Põhiline Suhted Jamie Foxx

Jamie Foxx

Teie Homseks Horoskoop

Jamie Foxx279. koht -64Vanus 53 aastat vana Tähtkuju Ambur Suhted kokku 23 Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Jamie Foxx tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Jamie Foxx on olnud suhetes Natalie Friedmaniga(2019), Sela Vave(2019), Katie Holmes(2014 - 2019), Stacey Dash(2010), Sky Nellor(2009), Stacy Keibler(2008), Eva Marcille(2006), Meagan Hea(2006), Christina Milian(2005), Leila Arcieri(2004 - 2005), Adriane Kelly(2000), Vivica A. Fox(1997), Connie Kline(1993), Kristin Grannis ja Olivia Munn.



Jamie Foxxil on olnud kohtumisi Cristy Rice'iga(2013), Dominique Simone(2010), Nikki Giavasis(2009), Dollicia Bryan(2009), Ashley Scott(2008), Fantasia Barrino(2006), Iliana Fischer(2002 - 2004)ja Debbie Allen.






Umbes

Jamie Foxx on 53-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Eric Marloni piiskopina 13. detsembril 1967 Texases Terrellis, Texases, on ta kuulus Booty Call'i, The Jamie Foxx Show karjääri jooksul, mis kestab 1985. aastast kuni praeguseni. Tema sodiaagimärk on Ambur.



Jamie Foxx on osalenud kaheksal ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Beyoncé Unistuste tüdrukud (2006), Gabrielle Liit aastal Rikkuge kõiki reegleid (2004), Garcelle Beauvais aastal Jamie Foxxi saade (üheksateist üheksakümmend kuus), Kerry Washington aastal Ray (2004)ja Lela Rochon aastal Ükskõik milline pühapäev (1999).

Jamie Foxx kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, parima muusikali- või komöödianäitleja Kuldgloobuse (film) võitjad ja Ameerika telenäitlejad.



Panustage

Aidake meil luua Jamie Foxxi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumislehtviisteist4 aastat, 11 kuud7 kuud, 6 päeva3 kuud
Kohtumine812 aastat, 4 kuud4 aastat, 2 kuud-
Kokku2. 312 aastat, 4 kuud1 aasta, 10 kuud3 kuud

Üksikasjad

EesnimiJamie
Keskmine nimiMarlon
PerekonnanimiFoxx
Täisnimi sündidesEric Marloni piiskop
Vanus53 aastat
Sünnipäev13. detsember 1967
SünnikohtTerrell, Texas, USA
Kõrgus5 '10' (178 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
TähtkujuAmbur
SeksuaalsusOtse
ReligioonBaptist
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
KeskkoolTerrelli keskkool, Terrell, Texas, Ameerika Ühendriigid
ÜlikoolAlliant International University (1986–1988)
AmetitekstNäitleja, muusik, laulja, laulukirjutaja, produtsent, koomik
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustBooty Call, The Jamie Foxx Show
Muusikažanr (tekst)R & B, hing, hiphop, muusikaline komöödia, vaatluskomöödia, sürreaalne huumor, sinine komöödia, sketšikomöödia, satiir, komöödia, pop
MuusikažanrR & B / hing
Aasta (d) aktiivne1989 – tänapäev, 1985 – tänapäev
Pill (tekst)Vokaalid, klaviatuurid, klaver
Plaadifirma20. sajandi Fox, J, RCA
Seotud aktidKanye West, The-Dream, Ludacris, T.I, Timbaland, 2 Chainz, ‹Kaalutakse Infoboxi koomikute auhindade ühinemist. ›, Chris Brown, John Legend, Jennifer Hudson, Devan Hurd, Twista, Tank, Justin Timberlake, Keith Murray, T-Pain
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Gersh Agency, Inc.
Brändi kinnitus2000: Coors Light õlle telereklaam.
Ametlikud veebisaididwww.jamiefoxx.com/, twitter.com/iamjamiefoxx, http://www.jamiefoxxmusic.com
IsaShaheed Abdulah
EmaLouise Annette Dixon
ÕdeDeidra Dixon, Diondra Dixon
PereliigeCorinne Bishop (tütar)

