Põhiline Suhted Jessica Lange

Jessica Lange

Teie Homseks Horoskoop

Jessica Lange VallalineKoht 4131. -1475Vanus 72 aastat vana Tähtkuju Jäär Suhted 4 kokku Lapsed 3 last

Kellega ta praegu käib?

Jessica Lange on praegu vallaline.








Suhted

Jessica Lange oli varem abielus Paco Grandega(1970 - 1981).



max lloyd jones ja samantha burton

Jessica Lange on olnud suhetes Sam Shepardiga(1981 - 2009), Bob Fosse(1977 - 1982)ja Mihhail Barõšnikov(1976 - 1982).






Umbes

Jessica Lange on 72-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Jessica Phyllis Lange'il 20. aprillil 1949 Cloquet'is, Minnesota osariigis USA-s, on ta kuulus Tootsie poolest. Tema Tähtkuju on Jäär.



Jessica Lange on osalenud 15 ekraanil peetud kohtumises, sealhulgas Dustin Hoffman Tootsie (1982), Jack Nicholson aastal Postimees heliseb alati kaks korda (üheksateist kaheksakümmend üks), Jeff sillab sisse King Kong (1976), Albert Finney aastal Suur kala (2003)ja Colin Firth aastal Tuhat aakrit (1997).

Jessica Lange kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Emmy auhinna võitjad, Ameerika filminäitlejad ja Ameerika telenäitlejad.



kristall pilliroog ja Daniel šarman kihlatud

Panustage

Aidake meil luua Jessica Lange'i profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus113 aastat--
Tutvumisleht327 aastat, 2 kuud12 aastat, 8 kuud5 aastat
Kokku427 aastat, 2 kuud12 aastat, 9 kuud5 aastat

Üksikasjad

EesnimiJessica
Keskmine nimiPhyllis
PerekonnanimiPikk
Täisnimi sündidesJessica Phyllis Lange
Vanus72 aastat
Sünnipäev20. aprill 1949
SünnikohtCloquet, Minnesota, USA
Kõrgus5 '7½' (171 cm)
Kaal54 kg (120 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - hele
JuuksevärvBlond
Eristav tunnusSügav hääl
TähtkujuJäär
SeksuaalsusOtse
ReligioonBudistlik
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolCloqueti keskkool, Cloquet, Minnesota, USA
ÜlikoolMinnesota ülikool (katkestas)
AmetitekstNäitleja, fotograaf, produtsent, humanitaarabi
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustTootsie
Aasta (d) aktiivne1976 – praegune
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Pealkirjata meelelahutus
Rind (tollides)36
Tassi suurusC
Vöökoht (tollides)24
Puusad (tollides)35
Kinga suurus8
Ametlikud veebisaididwww.nndb.com/people/004/000022935/, www.biography.com/people/jessica-lange-9373026
IsaJuba Lange
EmaDorothy Lange
VendGeorge Lange
ÕdeAnn Lange, Jane Lange
PereliigeMarmaduke (võõrandunud kaksik)
SõberJustin Long (sõber, kellel on eeliseid)
Lemmikud telesaatedErinevad löögid
LemmikbändidParamore
LemmikkohadNew York, Los Angeles
LemmikvärvidMust, punane, valge

Jessica Phyllis Lange (; sündinud 20. aprillil 1949) on USA näitleja. Ta on ajaloo kolmeteistkümnes näitleja, kes on saavutanud näitlejakolmiku krooni, olles võitnud kaks Oscari auhinda, kolm Primetime Emmy auhinda, ühe Tony auhinna, ühe ekraaninäitlejate gildi auhinna ja viis Kuldgloobuse auhinda. Lisaks sellele on ta ajaloo teine ​​näitleja, kes on võitnud parima naisnäitleja Oscari auhinna pärast parima naiskõrvalosatäitja Oscari auhinna võitmist, kolmas näitleja ja esimene esineja pärast 1943. aastat, kes on sama aasta jooksul saanud kaks Oscari nominatsiooni, viies ja üheksas näitleja esineja, kes võitis Oscarit nii peaosades kui ka kõrvalosatäitjate kategooriates ning on ajaloos hõivatud Oscari nominentide seas kuuenda näitlejana. Lange omab enim Kuldgloobuse nominatsioonide kategooriat kategoorias Parim naisnäitleja minisarjas või Televisiooni jaoks loodud film ning on teine ​​näitleja, kellel on ajaloos enim Kuldgloobuse nominatsiooni. Ta on ainus esineja, kes on kunagi võitnud Primetime Emmy auhinnad nii minisarja väljapaistva naiskõrvalosatäitja kui ka silmapaistva peaosatäitja kategoorias. Lange on pälvinud ka ühe Kriitikute Valiku Auhinna ja kolm Doriani Auhinda, mis teeb temast Gei ja Lesbi Meelelahutuse Kriitikute Assotsiatsiooni auväärseima näitleja. 1998. aastal kandis Entertainment Weekly Lange 1990. aastate 25 suurima naisnäitleja hulka. 2014. aastal pidi Lange saama tähe Hollywoodi kuulsuste alleel, kuigi ta pole seda veel nõudnud.

Lisateave Jessica Lange kohta Jessica Lange kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
4Sam ShepardSuheNovember 1981200927 aastat
3Bob FosseSuhe197719825 aastat
kaksMihhail BarõšnikovSuhe197619826 aastat
1Paco GrandeAbielus1968üheksateist kaheksakümmend üks13 aastat
Sam Shepard #4

Sam Shepard

1981 - 2009

Sam Shepard ja Jessica Lange läksid lahku ...[vaata paari] Bob Fosse #3

Bob Fosse

1977 - 1982

Bob Fosse ja Jessica Lange on lahus ...[vaata paari] Mihhail Barõšnikov #kaks

Mihhail Barõšnikov

1976 - 1982

Mihhail Barõšnikov ja Jessica Lange eraldasid ...[vaata paari] Paco Grande #1

Paco Grande

1968 - 1981

Paco Grande ja Jessica Lange olid lahutatud ...[vaata paari] #4

Sam Shepard

1981 - 2009

Sam Shepard ja Jessica Lange on dateeritud aastatel 1982–2009.

Suhe 27 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 46% Lapsed 2 last vaata suhet #3

Bob Fosse

1977 - 1982

Bob Fosse ja Jessica Lange olid suhetes aastatel 1977–1982.

jes rickleff kus ta praegu on
Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 24% vaata suhet #kaks

Mihhail Barõšnikov

1976 - 1982

Mihhail Barõšnikov ja Jessica Lange pärinesid aastatel 1976–1982.

Suhe 6 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus37%Vanus98%'> Ühilduvus 74% Lapsed 1 laps vaata suhet #1

Paco Grande

1968 - 1981

Paco Grande ja Jessica Lange olid abielus 10 aastat. Nad käisid 2 aastat pärast kooskäimist 1968. aastal ja abiellusid 29. juulil 1970. 10 aastat hiljem lahutasid nad 1981. aastal.

Suhe 13 aastat vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Jessica Lange72 JäärNäitleja
Ameeriklane
Sam Shepard73 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Bob Fosse60 VähkKoreograaf
Ameeriklane
Mihhail Barõšnikov73 VeevalajaTantsija
Vene keel
Paco Grande- Fotograaf

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
alexandraNaine15. märts 198140 aastat vana Mihhail Barõšnikov
Hanna JaneNaine13. jaanuar 198635-aastane Sam Shepard
Samuel WalkerMees14. juuni 198733 aastat vana Sam Shepard

Pildigalerii

Jessica Lange - New Yorgis jalutamas Jessica Lange - New Yorgis jalutamas Jessica Lange - New Yorgis jalutamas Jessica Lange - New Yorgis jalutamas Jessica Lange - New Yorgis jalutamas Jessica Lange - New Yorgis jalutamas Jessica Lange - New Yorgis jalutamas Jessica Lange - New Yorgis jalutamas Jessica Lange - New Yorgis jalutamas Jessica Lange - New Yorgis jalutamas Jessica Lange - New Yorgis jalutamas Jessica Lange - New Yorgis jalutamas

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Poliitik2019. aastaTolmune JacksonTelesaade
Vaen2017Joan CrawfordTelesaade
Metsik kaer2016MaddieFilm
Horace ja Pete2016MarshaTelesaade
Mängur2014RobertaFilm
Salaja2013Proua RaquinFilm
Vanne2012Rita ThorntonFilm
Ameerika õuduslugu2011Constance Langdon, Elsa Mars, Fiona GoodeTelesaade
Hallid aiad2009Suur EdieTelefilm
Sybil2007Dr Cornelia WilburTelefilm
Bonneville2006Arvilla HoldenFilm
Purustatud lilled2005CarmenFilm
Ära tule koputama2005DoreenFilm
Kunagi ei olnud2005Katherine PiersonFilm
Suur kala2003Sandra Bloom - vanemFilm
Maskeeritud ja anonüümsed2003Nina veronicaFilm
Normaalne2003Irma ApplewoodTelefilm
Prozaci rahvas2001Proua WurtzelFilm
Tiitus1999TamoraFilm
Nõbu Bette1998BetteFilm
Hush1998Martha BaringFilm
Lood minu lapsepõlvest1998LuigeprintsessTelesaade
Tuhat aakrit1997Ginny Cook SmithFilm
Jesaja kaotamineüheksateist üheksakümmend viisMargaret LewinFilm
Rob Royüheksateist üheksakümmend viisMaarjaFilm
Tramm nimega soovüheksateist üheksakümmend viisBlanche DuBoisTelefilm
Sinine taevas1994Carly MarshallFilm
Öö ja linn1992Helen NasserosFilm
O pioneerid!1992Alexandra BergsonTelefilm
Neeme hirm1991Leigh BowdenFilm
Mehed ei lahku1990Beth MacauleyFilm
Muusikakast1989Ann TalbotFilm
Kõik on üle-ameerikalikud1988BeebidFilm
Kaug-Põhjas1988KateFilm
Südame kuriteod1986Meg MagrathFilm
Magusad unenäod1985Patsy ClineFilm
Riik1984Jewell IvyFilm
Kass kuumal plekk-katusel1984MaggieTelefilm
Prantsuse keel1982Frances FarmerFilm
Tootsie1982JulieFilm
Postimees heliseb alati kaks kordaüheksateist kaheksakümmend üksCora PapadakisFilm
Kuidas võita kõrget elamist1980LouiseFilm
Kõik see jazz1979AngeliqueFilm
King Kong1976DwanFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Dustin Hoffman ja Jessica LangeDustin Hoffman
    • Tootsie
      1982
    [vaata sobivust]
  • Jack Nicholson ja Jessica LangeJack Nicholson
    • Postimees heliseb alati kaks korda
      üheksateist kaheksakümmend üks
    [vaata sobivust]
  • Jeff Bridges ja Jessica LangeJeff Bridges
    • King Kong
      1976
    [vaata sobivust]
  • Jessica Lange ja Albert FinneyAlbert Finney
    • Suur kala
      2003
    [vaata sobivust]
  • Jessica Lange ja Colin FirthColin Firth
    • Tuhat aakrit
      1997
    [vaata sobivust]
  • Jessica Lange ja Danny HustonDanny Huston
    • Ameerika õuduslugu
      2011
    [vaata sobivust]
  • Jessica Lange ja Dennis QuaidDennis Quaid
    • Kõik on üle-ameerikalikud
      1988
    [vaata sobivust]
  • Jessica Lange ja Ed HarrisEd Harris
    • Magusad unenäod
      1985
    [vaata sobivust]
  • Jessica Lange ja Michael GraziadeiMichael Graziadei
    • Ameerika õuduslugu
      2011
    [vaata sobivust]
  • Jessica Lange ja Nick NolteNick Nolte
    • Neeme hirm
      1991
    [vaata sobivust]
  • Jessica Lange ja Robert De NiroRobert De Niro
    • Öö ja linn
      1992
    [vaata sobivust]
  • Jessica Lange ja Sam ShepardSam Shepard
    • Prantsuse keel
      1982
    [+2 veel]
  • Jessica Lange ja Tommy JonesTommy Lee Jones
    • Sinine taevas
      1994
    [vaata sobivust]
  • Liam Neeson ja Jessica LangeLiam Neeson
    • Rob Roy
      üheksateist üheksakümmend viis
    [vaata sobivust]
  • Mat Fraser ja Jessica LangeMat Fraser
    • Ameerika õuduslugu
      2011
    [vaata sobivust]
Veel Jessica Lange'i ekraanil olevaid matše Vähem Jessica Lange'i ekraanil kuvatud matše





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi