Põhiline Suhted Jason Statham

Jason Statham

Teie Homseks Horoskoop

Jason Statham PikaajalineKoht 423 161Vanus 53 aastat vana Tähtkuju Lõvi Suhted 5 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu tutvub?

Jason Statham ja Rosie Huntington-WhiteleyRosie Huntington-Whiteley ja Jason Statham on olnud pikaajalises suhtes alates 21. aprillist 2010. vaata suhet

Suhted

Jason Statham on olnud suhetes Courteney Coxiga(2016), Alex Zosman(2006 - 2010), Sophie Monk(2005 - 2006)ja Kelly Brook(1997 - 2004).








Umbes

Jason Statham on 53-aastane Briti näitleja. Sündinud Jason Michael Stathamina 26. juulil 1967 Shirebrookis, Derbyshire'is, Inglismaal, Suurbritannias, on ta kuulus Snatchi poolest karjääris, mis kestab 1993. aastast kuni praeguseni ja spordikarjäärini. Tema Tähtkuju on Lõvi.



Jason Statham on osalenud viiel ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Amy Smart Vänt (2006), Beyoncé sisse Roosa panter (2006), Jennifer Lopez sisse Parker (2013), Qi Shu sisse Transportija (2002)ja Safran Burrows sisse Pangatöö (2008).






thaao penghlis on ta abielus

Jason Statham kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1967 sündi, inglise filminäitlejad ja inglise meesmodellid.



michaela mcmanus ja mike daniels

Panustage

Aidake meil luua Jason Stathami profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Kihlatud111 aastat--
Tutvumisleht46 aastat, 5 kuud2 aastat, 8 kuud11 kuud, 4 päeva
Kokku511 aastat4 aastat, 4 kuud11 kuud, 4 päeva

Üksikasjad

EesnimiJason
Keskmine nimiMichael
PerekonnanimiStatham
Täisnimi sündidesJason Michael Statham
Alternatiivne nimiJay
Vanus53 aastat
Sünnipäev26. juuli 1967
SünnikohtShirebrook, Derbyshire, Inglismaa, Suurbritannia
Kõrgus5 '10' (178 cm)
Kaal200 kg (91 kg)
EhitamineSportlik
Silmade värvSarapuu
JuuksevärvVarsti
Eristav tunnusSportlik tüüp
TähtkujuLõvi
SeksuaalsusOtse
ReligioonAgnostik
RahvusValge
RahvusBriti
AmetitekstNäitleja, filmi produtsent, võitluskunstnik, endine sukelduja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustKahmama
Aasta (d) aktiivne1998 – praegune, 1993 – praegune, spordikarjäär
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Loovkunstnike agentuur, Sunshine, Sachs & Associates, Llc
Brändi kinnitusPC videomängude jalgpalliriigi telereklaam
(1997), Kit Kat telereklaam (2003), Gaz Prom G-Energy (2010), Audi Superbowl (2011), Lee Jeans (1997)
Kinga suurus44
Ametlikud veebisaididwww.jasonstatham.com, www.facebook.com/JasonStatham, models.com/people/jason-statham
IsaBarry Statham (tänavamüüja ja salongilaulja.)
EmaEileen (sündinud Yates) (tantsija.)
SõberMickey Rourke, Leonardo Di Caprio

Jason Statham (; sündinud 26. juulil 1967) on inglise näitleja ja filmiprodutsent. Typecast kui antikangelane on ta tuntud oma põnevus- ja põnevusrollide poolest ning kujutab karme, tagasimakstamatuid ja machiavelllikke tegelasi.



