Põhiline Suhted John Cena

John Cena

Teie Homseks Horoskoop

John Cena AbielusKoht 631 111Vanus 44 aastat vana Tähtkuju Sõnn Suhted kokku 8

Kellega ta praegu tutvub?

John Cena ja Shay ShariatzadehShay Shariatzadeh ja John Cena on olnud abielus viis kuud alates 13. oktoobrist 2020. vaata suhet

Suhted

John Cena oli varem abielus Liziga(2009 - 2012).








John Cena on kihlatud Nikki Bellaga(2017 - 2018).



John Cena on olnud suhetes Barbie Blankiga(2012), Lisa Marie Varon(2002)ja Kendra Lust.






John Cena on olnud kohtumisi A.J. Mendez(2012)ja Mickie James(2011 - 2012).



Umbes

John Cena on 44-aastane Ameerika maadleja. Sündinud John Felix Anthony Cena 23. aprillil 1977 Massachusettsi osariigis West Newburys (USA), on ta kuulus WWE meistri poolest. karjääris, mis kestab 2000– tänane (näitleja) ja 2004–2005, 2014 (räppar) ja 2016 – praegune (tõsielusaadete saatejuht) ja 2004–2005; 2014 (räppar) ja 2016 – praegune (saatejuht) ja 1999 – tänapäev. Tema Tähtkuju on Sõnn.

John Cena on osalenud kahel ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Nikki Bella Põrgukassid (2010)ja Kelly Carlson sisse Merejalaväelased (2006).



John Cena kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Columbia Recordsi artistid ja LGBT õiguste aktivistid Ameerika Ühendriikidest.

Panustage

Aidake meil luua John Cena profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks10 aastat, 6 kuud6 aastat, 1 kuu1 aasta, 7 kuud
Kihlatud15 aastat, 5 kuud--
Tutvumisleht34 kuud, 1 päev1 kuu, 10 päeva-
Kohtuminekaks1 aasta8 kuud, 4 päeva4 kuud, 3 päeva
Kokku810 aastat, 6 kuud2 aastat, 4 kuud4 kuud, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiJohn
PerekonnanimiHind
Täisnimi sündidesJohn Felix Anthony Cena
Alternatiivne nimiThuganomics doktor hr P, tsenatsioonijuht, ketijõuk, tšempion, Changi jõugu ülem, merevägi, prototüüp, Juan Cena, Jc, John Cena
Vanus44 aastat
Sünnipäev23. aprill 1977
SünnikohtWest Newbury, Massachusetts, Ameerika Ühendriigid
Kõrgus6 '1' (185 cm)
Kaal114 kg (251 naela)
EhitamineKulturist
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - hele
Eristav tunnusHea välimus., Sügavad sinised silmad
TähtkujuSõnn
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolCushingi akadeemia, Ashburnham, Massachusetts, Ameerika Ühendriigid
ÜlikoolHarjutusfüsioloogia, Springfieldi kolledž, Springfield, Massachusetts, Ameerika Ühendriigid (1998)
AmetitekstProfessionaalne maadleja, kulturist, räppar ja näitleja.
OkupatsioonMaadlus
Taotle kuulsustWWE meister.
Aasta (d) aktiivne1999 – tänapäev (maadleja), 2000 – tänapäev (näitleja), 2004–2005, 2014 (räppar), 2016 – tänapäev (tõsielusaate saatejuht), 2004–2005; 2014 (räppar), 2016 – praegune (saatejuht), 1999 – tänapäev
PlaadifirmaWWE, Columbia
Kinga suurus9
Ametlikud veebisaididwww.wwe.com, www.facebook.com/johncena, twitter.com/johncena
IsaJohn Cena, vanem
EmaCarol (neiuna Lupien) Cena
VendDan Cena, Matt Cena, Steve Cena, Sean Cena
SõberRandy Orton
Seotud inimesedRandy Orton, Kelly Kelly, Paul Levesque, Eve Torres, Layla El, Dalip Singh, Mark Calaway, Paul Wight, Glenn Jacobs, Trish Stratus, Mike Mizanin, Shawn Michaels
LemmikinimesedTampa Bay Rays-Believe *** (moejumal)
LemmikfilmidFist Of The North Star - Usu (1990)
Lemmikud telesaatedWwe.
LemmiklauludAeg on nüüd (John Cena & Tha Trademarc) (laul) (2005).
LemmiktoidudKõik Fitness Toit
LemmikvärvidNet
Lemmikud tarvikudKäepael

John Felix Anthony Cena juunior (; sündinud 23. aprillil 1977) on Ameerika professionaalne maadleja, näitleja ja telesaatejuht, keda mõned peavad kõigi aegade üheks suurimaks professionaalseks maadlejaks.

Lisateavet John Cena kohta John Cena kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
8Shay ShariatzadehAbielusOktoober 2019kohal1 aasta
7Nikki BellaSuheNovember 2012Aprill 20185 aastat
6A.J. MendezKohtumineJuuli 2012November 20124 kuud
5Barbie BlankSuhe R Veebruar 2012Juuni 20124 kuud
4Mickie JamesKohtumine201120121 aasta
3Lisa Marie VaronSuhe3. jaanuar 20023. jaanuar 2002-
kaksLizAbielus200218. juuli 201210 aastat
1Kendra LustTeadmata R -
Shay Shariatzadeh #8

Shay Shariatzadeh

2019. aasta

Shay Shariatzadeh ja John Cena on olnud märtsis ...[vaata paari] Nikki Bella #7

Nikki Bella

2012 - 2018

Nikki Bella ja John Cena läksid lahku 20. aprillil ...[vaata paari] A.J. Mendez #6

A.J. Mendez

2012

A.J. Mendez ja John Cena läksid lahku 20. detsembril ...[vaata paari] Barbie Blank #5Kuulujutt

Barbie Blank

2012

Kuuldavasti olid Barbie Blank ja John Cena ...[vaata paari] Mickie James #4

Mickie James

2011 - 2012

Mickie James ja John Cena olid suhtes ...[vaata paari] Lisa Marie Varon #3

Lisa Marie Varon

2002

Lisa Marie Varon ja John Cena läksid lahku ...[vaata paari] Liz #kaks

Liz

2002 - 2012

Liz ja John Cena lahutati 18. juulil ...[vaata paari] Kendra Lust #1Kuulujutt

Kendra Lust

Kendra Lust ja John Cena on lahus ...[vaata paari] #8

Shay Shariatzadeh

2019. aasta

Shay Shariatzadeh ja John Cena on olnud abielus 5 kuud.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusHiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #7

Nikki Bella

2012 - 2018

Nikki Bella ja John Cena olid kihlatud 11 kuud. Nad said 4 aastat pärast kokkutulekut novembris 2012. Nad olid kihlatud 2. aprillil 2017, kuid lahkusid hiljem 2018. aasta aprillis.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 51% vaata suhet #6

A.J. Mendez

2012

A.J. Mendez ja John Cena kohtusid 2012. aasta juulis.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus44%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #5

Barbie Blank

2012 (kuulujutt)

Barbie Blank on kuuldavasti haakinud John Cena'ga 2012. aasta veebruaris.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #4

Mickie James

2011 - 2012

Mickie James ja John Cena kohtusid 2011. aastal.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 60% vaata suhet #3

Lisa Marie Varon

2002

Lisa Marie Varon ja John Cena kuupäevad 3. jaanuarist 2016 kuni 3. jaanuarini 2002.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 19% vaata suhet #kaks

Liz

2002 - 2012

Liz ja John Cena olid abielus 3 aastat. Nad said kuupäeva 6 aastat pärast kokkutulekut 2002. aastal. Pärast üheaastast kaasamist abiellusid nad 11. juulil 2009. 3 aastat hiljem läksid nad lahku märtsis 2012 ja lahutasid 18. juulil 2012.

Suhe 10 aastat vaata suhet #1

Kendra Lust

(Kuulujutt)

Kuuldavasti on Kendra Lust haakunud John Cena'ga.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
John Cena44 SõnnMaadlus
Ameeriklane
Shay Shariatzadeh32
Kanada
Nikki Bella37 SkorpionMaadlus
Ameeriklane
A.J. Mendez3. 4 kalaMaadlus
Ameeriklane
Barbie Blank3. 4 KaljukitsMaadlus
Ameeriklane
Mickie James41 NeitsiMaadlus
Ameeriklane
Lisa Marie Varonviiskümmend VeevalajaMaadlus
Ameeriklane
Liz-
Kendra Lust42 NeitsiPornotäht
Ameeriklane

