Põhiline Suhted Jeremy Allen White

Jeremy Allen White

Teie Homseks Horoskoop

Jeremy Allen White AbielusKoht 1922 1540Vanus 30 aastat vana Tähtkuju Veevalaja Suhted 2 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Jeremy Allen White ja Addison TimlinJeremy Allen White ja Addison Timlin on alates 18. oktoobrist 2019 olnud abielus 1 aasta. vaata suhet

Suhted

Jeremy Allen White on olnud suhtes Emma Greenwelliga(2011 - 2017).








Umbes

Jeremy Allen White on 30-aastane Ameerika näitleja. Sündinud 18. veebruaril 1991 Brooklynis, New York City, New York, USA, on ta kuulus Häbitu. Tema sodiaagimärk on Veevalaja.



Jeremy Allen White on osalenud 6 ekraanil peetud kohtumises, sealhulgas Emma Greenwell Häbitu (2011), Jane Levy sisse Häbitu (2011), Laura Wiggins sisse Häbitu (2011), Nichole O'Connor aastal Häbitu (2011)ja Ruby Modine aastal Häbitu (2011).






kes on Jennifer korvpallinaisest, kes praegu kohtab

Jeremy Allen White kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja People of Brooklyn.



Panustage

Aidake meil luua Jeremy Allen White'i profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus11 aasta, 7 kuud--
Tutvumisleht15 aastat, 7 kuud--
Kokkukaks5 aastat, 7 kuud3 aastat, 7 kuud1 aasta, 7 kuud

Üksikasjad

EesnimiJeremy
Keskmine nimiKõik
PerekonnanimiValge
Täisnimi sündidesJeremy Allen White
Vanus30 aastat
Sünnipäev18. veebruar 1991
SünnikohtBrooklyn, New York City, New York, USA
Kõrgus5 '7' (170 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuVeevalaja
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustHäbitu
Aasta (d) aktiivne2006 – tänapäev

Jeremy Allen White (sündinud 17. veebruaril 1991) on USA filmi- ja telenäitleja. Ta on tuntud Phillip 'Lip' Gallagheri mängimise poolest Showtime'i draamasarjas Häbitu.



Lisateave Jeremy Allen White'i kohta Jeremy Allen White'i kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksAddison TimlinAbielusOktoober 2019kohal1 aasta
1Emma GreenwellSuheOktoober 2011Mai 20175 aastat
Addison Timlin #kaks

Addison Timlin

2019. aasta

Jeremy Allen White ja Addison Timlin on saanud ...[vaata paari] Emma Greenwell #1

Emma Greenwell

2011 - 2017

Emma Greenwell ja Jeremy Allen White eraldasid ...[vaata paari] #kaks

Addison Timlin

2019. aasta

Jeremy Allen White ja Addison Timlin on abielus olnud 1 aasta. Pärast kohtumist oktoobris 2019 käisid nad 1 aasta. Pärast 6-kuulist kihlumist abiellusid nad 18. oktoobril 2019.

ramin karimloo ja sierra rabavaba suhe
Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 78% Lapsed 2 last vaata suhet #1

Emma Greenwell

2011 - 2017

Emma Greenwell ja Jeremy Allen White on dateeritud oktoobrist 2011 kuni maini 2017.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 32% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Jeremy Allen White30 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Addison Timlin29 VähkNäitleja
Ameeriklane
Emma Greenwell32 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Tuhat BillieNaine20. oktoober 20182 aastat vana Addison Timlin
Dolores WildNaine12. detsember 20205 kuud vana Addison Timlin

Pildigalerii

Häbitu plakat, 7. hooaeg (2016) Jeremy Allen White Jeremy Allen White Jeremy Allen White Jeremy Allen White Jeremy Allen White Jeremy Allen White Jeremy Allen White Jeremy Allen White Jeremy Allen White Jeremy Allen White Jeremy Allen White

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Viena ja fantoomid2020FreddyFilm
Üürimine2020JoshFilm
Sünnipäevakook2020ThomasFilm
Pärast kõike2018ElliotFilm
Kojutulek2018Joseph ShrierTelesaade
Rukkilill2018KulpLühifilm
Taevas2017Lühifilm
Teid jälitamas2017BenLühifilm
Sa ei saa võita2016NaeratabFilm
Röövige mob2014Robert GrapeFilm
Film 432013Kevin (segment „Koduõppega”)Film
Halb pööre hullem2013BobbyFilm
Aeg2012GusFilm
Häbitu2011Huul, Huule Gallagher, Phillip GallagherTelesaade
Kaksteist2010CharlieFilm
Gloria ja Eric2009EricLühifilm
Pärast kooli2008Dave (Jeremy White)Film
Neljas2008RyanLühifilm
Elu kiirus2007SammerFilm
Akvaarium2007David (Jeremy White)Lühifilm
Ilus Ohio2006Noor Clive (Jeremy White)Film
Süüdimõistmine2006Jack PhelpsTelesaade
Korraldus: ohvrite eriüksus1999Michael ParisiTelesaade
Seadus ja kord1990Andy Steel, JeremyTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Jeremy Allen White ja Emma GreenwellEmma Greenwell
    • Häbitu
      2011
    [vaata sobivust]
  • Jane Levy
    • Häbitu
      2011
    [vaata sobivust]
  • Jeremy Allen White ja Laura WigginsLaura Wiggins
    • Häbitu
      2011
    [vaata sobivust]
  • Jeremy Allen White ja Nichole O'ConnorNichole O'Connor
    • Häbitu
      2011
    [vaata sobivust]
  • Jeremy Allen White ja Ruby ModineRubiin Modine
    • Häbitu
      2011
    [vaata sobivust]
  • Jeremy Allen White ja Sasha AlexanderSaša Aleksander
    • Häbitu
      2011
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Bruce Dickinson ja Leana Dolci
Bruce Dickinson ja Leana Dolci
28. mai 2021 ... Bruce Dickinsoni ja Leana Dolci fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Sophie karbjinski
Sophie karbjinski
28. mai 2021 ... Sophie Karbjinski uudised, kuulujutud, fotod Sophie Karbjinskist, elulugu, Sophie Karbjinski poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Sophie Karbjinski suhete loend. Sophie Karbjinski tutvumisajalugu, 2021, 2020, Sophie Karbjinski suhete loend.
Tara Booher
Tara Booher
28. mai 2021 ... Tara Booheri uudised, kuulujutud, fotod Tara Booherist, elulugu, Tara Booheri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tara Booheri suhete loend. Tara Booheri tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Tara Booheri suhetest.
Matt Kaplan ja Claire Holt
Matt Kaplan ja Claire Holt
28. mai 2021 ... Matt Kaplani ja Claire Holti fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Reza Jahangiri
Reza Jahangiri
28. mai 2021 ... Reza Jahangiri uudised, Gossip, fotod Reza Jahangirist, elulugu, Reza Jahangiri sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Reza Jahangiri suhete loend. Reza Jahangiri tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Reza Jahangiri suhetest.
Robert Lee
Robert Lee
28. mai 2021 ... Robert Lee uudised, kuulujutud, fotod Robert Lee'st, elulugu, Robert Lee sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Robert Lee suhete loend. Robert Lee tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Robert Lee suhetest.
Magdaléna Rybáriková
Magdaléna Rybáriková
28. mai 2021 ... Magdaléna Rybáriková uudised, kuulujutud, fotod Magdaléna Rybáriková'st, elulugu, Magdaléna Rybáriková poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Magdalena Rybarikova suhete loend. Magdalena Rybáriková tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Magdaléna Rybáriková suhetest.