Põhiline Suhted Joan Lee

Joan Lee

Teie Homseks Horoskoop

Joan Lee 1924 - 2017Vanus 93 surma ajal Tähtkuju Veevalaja Suhted 1 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu käib?

Puhka rahus.








Suhted

Joan Lee oli varem abielus Stan Lee'ga(1947 - 2017).



Umbes

Joan Lee kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1922 sündi, haigustega seotud surmad Californias ja inimesed Gosforthist.






Panustage

Aidake meil oma Joan Lee profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus171 aastat, 6 kuud--
Kokku171 aastat, 6 kuud--

Üksikasjad

EesnimiJoan
Keskmine nimiBoocock
Perekonnanimilugeda
Neiupõlve nimiClayton
Täisnimi sündidesJoan Clayton
Alternatiivne nimiJoan Clayton Lee, Joan Boocock Lee
Vanus93 (surma vanus) aastat
Sünnipäev5. veebruar 1924
SünnikohtGosforth, Newcastle upon Tyne, Inglismaa, Suurbritannia
Suri6. juuli 2017
SurmakohtLos Angeles, California, Ameerika Ühendriigid
Surma põhjusInsult
EhitamineKeskmine
JuuksevärvHall
TähtkujuVeevalaja
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusBriti
AmetitekstNäitleja, endine modell
OkupatsioonNäitleja
Aasta (d) aktiivne1981–2016

Joan Lee (sündinud Boocock; 5. veebruar 1922 - 6. juuli 2017) oli Suurbritannia-Ameerika modell ja häälnäitleja. Ta oli koomiksikirjaniku Stan Lee naine, kellega ta kohtus 1940. aastatel New Yorgis mütsimudelina töötades. Hilisematel aastatel sai Lieberist hääleosatäitja ja ta esines 1990. aastatel animeeritud sarjades Ämblikmees ja Fantastiline neli. Kevin Smith nimetas Joanit „Stani isiklikuks superkangelaseks” ja „Marveli muuseumiks”.

Lisateave Joan Lee kohta Joan Lee kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Stan LeeAbielus19466. juuli 201771 aastat
Stan Lee #1

Stan Lee

1946 - 2017

Stan Lee ja Joan Lee olid abielus 69 aastat ...[vaata paari] #1

Stan Lee

1946 - 2017

Stan Lee ja Joan Lee olid enne Joan Lee surma 69 aastat abielus, jättes endast maha elukaaslase ja 2 last.



Suhe 71 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus84%'> Ühilduvus 36% Lapsed 2 last vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Joan Lee93 VeevalajaNäitleja
Briti
Stan Lee95 KaljukitsKirjanik
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Joan CeliaNaine195071 aastat vana Stan Lee
JanNaine195368 aastat vana Stan Lee

Pildigalerii

X-Men: Apokalüpsis (2016)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
X-Men: Apokalüpsis2016Joanie Lee (Joanie Lee rollis)Film
Suure jõuga: Stan Lee lugu2010IseFilm
Ämblikmees: animeeritud sari1994Proua veebTelesaade
Fantastiline neli1994Preili ForbesTelesaade
Biograafia1987IseTelesaade





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi