Põhiline Suhted Jensen Ackles

Jensen Ackles

Teie Homseks Horoskoop

Jensen Ackles AbielusKoht 940 -90Vanus 43 aastat vana Tähtkuju kala Suhted 5 kokku Lapsed 3 last

Kellega ta praegu tutvub?

Danneel Harris ja Jensen AcklesDanneel Ackles ja Jensen Ackles on alates 15. maist 2010 abielus olnud kümme aastat. vaata suhet

Suhted

Jensen Ackles on olnud suhetes Joanna Krupaga(2003 - 2005), Jessica Simpson(1998)ja LeAnn Rimes(1997 - 1998).








Jensen Acklesel on olnud kohtumist Tania Saulnieriga(2005).



Umbes

Jensen Ackles on 43-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Jensen Ross Acklesel 1. märtsil 1978 Dallasis, Texases, USAs ja saanud hariduse Texase Apollo juunioride keskkoolis, 1993 ja LV Berkneri keskkoolis, Richardsonis, Texases, 1996, on ta kuulus Dean Winchesteri teemal Üleloomulik. Tema Tähtkuju on Kalad.






Jensen Ackles on osalenud 5 ekraanil peetud kohtumises, sealhulgas Jaime King Minu verine Valentine (2009), Julie McNiven sisse Üleloomulik (2005), Kristin Kreuk sisse Smallville (2001), Michelle Williams aastal Dawsoni oja (1998)ja Julianne Morris aastal Meie elupäevad (1965).



Jensen Ackles kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja Ameerika telerežissöörid.

Panustage

Aidake meil luua oma Jensen Acklesi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus115 aastat--
Tutvumisleht32 aastat, 7 kuud1 aasta, 4 kuud4 kuud, 2 päeva
Kohtumine1---
Kokku515 aastat3 aastat, 10 kuud4 kuud, 2 päeva

Üksikasjad

EesnimiJensen
Keskmine nimiRoss
PerekonnanimiAckles
Täisnimi sündidesJensen Ross Ackles
Alternatiivne nimiJay, Jackles, Jensen Ross Ackles, Jensen Ackles
Vanus43 aastat
Sünnipäev1. märts 1978
SünnikohtDallas, Texas, USA
Kõrgus6 '1¼ (186 cm)
Kaal175 kg (79 kg)
EhitamineSportlik
Silmade värvRoheline
JuuksevärvPruun - hele
Eristav tunnusKena luustruktuur, rohelised silmad, freckles, kaarjad, pikad, imalad huuled, sügav hääl
Tähtkujukala
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
Keskkool1990: Formado Pelo Dartmouthi algkool Texases Richardsonis, Apollo juunioride keskkool Texases, 1993, LV Berkneri keskkool, Richardson, Texas, 1996
AmetitekstNäitleja, lavastaja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustDean Winchester üleloomulikul teemal
Aasta (d) aktiivne1996 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Ackles Talent Services, Inc (Richardson, TX), juhtimine 360
Brändi kinnitusTelereklaam Nabisco jaoks, telereklaam elektroonikapoes Radio Shack, telereklaam Wal-Marti kauplustes
Kinga suurus10
Ametlikud veebisaididwww.supernaturalislife.com, www.www.supernaturalislife.blogspot.com.br, www.jensenacklesfans.com, www.desiring-jensen.org, www.supernaturalfansportugal.com/, twitter.com/JensenAckles, www.facebook.com / JensenAckles /, www.instagram.com/jensenackles/, www.nndb.com/people/098/000108771/, www.allmovie.com/artist/jensen-ackles-p372050, www.rottentomatoes.com/celebrity/jensen_ackles/
IsaRoger Alan Ackles (ka näitleja)
EmaDonna Joan Shaffer Ackles
ÕdeMackenzie Ackles
PereliigeJustice Jay (tütar)
SõberJared Padalecki, Jason Manns, Steve Carlson, Tom Wellings, Kristin Kreuk, Allison Mack, Katie Cassidy, Sarah Boston, Kayla Parker, Christian Kane
Seotud inimesedJared Padalecki, Misha Collins, Mark Sheppard
LemmikloomadIkarus (koer) [2010]
LemmikinimesedIsa (moejumal)
Lemmikud telesaatedÜleloomulik, Smallville
LemmikbändidJason Manns, Garth Brooks, Steve Carlson
LemmiklauludFreebird (Lynyrd Skynyrd), Carry On Wayward My Son (Kansas), Heat On The Moment (Aasia)
LemmikraamatudPurskkaev (Ayn Rand), Piibel
LemmikkohadCalifornias
LemmiktoidudKummikarud, liha, pasta
LemmikvärvidMust, tumeroheline
Lemmikud tarvikudKaelakee (ta tegi selle pärast seda, kui üks tema sõber hukkus autoavariis talle mälestuseks)

