Põhiline Suhted Joan Jett

Joan Jett

Teie Homseks Horoskoop

Joan Jett Vallaline677. koht -55Vanus 62 aastat vana Tähtkuju Neitsi Suhted kokku 13

Kellega ta praegu käib?

Joan Jett on praegu vallaline.








Suhted

Joan Jett on olnud suhetes Pleasant Gehmaniga(1977), Kira Roessler, Tom Petersson ja Lisa Curland.



Joan Jettil on olnud Jenna Jamesoniga kohtumisi(2006), Stephanie Adams(2003), Chuck Zito(2001), John Lydon(1978), Billy Idol(1978), Dee Dee Ramone(1977), Cherie Currie(1976)ja Danny Bonaduce(1974).






kellel on avril lavigne dateeritud

Kuuldavasti on Joan Jett end Carmen Electra külge haakinud(2006 - 2007).



Umbes

Joan Jett on 62-aastane Ameerika muusik. 22. septembril 1958 USA-s Pennsylvanias Philadelphias sündinud Joan Marie Larkinist on ta kuulus filmi The Runaways, I Love Rock 'n' Roll poolest. Tema sodiaagimärk on Neitsi.

Joan Jett on osalenud kahel ekraanil peetud matšil, sealhulgas Stan Kirschil Mägismaalane (1992)ja Michael J. Fox aastal Päevavalgus (1987).



Joan Jett kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika naislauljad, Ameerika plaaditootjad ja Ameerika lauljate-laulukirjutajad.

Panustage

Aidake meil oma Joan Jetti profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht4---
Kohtumine843 aastat, 9 kuud10 aastat, 11 kuud28 päeva
Kuuldavasti11 aasta--
Kokku1343 aastat, 9 kuud6 aastat, 9 kuud28 päeva

Üksikasjad

EesnimiJoan
Keskmine nimiMarie
PerekonnanimiJett
Neiupõlve nimiLarkin
Täisnimi sündidesJoan Marie Larkin
Alternatiivne nimiJoan Jett
Vanus62 aastat
Sünnipäev22. september 1958
SünnikohtPhiladelphia, Pennsylvania, USA
Kõrgus5 '5½' (166 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - hele
JuuksevärvVärvitud must
Eristav tunnusSügav husky hääl, Raven Hair
TähtkujuNeitsi
SeksuaalsusBiseksuaalne
ReligioonProtestant
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolWheatoni keskkool, Wheaton, Maryland, USA (osales)
AmetitekstKitarrist, laulja, laulukirjutaja, produtsent
OkupatsioonMuusik
Taotle kuulsustPõgenenud, ma armastan rock'n'rolli
Muusikažanr (tekst)Rock, hard rock, punk rock
MuusikažanrRock, pop / rock
Aasta (d) aktiivne1975 – praegune
MuusikastiilHard Rock, Album Rock, Rock & Roll, Kaasaegne pop / rock, Arena Rock
Muusika meeleoluMässumeelne, näljane, tore, pidu / pidulik, agressiivne, enesekindel, jultunud, kärakas, vabakäiguline, rämps, lenduv, küüniline / sarkastiline, seksuaalne, veetlev, vastandlik, lõbus, siseelund, ülevoolav, kohmakas, räme, lohakas
PillKitarr, vokaal
Pill (tekst)Vokaal, basskitarr, kitarr
PlaadifirmaBlackheart, eepiline, Boardwalk, Warner Bros., Polydor, Chrysalis, Bellaphon, Mercury, MCA, CBS
Seotud aktidPõgenenud, Joan Jett ja mustsüdamed, kuri Stig
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Kuulsuste talent International, BookingEntertainment.com
Brändi kinnitusTelereklaam „Bad Reputation” Spy TV (NBC) jaoks (2001), telereklaam „Love Is All Around” Mary Tyler Moore'i showle (TVLand) (2001), telereklaam „I Love Rock 'n' Roll” 'Rock & Roll Jeopardy (VH1) (1998), telereklaamilaul' Summertime Blues 'NYPD Blue (ABC) jaoks (1997), telereklaam' Love Is All Around 'naiste NCAA korvpalliturniirile (ESPN) (1996) , Telereklaamilugu „Ma vihkan iseennast, et sind armastan”, Mass Mutual Financial Groupi jaoks pole vaja ühtegi printsi võluvat (2001), telereklaamilugu „Viis”, sest muusika on värviliselt parem kui Toshiba Gigabeat (2005), telereklaam „Bad Maine 'Sama halb suhtumine American Chopperi (TLC) (2006), telereklaam' Kas sa tahad mind puudutada (oh jah) 'HP TouchSmart PC-le (2008)
Rind (tollides)3. 4
Tassi suurusTO
Vöökoht (tollides)24
Puusad (tollides)3. 4
Ametlikud veebisaididwww.joanjett.com/index.html, www.nndb.com/people/806/000025731/, twitter.com/joanjett, www.facebook.com/joanjettandtheblackhearts, www.myspace.com/joanjettandtheblackhearts, http: // www .joanjett.com, http://joanjett.com
SõberBebe Buell, Lita Ford
Seotud inimesedCherie Currie, Lita Ford, Sandy West, Jackie Fox
LemmikloomadKassid
LemmikkohadWest Village, New York
LemmikvärvidMust
Lemmikud tarvikudMust nahk

Joan Marie Jett (sündinud Larkin, 22. september 1958) on USA rokilaulja, laulukirjutaja, helilooja, muusik, plaadiprodutsent ja juhuslik näitleja. orn Jett on kõige paremini tuntud oma bändi Joan Jett & the Blackhearts esinumbrina ning varasema asutamise ja esinemise eest koos Runawaysiga, kes salvestas ja andis välja hittlaulu 'Cherry Bomb'. Blackheartsi versioon laulust 'I Love Rock 'n Roll' oli Billboard Hot 100 esikolmik seitse nädalat 1982. aastal. Jetti teiste tähelepanuväärsete hittlugude hulka kuuluvad 'Bad Reputation', 'Crimson and Clover', 'Do You' Wanna Touch Me (Oh Yeah) ”,“ Päevavalgus ”,“ Ma vihkan ennast, et armastan sind ”ja“ Räpased teod ”.

Lisateave Joan Jetti kohta Joan Jetti kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
13Jenna JamesonKohtumineVeebruar 2006Veebruar 2006<1 month
12Carmen electraKohtumine R 200620071 aasta
üksteistStephanie AdamsKohtumine20032003-
10Chuck ZitoKohtumine20012001-
9John LydonKohtumineJaanuar 1978Jaanuar 1978-
8Billy IdolKohtumine19781978-
7Dee Dee RamoneKohtumineAugust 1977August 1977-
6Meeldiv GehmanSuhe19771977-
5Cherie CurrieKohtumine19761976-
4Danny BonaduceKohtumine19741974-
3Kira RoesslerTeadmata -
kaksTom PeterssonTeadmata R -
1Lisa CurlandTeadmata -
Jenna Jameson #13

Jenna Jameson

2006

Joan Jett ja Jenna Jameson läksid lahku märtsis ...[vaata paari] Carmen electra #12Kuulujutt

Carmen electra

2006 - 2007

Joan Jett ja Carmen Electra kuulutasid, et ...[vaata paari] Stephanie Adams #üksteist

Stephanie Adams

2003

Joan Jett ja Stephanie Adams on lahus ...[vaata paari] Chuck Zito #10

Chuck Zito

2001

Joan Jett ja Chuck Zito on lahus ...[vaata paari] John Lydon #9

John Lydon

1978

Joan Jett ja John Lydon on lahus ...[vaata paari] Billy Idol #8

Billy Idol

1978

Joan Jett ja Billy Idol on lahus ...[vaata paari] Dee Dee Ramone #7

Dee Dee Ramone

1977

Dee Dee Ramone ja Joan Jett on lahus ...[vaata paari] Meeldiv Gehman #6

Meeldiv Gehman

1977

Meeldiv Gehman ja Joan Jett on lahus ...[vaata paari] Cherie Currie #5

Cherie Currie

1976

Joan Jett ja Cherie Currie on lahus ...[vaata paari] Danny Bonaduce #4

Danny Bonaduce

1974

Joan Jett ja Danny Bonaduce on lahus ...[vaata paari] Kira Roessler #3

Kira Roessler

Kira Roessler ja Joan Jett olid suhetes ...[vaata paari] Tom Petersson #kaksKuulujutt

Tom Petersson

Tom Petersson ja Joan Jett kuulutasid, et nad ...[vaata paari] #1

Lisa Curland

Lisa Curland ja Joan Jett olid suhtes ...[vaata paari] #13

Jenna Jameson

2006

Joan Jett ja Jenna Jameson kohtusid veebruaris 2006.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 29% vaata suhet #12

Carmen electra

2006 - 2007 (kuulujutt)

Kuuldavasti ühendas Joan Jett 2006. aastal Carmen Electra.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus1%'> Ühilduvus 30% vaata suhet #üksteist

Stephanie Adams

2003

Joan Jett ja Stephanie Adams kohtusid 2003. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 49% vaata suhet #10

Chuck Zito

2001

Joan Jett ja Chuck Zito kohtusid 2001. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #9

John Lydon

1978

Joan Jett ja John Lydon kohtusid 1978. aasta jaanuaris.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 70% vaata suhet #8

Billy Idol

1978

Joan Jett ja Billy Idol kohtusid 1978. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #7

Dee Dee Ramone

1977

Dee Dee Ramone ja Joan Jett kohtusid 1977. aasta augustis.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #6

Meeldiv Gehman

1977

Meeldiv Gehman ja Joan Jett dateerisid 1977. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Vanus98%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #5

Cherie Currie

1976

Joan Jett ja Cherie Currie kohtusid 1976. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 54% vaata suhet #4

Danny Bonaduce

1974

Joan Jett ja Danny Bonaduce kohtusid 1974. aastal.

David Lewis (Ameerika näitleja)
MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 54% vaata suhet #3

Kira Roessler

Kira Roessleril ja Joan Jettil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Vanus84%'> Ühilduvus 26% vaata suhet #kaks

Tom Petersson

(Kuulujutt)

Kuuldavasti on Tom Petersson haakunud Joan Jettiga.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Vanus69%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #1

Lisa Curland

Lisa Curlandil ja Joan Jettil oli suhe.

vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Joan Jett62 NeitsiMuusik
Ameeriklane
Jenna Jameson47 JäärPornotäht
Ameeriklane
Carmen electra49 JäärNäitleja
Ameeriklane
Stephanie Adams47 LõviMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Chuck Zito68 JäärNäitleja
Ameeriklane
John Lydon65 VeevalajaLaulja
Briti
Billy Idol65 AmburLaulja
Briti
Dee Dee Ramoneviiskümmend NeitsiMuusik
Ameeriklane
Meeldiv Gehman62 kalaTantsija
Ameeriklane
Cherie Currie61 AmburLaulja
Ameeriklane
Danny Bonaduce61 LõviNäitleja
Ameeriklane
Kira Roessler59 KaksikudBassist
Ameeriklane
Tom Petersson71 SõnnMuusik
Ameeriklane
Lisa Curland-
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Pildigalerii

Joan Jett osaleb Bvlgari B.zero1 Rocki kollektsiooniüritusel Duggal Greenhouse'is 6. veebruaril 2020 Brooklynis New Yorgis Joan Jett osaleb Bvlgari B.zero1 Rocki kollektsiooniüritusel Duggal Greenhouse'is 6. veebruaril 2020 Brooklynis New Yorgis Joan Jett osaleb Bvlgari B.zero1 Rocki kollektsiooniüritusel Duggal Greenhouse'is 6. veebruaril 2020 Brooklynis New Yorgis Joan Jett osaleb Bvlgari B.zero1 Rocki kollektsiooniüritusel Duggal Greenhouse'is 6. veebruaril 2020 Brooklynis New Yorgis Joan Jett Joan Jett Joan Jett 18. aprillil 2015 Ohio osariigis Clevelandis toimuvas avalikus saalis toimunud 30. iga-aastase Rock and Rolli kuulsuste galerii sisseelamise tseremoonial esinevad muusikud ja provotseeritavad koos induktiiv Ringo Starriga. 18. aprillil 2015 Ohio osariigis Clevelandis toimuvas avalikus saalis toimunud 30. iga-aastase Rock and Rolli kuulsuste galerii sisseelamise tseremoonial esinevad muusikud ja provotseeritavad koos induktiiv Ringo Starriga. Indutseeritavad Joan Jett ja Blackhearts esinevad koos Dave Grohliga laval 18. aprillil 2015 Ohio osariigis Clevelandis toimunud avalikus saalis toimunud 30. iga-aastase Rock and Rolli kuulsuste halli sisseelamise tseremoonial. Induktsioonis osalejad Joan Jett ja The Blackhearts esinevad laval koos Dave Grohli ja Miley Cyrusega 18. aprillil 2015 Ohio osariigis Clevelandis toimunud avalikus saalis toimuva 30. iga-aastase Rock and Rolli kuulsuste halli sisseelamise tseremoonial. Indutseerijad Joan Jett ja The Blackhearts astuvad lavale Dave Grohliga 18. aprillil 2015 Ohio osariigis Clevelandis toimunud avalikus saalis toimuva 30. iga-aastase Rock and Rolli kuulsuste halli sisseelamise tseremoonial.

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Kipo ja imeloomade ajastu2020CamilleTelesaade
Kuulutamatu John2019. aastaRoxyFilm
Seks ja narkootikumid ning rock & roll2015Joan JettTelesaade
Konksuga2015Detektiiv KassTelefilm
Muppetid.2015Joan JettTelesaade
7. saladus2015Kirjanik (armastus on valu)Film
Mozart džunglis2014Joan JettTelesaade
Suur autojuht2014Betsy NealTelefilm
Steven Universum2013Sunshine JusticeTelesaade
Mitu sarkasmi2010SolistFilm
Lõputu põmm2009ofFilm
Lukusta ja rulli igavesti2009Charlotte superstaarFilm
Repo! Geneetiline ooper2008Kitarrimängija (krediteerimata)Film
Jumalikult poisilik2004Jutustaja (hääl)Lühifilm
Armas elu2003SherryFilm
Hooki või Crooki poolt2001Uudiste intervjueeritavFilm
Seadus ja kord: kuritegelik kavatsus2001Sylvia RhodesTelesaade
Boogie poiss1998JerkFilm
Ilmast rääkimine1994Lühifilm
Walker, Texas Ranger1993Dierdre HarrisTelesaade
Mägismaalane1992Felicia MartinsTelesaade
Päevavalgus1987Patti RasnickFilm
DinosaurusStephanieFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Stan Kirsch
    • Mägismaalane
      1992
    [vaata sobivust]
  • Michael J. Fox ja Joan JettMichael J. Fox
    • Päevavalgus
      1987
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.