Põhiline Suhted Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Van Damme

Teie Homseks Horoskoop

Jean-Claude Van Damme VallalineKoht 1867 -101Vanus 60 aastat vana Tähtkuju Kaalud Suhted kokku 13 Lapsed 3 last

Kellega ta praegu tutvub?

Jean-Claude Van Damme on praegu vallaline.








Suhted

Jean-Claude Van Damme oli varem abielus Darcy LaPieriga(1994 - 1997), Gladys Portugues(1987 - 2015), Cynthia Derdian(1985 - 1986)ja Maria Rodriguez(1980 - 1984).



val kilmer ja joanne whalley

Jean-Claude Van Damme on olnud suhetes Alena Kaverinaga(2009 - 2016), Savanna Samson(1998), Kylie Minogue(1994)ja Luciana Gimenez.






Jean-Claude Van Damme on kohtunud Lynne Langdoniga(1997), Monaco printsess Stéphanie(üheksateist üheksakümmend kuus)ja Tatum O'Neal(1994 - 1995).



Kuuldavasti on Jean-Claude Van Damme haakinud Jewel Kilcheri ja Tori Spellinguga.

Umbes

Jean-Claude Van Damme on 60-aastane Belgia näitleja. Sündinud Jean-Claude Camille Francois Van Varenburgis 18. oktoobril 1960 Belgias Brüsselis, Sint-Agatha-Berchemis, on ta kuulus Timecopi poolest karjääris, mis hõlmab aastaid 1976–1982 (võitluskunstid) ja 1984– tänapäev (näitlemine) ja 1979 –Olevik (näitleja). Tema Tähtkuju on Kaalud.



Jean-Claude Van Damme on olnud seitsmel ekraanil peetud matšil, sealhulgas Cynthia Gibb aastal Surmamäärus (1990), Leah Ayres sisse Veresport (1988), Mia Sara sisse Timecop (1994), Natacha Lindinger sisse Topeltmeeskond (1997)ja Natasha Henstridge aastal Maksimaalne risk (üheksateist üheksakümmend kuus).

Jean-Claude Van Damme kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1960 sündi, bipolaarse häirega inimesed ja Belgia emigrandid USA-s.

Panustage

Aidake meil oma Jean-Claude Van Damme'i profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus429 aastat, 2 kuud10 aastat, 9 kuud-
Tutvumisleht47 aastat1 aasta, 9 kuud3 kuud, 2 päeva
Kohtumine33 kuud, 2 päeva1 kuu, 11 päeva1 kuu, 1 päev
Kuuldavastikaks---
Kokku1329 aastat, 2 kuud3 aastat, 10 kuud1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiJean Claude
Keskmine nimiCamille Francois Van
PerekonnanimiVan Damme
Täisnimi sündidesJean-Claude Camille Francois Van Varenburg
Alternatiivne nimiLihased Brüsselist, JCVD
Vanus60 aastat
Sünnipäev18. oktoober 1960
SünnikohtSint-Agatha-Berchem, Brüssel, Belgia
Kõrgus5 '9¾' (177 cm)
Kaal180 kg (82 kg)
EhitamineSportlik
Silmade värvSarapuu
JuuksevärvPruun - hele
TähtkujuKaalud
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusBelglane
AmetitekstNäitleja, võitluskunstnik, stsenarist, filmiprodutsent, režissöör
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustTimecop
Aasta (d) aktiivne1976–1982 (võitluskunstid) 1984 – tänapäev (näitlemine), 1976–1982 (võitluskunstid), 1984 – tänapäev (näitlemine), 1979 – praegune (näitlemine)
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Gersh Agency, Inc.
Brändi kinnitusTrüki kuulutus Gapile (1998), ilmus Virgin Mobile 'No Limit' telefonide telereklaamis, Prantsusmaa (2007)., Ilmus 2007. aasta telemaailmas 'World of Warcraft', ilmus Coors Lighti telereklaamis õlu (2011)
Ametlikud veebisaididwww.jcvd-online.com/, www.facebook.com/JCVDonline, twitter.com/JCVDonline, www.nndb.com/people/807/000025732/, instagram.com/jcvd, http://jcvdworld.com
IsaEugène Van Varenberg
EmaEliana Van Varenberg
ÕdeVeronique Van Varenberg
PereliigeKristopher Van Varenberg (poeg), Bianca Bree (tütar), Nicholas Van Varenberg (poeg)

Jean-Claude Camille François Van Varenberg (sündinud 18. oktoobril 1960), ametialaselt tuntud Jean-Claude Van Damme ja JCVD ​​nime all, on Belgia näitleja, filmitegija, võitluskoreograaf ja pensionil olev võitluskunstnik, kes on kõige paremini tuntud võitluskunstide märulifilmide poolest.

Lisateave Jean-Claude Van Damme kohta Vähem Jean-Claude Van Damme kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
13Alena KaverinaSuhe R 200920167 aastat
12Savanna SamsonSuhe19981998-
üksteistLynne LangdonKohtumineMai 1997August 19973 kuud
10Monaco printsess StephanieKohtumineJuuli 1996Juuli 1996-
9Tatum O'NealKohtumineDetsember 1994Jaanuar 19951 kuu
8Kylie MinogueSuheMai 1994August 19943 kuud
7Darcy LaPierAbielus1992November 19975 aastat
6Gladys portugaliAbielus19867. märts 201529 aastat
5Cynthia derdianAbielus198419862 aastat
4Maria rodriguezAbielus197819846 aastat
3Luciana GimenezTeadmata -
kaksJewel KilcherKohtumine R -
1Tori õigekiriKohtumine R -
Alena Kaverina #13Kuulujutt

Alena Kaverina

2009 - 2016

Alena Kaverina ja Jean-Claude Van Damme olid ...[vaata paari] Savanna Samson #12

Savanna Samson

1998

Savanna Samson ja Jean-Claude Van Damme on ...[vaata paari] Lynne Langdon #üksteist

Lynne Langdon

1997

Lynne Langdon ja Jean-Claude Van Damme eraldavad ...[vaata paari] Monaco printsess Stephanie #10

Monaco printsess Stephanie

üheksateist üheksakümmend kuus

Monaco printsess Stéphanie ja Jean-Claude ...[vaata paari] Tatum O #9

Tatum O'Neal

1994 - 1995

Tatum O'Neal ja Jean-Claude Van Damme on ...[vaata paari] Kylie Minogue #8

Kylie Minogue

1994

Kylie Minogue ja Jean-Claude Van Damme eraldavad ...[vaata paari] Darcy LaPier #7

Darcy LaPier

1992 - 1997

Jean-Claude Van Damme ja Darcy LaPier olid ...[vaata paari] Gladys portugali #6

Gladys portugali

1986 - 2015

Jean-Claude Van Damme ja Gladys Portugues se ...[vaata paari] #5

Cynthia derdian

1984 - 1986

Jälle Jean-Claude Van Damme ja Cynthia Derdian ...[vaata paari] Maria rodriguez #4

Maria rodriguez

1978 - 1984

Maria Rodriguez ja Jean-Claude Van Damme ...[vaata paari] Luciana Gimenez #3

Luciana Gimenez

Luciana Gimenez ja Jean-Claude Van Damme ...[vaata paari] Jewel Kilcher #kaksKuulujutt

Jewel Kilcher

Jewel Kilcher ja Jean-Claude Van Damme olid ...[vaata paari] Tori õigekiri #1Kuulujutt

Tori õigekiri

Tori õigekiri ja Jean-Claude Van Damme on s ...[vaata paari] #13

Alena Kaverina

2009 - 2016 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Alena Kaverina end 2009. aastal ühendanud Jean-Claude Van Damme'iga.

Suhe 7 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus1%'> Ühilduvus viisteist% vaata suhet #12

Savanna Samson

1998

Savanna Samson ja Jean-Claude Van Damme dateerisid 1998. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak60%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 66% vaata suhet #üksteist

Lynne Langdon

1997

Lynne Langdon ja Jean-Claude Van Damme kohtusid 1997. aasta mais.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusKõrgus55%'> Ühilduvus 14% vaata suhet #10

Monaco printsess Stephanie

üheksateist üheksakümmend kuus

Monaco printsess Stéphanie ja Jean-Claude Van Damme kohtusid juulis 1996.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 67% vaata suhet #9

Tatum O'Neal

1994 - 1995

Tatum O'Neal ja Jean-Claude Van Damme kohtusid 1994. aasta detsembris.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 65% vaata suhet #8

Kylie Minogue

1994

Kylie Minogue ja Jean-Claude Van Damme pärinesid 1994. aasta maist augustini.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 81% vaata suhet #7

Darcy LaPier

1992 - 1997

Jean-Claude Van Damme ja Darcy LaPier olid abielus 3 aastat. Pärast kohtumist 1992. aastal käisid nad 2 aastat ja abiellusid 3. veebruaril 1994. 3 aastat hiljem lahutasid nad 1997. aasta novembris.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Vanus72%'> Ühilduvus 33% Lapsed 1 laps vaata suhet #6

Gladys portugali

1986 - 2015

Jean-Claude Van Damme ja Gladys Portugues abiellusid 3. jaanuarist 1987 kuni 7. märtsini 2015 (28 aastat).

Suhe 29 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 72% Lapsed 2 last vaata suhet #5

Cynthia derdian

1984 - 1986

Jean-Claude Van Damme ja Cynthia Derdian olid abielus 4 kuud. Nad said ühe aasta pärast kokkutulekut 1984. aastal ja abiellusid 24. augustil 1985. 4 kuud hiljem lahutati 1986. aastal.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus98%'> Ühilduvus 40% vaata suhet #4

Maria rodriguez

1978 - 1984

Maria Rodriguez ja Jean-Claude Van Damme olid abielus 3 aastat. Nad käisid kaks aastat pärast kokkutulekut 1978. aastal ja abiellusid 25. augustil 1980. 3 aastat hiljem lahutati 1984. aastal.

Suhe 6 aastat vaata suhet #3

Luciana Gimenez

Luciana Gimenezel ja Jean-Claude Van Damme'il oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus69%'> Ühilduvus 32% vaata suhet #kaks

Jewel Kilcher

(Kuulujutt)

Kuuldavasti olevat Jewel Kilcher ühendanud end Jean-Claude Van Damme'iga.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #1

Tori õigekiri

(Kuulujutt)

Kuuldavasti on Tori Spelling end Jean-Claude Van Damme'iga sidunud.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 60% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Jean-Claude Van Damme60 KaaludNäitleja
Belglane
Alena Kaverina35 SõnnMuu
Ukrainlane
Savanna Samson53 KaaludPornotäht
Ameeriklane
Lynne Langdon-
Ameeriklane
Monaco printsess Stephanie56 VeevalajaHonorar
Monacan
Tatum O'Neal57 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Kylie Minogue53 KaksikudLaulja
Austraallane
Darcy LaPier55 VähkNäitleja
Ameeriklane
Gladys portugali63 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Cynthia derdian60 NeitsiAbikaasa
Ameeriklane
Maria rodriguez-
Luciana Gimenez51 SkorpionTelenägu
Brasiillane
Jewel Kilcher47 KaksikudLaulja
Ameeriklane
Tori õigekiri48 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
KristopherMees20. mai 198734-aastane Gladys portugali
BiancaNaine16. oktoober 199030 aastat vana Gladys portugali
NicholasMees10. oktoober 199525 aastat vana Darcy LaPier

Pildigalerii

Äkksurm 1992 MTV videomuusikaauhinnad - Halle Berry ja Jean Claude Van Damme Jean-Claude Van Damme - ajakirja Ekran pilt [Poola] (6. juuli 1989) Jean-Claude Van Damme - ajakirja Rovesnik pilt [Venemaa] (märts 1994) Jean-Claude Van Damme - ajakirja Rovesnik pilt [Venemaa] (aprill 1996) Jean-Claude Van Damme Jean-Claude Van Damme Yancy Butler Natasha Binderina kõvas sihtmärgis Yancy Butler Natasha Binderina kõvas sihtmärgis Jean-Claude Van Damme Darcy LaPier Darcy LaPier

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Minionid: Gru tõus2022Jean Clawed (hääl)Film
Me sureme noorelt2019. aastaDanielFilm
Kickboxer: kättemaks2018DurandFilm
Must vesi2018RatturFilm
Hüppaja2018LukeFilm
Tapa nad kõik2017PhillipFilm
Kung Fu Panda 32016Meister Croc (hääl)Film
Kickboxer: kättemaks2016Meister DurandFilm
Jean-Claude Van Johnson2016Filip, JCVDTelesaade
Liha nael2015.Diakon LyleFilm
Jian Bing Mees2015.Jean-Claude Van DammeFilm
Dimitri Vegas & Like Mike vs Ummet Ozcan: The Hum2015.Lühifilm
Paisutaja2014StillmanFilm
Tere tulemast džunglisse2013TormFilm
Vaenlased lähemal2013XanderFilm
Universaalne sõdur: kontrollimise päev2012Luc DeverauxFilm
Rzhevskiy protiv Napoleona2012Jean-Claude Van DammeFilm
The Expendables 22012ÜleannetuFilm
Draakoni silmad2012TianoFilm
U.F.O.2012GeorgeFilm
6 kuuli2012Simson GaulFilm
Kung Fu Panda 22011Meister Croc (hääl)Film
Mõrvamängud2011Vincent BrasiiliaFilm
Araabia linna kohal2011KolonelFilm
Sõdurid2010FrenchyFilm
Universaalne sõdur: taastamine2009Luc DeverauxFilm
JCVD2008JCVDFilm
Kuni surmani2007Anthony StoweFilm
Eksam2006CharlesFilm
Kana robot2005Krahv Dracula, Jean-Claude Van Damme, Rhett ButlerTelesaade
Gustave Kloppi salajased seiklused2004Jean-Claude Van Damme fantaseeris LennyFilm
Surma ärkamine2004Ben ArcherFilm
Põrgus2003Kyle LeBlancFilm
Las Vegas2003Jean-Claude Van DammeTelesaade
Rööbastelt maha2002Jacques KristoffFilm
Replikatiivne2001Edward Garrotte, replikantFilm
Tellimus2001Rudy cafmeyerFilm
Kõrbekuumus1999Eddie LomaxFilm
Universaalne sõdur: tagasitulek1999LukeFilm
Koputage ära1998Marcus RayFilm
Leegionär1998Alain LefevreFilm
Topeltmeeskond1997Jack QuinnFilm
Maksimaalne risküheksateist üheksakümmend kuusAlain Moreau, Mihhail SuverovFilm
Püüdüheksateist üheksakümmend kuusChristopher DuboisFilm
Äkksurmüheksateist üheksakümmend viisDarren McCordFilm
tänavavõitleja1994Kolonel GuileFilm
Timecop1994WalkerFilm
Sõbrad1994Jean-Claude Van DammeTelesaade
Kõva sihtmärk1993Võimalus BoudreauxFilm
Viimase tegevuse kangelane1993Jean-Claude Van DammeFilm
Kuskile joosta1993Sam GillenFilm
Universaalne sõdur1992GR44, Luc DeverauxFilm
Topeltmõju1991Alex, Chad WagnerFilm
Surmamäärus1990Louis BurkeFilm
Lõvi süda1990LyonFilm
Küborg1989Gibson RickenbackerFilm
Kikkbokser1989Kurt SloaneFilm
Must Kotkas1988AndrewFilm
Veresport1988Frank Dux (Jean Claude Van Damme rollis)Film
Ei mingit taganemist, loobumist1986Ivan Kraschinsky venelaneFilm
Sisse murdma'1984Esimeses tantsusarjas pealtvaataja (krediteerimata)Film
Puudu tegevuses1984Sõdur (krediteerimata)Film
Monaco igavesti1984Gay karate mees (Jean-Claude Vandam)Film
Naine hundi ja koera vahel1979Mees aias (krediteerimata), filmi külastajaFilm
Viimane palgasõdurFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Jean-Claude Van Damme ja Cynthia GibbCynthia Gibb
    • Surmamäärus
      1990
    [vaata sobivust]
  • Jean-Claude Van Damme ja Leah AyresLeah Ayres
    • Veresport
      1988
    [vaata sobivust]
  • Jean-Claude Van Damme ja Mia SaraMinu Sara
    • Timecop
      1994
    [vaata sobivust]
  • Jean-Claude Van Damme ja Natacha LindingerNatacha lindinger
    • Topeltmeeskond
      1997
    [vaata sobivust]
  • Jean-Claude Van Damme ja Natasha HenstridgeNatasha Henstridge
    • Maksimaalne risk
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]
  • Jean-Claude Van Damme ja Rosanna ArquetteRosanna Arquette
    • Kuskile joosta
      1993
    [vaata sobivust]
  • Jean-Claude Van Damme ja Yancy ButlerYancy Butler
    • Kõva sihtmärk
      1993
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Jacqueline Ray ja Tom Selleck
Jacqueline Ray ja Tom Selleck
28. mai 2021 ... Jacqueline Ray ja Tom Sellecki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Monica Dossetti
Monica Dossetti
28. mai 2021 ... Mónica Dossetti uudised, kuulujutud, fotod Mónica Dossettist, elulugu, Mónica Dossetti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mónica Dossetti suhete loend. Mónica Dossetti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Mónica Dossetti suhetest.
Dick Delaware
Dick Delaware
28. mai 2021 ... Dick Delaware'i uudised, kuulujutud, fotod Dick Delaware'ist, elulugu, Dick Delaware'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Dick Delaware'i suhete loend. Dick Delaware tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Dick Delaware'i suhetest.
Lisa Ortiz (endine naine)
Lisa Ortiz (endine naine)
28. mai 2021 ... Lisa Ortizi (endine naine) uudised, kuulujutud, fotod Lisa Ortizist (endine naine), elulugu, Lisa Ortizi (endine naine) poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend. Lisa Ortizi (endine naine) tutvumisajalugu, 2021, 2020, Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend.
Mike Farrell ja Judy Farrell
Mike Farrell ja Judy Farrell
28. mai 2021 ... Mike Farrelli ja Judy Farrelli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Tanveer K. Atwal
Tanveer K. Atwal
28. mai 2021 ... Tanveer K. Atwali uudised, kuulujutud, fotod Tanveer K. Atwalist, elulugu, Tanveer K. Atwali poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tanveer K. Atwali suhete nimekiri. Tanveer K. Atwali tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Tanveer K. Atwali suhetest.
Nikkala Stott
Nikkala Stott
28. mai 2021 ... Nikkala Stotti uudised, kuulujutud, fotod Nikkala Stottist, elulugu, Nikkala Stoti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nikkala Stotti suhete nimekiri. Nikkala Stotti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nikkala Stotti suhetest.