Põhiline Suhted Jenna ortega

Jenna ortega

Teie Homseks Horoskoop

Jenna ortega Vallaline769. koht -39Vanus 18 aastat vana Tähtkuju Kaalud Suhted 2 kokku

Kellega ta praegu käib?

Jenna Ortega on praegu vallaline.








Suhted

Jenna Ortega on olnud suhetes Asher Angeliga(2018)ja Jacob Sartorius(2017).



Umbes

Jenna Ortega on 18-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Jenna Marie Ortega 27. septembril 2002 Coachella orus, Palm Desertis, Californias, USAs, on ta kuulus Insidious: peatükk 2. Tema sodiaagimärk on Kaalud.






Jenna Ortega kuulub järgmistesse nimekirjadesse: LGBT-õiguste aktivistid Ameerika Ühendriikidest, Ameerika ekraaninäitlejad ja 2002. aasta sünd.



Panustage

Aidake meil luua Jenna Ortega profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumislehtkaks3 aastat, 7 kuud3 aastat, 2 kuud2 aastat, 8 kuud
Kokkukaks3 aastat, 7 kuud3 aastat, 2 kuud2 aastat, 8 kuud

Üksikasjad

EesnimiJenna
Keskmine nimiMarie
PerekonnanimiOrtega
Täisnimi sündidesJenna Marie Ortega
Alternatiivne nimiJenna Marie Ortega, Jenna Ortega, ReeRee, Jenny
Vanus18 aastat
Sünnipäev27. september 2002
SünnikohtCoachella org, Palm Desert, California, USA
Kõrgus5 '1' (155 cm)
Kaal46 kg (101 naela)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuKaalud
SeksuaalsusOtse
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustSalakaval: 2. peatükk
Aasta (d) aktiivne2012 – tänapäev

Jenna Marie Ortega (sündinud 27. septembril 2002) on USA näitleja. Televisioonis kujutas ta Young Jane'i romantilises draamasarjas Jane Neitsi, Harley Diazi Disney Channel'i sarjas Stuck in the Middle ja Ellie Alvest Netflixi põnevussarjas You. 2016. aastal hakkas ta Disney Channel kanali animasarjas Elena of Avalor väljendama printsess Isabeli.



Lisateave Jenna Ortega kohta Jenna Ortega kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksAshher AngelTeadmata R September 2018September 2018-
1Jacob SartoriusTeadmata R Oktoober 2017Oktoober 2017-
Ashher Angel #kaksKuulujutt

Ashher Angel

2018

Kuuldavasti kuulsid Asher Angel ja Jenna Ortega ...[vaata paari] Jacob Sartorius #1Kuulujutt

Jacob Sartorius

2017

Jacob Sartorius ja Jenna Ortega olid kuulujutuga ...[vaata paari] #kaks

Ashher Angel

2018 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Asher Angel end 2018. aasta septembris ühendanud Jenna Ortega.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 53% vaata suhet #1

Jacob Sartorius

2017 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Jacob Sartorius Jenna Ortegaga ühendust võtnud oktoobris 2017.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 63% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Jenna ortega18 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Ashher Angel18 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Jacob Sartorius18 KaaludLaulja
Ameeriklane

Pildigalerii

Jenna Ortega - sotsiaalmeedia Jenna Ortega - sotsiaalmeedia Jenna Ortega - sotsiaalmeedia Jenna Ortega - sotsiaalmeedia Jenna Ortega - sotsiaalmeedia Jenna Ortega - sotsiaalmeedia Jenna Ortega - sotsiaalmeedia Jenna Ortega - sotsiaalmeedia Jenna Ortega - sotsiaalmeedia Jenna Ortega - sotsiaalmeedia Jenna Ortega - sotsiaalmeedia Jenna Ortega - sotsiaalmeedia

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Karje2022Tara PuuseppFilm
Jah päev2021Katie TorresFilm
Fallout2021Mine CavellFilm
Jurassic World: kriitiline laager2020BrooklynnTelesaade
Lapsehoidja: Killer Queen2020PhoebeFilm
Drew Barrymore'i saade2020Ise - külalineTelesaade
Kodufilm: Printsessi pruut2020Printsess ButtercupTelesaade
Kodufilm: Printsessi pruut2020Printsess ButtercupTelesaade
Tamroni saal2019. aastaIseTelesaade
Flora päästmine2018KoitFilm
Sina2018EllieTelesaade
Suurlinna rohelised2018GabriellaTelesaade
Raadio Disney muusikaauhinnad2017Ise perenaineTelesaade
Elena Avalorist2016Printsess IsabelTelesaade
Bizaardvark2016IzzyTelesaade
Keskel kinni2016Harley diazTelesaade
Pärast sõnu2015.Anna ChapaFilm
Richie Rich2015.DarcyTelesaade
Reha2014Zoe LeonTelesaade
Jane Neitsi2014Noor JaneTelesaade
Üle aiamüüri2014Lisahääled (1 jagu, 2014)Telesaade
Küpsiste mobster2014NitaTelefilm
Raudmees Kolm2013Asepresidendi tütarFilm
Salakaval: 2. peatükk2013AnnieFilm
Surnud lugusid2013Väike tüdruk (2 osa, 2013)Telesaade
ÄgedusTV2013LilyTelesaade
Rob2012TüdrukTelesaade
Nõuderahvas2011IseTelesaade
Punase vaiba aruanne2009IseTelesaade
Piper's Picks TV2008Ise - külalineTelesaade
CSI: NY2004Aimee Moore (1 jagu, 2012)Telesaade
Ameerika Latino TV2004Ise - külaline 1 jagu, 2016Telesaade
E! Otseülekanne Punasest vaibastüheksateist üheksakümmend viisIseTelesaade
Meelelahutus tänaüheksateist kaheksakümmend üksIseTelesaade
Tere hommikust Ameerika1975Ise - külalineTelesaade
LaululindIzzyFilm
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Bruce Dickinson ja Leana Dolci
Bruce Dickinson ja Leana Dolci
28. mai 2021 ... Bruce Dickinsoni ja Leana Dolci fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Sophie karbjinski
Sophie karbjinski
28. mai 2021 ... Sophie Karbjinski uudised, kuulujutud, fotod Sophie Karbjinskist, elulugu, Sophie Karbjinski poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Sophie Karbjinski suhete loend. Sophie Karbjinski tutvumisajalugu, 2021, 2020, Sophie Karbjinski suhete loend.
Tara Booher
Tara Booher
28. mai 2021 ... Tara Booheri uudised, kuulujutud, fotod Tara Booherist, elulugu, Tara Booheri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tara Booheri suhete loend. Tara Booheri tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Tara Booheri suhetest.
Matt Kaplan ja Claire Holt
Matt Kaplan ja Claire Holt
28. mai 2021 ... Matt Kaplani ja Claire Holti fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Reza Jahangiri
Reza Jahangiri
28. mai 2021 ... Reza Jahangiri uudised, Gossip, fotod Reza Jahangirist, elulugu, Reza Jahangiri sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Reza Jahangiri suhete loend. Reza Jahangiri tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Reza Jahangiri suhetest.
Robert Lee
Robert Lee
28. mai 2021 ... Robert Lee uudised, kuulujutud, fotod Robert Lee'st, elulugu, Robert Lee sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Robert Lee suhete loend. Robert Lee tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Robert Lee suhetest.
Magdaléna Rybáriková
Magdaléna Rybáriková
28. mai 2021 ... Magdaléna Rybáriková uudised, kuulujutud, fotod Magdaléna Rybáriková'st, elulugu, Magdaléna Rybáriková poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Magdalena Rybarikova suhete loend. Magdalena Rybáriková tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Magdaléna Rybáriková suhetest.