Põhiline Suhted James Taylor

James Taylor

Teie Homseks Horoskoop

James Taylor AbielusKoht 4307 39Vanus 73 aastat vana Tähtkuju kala Suhted 5 kokku Lapsed
4 last

Kellega ta praegu tutvub?

Caroline Kim Smedvig ja James Taylor on alates 18. detsembrist 2000 olnud 20 aastat abielus. vaata suhet

Suhted

James Taylor oli varem abielus Kathryn Walkeriga(1985 - 1995)ja Carly Simon(1972 - 1983).








James Taylor on olnud suhtes Joni Mitchelliga(1970 - 1971).



Kuuldavasti on James Taylor haakinud end Jaid Barrymore'iga.






Umbes

James Taylor on 73-aastane Ameerika muusik. 12. märtsil 1948 Massachusettsis Belmontis sündinud James Vernon Taylorist on ta kuulus Rolling Stone'i poolt kõigi aegade 84. suurima rokikunstniku poolt hääletatud. Tema Tähtkuju on Kalad.



James Taylor kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika poplauljad, Ameerika rokilauljad ja Ameerika lauljate-laulukirjutajad.

Panustage

Aidake meil luua oma James Taylori profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



kes kohtub merevaiguroosiga

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus326 aastat, 4 kuud16 aastat, 1 kuu10 aastat
Tutvumisleht11 aasta--
Kuuldavasti1---
Kokku526 aastat, 4 kuud9 aastat, 10 kuud1 aasta

Üksikasjad

EesnimiJames
Keskmine nimiVernon
PerekonnanimiTaylor
Täisnimi sündidesJames Vernon Taylor
Alternatiivne nimiStringbean, Jt
Vanus73 aastat
Sünnipäev12. märts 1948
SünnikohtBelmont, Massachusetts
Kõrgus6 '3' (191 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - hele
JuuksevärvPruun - tume
Tähtkujukala
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolMiltoni akadeemia, Milton, Massachusetts
AmetitekstLaulja-laulukirjutaja, muusik
OkupatsioonMuusik
Taotle kuulsustHääletas Rolling Stone'i läbi aegade 84. suurima rokikunstniku
Muusikažanr (tekst)Folgirokk, rokk, pop, pehme rokk, bluus, kantri, jõulumuusika, kantrirahvas
MuusikažanrRiik, pop / rock
Aasta (d) aktiivne1966 – tänapäev
MuusikastiilKomöödia, traditsiooniline sinilill, vanaaegne, traditsiooniline kantri, maakomöödia, sinikael, komöödia / suuline, laulja / laulukirjutaja, kaasaegne täiskasvanu, pehme rokk, kaasaegne pop / rokk, psühhedeelne, folk-rokk, pop-pop, happeline jazz, elektrooniline Clubjazz, klubi / tants, jazz, soul jazz
Muusika meeleoluRõõmsameelne / heatahtlik, maalähedane, rõõmsameelne, armas, rahustav, terav, rahulik / rahulik, tahtlik, soe, lõdvestunud, kirjaoskaja, tagasihoidlik / rafineeritud, rafineeritud / kombekas, õrn, teeniv, intiimne, sentimentaalne, peegeldav, hooletu, Produtsent
PillBanjo, kitarr, vokaal, orel (Hammond)
Pill (tekst)Vokaal, kitarr, suupill, kitarri suupill, klahvpillid
PlaadifirmaApple, Capitol, EMI, Warner Bros., Columbia, SME, Hear Music, Fantasy Records
Seotud aktidCarole King, Carly Simon, Peter Asher, Joni Mitchell, Paul McCartney, Stevie Ray Vaughan, dr John, B.B. King, Eric Clapton, Buddy Guy, Robert Cray, Paul Simon, Albert Collins, Crosby & Nash
Ametlikud veebisaididwww.jamestaylor.com/, http://www.jamestaylor.com/, http://jamestaylor.com/, http: //jamestaylor.con/

James Vernon Taylor (sündinud 12. märtsil 1948) on USA laulja-laulukirjutaja ja kitarrist. Viiekordse Grammy auhinna võitja võeti 2000. aastal Rock and Rolli kuulsuste halli. Ta on üks kõigi aegade enimmüüdud muusikakunstnikke, müünud ​​üle 100 miljoni plaadi kogu maailmas.

Lisateave James Taylori kohta James Taylorist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5Caroline Kim SmedvigAbielusüheksateist üheksakümmend viiskohal26 aastat
4Kathryn WalkerAbielus1985üheksateist üheksakümmend viis10 aastat
3Carly SimonAbielus1971198312 aastat
kaksJoni MitchellSuhe197019711 aasta
1Jaid BarrymoreKohtumine R -
#5

Caroline Kim Smedvig

üheksateist üheksakümmend viis

Caroline Kim Smedvig ja James Taylor on olnud ...[vaata paari] Kathryn Walker #4

Kathryn Walker

1985 - 1995

Kathryn Walker ja James Taylor olid lahutatud ...[vaata paari] Carly Simon #3

Carly Simon

1971 - 1983

James Taylor ja Carly Simon lahutati ...[vaata paari] Joni Mitchell #kaks

Joni Mitchell

1970 - 1971

James Taylor ja Joni Mitchell läksid lahku ...[vaata paari] Jaid Barrymore #1Kuulujutt

Jaid Barrymore

Jaid Barrymore ja James Taylor on lahus ...[vaata paari] #5

Caroline Kim Smedvig

üheksateist üheksakümmend viis

Caroline Kim Smedvig ja James Taylor on olnud abielus 20 aastat.

Suhe 26 aastat Lapsed 2 last vaata suhet #4

Kathryn Walker

1985 - 1995

Kathryn Walker ja James Taylor lahutatakse pärast kümneaastast abielu.

Suhe 10 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus91%Vanus33%'> Ühilduvus 66% vaata suhet #3

Carly Simon

1971 - 1983

James Taylor ja Carly Simon olid abielus 10 aastat. Nad käisid kümme kuud pärast kokkutulekut 1971. aastal ja abiellusid 3. novembril 1972. 10 aastat hiljem lahutasid nad 1983. aastal.

oli sykes ja hannah snowdon
Suhe 12 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 77% Lapsed 2 last vaata suhet #kaks

Joni Mitchell

1970 - 1971

James Taylor ja Joni Mitchell on dateeritud aastatel 1970–1971.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 62% vaata suhet #1

Jaid Barrymore

(Kuulujutt)

Jaid Barrymore on kuuldavasti haakinud end James Tayloriga.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus52%'> Ühilduvus 43% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
James Taylor73 kalaMuusik
Ameeriklane
Caroline Kim Smedvig- Abikaasa
Kathryn Walker78 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Carly Simon75 VähkLaulja
Ameeriklane
Joni Mitchell77 SkorpionLaulja
Kanada
Jaid Barrymore75 SõnnNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Sally MariaNaine7. jaanuar 197447 aastat vana Carly Simon
Ben SimonMees22. jaanuar 197744-aastane Carly Simon
RufusMeesAprill 200120 aastat vana Caroline Kim Smedvig
HenryMeesAprill 200120 aastat vana Caroline Kim Smedvig

Pildigalerii

82. aastapreemia - In Memoriam (2010) 82. aastapreemia - In Memoriam (2010) 82. aastapreemia - In Memoriam (2010) 82. aastapreemia - In Memoriam (2010) 82. aastapreemia - In Memoriam (2010) 82. aastapreemia - In Memoriam (2010) 82. aastapreemia - In Memoriam (2010) 82. aastapreemia - In Memoriam (2010) 82. aastapreemia - In Memoriam (2010) 82. aastapreemia - In Memoriam (2010) Jõulusalvestused James Taylor, Kate Taylor, Livingston Taylor, Alex Taylor

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Ameerika loovuse tähistamine: esinemises Valges Majas2016Telesaade
Härra Päikesepaiste2011BillyTelesaade
Naljakad inimesed2009James TaylorFilm
Rutles 2: ei saa mulle lõunasööki osta2002James Taylor - intervjueeritavTelefilm
Läänetiib1999James TaylorTelesaade
Simpsonid1989James TaylorTelesaade
Ameerika mängumaja1980VeoautojuhtTelesaade
Kaherajaline mustkatte1971JuhtFilm





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Tähtedes kirjutatud lood
Tähtedes kirjutatud lood
Tähtkujud annavad hämaras valguses sügavaid, teadvustamata lugusid, mis juhivad meie teed, kirjutatud kollektiivis ja kus me ühendame mineviku olevikuga.
Kemal Ekmekci
Kemal Ekmekci
28. mai 2021 ... Kemal Ekmekci uudised, kuulujutud, fotod Kemal Ekmekci'st, elulugu, Kemal Ekmekci partnerite nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kemal Ekmekci suhete loend. Kemal Ekmekci tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kemal Ekmekci suhetest.
Cathy Jennings
Cathy Jennings
28. mai 2021 ... Cathy Jenningsi uudised, kuulujutud, fotod Cathy Jenningsist, elulugu, Cathy Jenningsi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Cathy Jenningsi suhete nimekiri. Cathy Jenningsi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Cathy Jenningsi suhetest.
Ryan Murphy ja David Miller (fotograaf)
Ryan Murphy ja David Miller (fotograaf)
28. mai 2021 ... Ryan Murphy ja David Milleri (fotograaf) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jessi Colter
Jessi Colter
28. mai 2021 ... Jessi Colteri uudised, kuulujutud, fotod Jessi Colterist, elulugu, Jessi Colteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessi Colteri suhteloend. Jessi Colteri tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jessi Colteri suhetest.
David beckham
David beckham
28. mai 2021 ... David Beckhami uudised, kuulujutud, fotod David Beckhamist, elulugu, David Beckhami sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. David Beckhami suhete nimekiri. David Beckhami tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu David Beckhami suhetest.
Tomasz Borkowy
Tomasz Borkowy
28. mai 2021 ... Tomasz Borkowy uudised, kuulujutud, fotod Tomasz Borkowyst, elulugu, Tomasz Borkowy sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tomasz Borkowy suhete nimekiri. Tomasz Borkowy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Tomasz Borkowy suhetest.