Lisateave Jason Stathami kohta Jason Stathami kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5Courteney CoxSuhe15. juuni 201615. juuni 2016-
4Rosie Huntington-WhiteleySuhe21. aprill 201021. aprill 2010-
3Alex ZosmanSuheSeptember 200620103 aastat
kaksSophie MonkSuheSeptember 2005August 200611 kuud
1Kelly BrookSuheDetsember 1997Mai 20046 aastat
Courteney Cox #5

Courteney Cox

2016

Jason Statham ja Courteney Cox on lahus ...[vaata paari] Rosie Huntington-Whiteley #4

Rosie Huntington-Whiteley

2010

Rosie Huntington-Whiteley ja Jason Statham ...[vaata paari] Alex Zosman #3

Alex Zosman

2006 - 2010

Alex Zosman ja Jason Statham läksid lahku ...[vaata paari] Sophie Monk #kaks

Sophie Monk

2005 - 2006

Sophie Monk ja Jason Statham läksid lahku ...[vaata paari] Kelly Brook #1

Kelly Brook

1997 - 2004

Kelly Brook ja Jason Statham läksid lahku ...[vaata paari] #5

Courteney Cox

2016

Jason Stathamil ja Courteney Coxil oli suhe 15. juunist 2016 kuni 15. juunini 2016.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 27% vaata suhet #4

Rosie Huntington-Whiteley

2010

Rosie Huntington-Whiteley ja Jason Stathami suhe oli 21. aprillist 2010 kuni 21. aprillini 2010.

kui vana on froteeklark
MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus1%'> Ühilduvus 60% Lapsed 1 laps vaata suhet #3

Alex Zosman

2006 - 2010

Alex Zosman ja Jason Statham on dateeritud septembrist 2006 kuni 2010.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak60%Vanus72%'> Ühilduvus 48% vaata suhet #kaks

Sophie Monk

2005 - 2006

Sophie Monk ja Jason Statham dateerisid 2005. aastat kuni 2006. aasta augustini.

Suhe 11 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 65% vaata suhet #1

Kelly Brook

1997 - 2004

Kelly Brook ja Jason Statham on dateeritud 1997. aasta maist 2004. aastani.

Suhe 6 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 65% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Jason Statham53 LõviNäitleja
Briti
Courteney Cox56 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Rosie Huntington-Whiteley3. 4 JäärMudel
Briti
Alex Zosman48 VähkMuu
Iisraeli
Sophie Monk41 AmburNäitleja
Austraallane
Kelly Brook41 AmburMudel (täiskasvanu / glamuur)
Briti

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Jack OscarMees24. juuni 20173 aastat vana Rosie Huntington-Whiteley