Eric Marlon Bishop (sündinud 13. detsembril 1967), paremini tuntud lavanimega Jamie Foxx, on USA näitleja, laulja, koomik ja produtsent. Foxx sai laialt tuntuks Ray Charlesi kujutamise tõttu 2004. aasta elulooraamatus 'Ray', mille eest pälvis ta Oscari, BAFTA, ekraaninäitlejate gildi auhinna, kriitikute valiku filmiauhinna ja parima näitleja Kuldgloobuse auhinna. Samal aastal esitati ta krimifilmis Collateral osalemise eest parima naiskõrvalosatäitja Oscari auhinnale. Alates 2017. aasta kevadest on Foxx olnud Foxi mängusaate Beat Shazam saatejuht ja tegevprodutsent.

Lisateave Jamie Foxxi kohta Jamie Foxxist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
2. 3Natalie FriedmanSuheOktoober 2019 -
22Sela VaveSuhe R August 2019August 2019-
kakskümmend üksKatie HolmesSuheAugust 2014Juuli 20194 aastat
kakskümmendCristy RiceKohtumineJuuni 2013Juuni 2013-
19Stacey DashSuhe20102010-
18Dominique simoneKohtumine20102010-
17Nikki GiavasisKohtumine20092009-
16Dollicia BryanKohtumine20092009-
viisteistTaevas NellorSuhe20092009-
14Ashley ScottKohtumineSeptember 2008September 2008-
13Stacy KeiblerTeadmata R 20082008-
12Fantasia BarrinoKohtumineJuuni 2006Juuni 2006-
üksteistEva MarcilleSuheVeebruar 2006Juuni 20063 kuud
10Meagan HeaSuheJaanuar 2006Aprill 20063 kuud
9Christina MilianSuheAugust 2005Detsember 20054 kuud
8Leila ArcieriSuheJuuni 2004Juuli 20051 aasta
7Iliana FischerKohtumine200220042 aastat
6Adriane KellySuhe20002000-
5Vivica A. FoxSuhe19971997-
4Connie KlineSuheJaanuar 1993Juuni 19935 kuud
3Olivia MunnTeadmata R -
kaksDebbie AllenKohtumine -
1Kristin GrannisTeadmata -
Natalie Friedman #2. 3

Natalie Friedman

2019. aasta

Natalie Friedman kohtub Jamie Foxxiga ...[vaata paari] Sela Vave #22Kuulujutt

Sela Vave

2019. aasta

Sela Vave ja Jamie Foxx on lahus ...[vaata paari] Katie Holmes #kakskümmend üks

Katie Holmes

2014 - 2019

Jamie Foxx ja Katie Holmes lahkusid juulis ...[vaata paari] Cristy Rice #kakskümmend

Cristy Rice

2013

Cristy Rice ja Jamie Foxx on lahus ...[vaata paari] Stacey Dash #19

Stacey Dash

2010

Stacey Dash ja Jamie Foxx on lahus ...[vaata paari] Dominique simone #18

Dominique simone

2010

Dominique Simone ja Jamie Foxx olid ...[vaata paari] Nikki Giavasis #17

Nikki Giavasis

2009

Nikki Giavasis ja Jamie Foxx on lahus ...[vaata paari] Dollicia Bryan #16

Dollicia Bryan

2009

Dollicia Bryan ja Jamie Foxx olid suguluses ...[vaata paari] Taevas Nellor #viisteist

Taevas Nellor

2009

Sky Nellor ja Jamie Foxx on lahus ...[vaata paari] Ashley Scott #14

Ashley Scott

2008

Jamie Foxx ja Ashley Scott läksid lahku 2008. aastal ...[vaata paari] Stacy Keibler #13Kuulujutt

Stacy Keibler

2008

Stacy Keibler ja Jamie Foxx on lahus ...[vaata paari] Fantasia Barrino #12

Fantasia Barrino

2006

Fantasia Barrino ja Jamie Foxx on lahus ...[vaata paari] Eva Marcille #üksteist

Eva Marcille

2006

Eva Marcille ja Jamie Foxx läksid juunis lahku ...[vaata paari] Meagan Hea #10

Meagan Hea

2006

Meagan Good ja Jamie Foxx läksid lahku 2. aprillil ...[vaata paari] Christina Milian #9

