Põhiline Suhted John Cusack

John Cusack

Teie Homseks Horoskoop

John CusackKoht 391. 2. 3Vanus 54 aastat vana Tähtkuju Vähk Suhted kokku 19

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on John Cusack tõenäoliselt vallaline.








Suhted

John Cusack on olnud suhetes Brooke Burnsiga(2010 - 2011), Rebecca Romijn(2004)Jodi Lyn O'Keefe(2003 - 2009), Meg Ryan(2002 - 2003), Neve Campbell(1998 - 2002), Alison Eastwood(1997), Minnie Driver(üheksateist üheksakümmend kuus), Gina Gershon(1992), Uma Thurman(1992), Susannah Melvoin(1990 - 1996), Jami Gertz(1983)ja Huma Abedin.



John Cusackil on olnud kohtumisi Jennifer Love Hewittiga(2003), Lili Taylor(1988), Melissa Gilbert(1983), Janice Dickinson ja Claire Forlani.






John Cusack on kuuldavasti haakinud Alexandra Kerryga(2004)ja Shoshanna tervitused(2001).



Umbes

John Cusack on 54-aastane Ameerika näitleja. 28. juunil 1966 USA-s Illinoisi osariigis Evanstonis sündinud John Paul Cusack on kuulus parimate surnute (1985) poolest. Tema Tähtkuju on Vähk.

John Cusack on osalenud 27 ekraanil peetud kohtumises, sealhulgas Alison Eastwood Kesköö hea ja kurja aias (1997), Amanda Wyss sisse Parem kui surnud ... (1985), Cate Blanchett aastal Tina lükkamine (1999), Catherine Zeta-Jones aastal Kõrge truudus (2000)ja Demi Moore aastal Üks hull suvi (1986).



John Cusack kuulub järgmistesse nimekirjadesse: antisemitism, Ameerika filminäitlejad ja Ameerika filmitootjad.

Panustage

Aidake meil luua John Cusacki profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht126 aastat, 2 kuud1 aasta, 6 kuud2 kuud, 1 päev
Kohtumine52 kuud, 1 päev18 päeva1 kuu, 1 päev
Kuuldavastikaks---
Kokku196 aastat, 2 kuud11 kuud, 25 päeva1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiJohn
PerekonnanimiCusack
Täisnimi sündidesJohn Paul Cusack
Alternatiivne nimiJohnny
Vanus54 aastat
Sünnipäev28. juuni 1966
SünnikohtEvanston, Illinois, USA
Kõrgus6 '1¾' (187 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
Eristav tunnusPuhmas kulmud
TähtkujuVähk
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolEvanstoni alevikeskkool, Evanston, IL
ÜlikoolNew Yorgi ülikool
AmetitekstNäitleja, produtsent, kirjanik
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustParemini surnud (1985)
Aasta (d) aktiivne1983 – praegune
Ametlikud veebisaididtwitter.com/johncusack
IsaDick Cusack
EmaNancy Cusack
VendBill Cusack
ÕdeAnn Cusack, Joan Cusack, Susie Cusack
SõberJeremy Piven, jahimees S. Thompson, Tim Robbins

John Paul Cusack (; sündinud 28. juunil 1966) on USA näitleja, produtsent, stsenarist ja poliitiline aktivist. Ta alustas filmides näitlemist 1980. aastatel ja on sellest ajast alates mänginud enam kui 85 filmis, sealhulgas Kuusteist küünalt (1984), Tapeheads (1988), Ütle midagi ... (1989), Bullets over Broadway (1994), Grosse Pointe Blank ( 1997), olles John Malkovich (1999), High Fidelity (2000), Runaway žürii (2003), Igor (2008), Hot Tub Time Machine (2010), The Frozen Ground (2013) ja Maps to the Stars (2014). Ta on filmitegija Dick Cusacki poeg ja tema vanemad õed on näitlejannad Joan ja Ann Cusack.

Lisateavet John Cusacki kohta John Cusacki kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
19Brooke BurnsSuheVeebruar 2010Jaanuar 201111 kuud
18Alexandra KerryKohtumine R Juuli 2004Juuli 2004-
17Rebecca RomijnSuhe R 20042004-
16Jennifer Love HewittKohtumineMärts 2003Aprill 20031 kuu
viisteistJodi Lyn O'KeefeSuhe2003Veebruar 20096 aastat
14Meg RyanSuhe200220031 aasta
13Shosanna tervitusKohtumine R Juuli 2001Juuli 2001-
12Neve CampbellSuheSeptember 1998Detsember 20024 aastat
üksteistAlison EastwoodSuheMai 1997Juuli 19972 kuud
10Minnie DriverSuheJaanuar 1996Aprill 19963 kuud
9Gina GershonSuhe19921992-
8Uma ThurmanSuhe19921992-
7Susannah MelvoinSuheDetsember 1990Aprill 19965 aastat
6Lili TaylorKohtumineSeptember 1988November 19882 kuud
5Jami GertzSuheJuuli 1983September 19832 kuud
4Melissa GilbertKohtumine19831983-
3Janice DickinsonKohtumine -
kaksHuma abedinSuhe -
1Claire ForlaniKohtumine -
Brooke Burns #19