Jensen Ross Ackles (sündinud 1. märtsil 1978) on USA näitleja, laulja ja režissöör. Ta on televisioonis esinenud Dean Winchesteri filmis The CW õudusfantaasia sarjas Supernatural, Eric Brady filmis Päevad meie elus, mis pälvis talle mitu Daytime Emmy auhinna nominatsiooni, Alec / X5-494 Dark Angelis ja Jason Teague Smallville'is. Samuti mängis ta peakassi kassaedu My Bloody Valentine 3D eestvedajana ja pakkus Jason Toddi häält populaarses animafilmis Batman: punase kapoti all.

Lisateave Jensen Acklesi kohta Jensen Acklesi kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5Danneel AcklesAbielusMai 2006kohal15 aastat
4Tania SaulnierKohtumine20052005-
3Joanna KrupaSuhe2003August 20052 aastat
kaksJessica SimpsonSuheAugust 1998Detsember 19984 kuud
1LeAnn RimesSuhe R 1997Veebruar 19981 aasta
Danneel Ackles #5

Danneel Ackles

2006

Danneel Ackles ja Jensen Ackles on olnud ...[vaata paari] Tania Saulnier #4

Tania Saulnier

2005

Tania Saulnier ja Jensen Ackles on eraldi ...[vaata paari] Joanna Krupa #3

Joanna Krupa

2003 - 2005

Joanna Krupa ja Jensen Ackles läksid lahku ...[vaata paari] Jessica Simpson #kaks

Jessica Simpson

1998

Jessica Simpson ja Jensen Ackles lahutasid mind ...[vaata paari] LeAnn Rimes #1Kuulujutt

LeAnn Rimes

1997 - 1998

LeAnn Rimes ja Jensen Ackles kuulutasid, et ...[vaata paari] #5

Danneel Ackles

2006

Danneel Ackles ja Jensen Ackles on olnud abielus 10 aastat. Nad olid kohtunud kolm aastat pärast kokkutulekut mais 2006. Pärast 5-kuulist kihlust nad abiellusid 15. mail 2010.

Suhe 15 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 73% Lapsed 3 last vaata suhet #4

Tania Saulnier

2005

Tania Saulnier ja Jensen Ackles kohtusid 2005. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 46% vaata suhet #3

Joanna Krupa

2003 - 2005

Joanna Krupa ja Jensen Ackles dateerisid 2003. aastat kuni 2005. aasta augustini.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 93% vaata suhet #kaks

Jessica Simpson

1998

Jessica Simpson ja Jensen Ackles on dateeritud 1998. aastast kuni 1998. aasta detsembrini.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus84%'> Ühilduvus 74% vaata suhet #1

LeAnn Rimes

1997 - 1998 (kuulujutt)

LeAnn Rimes olevat kuulunud Jensen Acklesi külge 1997. aastal.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 42% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Jensen Ackles43 kalaNäitleja
Ameeriklane
Danneel Ackles42 kalaNäitleja
Ameeriklane
Tania Saulnier39 kalaNäitleja
Kanada
Joanna Krupa42 SõnnMudel (täiskasvanu / glamuur)
Poola keel
Jessica Simpson40 VähkLaulja
Ameeriklane
LeAnn Rimes38 NeitsiKantrimuusik
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Õiglus JJ JayNaine30. mai 20137-aastane Danneel Ackles
Zeppelin BramMees3. detsember 20164 aastat vana Danneel Ackles
Nool RhodosNaine3. detsember 20164 aastat vana Danneel Ackles

Pildigalerii

Mõni hea mees (näidend) Peaosas Jensen Ackles Mõni hea mees (näidend) Peaosas Jensen Ackles Mõni hea mees (näidend) Peaosas Jensen Akles MÕNE HEA MEES Aaron Sorkini näidend Jensen Acklesiga peaosas MÕNE HEA MEES Aaron Sorkini näidend Pere jääb - Jensen Ackles Pere jääb - Jensen Ackles, Mandy Playdon Pere jääb - Jensen Ackles, David Newsom, Jared Padalecki Pere jääb - Jensen Ackles, Mandy Playdon Jensen Ackles ja Jessica Simpson LeAnn Rimes ja Jensen Ackles LeAnn Rimes ja Jensen Ackles

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Poisid2019. aastaSõduripoissTelesaade
Sõbramängud2019. aastaJack DurfyFilm
Kings of Con2016Justini nurgadTelesaade
Undead müra2012Ürituse külalineTelesaade
Üleloomulik: animatsioon2011Dean WinchesterTelesaade
Minu verine Valentine2009Tom HannigerFilm
Kümne tolline kangelane2007PreesterFilm
Hillywoodi näitus2006TantsijaTelesaade
Üleloomulik2005Dean Winchester, Deemon Dean, MichaelTelesaade
Clownana häda2004JensenLühifilm
Natüürmort2003Max MorganTelesaade
Blond2001Eddie GTelesaade
Smallville2001Jason TeagueTelesaade
Tume ingel2000Alec, Ben, X5-494Telesaade
Dawsoni oja1998C.J.Telesaade
Hr Rhodesüheksateist üheksakümmend kuusMalcolmTelesaade
Cybillüheksateist üheksakümmend viisDavidTelesaade
Soovikondüheksateist üheksakümmend viisMichael DussTelesaade
Sweet Valley High1994BradTelesaade
Meie elupäevad1965Eric BradyTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Jaime King ja Jensen AcklesJaime King
    • Minu verine Valentine
      2009
    [vaata sobivust]
  • Jensen Ackles ja Julie McNivenJulie McNiven
    • Üleloomulik
      2005
    [vaata sobivust]
  • Jensen Ackles ja Kristin KreukKristin Kreuk
    • Smallville
      2001
    [vaata sobivust]
  • Jensen Ackles ja Michelle WilliamsMichelle Williams
    • Dawsoni oja
      1998
    [vaata sobivust]
  • Julianne Morris
    • Meie elupäevad
      1965
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Bruce Dickinson ja Leana Dolci
Bruce Dickinson ja Leana Dolci
28. mai 2021 ... Bruce Dickinsoni ja Leana Dolci fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Sophie karbjinski
Sophie karbjinski
28. mai 2021 ... Sophie Karbjinski uudised, kuulujutud, fotod Sophie Karbjinskist, elulugu, Sophie Karbjinski poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Sophie Karbjinski suhete loend. Sophie Karbjinski tutvumisajalugu, 2021, 2020, Sophie Karbjinski suhete loend.
Tara Booher
Tara Booher
28. mai 2021 ... Tara Booheri uudised, kuulujutud, fotod Tara Booherist, elulugu, Tara Booheri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tara Booheri suhete loend. Tara Booheri tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Tara Booheri suhetest.
Matt Kaplan ja Claire Holt
Matt Kaplan ja Claire Holt
28. mai 2021 ... Matt Kaplani ja Claire Holti fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Reza Jahangiri
Reza Jahangiri
28. mai 2021 ... Reza Jahangiri uudised, Gossip, fotod Reza Jahangirist, elulugu, Reza Jahangiri sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Reza Jahangiri suhete loend. Reza Jahangiri tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Reza Jahangiri suhetest.
Robert Lee
Robert Lee
28. mai 2021 ... Robert Lee uudised, kuulujutud, fotod Robert Lee'st, elulugu, Robert Lee sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Robert Lee suhete loend. Robert Lee tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Robert Lee suhetest.
Magdaléna Rybáriková
Magdaléna Rybáriková
28. mai 2021 ... Magdaléna Rybáriková uudised, kuulujutud, fotod Magdaléna Rybáriková'st, elulugu, Magdaléna Rybáriková poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Magdalena Rybarikova suhete loend. Magdalena Rybáriková tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Magdaléna Rybáriková suhetest.