Christina Milian

2005

Jamie Foxx ja Christina Milian läksid lahku ...[vaata paari] Leila Arcieri #8

Leila Arcieri

2004 - 2005

Leila Arcieri ja Jamie Foxx on lahus ...[vaata paari] Iliana Fischer #7

Iliana Fischer

2002 - 2004

Iliana Fischer ja Jamie Foxx olid suguluses ...[vaata paari] Adriane Kelly #6

Adriane Kelly

2000

Adriane Kelly ja Jamie Foxx on lahus ...[vaata paari] Vivica A. Fox #5

Vivica A. Fox

1997

Vivica A. Fox ja Jamie Foxx on lahus ...[vaata paari] Connie Kline #4

Connie Kline

1993

Connie Kline ja Jamie Foxx läksid lahku juunis ...[vaata paari] Olivia Munn #3Kuulujutt

Olivia Munn

Olivia Munn ja Jamie Foxx kuulutasid olevat ...[vaata paari] Debbie Allen #kaks

Debbie Allen

Debbie Allen ja Jamie Foxx olid suhtes ...[vaata paari] #1

Kristin Grannis

Kristin Grannis ja Jamie Foxx olid suht ...[vaata paari] #2. 3

Natalie Friedman

2019. aasta

Natalie Friedman ja Jamie Foxx on kohtunud alates 2019. aasta oktoobrist.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #22

Sela Vave

2019 (kuulujutt)

Sela Vave olevat kuulunud Jamie Foxxiga 2019. aasta augustis.

MõõdaTulemusHiina sodiaak1%Vanus1%'> Ühilduvus 1% vaata suhet #kakskümmend üks

Katie Holmes

2014 - 2019

Jamie Foxx ja Katie Holmes on dateeritud augustist 2014 kuni juulini 2019.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 75% vaata suhet #kakskümmend

Cristy Rice

2013

Cristy Rice ja Jamie Foxx kohtusid 2013. aasta juunis.

kas diggy simmonidel on sõbranna
vaata suhet #19

Stacey Dash

2010

Stacey Dashil ja Jamie Foxxil oli suhe aastatel 2010–2010.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #18

Dominique simone

2010

Dominique Simone ja Jamie Foxx kohtusid 2010. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 82% vaata suhet #17

Nikki Giavasis

2009

Nikki Giavasis ja Jamie Foxx kohtusid 2009. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus44%'> Ühilduvus 26% vaata suhet #16

Dollicia Bryan

2009

Dollicia Bryan ja Jamie Foxx kohtusid 2009. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak60%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #viisteist

Taevas Nellor

2009

Sky Nellor ja Jamie Foxx käisid 2009. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 82% vaata suhet #14

Ashley Scott

2008

Jamie Foxx ja Ashley Scott kohtusid 2008. aasta septembris.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 30% vaata suhet #13

Stacy Keibler

2008 (kuulujutt)

Stacy Keibler olevat kuulunud Jamie Foxxiga 2008. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus37%Vanus44%'> Ühilduvus 65% vaata suhet #12

Fantasia Barrino

2006

Fantasia Barrino ja Jamie Foxx kohtusid 2006. aasta juunis.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak60%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 37% vaata suhet #üksteist

Eva Marcille

2006

Eva Marcille ja Jamie Foxx dateerisid märtsist juunini 2006.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak60%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 42% vaata suhet #10

Meagan Hea

2006

Meagan Good ja Jamie Foxx on dateeritud 2006. aasta jaanuarist aprillini.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #9

Christina Milian

2005

Jamie Foxx ja Christina Milian käisid 2005. aasta augustist detsembrini.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #8

Leila Arcieri

2004 - 2005

Leila Arcieril ja Jamie Foxxil oli suhe juunist 2004 kuni juulini 2005.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #7

Iliana Fischer

2002 - 2004

Iliana Fischer ja Jamie Foxx kohtusid 2002. aastal.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #6

Adriane Kelly

2000

Adriane Kelly ja Jamie Foxx käisid 2000. aastal.

vaata suhet #5

Vivica A. Fox

1997

Vivica A. Fox ja Jamie Foxx dateerisid 1997. aastat.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 47% vaata suhet #4

Connie Kline

1993

Connie Kline ja Jamie Foxx dateerisid 1993. aasta jaanuarist juunini.

Suhe 5 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 51% Lapsed 1 laps vaata suhet #3

Olivia Munn

(Kuulujutt)

Kuuldavasti on Olivia Munn haakunud Jamie Foxxiga.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 54% vaata suhet #kaks

Debbie Allen

Debbie Allenil oli kohtumine Jamie Foxxiga.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 24% vaata suhet #1

Kristin Grannis

Kristin Grannisel ja Jamie Foxxil oli suhe.

Lapsed 1 laps vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Jamie Foxx53 AmburNäitleja
Ameeriklane
Natalie Friedman30 VähkNäitleja
Ameeriklane
Sela Vave2. 3 Laulja
Katie Holmes42 AmburNäitleja
Ameeriklane
Cristy Rice- Tõsielu TV
Ameeriklane
Stacey Dash54 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Dominique simone49 KaksikudPornotäht
Ameeriklane
Nikki Giavasis44 kalaMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Dollicia Bryan37 VeevalajaMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Taevas Nellor49 KaksikudMudel
Austraallane
Ashley Scott43 VähkNäitleja
Ameeriklane
Stacy Keibler41 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Fantasia Barrino36 VähkLaulja
Ameeriklane
Eva Marcille36 SkorpionMudel
Ameeriklane
Meagan Hea39 LõviNäitleja
Ameeriklane
Christina Milian39 KaaludLaulja
Ameeriklane
Leila Arcieri47 AmburNäitleja
Ameeriklane
Iliana Fischer42 KaljukitsMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Adriane Kelly- Kirjanik
Ameeriklane
Vivica A. Fox56 LõviNäitleja
Ameeriklane
Connie KlineNeli, viis Jäär
Olivia Munn40 VähkNäitleja
Ameeriklane
Debbie Allen71 KaljukitsFilmi- / teletegija
Ameeriklane
Kristin Grannis-
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
CorrineNaine15. veebruar 199427 aastat vana Connie Kline
AnalüüsigeNaine3. oktoober 200812-aastane Kristin Grannis