Pildigalerii

Jason Statham Jason Statham - ajakirja GQ pilt [Venemaa] (mai 2021) Jason Statham - ajakirja GQ pilt [Venemaa] (mai 2021) Jason Statham - ajakirja GQ pilt [Venemaa] (mai 2021) Mehaanik: ülestõusmine Jason Statham - meelelahutusnädala ajakirja pilt [Ameerika Ühendriigid] (5. juuli 2019) Jason Statham - meelelahutusnädala ajakirja pilt [Ameerika Ühendriigid] (5. juuli 2019) Jason Statham - meelelahutusnädala ajakirja pilt [Ameerika Ühendriigid] (5. juuli 2019) Jason Statham - meelelahutusnädala ajakirja pilt [Ameerika Ühendriigid] (5. juuli 2019) Jason Statham - meelelahutusnädala ajakirja pilt [Ameerika Ühendriigid] (5. juuli 2019) Jason Statham - meelelahutusnädala ajakirja pilt [Ameerika Ühendriigid] (5. juuli 2019) Jason Statham - meelelahutusnädala ajakirja pilt [Ameerika Ühendriigid] (5. juuli 2019)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Inimese viha2021HFilm
Kiired ja vihased kingitused: Hobbs & Shaw2019. aastaShawFilm
Meg2018Jonas TaylorFilm
Viva La Madness (telesari)2017Telesaade
Raevukate saatus2017DeckardFilm
Mehaanik: ülestõusmine2016Arthur BishopFilm
Wild Card2015Nick WildFilm
Vihane 72015Deckard ShawFilm
Spioon2015Rick FordFilm
The Expendables 32014Lee jõuludFilm
Vihane 62013Deckard Shaw (krediteerimata)Film
Parker2013ParkerFilm
Lunastus2013JoeyFilm
Kodurinne2013Phil MaaklerFilm
Ohutu2012Luke WrightFilm
The Expendables 22012Lee jõuludFilm
Gnomeo ja Julia2011Tybalt (hääl)Film
Mehaanik2011Arthur BishopFilm
Tapja eliit2011DannyFilm
Blitz2011BrantFilm
132010JasperFilm
The Expendables2010Lee jõuludFilm
Vänt: kõrge pinge2009Chev CheliosFilm
Surmasõit2008Jensen AmesFilm
Pangatöö2008Terry nahkFilm
Transporter 32008Frank MartinFilm
Kuninga nimel: Dungeoni piiramisjutt2007PõllumeesFilm
Sõda2007CrawfordFilm
Vänt2006Chev CheliosFilm
Roosa panter2006Yves Gluant (krediteerimata)Film
Kaos2005Quentin ConnersFilm
London2005BatemanFilm
Segage2005Jake GreenFilm
Transporter 22005Frank MartinFilm
Mobiilne2004EthanFilm
Tagatis2004Lennujaama meesFilm
Itaalia töökoht2003Ilus RobFilm
Transportija2002Frank MartinFilm
Marsi kummitused2001Sgt Jericho ButlerFilm
Õel masin2001MunkFilm
See üks2001Käibemaksuesindaja Evan FunschFilm
Kahmama.2000Türgi keelFilm
Keera valjemaks2000Hr BFilm
Lukk, varud ja kaks suitsutünni1998PeekonFilm
Spioon 2Rick FordFilm
Viis silmaFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Amy Smart ja Jason StathamAmy Smart
    • Vänt
      2006
    [+1 veel]
  • Beyoncé Knowles ja Jason StathamBeyoncé
    • Roosa panter
      2006
    [vaata sobivust]
  • Jason Statham ja Jennifer LopezJennifer Lopez
    • Parker
      2013
    [vaata sobivust]
  • Jason Statham ja Qi ShuQi Shu
    • Transportija
      2002
    [vaata sobivust]
  • Jason Statham ja Safran BurrowsSafran Burrows
    • Pangatöö
      2008
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Khalil Barrage
Khalil Barrage
28. mai 2021 ... Khalil Barrage'i uudised, kuulujutud, fotod Khalil Barrage'ist, elulugu, Khalil Barrage'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Khalil Barrage'i suhete loend. Khalil Barrage'i tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Khalil Barrage'i suhetest.
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
28. mai 2021 ... Milla Jovovichi ja Shawn Andrewsi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Grace Kelly
Grace Kelly
28. mai 2021 ... Grace Kelly uudised, kuulujutud, fotod Grace Kellyst, elulugu, Grace Kelly poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Grace Kelly suhete loend. Grace Kelly tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Grace Kelly suhetest.
Don Dacus
Don Dacus
28. mai 2021 ... Don Dacuse uudised, kuulujutud, fotod Don Dacusest, elulugu, Don Dacuse sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Don Dacuse suhete loend. Don Dacuse tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Don Dacuse suhetest.
Heather Tom
Heather Tom
28. mai 2021 ... Heather Tomi uudised, kuulujutud, fotod Heather Tomist, elulugu, Heather Tomi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Heather Tomi suhete nimekiri. Heather Tomi tutvumislugu, 2021, 2020, Heather Tomi suhete loend.
Idris Elba ja Kim Elba
Idris Elba ja Kim Elba
28. mai 2021 ... Idris Elba ja Kim Elba fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Mayte Rodriguez
Mayte Rodriguez
28. mai 2021 ... Mayte Rodríguezi uudised, kuulujutud, fotod Mayte Rodríguezist, elulugu, Mayte Rodríguezi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mayte Rodríguezi suhete loend. Mayte Rodríguezi tutvumislugu, 2021., 2020. aasta, Mayte Rodríguezi suhete loend.