Põhiline Suhted Joe Namath

Joe Namath

Teie Homseks Horoskoop

Joe Namath608. koht 331Vanus 77 aastat vana Tähtkuju Kaksikud Suhted kokku 8 Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Joe Namath tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Joe Namath oli varem abielus Deborah Maysiga(1984 - 1999).



Joe Namath on olnud suhetes Randi Oakesega(1970 - 1975), Phyllis Davis(1966 - 1968), Mamie Van Doren(1965 - 1966), Raquel Welch ja Christa Helm.






kellel on kuupäevaga bill maher

Joe Namathil on olnud kohtumisi Janis Joplini ja Kim Basingeriga.



Umbes

Joe Namath on 77-aastane Ameerika jalgpalli (Ameerika) mängija. Sündinud 31. mail 1943 USA-s Pennsylvanias Beaver Fallsis Joseph William Namathist, on ta kuulus New York Jetsi kuulsuste saali tagamängija poolest. Tema sodiaagimärk on Kaksikud.

Joe Namath on osalenud kahel ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Karen Grassle Armastuspaat (1977)ja Vicki Lawrence aastal Armastuspaat (1977).



Joe Namath kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1943 sündinud, Ameerika jalgpalli tagamängijad ja New York Jetsi mängijad.

Panustage

Aidake meil luua Joe Namathi profiili! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

cyrinda rebane ja steven tyler

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus116 aastat, 6 kuud--
Tutvumisleht55 aastat1 aasta, 7 kuud1 aasta
Kohtuminekaks---
Kokku816 aastat, 6 kuud3 aastat1 aasta

Üksikasjad

EesnimiJoe
PerekonnanimiNamath
Täisnimi sündidesJoseph William Namath
Alternatiivne nimiBroadway Joe, Ungari haubits, Joe Willie
Vanus77 aastat
Sünnipäev31. mai 1943
SünnikohtBeaver Falls, Pennsylvania, USA
Kõrgus6 '2' (188 cm)
Kaal200 kg (91 kg)
EhitamineSportlik
Silmade värvRoheline
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
ÜlikoolAlabama ülikool
AmetitekstJalgpallur, näitleja
OkupatsioonAmeerika jalgpall
Ameerika jalgpalli positsioonTagamängija
MustandKoostas New York Jets 1965. aasta AFL drafti 1. voorus (üldarvestuses 1.), St. Louis Cardinals koostas 1965. aasta NFLi drafti 1. voorus (üldkokkuvõttes 12. koht).
kuulsuste HallRegistreeriti kuulsuste halli 1985. aastal, finalist 1983., 1984
Taotle kuulsustNew York Jetsi kuulsuste saali tagamängija

Joseph William Namath (; sündinud 31. mail 1943), hüüdnimega 'Broadway Joe', on ameerika endine profijalgpallur, kes oli 1960. ja 1970. aastatel Ameerika jalgpalliliigas (AFL) ja Rahvusjalgpalli liigas (NFL) poolkaitsja. Ta mängis aastatel 1962–1964 treener Paul 'Bear' Bryanti käe all Alabama Crimson Tide'is kolledžijalgpalli. Namath oli AFL-i ikoon ja mängis suurema osa oma profijalgpalluri karjäärist selle liiga New York Jetsi eest. Ta lõpetas karjääri Los Angeles Ramsis. Ta valiti Pro Jalgpalli Kuulsuste Halli 1985. aastal. Pensionile jäi ta pärast seda, kui oli mänginud 14 aastat mängu 13 aasta jooksul AFL-is ja NFL-is, sealhulgas play-off. Tema meeskondade rekord oli 68 võitu, 71 kaotust ja neli viiki, 132 startis 64–64–4 ja kergenduses 4–7. Ta sooritas 8866 söötu 27 663 jardi kaugusele, viskas 173 tabamust ja tegi 220 vaheltlõiget, saades karjääris passijate hinnanguks 65,5. Ta mängis kolme divisjoni meistri (1968 ja 1969 AFL idameistri jetid ja 1977 NFC läänemeistri rammid) eest, teenis ühe liiga meistritiitli (1968 AFL meistrivõistlused) ja ühe Super Bowli võidu (Super Bowl III).

Lisateave Joe Namathi kohta Joe Namathi kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
8Deborah MaysAbielus198328. juuni 199916 aastat
7Randi OakesSuhe197019755 aastat
6Janis JoplinKohtumine19691969-
5Phyllis DavisSuhe196619682 aastat
4Mamie Van DorenSuhe196519661 aasta
3Kim BasingerKohtumine -
kaksRaquel WelchSuhe -
1Christa HelmSuhe -
Deborah Mays #8

Deborah Mays

1983 - 1999

Deborah Mays ja Joe Namath lahutati ...[vaata paari] Randi Oakes #7

Randi Oakes

1970 - 1975

Randi Oakes ja Joe Namath läksid lahku 1975. aastal ...[vaata paari] Janis Joplin #6

Janis Joplin

Joe Namath ja Janis Joplin on lahus ...[vaata paari] Phyllis Davis #5

Phyllis Davis

1966 - 1968

Phyllis Davis ja Joe Namath läksid lahku 196 ...[vaata paari] Mamie Van Doren #4

Mamie Van Doren

1965 - 1966

Joe Namath ja Mamie Van Doren on lahus ...[vaata paari] Kim Basinger #3

Kim Basinger

Joe Namath ja Kim Basinger on lahus ...[vaata paari] Raquel Welch #kaks

Raquel Welch

Joe Namath ja Raquel Welch on lahus ...[vaata paari] Christa Helm #1

Christa Helm

Christa Helm ja Joe Namath on lahus ...[vaata paari] #8

Deborah Mays

1983 - 1999

Deborah Mays ja Joe Namath olid abielus 14 aastat. Nad said kümme kuud pärast kokkutulekut 1983. aastal ja abiellusid 7. novembril 1984. 14 aastat hiljem lahutasid nad 28. juunil 1999.

Suhe 16 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak80%Vanus13%'> Ühilduvus 24% Lapsed 2 last vaata suhet #7

Randi Oakes

1970 - 1975

Randi Oakes ja Joe Namath on dateeritud aastatel 1970–1975.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Vanus69%'> Ühilduvus 43% vaata suhet #6

Janis Joplin

Joe Namath ja Janis Joplin kohtusid 1969. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 48% vaata suhet #5

Phyllis Davis

1966 - 1968

Phyllis Davis ja Joe Namath dateerisid aastatel 1966–1968.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 51% vaata suhet #4

Mamie Van Doren

1965 - 1966

Joe Namathil ja Mamie Van Dorenil oli suhe aastatel 1965–1966.

kes on sheryl underwood tutvumine
Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #3

Kim Basinger

Joe Namath kohtus Kim Basingeriga.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #kaks

Raquel Welch

Joe Namathil ja Raquel Welchil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 42% vaata suhet #1

Christa Helm

Christa Helmel ja Joe Namathil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 41% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Joe Namath77 KaksikudAmeerika jalgpall
Ameeriklane
Deborah Mays59 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Randi Oakes69 LõviNäitleja
Ameeriklane
Janis Joplin27 KaljukitsLaulja
Ameeriklane
Phyllis Davis73 VähkNäitleja
Ameeriklane
Mamie Van Doren90 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Kim Basinger67 AmburNäitleja
Ameeriklane
Raquel Welch80 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Christa Helm27 SkorpionNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Jessica GraceNaine198635-aastane Deborah Mays
Olivia RoseNaine199130 aastat vana Deborah Mays

Pildigalerii

Armastuspaat NBC NFL - Joe Namath Joe Namath Brady kamp Joe Namath Joe Namath Joe Namath Joe Namath Joe Namath Jason Newsted osaleb Palm Miami Modern + kaasaegses VIP avamise eelvaates, mille esitas Art Miami 11. jaanuaril 2018 West Palm Beachil Floridas Jason Newsted osaleb Palm Miami Modern + kaasaegses VIP avamise eelvaates, mille esitas Art Miami 11. jaanuaril 2018 West Palm Beachil Floridas Jason Newsted osaleb Palm Miami Modern + kaasaegses VIP avamise eelvaates, mille esitas Art Miami 11. jaanuaril 2018 West Palm Beachil Floridas

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Pulmaring2015.JalgpallilegendFilm
Neljapäeva õhtu jalgpallikinke2015.Telesaade
Alamkoerad2013Joe NamathFilm
Sai hästi kätte kunstniku surma2012Film
Läheb alla1990Kapten Joe NamathFilm
Simpsonid1989Joe NamathTelesaade
Abielus ... lastega1987Joe NamathTelesaade
ALF1986Joe NamathTelesaade
Chattanooga Choo Choo1984Newt NewtonFilm
A-Rühm1983T.J. BryantTelesaade
Abielu on elus ja hea1980Brian FishTelefilm
Laviiniekspress1979LeroyFilm
Waverly imet1978Joe CaseyTelesaade
Fantaasia saar1977Clay GarrettTelesaade
Armastuspaat1977Rod Baylor, Ted HarperTelesaade
Viimane mässaja1971'Kapten' HollisFilm
C.C. ja ettevõte1970C.C. RyderFilm
Norwood1970Joe William ReeseFilm
Brady kamp1969Joe NamathTelesaade
Siin on Lucy1968Joe NamathTelesaade
Naerma1967KülalisesinejaTelesaade
ABC etapp 671966TagamängijaTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Karen Grassle
    • Armastuspaat
      1977
    [vaata sobivust]
  • Vicki Lawrence
    • Armastuspaat
      1977
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.