Pildigalerii

Hing (2020) Hing (2020) Hing (2020) Hing (2020) Hing (2020) Hing (2020) Hing (2020) Hing (2020) Hing (2020) Hing (2020) Hing (2020) Hing (2020)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Ämblikmees: koduteed pole2021Electro, Max DillonFilm
Isa lakka mind häbistamast!2021Brian DixonTelesaade
Projekti võim2020ArtFilm
Hing2020Joe (hääl)Film
Kudema2019. aastaAl Simmons, kudemaFilm
Tähtede nädalavahetus2019. aastaCleveland A. Smith, Malik, XavierFilm
Lihtsalt halastus2019. aastaWalter McMillianFilm
Otseülekanne stuudiopubliku ees: Norman Leari teosed „Kõik peres“ ja „Jeffersonid“2019. aastaGeorgeTelesaade
Robin Hood2018John, YahyaFilm
Beebijuht2017NahkhiiredFilm
Magamata2017VincentFilm
Valge Kuulus2017Jamie FoxxTelesaade
Neo Yokio2017Simon Hammerstein, Watch ManTelesaade
Hämmastav ämblikmees 22014Electro, Max DillonFilm
Annie2014Will StacksFilm
Rio 22014Nico (hääl)Film
Miljon võimalust surra läänes2014Django (krediteerimata)Film
Jube Ülemused 22014Dean 'MF' JonesFilm
Valge Maja maas2013President SawyerFilm
Django aheldamata2012DjangoFilm
Jube ülemused2011Dean 'MF' JonesFilm
Jõgi2011Nico (hääl)Film
Aju torm2011Jamie FoxxLühifilm
Valentini päev2010Kelvin MooreFilm
Tähtaeg2010DarrylFilm
Ma olen ikka veel siin2010Jamie FoxxFilm
Solist2009Nathaniel AyersFilm
Seaduskuulekas kodanik2009Nick RiceFilm
Kuningriik2007Ronald FleuryFilm
Unistuste tüdrukud2006Curtis Taylor Jr.Film
Miami Vice2006Ricardo TubbsTelesaade
Jarhead2005Staabi ülem SykesFilm
Salajane2005Leitnant Henry PurcellFilm
Rikkuge kõiki reegleid2004Quincy WatsonFilm
Tagatis2004MaksFilm
Ray2004Ray CharlesFilm
Lunastus: Stan Tookie Williamsi lugu2004Stan 'Tookie' WilliamsTelefilm
Varju2003JenningsFilm
Chappelle'i saade2003Must Tony BlairTelesaade
Aga2001Joonistas 'Bundini' BrownFilm
Kuupäev pärineb põrgust2001Lühifilm
Söödaks2000Alvin SandersFilm
Ükskõik milline pühapäev1999Willie BeamenFilm
Hoidis1999MichaelFilm
Mängijate klubi1998SinineFilm
Booty Call1997BunzFilm
Suur valge hypeüheksateist üheksakümmend kuusHassan El Ruk'nFilm
Tõde kassidest ja koertestüheksateist üheksakümmend kuusEdFilm
C-Karu ja Jamalüheksateist üheksakümmend kuusTelesaade
Moeshaüheksateist üheksakümmend kuusWoodyTelesaade
Jamie Foxxi saadeüheksateist üheksakümmend kuusJamie KingTelesaade
Mänguasjad1992PagarFilm
Hanging härra Cooperiga1992Treener ArmstrongTelesaade
Roc1991Hull George, GeorgeTelesaade
Elavas värvitoonis1990ErinevadTelesaade
Komöödia äärel1990Telesaade
Metsik kampFilm
SoonesabadBiggzFilm
SignaalimägiFilm
MatmineWillie E. GaryFilm
Nad kloonisid Tyrone'iSlick CharlesFilm
Päevane vahetusFilm
TysonMike TysonFilm
Jumal on kuulRaudmeesFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Beyonce Knowles ja Jamie FoxxBeyoncé
    • Unistuste tüdrukud
      2006
    [vaata sobivust]
  • Gabrielle Union ja Jamie FoxxGabrielle Liit
    • Rikkuge kõiki reegleid
      2004
    [vaata sobivust]
  • Jamie Foxx ja Garcelle NilonGarcelle Beauvais
    • Jamie Foxxi saade
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]
  • Jamie Foxx ja Kerry WashingtonKerry Washington
    • Django aheldamata
      2012
    [+1 veel]
  • Jamie Foxx ja Lela RochonLela Rochon
    • Ükskõik milline pühapäev
      1999
    [vaata sobivust]
  • Jamie Foxx ja Naomie HarrisNaomie harris
    • Miami Vice
      2006
    [vaata sobivust]
  • Jennifer Hudson ja Jamie FoxxJennifer Hudson
    • Unistuste tüdrukud
      2006
    [vaata sobivust]
  • Vivica Fox ja Jamie FoxxVivica A. Fox
    • Booty Call
      1997
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Damien Chazelle
Damien Chazelle
28. mai 2021 ... Damien Chazelle uudised, kuulujutud, fotod Damien Chazellest, elulugu, Damien Chazelle tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Damien Chazelle suhteloend. Damien Chazelle tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Damien Chazelle suhetest.
Fred Durst
Fred Durst
28. mai 2021 ... Fred Dursti uudised, kuulujutud, fotod Fred Durstist, elulugu, Fred Dursti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Fred Dursti suhteloend. Fred Dursti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Fred Dursti suhetest.
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
28. mai 2021 ... Ahu Türkpençe ja Ozan Guveni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Arvind Swamy
Arvind Swamy
28. mai 2021 ... Arvind Swamy uudised, kuulujutud, fotod Arvind Swamyst, elulugu, Arvind Swamy sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Arvind Swamy suhteloend. Arvind Swamy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Arvind Swamy suhetest.
Laure Sainclair
Laure Sainclair
28. mai 2021 ... Laure Sainclairi uudised, kuulujutud, fotod Laure Sainclairist, elulugu, Laure Sainclairi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Laure Sainclairi suhete loend. Laure Sainclairi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Laure Sainclairi suhetest.
Dave Allen ja Karin Stark
Dave Allen ja Karin Stark
28. mai 2021 ... Dave Alleni ja Karin Starki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jan Schlichtmann
Jan Schlichtmann
28. mai 2021 ... Jan Schlichtmanni uudised, kuulujutud, fotod Jan Schlichtmannist, elulugu, Jan Schlichtmanni sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jan Schlichtmanni suhete loend. Jan Schlichtmanni tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jan Schlichtmanni suhetest.