Pildigalerii

Dolittle - John Cena Dolittle - Auditions - John Cena Enesetapurühm - John Cena John Cena - rongiõnnetus Rahutegija - John Cena Rahutegija - John Cena Rahutegija - John Cena Rahutegija - John Cena John Cena hilisõhtusel näitusel koos James Cordeniga (mai 2016) Anna Paquin ja John Cena hilisõhtusel näitusel koos James Cordeniga (mai 2016) Anna Paquin ja John Cena hilisõhtusel näitusel koos James Cordeniga (mai 2016) Anna Paquin ja John Cena hilisõhtusel näitusel koos James Cordeniga (mai 2016)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Rahutegija2022RahutegijaTelesaade
F92021Jakob TorettoFilm
Enesetapurühm2021RahutegijaFilm
Snafu2021Chris Van HorneFilm
Kustutamine2021Telesaade
Dolittle2020Yoshi (hääl)Film
WWE ellujäänute seeria2020John CenaTelesaade
Võitlus minu perega2019. aastaJohn CenaFilm
Tulega mängimine2019. aastaJakeFilm
Dolittle - esinemised2019. aastaYoshi (hääl)Film
64. mees (kuuldav originaal - helikomöödia)2019. aastaBilly LoganTelesaade
Blokeerijad2018MitchellFilm
Kimalane2018Agent BurnsFilm
Teismeliste mutantsete ninjakilpkonnade tõus2018Parun DraxumTelesaade
Dallas ja röövimine2018VarastasTelesaade
WWE Wrestlemania 34 avalöök2018John CenaFilm
Ferdinand2017Ferdinand (hääl)Film
Müür2017MatthewsFilm
Issi kodu 22017RogerFilm
Apteegitorn2017Gustav DittersTelefilm
Southpaw piirkondlik maadlus2017Katamaraan LanceTelesaade
Psych: film2017Ewan O'HaraTelefilm
WWE Summerslam2017John CenaTelesaade
WWE Summerslam2016John CenaTelesaade
John Cena unistuste töö2016JohnTelesaade
Issi kodu2015Lahe isaFilm
Õed2015PazuzuFilm
Rongiõnnetus2015StevenFilm
WrestleMania2015John CenaTelesaade
WWE Summerslam2015John CenaTelesaade
Jansoni direktiiv2014Paul JansonFilm
WrestleMania XXX2014John CenaTelefilm
WWE Summerslam2014John CenaTelesaade
WrestleMania 292013John CenaTelefilm
SummerSlam2013John CenaTelesaade
WrestleMania XXVIII2012John CenaTelefilm
WWE laupäeva hommikune slämm2012John CenaTelesaade
Fred 3: Laager Fred2012Fredi isaTelefilm
Summerslam2012John CenaTelesaade
Kokkutulek2011Sam CareyFilm
WWE raha pangas2011John CenaTelesaade
Fred 2: Elavate öö2011Fredi isaTelefilm
SummerSlam2011John CenaTelesaade
WrestleMania XXVI2010John CenaTelesaade
Legendaarne2010Mike ChetleyFilm
Fred: Film2010Fredi isaTelefilm
Generaator Rex2010Jahimees KainTelesaade
WWE NXT2010John CenaTelesaade
12 ringi2009Danny FisherFilm
Pargid ja vaba aeg2009John CenaTelesaade
WrestleMania 25. aastapäev2009John CenaTelefilm
WWE superstaarid2009John CenaTelesaade
WrestleMania XXIV2008John CenaTelesaade
WrestleMania 232007John CenaTelesaade
Merejalaväelased2006John TritonFilm
WrestleMania 222006John CenaTelefilm
ECW Syfy kohta2006John CenaTelesaade
Psühh2006Ewan O'HaraTelesaade
Summerslam2005John CenaTelesaade
WrestleMania 212005John CenaTelesaade
Ohio oru maadlustelevisioon2001PrototüüpTelesaade
Valmis müristama2000Gymrat (krediteerimata)Film
WWE Smackdown!1999John Cena, John Cena-RAWTelesaade
WWE pühapäevaöine kuumus1998John CenaTelesaade
WWE toores1993Hugh Kantseeme, John CenaTelesaade
WWE PPV WWE võrgus1985John CenaTelesaade
Puhkuse sõbradFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • John Cena ja Nicole GarciaNikki Bella
    • Põrgukassid
      2010
    [vaata sobivust]
  • Kelly Carlson ja John CenaKelly Carlson
    • Merejalaväelased
      2006
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi