Põhiline Suhted Jean-Luc Bilodeau

Jean-Luc Bilodeau

Teie Homseks Horoskoop

Jean-Luc Bilodeau PikaajalineKoht 2788 -581Vanus 30 aastat vana Tähtkuju Skorpion Suhted 2 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Jean-Luc Bilodeau ja Chelsea HobbsJean-Luc Bilodeau on Chelsea Hobbsiga pikaajalistes suhetes vaata suhet

Suhted

Jean-Luc Bilodeau on olnud suhetes Emmalyn Estradaga(2010 - 2014).








Umbes

Jean-Luc Bilodeau on 30-aastane Kanada näitleja. Sündinud 4. novembril 1990 Vancouveris, Briti Columbias, Kanadas, on ta tuntud Josh Trageri Kyle XY-s ja Ben Wheeleri poolest beebiisaga. Tema Tähtkuju on Skorpion.



Jean-Luc Bilodeau on osalenud kuuel ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Debby Ryan 16 soovi (2010), Anna Maria Perez de Tagle aastal Beebi issi (2012), Chelsea Kane sisse Beebi issi (2012), Emmalyn Estrada aastal Beebi issi (2012)ja Gracie Gillam sisse Beebi issi (2012).






Jean-Luc Bilodeau kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Kanada filminäitlejad, Kanada lastenäitlejad ja Kanada telenäitlejad.



Panustage

Aidake meil oma Jean-Luc Bilodeau profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumislehtkaks3 aastat, 8 kuud3 aastat, 5 kuud3 aastat, 2 kuud
Kokkukaks3 aastat, 8 kuud3 aastat, 5 kuud3 aastat, 2 kuud

Üksikasjad

EesnimiJean-Luc
PerekonnanimiBilodeau
Täisnimi sündidesJean-Luc Bilodeau
Alternatiivne nimiJ-Biddy, Jl
Vanus30 aastat
Sünnipäev4. november 1990
SünnikohtVancouver, Briti Columbia, Kanada
Kõrgus5 '9¾' (177 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - hele
TähtkujuSkorpion
SeksuaalsusBiseksuaalne
RahvusValge
RahvusKanada
KeskkoolPüha Risti piirkondlik keskkool (2008)
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustJosh Trager Kyle XY-st ja Ben Wheeler beebiisast
Aasta (d) aktiivne2004 – tänapäev
IsaRaymond Bilodeau
EmaBarb bilodeau
ÕdeDanielle Bilodeau
SõberDerek Theler, Chelsea Kane

Jean-Luc Bilodeau (sündinud 4. novembril 1990) on Kanada näitleja, kes on tegutsenud aastast 2004. Teda tuntakse kõige paremini Ben Wheeleri rollis ABC perekanali programmis Baby Daddy. Bilodeau on esinenud ka sellistes filmides ja teleseriaalides nagu Ill Fated, Trick 'r Treat, 16 Wishes, Kyle XY, No Ordinary Family ja Best Player. Ta oli ka Emmalyn Estrada muusikavideos 'Don't Make Me Let You Go' ja mängib Jeremyt filmis LOL.



Lisateave Jean-Luc Bilodeau kohta Vähem Jean-Luc Bilodeau kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksChelsea HobbsSuheSeptember 2017September 2017-
1Emmalyn estradaSuhe29. november 2010Veebruar 20143 aastat
Chelsea Hobbs #kaks

Chelsea Hobbs

2017

Jean-Luc Bilodeau on pikaajalistes suhetes ...[vaata paari] Emmalyn estrada #1

Emmalyn estrada

2010 - 2014

Emmalyn Estrada ja Jean-Luc Bilodeau eraldasid ...[vaata paari] #kaks

Chelsea Hobbs

2017

Jean-Luc Bilodeau ja Chelsea Hobbsi suhe oli septembrist 2017 kuni septembrini 2017.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus33%'> Ühilduvus 27% vaata suhet #1

Emmalyn estrada

2010 - 2014

Emmalyn Estrada ja Jean-Luc Bilodeau kuupäevad 29. novembrist 2010 kuni veebruarini 2014.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus84%'> Ühilduvus 36% Lapsed 1 laps vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Jean-Luc Bilodeau30 SkorpionNäitleja
Kanada
Chelsea Hobbs36 VeevalajaNäitleja
Kanada
Emmalyn estrada29 JäärLaulja
Kanada

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Toby PerrinMees9. märts 200714-aastane Chelsea Kane
SõberNaine30. oktoober 20146-aastane Emmalyn estrada

Pildigalerii

Jean-Luc Bilodeau ja Bailey Buntain ABC perekonna filmis 'Baby Daddy' (2014) Teen Choice Awards 2012 (22. juuli) Teen Choice Awards 2012 (22. juuli) Teen Choice Awards 2012 (22. juuli) Teen Choice Awards 2012 (22. juuli) Teen Choice Awards 2012 (22. juuli) ABC Family võib olla uue hittsaate käes oma uue komöödiaga Baby Daddy, kus peaosades on Jean-Luc Bilodeau, Chelsea Kane ja Tahj Mowry! jean-luc bilodeau ja emmalyn estrada jean-luc bilodeau ja emmalyn estrada jean-luc bilodeau ja emmalyn estrada jean-luc bilodeau ja emmalyn estrada jean-luc bilodeau ja emmalyn estradae

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Caroli teine ​​vaatus2019. aastaDr Daniel KutcherTelesaade
Telg2017Barry (hääl)Film
Casa Vita2016Varajane LindstromTelefilm
Sõbrannade abielulahutuse juhend2014AdamTelesaade
Usalda mind2014ClarkFilm
Amishit oodates2014SamualTelefilm
LOL2012JeremyFilm
Piranha 3DD2012JoshFilm
Beebi issi2012Ben ratturTelesaade
Armasta mind2012Harry TownsendFilm
Parim mängija2011Ash (Jean-Luc Bilodeu rollis)Telefilm
16 soovi2010Jay KeplerTelefilm
Pole tavalist perekonda2010Bret MartinTelesaade
Kummaline pruul2010MichaelTelefilm
R.L.Stine'i kummitustund2010EricTelesaade
Väeosa2009Lance DonovanTelesaade
Suurejooneline!2009Tähesära poissTelefilm
Trikk ravida2007SchraderFilm
Kyle XY2006Josh TragerTelesaade
Üleloomulik2005JustinTelesaade
Haige saatus2004Noor BobbyFilm
MarmorMikeFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Debby Ryan ja Jean-Luc BilodeauDebby Ryan
    • 16 soovi
      2010
    [vaata sobivust]
  • Anna Maria Perez de Tagle
    • Beebi issi
      2012
    [vaata sobivust]
  • Jean-Luc Bilodeau ja Chelsea KaneChelsea Kane
    • Beebi issi
      2012
    [vaata sobivust]
  • Jean-Luc Bilodeau ja Emmalyn EstradaEmmalyn estrada
    • Beebi issi
      2012
    [vaata sobivust]
  • Gracie Gillam
    • Beebi issi
      2012
    [vaata sobivust]
  • Jean-Luc Bilodeau ja Magda ApanowiczMagda Apanowicz
    • Kyle XY
      2006
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.