Brooke Burns

2010 - 2011

John Cusack ja Brooke Burns läksid jaanuaris lahku ...[vaata paari] Alexandra Kerry #18Kuulujutt

Alexandra Kerry

2004

Alexandra Kerry ja John Cusack on lahus ...[vaata paari] Rebecca Romijn #17Kuulujutt

Rebecca Romijn

2004

Rebecca Romijn ja John Cusack on lahus ...[vaata paari] Jennifer Love Hewitt #16

Jennifer Love Hewitt

2003

John Cusack ja Jennifer Love Hewitt lahutavad ...[vaata paari] Jood Lyn O #viisteist

Jodi Lyn O'Keefe

2003 - 2009

Jodi Lyn O'Keefe ja John Cusack läksid lahku ...[vaata paari] Meg Ryan #14

Meg Ryan

2002 - 2003

Meg Ryan ja John Cusack on lahus ...[vaata paari] Shosanna tervitus #13Kuulujutt

Shosanna tervitus

2001

Shoshanna Gruss ja John Cusack on lahus ...[vaata paari] Neve Campbell #12

Neve Campbell

1998 - 2002

Neve Campbell ja John Cusack lahkusid De ...[vaata paari] Alison Eastwood #üksteist

Alison Eastwood

1997

John Cusack ja Alison Eastwood on lahus ...[vaata paari] Minnie Driver #10

Minnie Driver

üheksateist üheksakümmend kuus

Minnie Driver ja John Cusack läksid lahku 19 ...[vaata paari] Gina Gershon #9

Gina Gershon

1992

John Cusack ja Gina Gershon on lahus ...[vaata paari] Uma Thurman #8

Uma Thurman

1992

Uma Thurman ja John Cusack on lahus ...[vaata paari] Susannah Melvoin #7

Susannah Melvoin

1990 - 1996

Susannah Melvoin ja John Cusack läksid lahku ...[vaata paari] Lili Taylor #6

Lili Taylor

1988

Lili Taylor ja John Cusack läksid novembris lahku ...[vaata paari] Jami Gertz #5

Jami Gertz

1983

Jami Gertz ja John Cusack läksid lahku 1. septembril ...[vaata paari] Melissa Gilbert #4

Melissa Gilbert

1983

John Cusack ja Melissa Gilbert on lahus ...[vaata paari] Janice Dickinson #3

Janice Dickinson

John Cusack ja Janice Dickinson olid ametis ...[vaata paari] Huma abedin #kaks

Huma abedin

Huma Abedin ja John Cusack on lahus ...[vaata paari] Claire Forlani #1

Claire Forlani

John Cusack ja Claire Forlani on lahus ...[vaata paari] #19

Brooke Burns

2010 - 2011

John Cusack ja Brooke Burns on dateeritud veebruarist 2010 kuni jaanuarini 2011.

Suhe 11 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #18

Alexandra Kerry

2004 (kuulujutt)

Alexandra Kerry olevat kuulunud John Cusacki külge 2004. aasta juulis.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Vanus69%'> Ühilduvus 43% vaata suhet #17

Rebecca Romijn

2004 (kuulujutt)

Rebecca Romijn olevat kuulunud John Cusacki külge 2004. aastal.

kes on Sheryl Crowni abikaasa
MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 51% vaata suhet #16

Jennifer Love Hewitt

2003

John Cusack ja Jennifer Love Hewitt kohtusid 2003. aasta märtsis.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus91%Vanus44%'> Ühilduvus 84% vaata suhet #viisteist

Jodi Lyn O'Keefe

2003 - 2009

Jodi Lyn O'Keefe ja John Cusack dateerisid 2003. aastat kuni 2009. aasta märtsini.

Suhe 6 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 30% vaata suhet #14

Meg Ryan

2002 - 2003

Meg Ryanil ja John Cusackil oli suhe aastatel 2002–2003.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 47% vaata suhet #13

Shosanna tervitus

2001 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Shoshanna Gruss liitunud John Cusackiga 2001. aasta juulis.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus69%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #12

Neve Campbell

1998 - 2002

Neve Campbell ja John Cusack on dateeritud 1998. aasta septembrist kuni 2002. aasta detsembrini.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #üksteist

Alison Eastwood

1997

John Cusackil ja Alison Eastwoodil oli suhe 1997. aasta maist kuni 1997. aasta juulini.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 46% vaata suhet #10

Minnie Driver

üheksateist üheksakümmend kuus

Minnie Driver ja John Cusack on dateeritud 1996. aastast kuni 1996. aasta aprillini.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #9

