Põhiline Suhted Joanne Woodward

Joanne Woodward

Teie Homseks Horoskoop

Joanne WoodwardVanus 91 aastat vana Tähtkuju kala Suhted 2 kokku Lapsed 3 last

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Joanne Woodward tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Joanne Woodward oli varem abielus Paul Newmaniga(1958 - 2008).



Joanne Woodward on olnud suhtes Gore Vidaliga.






Umbes

Joanne Woodward on 91-aastane Ameerika näitleja. 27. veebruaril 1930 Thomasville'is, Georgia osariigis USA-s sündinud Joanne Gignilliat Trimmier Woodward on kuulus Eeva kolme näo poolest. Tema sodiaagimärk on Kalad.



Joanne Woodward on osalenud 9 ekraanil peetud matšis, sealhulgas David Wayne Eeva kolm nägu (1957), Henry Fonda sisse Suur käsi väikesele leedile (1966), James Olson sisse Rachel, Rachel (1968), Marlon Brando sisse Põgenike liik (1960)ja Paul Newman aastal Pariisi bluus (1961).

Joanne Woodward kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja parima naisnäitleja Oscarite võitjad.



Panustage

Aidake meil oma Joanne Woodwardi profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus151 aastat, 8 kuud--
Tutvumisleht1---
Kokkukaks51 aastat, 8 kuud25 aastat, 10 kuud-

Üksikasjad

EesnimiJoanne
Keskmine nimiGignilliat Trimmier
PerekonnanimiUus mees
Neiupõlve nimiWoodward
Täisnimi sündidesJoanne Gignilliat Trimmier Woodward
Alternatiivne nimiJoanne Gignilliat Trimmier Newman, Joanne Gignilliat Trimmier Woodward, Joanne Woodward
Vanus91 aastat
Sünnipäev27. veebruar 1930
SünnikohtThomasville, Georgia, USA
Kõrgus5 '4' (163 cm)
Kaal130 kg (59 kg)
EhitamineÕhuke
Silmade värvRoheline
JuuksevärvBlond
Tähtkujukala
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolGreenville'i vanemkõrgkool, Greenville, Lõuna-Carolina, USA (1947)
ÜlikoolDraama, Louisiana osariigi ülikool, Sarah Lawrence'i kolledž (1990)
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustEeva kolm nägu
Aasta (d) aktiivne1955 – praegune
Rind (tollides)3. 4
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)27
Puusad (tollides)36
Riiete suurus5
Kinga suurus8
Ametlikud veebisaididwww.rottentomatoes.com/celebrity/joanne_woodward/, www.allmovie.com/artist/joanne-woodward-p117305, www.rottentomatoes.com/celebrity/joanne_woodward

Joanne Gignilliat Trimmier Woodward (sündinud 27. veebruaril 1930) on USA näitleja, produtsent ja filantroop. Ta saab Oscari auhinna, kolm Primetime Emmy auhinda ja kolm Kuldgloobuse auhinda. Olivia de Havillandi surma järel juulis 2020 sai temast vanim parima naisnäitleja Oscari auhinna võitja.

Lisateave Joanne Woodwardi kohta Joanne Woodwardi kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksPaul NewmanAbielusJaanuar 1957September 200851 aastat
1Gore VidalSuhe -
Paul Newman #kaks

Paul Newman

1957 - 2008

Paul Newman ja Joanne Woodward olid abielus ...[vaata paari] Gore Vidal #1

Gore Vidal

Gore Vidal ja Joanne Woodward on lahus ...[vaata paari] #kaks

Paul Newman

1957 - 2008

Paul Newman ja Joanne Woodward olid enne Paul Newmani surma 50 aastat abielus, jättes maha oma elukaaslase ja 3 last.

Suhe 51 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 71% Lapsed 3 last vaata suhet #1

Gore Vidal

Gore Vidalil ja Joanne Woodwardil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 66% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Joanne Woodward91 kalaNäitleja
Ameeriklane
Paul Newman83 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Gore Vidal86 KaaludAutor
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Elinor TeresaNaine8. aprill 195962-aastane Paul Newman
Melissa StewardNaine17. september 196159 aastat vana Paul Newman
ClaireNaine21. aprill 196556 aastat vana Paul Newman

Pildigalerii

Joanne Woodward Paul Newman Candida (näidend) Joanne Woodward ja Paul Newman Joanne Woodward ja Paul Newman Joanne Woodward ja Paul Newman WUSA - Joanne Woodward WUSA - Anthony Perkins, Joanne Woodward Kirk Douglas - Teie Retro ajakirja pilt [Ühendkuningriik] (märts 2020) Kirk Douglas - Teie Retro ajakirja pilt [Ühendkuningriik] (märts 2020) Kirk Douglas - Teie Retro ajakirja pilt [Ühendkuningriik] (märts 2020) Kirk Douglas - Teie Retro ajakirja pilt [Ühendkuningriik] (märts 2020)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Õnne neil2013Doris (hääl)Film
Gayby2012Jenni ema (hääl, krediteerimata)Film
Muutus tuules2010Margaret Mitchell (hääl)Film
Impeeriumi kukkumine2005Francine WhitingTelesaade
Vabadus: meie ajalugu2003Anne MartinTelesaade
Isegi kui sada ogret ...üheksateist üheksakümmend kuusJutustaja (hääl)Film
Hingamistunnid1994Maggie MoranTelefilm
Philadelphia1993Sarah BeckettFilm
Süütuse ajastu1993Jutustaja (hääl)Film
Varjatud koht1993Nell HarringtonTelefilm
Välispoliitika1993Vinnie MinerTelefilm
Metsamarja juured1993Margaret Sanger (hääl)Telefilm
Hr ja proua sild1990India sildFilm
Klaasihoidla1987Amanda WingfieldFilm
Kas mäletad armastust1985Barbara Wyatt-HollisTelefilm
Harry ja Poeg1984LillyFilm
Kired1984Catherine KennerlyTelefilm
Candida1982CandidaTelefilm
Kriis keskkõrguselüheksateist kaheksakümmend üksElizabeth HuckabyTelefilm
Varjukast1980BeverlyTelefilm
L.A tänavad1979Carol SchrammTelefilm
Lõpp1978Jessica LawsonFilm
Mäletatavad jõulud1978Mildred McCloudTelefilm
Vaadake, kuidas ta töötab1978Betty QuinnTelefilm
Tule tagasi, väike seeba1977LolaTelefilm
Sybil1976Dr Cornelia WilburTelesaade
Uppuv bassein1975Iris DevereauxFilm
NBC eriline maius1975Marmee märtsTelesaade
Suvised soovid, talveunistused1973RitaFilm
Gammakiirte mõju Kuu-inimese saialillidele1972BeatriceFilm
Nad võivad olla hiiglased1971WatsonFilm
Kogu tee koju1971Mary FolletTelefilm
WUSA1970GeraldineFilm
Võit1969EloraFilm
Rachel, Rachel1968Rachel CameronFilm
Carol Burnetti näitus1967Midge GibsonTelesaade
Suur käsi väikesele leedile1966MaarjaFilm
Peen hullus1966Rhoda ShillitoeFilm
Teeviit mõrvale1964Molly ThomasFilm
Uut liiki armastus1963Samantha BlakeFilm
Strippar1963Lila GreenFilm
Pariisi bluus1961Lillian CorningFilm
Terrassilt1960Maarja püha JohannesFilm
Põgenike liik1960Carol CutrereFilm
Heli ja raev1959Jutustaja, Quentin CompsonFilm
Ralli ümber lipu, poisid!1958Grace BannermanFilm
Pikk, kuum suvi1958Clara VarnerFilm
Sissemakse puudub1957Leola BooneFilm
Eeva kolm nägu1957Eve Black, Eve White, JaneFilm
Suudlus enne surma1956Dorothy kuningriikFilm
Mängumaja 901956Louise DarlingTelesaade
Alfred Hitchcock esitleb1955Beth PaineTelesaade
20. sajandi rebase tund1955Eleanor ApleyTelesaade
Loe kolm ja palveta1955LissyFilm
Täht täna õhtul1955Telesaade
Alcoa tund1955Margaret SpencerTelesaade
Täht ja lugu1955Jill AndrewsTelesaade
Kulminatsioon!1954KatherineTelesaade
Elgini tund1954NancyTelesaade
G.E. Tõeline teater1953Ann RutledgeTelesaade
Ameerika Ühendriikide terasetund1953KivineTelesaade
Sa oled seal1953Telesaade
Tiigiteater1953Telesaade
Neljatärni mängumaja1952Ann Benton, Terry, VickiTelesaade
kõik1952Ann Rutledge (segment 'Lincolni IV osa: uus Salem'), Ann Rutledge (segment 'Lincolni V osa: Ann Rutledge'), Ann Rutledge (segment 'hr Lincoln')Telesaade
Fordi teleteater1952Juuni LedbetterTelesaade
Goodyeari mängumaja1951Telesaade
Muinasjutud1951PatTelesaade
Armstrongi ringteater1950Telesaade
Oht1950Telesaade
Videoteater Lux1950Jenny TownsendTelesaade
Robert Montgomery esitleb1950Elsie, PennyTelesaade
Võrk1950Telesaade
Philco-Goodyeari televisiooni mängumaja1948Arabella Cookenboo, EmilyTelesaade
Studio One Hollywoodis1948Christiana, Daisy Gilmer, Lisa MolloyTelesaade
Kraft Teater1947Telesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Joanne Woodward ja David WayneDavid wayne
    • Eeva kolm nägu
      1957
    [vaata sobivust]
  • Henry fonda
    • Suur käsi väikesele leedile
      1966
    [vaata sobivust]
  • Joanne Woodward ja James OlsonJames Olson
    • Rachel, Rachel
      1968
    [vaata sobivust]
  • Marloni bränd
    • Põgenike liik
      1960
    [vaata sobivust]
  • Joanne Woodward ja Paul NewmanPaul Newman
    • Ralli ümber lipu, poisid!
      1958
    [+7 veel]
  • Joanne Woodward ja Robert WagnerRobert Wagner
    • Suudlus enne surma
      1956
    [vaata sobivust]
  • Van Heflin
    • Loe kolm ja palveta
      1955
    [vaata sobivust]
  • Laurence Olivier ja Joanne WoodwardLaurence Olivier
    • Tule tagasi, väike seeba
      1977
    [vaata sobivust]
  • Jäta Homeier vahele
    • Alfred Hitchcock esitleb
      1955
    [vaata sobivust]
Veel Joanne Woodwardi ekraanil olevaid matše Vähem Joanne Woodwardi ekraanil kuvatud matše





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Amy Allan
Amy Allan
28. mai 2021 ... Amy Allani uudised, kuulujutud, fotod Amy Allanist, elulugu, Amy Allani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Amy Allani suhteloend. Amy Allani tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Amy Allani suhetest.
Mattie Blaylock
Mattie Blaylock
28. mai 2021 ... Mattie Blaylocki uudised, kuulujutud, fotod Mattie Blaylockist, elulugu, Mattie Blaylocki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mattie Blaylocki suhteloend. Mattie Blaylocki tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Mattie Blaylocki suhetest.
Alexandra Chando
Alexandra Chando
28. mai 2021 ... Alexandra Chando uudised, kuulujutud, fotod Alexandra Chandost, elulugu, Alexandra Chando poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Alexandra Chando suhete nimekiri. Alexandra Chando tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Alexandra Chando suhetest.
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
28. mai 2021 ... Kylie Jenneri ja Stitchesi (räppar) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Conrad Hilton Jr.
Conrad Hilton Jr.
28. mai 2021 ... Conrad Hilton juuniori uudised, kuulujutud, fotod Conrad Hilton juuniorist, elulugu, Conrad Hilton juuniori tüdruksõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Conrad Hilton juuniori suhteloend. Conrad Hilton Jr. tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Conrad Hilton Jr. suhetest.
Nädal
Nädal
28. mai 2021 ... The Weeknd'i uudised, kuulujutud, The Weeknd'i fotod, elulugu, The Weeknd'i tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nädalasuhete loend. The Weeknd tutvumislugu, 2021, 2020, The Weekndi suhete loend.
Uta Schorn
Uta Schorn
28. mai 2021 ... Uta Schorni uudised, kuulujutud, fotod Uta Schornist, elulugu, Uta Schorni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Uta Schorni suhete loend. Uta Schorni tutvumisajalugu, 2021, 2020, Uta Schorni suhete loend.