Põhiline Suhted Jason Smith

Jason Smith

Teie Homseks Horoskoop

Jason Smith TutvumislehtKoht 2008 539Vanus 36 aastat vana Tähtkuju Kaksikud Suhted 2 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Anna Hutchison ja Jason SmithAnna Hutchison hakkas Jason Smithiga kohtuma 2008. aastal. vaata suhet

Suhted

Jason Smith on olnud suhetes Ciara Hannaga(2013).








kes on Jesse Spenceri tutvumine

Umbes

Jason Smith on 36-aastane Austraalia näitleja. Sündinud 31. mail 1984 Sydneys, Uus-Lõuna-Walesis, on ta kuulus Robbie Hunteri kodu- ja võõrsil karjääri jooksul, mis kestab 1996. aastast kuni praeguseni. Tema Tähtkuju on Kaksikud.



Jason Smith on osalenud kahel ekraanil peetud matšil, sealhulgas Anna Hutchisonil Legend otsijast (2008)ja Isabel Lucas aastal Kodu ja võõrsil (1988).






Jason Smith kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Austraalia lastenäitlejad, Austraalia telenäitlejad ja People from Sydney.



Panustage

Aidake meil luua oma Jason Smithi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumislehtkaks13 aastat, 4 kuud6 aastat, 10 kuud4 kuud, 2 päeva
Kokkukaks13 aastat, 4 kuud6 aastat, 10 kuud4 kuud, 2 päeva

Üksikasjad

EesnimiJason
PerekonnanimiSmith
Täisnimi sündidesJason Smith
Vanus36 aastat
Sünnipäev31. mai 1984
SünnikohtSydney, Uus-Lõuna-Wales
Kõrgus5 '9' (175 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - hele
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAustraallane
AmetitekstNäitleja, laulja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustRobbie Hunter kodus ja võõrsil
Aasta (d) aktiivne1996-tänapäev, 1996-tänapäev

Jason Smith (sündinud 31. mail 1984) on Austraalia näitleja, kirjanik ja laulja, kes on tuntud oma rollide poolest filmides Kodu ja võõrsil ning Power Rangers Jungle Fury.



brandon beemer ja nadia bjorlin 2013
Lisateave Jason Smithi kohta Jason Smithist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksCiara HannaSuhe R Veebruar 2013Juuli 20134 kuud
1Anna HutchisonSuhe2008kohal13 aastat
Ciara Hanna #kaksKuulujutt

Ciara Hanna

2013

Ciara Hanna ja Jason Smith kuulusid kuuldavasti[vaata paari] Anna Hutchison #1

Anna Hutchison

2008

Anna Hutchison hakkas Jason Smithiga kohtuma ...[vaata paari] #kaks

Ciara Hanna

2013 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Ciara Hanna end Jason Smithiga sidunud 2013. aasta märtsis.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak60%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 51% vaata suhet #1

Anna Hutchison

2008

Anna Hutchison ja Jason Smith käivad kohtamas alates 2008. aastast.

Suhe 13 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 60% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Jason Smith36 KaksikudNäitleja
Austraallane
Ciara Hanna30 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Anna Hutchison35 VeevalajaNäitleja
Uusmeremaalane

Pildigalerii

Jason Smith Jason Smith Jason Smith Jason Smith Jason Smith Jason Smith Jason Smith Jason Smith Jason Smith Jason Smith

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Laskmine2017AngusTelesaade
Power Rangers Megaforce2013Casey RhodesTelesaade
Mädanev mägi2012GarryLühifilm
10 päeva surra2010Zac FreemanFilm
Power Rangersi džungliviha2008Casey Rhodes, punase tiigrihoidjaTelesaade
Legend otsijast2008TugevTelesaade
Natalie Woodi mõistatus2004Jimmy WilliamsTelesaade
Ookeani täht2003Dylan SteadmanTelesaade
Kõik pühakud1998Cameron Moyes, Troy NovakTelesaade
Vesirotidüheksateist üheksakümmend kuusNeil WilsonTelesaade
Kodu ja võõrsil1988Robbie HunterTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Anna Hutchison ja Jason SmithAnna Hutchison
    • Legend otsijast
      2008
    [+1 veel]
  • Isabel lucas
    • Kodu ja võõrsil
      1988
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Damien Chazelle
Damien Chazelle
28. mai 2021 ... Damien Chazelle uudised, kuulujutud, fotod Damien Chazellest, elulugu, Damien Chazelle tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Damien Chazelle suhteloend. Damien Chazelle tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Damien Chazelle suhetest.
Fred Durst
Fred Durst
28. mai 2021 ... Fred Dursti uudised, kuulujutud, fotod Fred Durstist, elulugu, Fred Dursti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Fred Dursti suhteloend. Fred Dursti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Fred Dursti suhetest.
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
28. mai 2021 ... Ahu Türkpençe ja Ozan Guveni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Arvind Swamy
Arvind Swamy
28. mai 2021 ... Arvind Swamy uudised, kuulujutud, fotod Arvind Swamyst, elulugu, Arvind Swamy sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Arvind Swamy suhteloend. Arvind Swamy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Arvind Swamy suhetest.
Laure Sainclair
Laure Sainclair
28. mai 2021 ... Laure Sainclairi uudised, kuulujutud, fotod Laure Sainclairist, elulugu, Laure Sainclairi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Laure Sainclairi suhete loend. Laure Sainclairi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Laure Sainclairi suhetest.
Dave Allen ja Karin Stark
Dave Allen ja Karin Stark
28. mai 2021 ... Dave Alleni ja Karin Starki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jan Schlichtmann
Jan Schlichtmann
28. mai 2021 ... Jan Schlichtmanni uudised, kuulujutud, fotod Jan Schlichtmannist, elulugu, Jan Schlichtmanni sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jan Schlichtmanni suhete loend. Jan Schlichtmanni tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jan Schlichtmanni suhetest.