Põhiline Suhted Joey Graceffa

Joey Graceffa

Teie Homseks Horoskoop

Joey GraceffaVanus 30 aastat vana Tähtkuju Sõnn Suhted 1 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Joey Graceffa tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Joey Graceffa on olnud suhtes Daniel Christopher Predaga(2014 - 2020).



Umbes

Joey Graceffa on 29-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Joseph Michael Graceffa 16. mail 1991 Bostonis, Massachusettsis, USA-s, on ta kuulus Youtube'i, Amazing Race'i karjääri jooksul, mis ulatub aastatesse 2007 kuni tänapäevani. Tema Tähtkuju on Sõnn.






Joey Graceffa on olnud Shane Dawsoniga ekraanil Shane Dawsoni teler (2008).



Joey Graceffa kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Interneti-meemid, Inimesed Los Angelesest, Californiast ja Ameerika meeslauljad.

Panustage

Aidake meil oma Joey Graceffa profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht16 aastat--
Kokku16 aastat--

Üksikasjad

EesnimiJoey
Keskmine nimiMichael
PerekonnanimiGraceffa
Täisnimi sündidesJoseph Michael Graceffa
Alternatiivne nimiVanaisa Joey, Joey
Vanus30 aastat
Sünnipäev16. mai 1991
SünnikohtBoston, Massachusetts, USA
Kõrgus5 '11' (180 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvSinine
JuuksevärvMUU
TähtkujuSõnn
SeksuaalsusGei
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja, YouTube'i kasutaja, modell
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustYoutube, Hämmastav võistlus
Muusikažanr (tekst)Vlogimine, mängimine, juhendamine, isetegemine
Aasta (d) aktiivne2009 - tänapäev, 2007 - tänapäev, 2007 - tänapäev
Seotud aktidShane Dawson, Miranda Sings Tyler Oakley, Daniel Preda, Miranda Sings, Tyler Oakley, Connor Franta, Gabbie Hanna, Trisha Paytas, Dan Howell, Rosanna Pansino, James Charles, Brent Rivera, The Psychic Twins, Manny MUA, Colleen Ballinger, Lihtsalt Nailoogiline , JoJo Siwa, MatPat, iHasCupquake, iJustine, Preston Arsement, 100 000 tellijat, 2012, 1, 000, 2013
Ametlikud veebisaididitunes.apple.com/us/album/panems-best-ep/id512267756, joeygraceffa.tumblr.com/, plus.google.com/u/0/116860700502859673199/posts, twitter.com/joeyGraceffa, www.facebook.com / JoeyGraceffaFANS, www.youtube.com/user/JoeyGraceffa, www.youtube.com/user/JoeyGraceffaGames, www.youtube.com/user/WinterSpringPro, http://joeygraceffa.com/
ÕdeNicole Graceffa
SõberAnthony Padilla, Bart Baker, Kalel Cullen, Lisa Schwartz, Sawyer Hartman, Shane Dawson, Shanna Malcolm, Tyler Oakley, Meghan Camarena, Whitney Milam, Brittany Joyal, Catherine Valdes, Connor Franta, Alfie Deyes, Zoe Sugg, Ingrid Nilsen, Louis Cole , Marcus Butler, Laci Green, Colleen Ballinger, Lilly Singh
LemmikloomadHunt (koer), torm (koer)
LemmikraamatudNäljamängud
LemmiktoidudAnanass, Nutella
LemmikvärvidRoheline

Joseph Michael Graceffa (; sündinud 16. mail 1991) on ameerika youtuber, vlogger, näitleja, autor, produtsent ja laulja. Ta haldab kolme aktiivset YouTube'i kanalit, mis kõik on tema nime saanud. Tema peamine kanal on pühendatud vlogimisele, samas kui teises on videomängude sisu. Ja kolmas tehti alles hiljuti igapäevaste vlogide jaoks. Tema kanalitel on kokku rohkem kui 2,6 miljardit vaatamist. Ta oli võistleja The Amazing Race 22. ja 24. hooajal ning on esinenud käputäis lühifilme ning loonud ja korraldanud Escape the Night, kirjutamata, õppimata veebisarja, mida YouTube levitas tasulise tellimisteenuse kaudu. YouTube Premium. Ta esineb kõigil neljal hooajal koos paljude teiste YouTube'i kasutajatega, sealhulgas Liza Koshy, Shane Dawson, Colleen Ballinger ja Rosanna Pansino.

Lisateave Joey Graceffa kohta Joey Graceffa kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Daniel Christopher PredaSuheJuuli 2014Juuli 20206 aastat
Daniel Christopher Preda #1

Daniel Christopher Preda

2014 - 2020

Daniel Christopher Preda ja Joey Graceffa ...[vaata paari] #1

Daniel Christopher Preda

2014 - 2020

Daniel Christopher Preda ja Joey Graceffa on dateeritud 17. juulist 2014 kuni juulini 2020.

Suhe 6 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus37%Vanus98%'> Ühilduvus 64% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Joey Graceffa30 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Daniel Christopher Preda28 AmburMudel
Ameeriklane

Pildigalerii

Joey Graceffa Joey Graceffa Joey Graceffa Joey Graceffa Joey Graceffa Joey Graceffa Joey Graceffa Joey Graceffa Joey Graceffa Joey Graceffa Joey Graceffa Joey Graceffa

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Christy köögi tagasilöök2019. aastaIseTelesaade
Ruum meie vahel2017KeskkooliõpilaneFilm
Mina ja mu vanaema2017Teen Boy 1. osa, 2017Telesaade
Stiilikood Live2016Ise 1 jagu, 2016Telesaade
Vihkajad taganevad!2016Joey GraceffaTelesaade
Põgeneda ööst2016SavantTelesaade
See läheb hullemaks2016Lühifilm
Hollywood Today Live2015.Ise - autor, Eedeni lapsedTelesaade
Bob Thunder: Interneti mõrvar2015.Joey GraceffaFilm
Elavate surnute võitlus2015.Telesaade
Tohutu torus2015.IseTelesaade
Neljas uks2015.RaefTelesaade
ÄgedusTV2013Telesaade
Ro elu2013IseTelesaade
Minu muusika2012Vampire Temp (6 osa, 2013-2014)Telesaade
YouTube'i kasutajad reageerivad2012IseTelesaade
Nerdy Nummies2011IseTelesaade
BlackBoxTV2010Aaron (4 osa, 2012-2014)Telesaade
Punase vaiba aruanne2009IseTelesaade
Hämmastav võistlus2001EnesevõistlejaTelesaade
Ela Kelly ja Ryaniga1988IseTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Shane Dawson ja Joey GraceffaShane Dawson
    • Shane Dawsoni teler
      2008
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Amy Allan
Amy Allan
28. mai 2021 ... Amy Allani uudised, kuulujutud, fotod Amy Allanist, elulugu, Amy Allani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Amy Allani suhteloend. Amy Allani tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Amy Allani suhetest.
Mattie Blaylock
Mattie Blaylock
28. mai 2021 ... Mattie Blaylocki uudised, kuulujutud, fotod Mattie Blaylockist, elulugu, Mattie Blaylocki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mattie Blaylocki suhteloend. Mattie Blaylocki tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Mattie Blaylocki suhetest.
Alexandra Chando
Alexandra Chando
28. mai 2021 ... Alexandra Chando uudised, kuulujutud, fotod Alexandra Chandost, elulugu, Alexandra Chando poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Alexandra Chando suhete nimekiri. Alexandra Chando tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Alexandra Chando suhetest.
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
28. mai 2021 ... Kylie Jenneri ja Stitchesi (räppar) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Conrad Hilton Jr.
Conrad Hilton Jr.
28. mai 2021 ... Conrad Hilton juuniori uudised, kuulujutud, fotod Conrad Hilton juuniorist, elulugu, Conrad Hilton juuniori tüdruksõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Conrad Hilton juuniori suhteloend. Conrad Hilton Jr. tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Conrad Hilton Jr. suhetest.
Nädal
Nädal
28. mai 2021 ... The Weeknd'i uudised, kuulujutud, The Weeknd'i fotod, elulugu, The Weeknd'i tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nädalasuhete loend. The Weeknd tutvumislugu, 2021, 2020, The Weekndi suhete loend.
Uta Schorn
Uta Schorn
28. mai 2021 ... Uta Schorni uudised, kuulujutud, fotod Uta Schornist, elulugu, Uta Schorni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Uta Schorni suhete loend. Uta Schorni tutvumisajalugu, 2021, 2020, Uta Schorni suhete loend.