rock and Rolli kuulsuste halli üks esimesest kümnest.



Lisateave James Browni kohta James Browni kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
10Tomirae BrownAbielus2000Jaanuar 20044 aastat
9Adrienne RodriguezAbielus19841984-
8Deidre JenkinsAbielus1969Jaanuar 198112 aastat
7Tammi TerrellSuhe196219642 aastat
6Velma WarrenAbielus1953196916 aastat
5Kellie EvertsKohtumine -
4Yvonne'i laatSuhe -
3Candice HurstKohtumine -
kaksBea FordSuhe -
1Faye PridgeonTeadmata -
Tomirae Brown #10

Tomirae Brown

2000 - 2004

Tomirae Brown ja James Brown on lahutatud ...[vaata paari] Adrienne Rodriguez #9

Adrienne Rodriguez

1984

...[vaata paari] #8

Deidre Jenkins

1969 - 1981

James Brown ja Deidre Jenkins lahutasid ...[vaata paari] Tammi Terrell #7

Tammi Terrell

1962 - 1964

Tammi Terrell ja James Brown lahutasid 19 ...[vaata paari] #6

Velma Warren

1953 - 1969

Velma Warren ja James Brown lahutati ...[vaata paari] Kellie Everts #5

Kellie Everts

Kellie Everts ja James Brown on lahus ...[vaata paari] Yvonne'i laat #4

Yvonne'i laat

Yvonne Fair ja James Brown on lahus ...[vaata paari] #3

Candice Hurst

Candice Hurst ja James Brown on lahus ...[vaata paari] #kaks

Bea Ford

Bea Ford ja James Brown on lahus ...[vaata paari] Faye Pridgeon #1

Faye Pridgeon

Faye Pridgeon ja James Brown olid suguluses ...[vaata paari] #10

Tomirae Brown

2000 - 2004

Tomirae Brown ja James Brown lahutatakse pärast kaheaastast abielu. Neil oli 1 laps.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Vanus1%'> Ühilduvus 26% Lapsed 1 laps vaata suhet #9

Adrienne Rodriguez

1984

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Vanus13%'> Ühilduvus 53% Lapsed
6 last
vaata suhet #8

Deidre Jenkins

1969 - 1981

James Brown ja Deidre Jenkins olid abielus 10 aastat. Pärast kohtumist 1969. aastal käisid nad ühe aasta ja abiellusid 22. oktoobril 1970. 10 aastat hiljem lahutasid nad 10. jaanuaril 1981.

Suhe 12 aastat Lapsed 2 last vaata suhet #7

Tammi Terrell

1962 - 1964

Tammi Terrell ja James Brown pärinesid aastatel 1962–1964.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus44%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #6

Velma Warren

1953 - 1969

Velma Warren ja James Brown olid abielus 15 aastat. Pärast kohtumist 1953. aastal käisid nad viis kuud ja abiellusid 19. juunil 1953. 15 aastat hiljem lahutasid nad 1969. aastal.

Suhe 16 aastat Lapsed 3 last vaata suhet #5

Kellie Everts

Kellie Evertsil oli kohtumine James Browniga.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus44%'> Ühilduvus 30% vaata suhet #4

Yvonne'i laat

Yvonne Fairil ja James Brownil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus69%'> Ühilduvus 32% Lapsed 1 laps vaata suhet #3

Candice Hurst

Candice Hurstil oli kohtumine James Browniga.

vaata suhet #kaks

Bea Ford

Bea Fordil ja James Brownil oli suhe.

Lapsed 1 laps vaata suhet #1

Faye Pridgeon

Faye Pridgeonil ja James Brownil oli suhe.

vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
James Brown73 SõnnLaulja
Ameeriklane
Tomirae Brown52 SõnnLaulja
Ameeriklane
Adrienne RodriguezNeli, viis kala
Deidre Jenkins-
Tammi Terrell24 SõnnLaulja
Ameeriklane
Velma Warren-
Kellie Everts75 VähkKulturist
Ameeriklane
Yvonne'i laat51 KaaludLaulja
Ameeriklane
Candice Hurst- Laulja
Ameeriklane
Bea Ford-
Faye Pridgeon- Muu
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
VenišaNaine Yvonne'i laat
TeddyMees Velma Warren
TerryMees Velma Warren
LarryMees Velma Warren
Teddy Adrienne Rodriguez
Terry Adrienne Rodriguez
Larry Adrienne Rodriguez
Teddy Adrienne Rodriguez
Terry Adrienne Rodriguez
Larry Adrienne Rodriguez
DarylMees Bea Ford
Lääne-NoyolaNaine Deidre Jenkins
Deanna CrispNaine Deidre Jenkins
Jaakobus IIMees11. juuni 200119-aastane Tomirae Brown

Pildigalerii

James Brown - Häid jõulealbum Jõulud Jõulud Jõulud Jõulud Jõulud Jõulud Jõulud Jõulud Jõulud Jõulud Jõulud

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Robotid2005Diisel (krediteerimata)Film
Tuxedo2002James BrownFilm
Bluusivennad 20001998Cleophus JamesFilm
Duckman: Privaatne Dick / Perekond1994Pantvangi läbirääkijaTelesaade
Simpsonid1989James BrownTelesaade
Aamen1986James BrownTelesaade
Kivine IV1985Hinge ristiisaFilm
Miami Vice1984Lou De LongTelesaade
Doktor Detroit1983BändijuhtFilm
Vennad Bluusid1980Austatud Cleophus JamesFilm
Phynx1970James BrownFilm
Suusapidu1965James BrownFilm
Näita rohkem Näita vähem

Huvitavad Artiklid

Toimetaja Valik

Nuno Gomes ja Patricia Aguilar
Nuno Gomes ja Patricia Aguilar
28. mai 2021 ... Nuno Gomes ja Patricia Aguilar fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Russell Wilson
Russell Wilson
28. mai 2021 ... Russell Wilsoni uudised, kuulujutud, fotod Russell Wilsonist, elulugu, Russell Wilsoni tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Russell Wilsoni suhete loend. Russell Wilsoni tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Russell Wilsoni suhetest.
Kimber James
Kimber James
28. mai 2021 ... Kimber Jamesi uudised, kuulujutud, fotod Kimber Jamesist, elulugu, Kimber Jamesi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kimber Jamesi suhete nimekiri. Kimber Jamesi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Kimber Jamesi suhetest.
Paula Marcellini
Paula Marcellini
28. mai 2021 ... Paula Marcellini uudised, kuulujutud, fotod Paula Marcellinist, elulugu, Paula Marcellini poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paula Marcellini suhete nimekiri. Paula Marcellini tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paula Marcellini suhetest.
Jessica Dime
Jessica Dime
28. mai 2021 ... Jessica Dime uudised, kuulujutud, Jessica Dime'i fotod, elulugu, Jessica Dime poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Dime suhete loend. Jessica Dime tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Dime suhete loend.
Priscilla Presley
Priscilla Presley
28. mai 2021 ... Priscilla Presley uudised, kuulujutud, fotod Priscilla Presley'st, elulugu, Priscilla Presley poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Priscilla Presley suhete loend. Priscilla Presley tutvumisajalugu, 2021, 2020, Priscilla Presley suhete loend.
Brittany Paige Bouck
Brittany Paige Bouck
28. mai 2021 ... Brittany Paige Boucki uudised, kuulujutud, fotod Brittany Paige Bouckist, elulugu, Brittany Paige Boucki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brittany Paige Boucki suhete nimekiri. Brittany Paige Boucki tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Brittany Paige Boucki suhetest.