Gina Gershon

1992

John Cusack ja Gina Gershon dateerisid 1992. aastat.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 62% vaata suhet #8

Uma Thurman

1992

Uma Thurman ja John Cusack dateerisid 1992. aastat.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 62% vaata suhet #7

Susannah Melvoin

1990 - 1996

Susannah Melvoin ja John Cusack on dateeritud 1991. aastast kuni 1996. aasta aprillini.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus52%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #6

Lili Taylor

1988

Lili Taylor ja John Cusack kohtusid 1988. aasta septembris.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 97% vaata suhet #5

Jami Gertz

1983

Jami Gertz ja John Cusack on dateeritud juulist septembrini 1983.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #4

Melissa Gilbert

1983

John Cusack ja Melissa Gilbert kohtusid 1983. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus52%'> Ühilduvus 66% vaata suhet #3

Janice Dickinson

John Cusackil oli kohtumine Janice Dickinsoniga.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #kaks

Huma abedin

Huma Abedinil ja John Cusackil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #1

Claire Forlani

John Cusackil oli kohtumine Claire Forlaniga.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 61% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
John Cusack54 VähkNäitleja
Ameeriklane
Brooke Burns43 kalaNäitleja
Ameeriklane
Alexandra Kerry47 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Rebecca Romijn48 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Jennifer Love Hewitt42 kalaNäitleja
Ameeriklane
Jodi Lyn O'Keefe42 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Meg Ryan59 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Shosanna tervitusNeli, viis KaksikudMoedisainer
Ameeriklane
Neve Campbell47 KaaludNäitleja
Kanada
Alison Eastwood49 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Minnie Driver51 VeevalajaNäitleja
Briti
Gina Gershon58 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Uma Thurman51 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Susannah Melvoin57 VeevalajaLaulja
Ameeriklane
Lili Taylor54 kalaNäitleja
Ameeriklane
Jami Gertz55 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Melissa Gilbert57 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Janice Dickinson66 VeevalajaMudel
Ameeriklane
Huma abedin44 LõviValitsus
Ameeriklane
Claire Forlani49 AmburNäitleja
Briti
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Pildigalerii

Vereraha (2017) Vereraha (2017) Vereraha (2017) Vereraha (2017) Vereraha (2017) Vereraha (2017) Arsenal (2017) Arsenal (2017) Arsenal (2017) Arsenal (2017) Draakonitera (2015) Draakonitera (2015)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Utoopia2020Dr Kevin ChristieTelesaade
Ära kunagi vanane2019. aastaHollandlane AlbertFilm
Jõgi jookseb punaselt2018HoraceFilm
Moonutatud2018Vernon sarsfieldFilm
Minu ainus päikesepaiste2017Film
Arsenal2017SoolFilm
Vereraha2017MillerFilm
Singulaarsus2017Elias Van DorneFilm
Kamber2016Clay RiddellFilm
Mullivanni ajamasin 22015Adam (reitinguta versioon, krediteerimata)Film
Draakonitera2015LuciusFilm
Chi-Raq2015Isa Mike CorridanFilm
Prints2014SamFilm
Armastus ja halastus2014Brian - tulevikFilm
Kaardid tähtedele2014Dr Stafford WeissFilm
Kotimees2014JackFilm
Sõida kõvasti2014Simon KellerFilm
Taastada2014BenjaminFilm
Pealkirjata Wall Streeti projekt2014TedTelefilm
Täiskasvanute maailm2013Roti BillingsFilm
Kelner2013Richard NixonFilm
Numbrite jaam2013Emerson KentFilm
Me pole loomad2013Tony LovecraftFilm
Külmunud maa2013Robert HansenFilm
Tiibklaver2013ClemFilm
Nukk ja em2013JohnTelesaade
Tehas2012MikeFilm
Vares2012Edgar Allan PoeFilm
Paberipoiss2012Hillary Van WetterFilm
Shanghai2010Paul SoamesFilm
Kümblustünni ajamasin2010AdamFilm
20122009Jackson CurtisFilm
Igor2008Igor (hääl)Film
Suvepõlv2008Jutustaja (krediteerimata)Film
War, Inc.2008HauserFilm
14082007Mike EnslinFilm
Armu on kadunud2007Stanley PhillipsFilm
Marsi laps2007DavidFilm
Leping2006RayFilm
Peab koeri armastama2005JakeFilm
Jääkoristus2005Charlie pettusFilm
Identiteet2003EdFilm
Põgenenud žürii2003Nikolai lihavõttedFilm
Kohanemine.2002John Cusack (krediteerimata)Film
Maks2002Max RothmanFilm
Ameerika armsamad2001Eddie ThomasFilm
Serendipity2001Jonathan TragerFilm
Kõrge truudus2000Rob GordonFilm
Olles John Malkovich1999Craig SchwartzFilm
Häll Will Rock1999Nelsoni rockefellerFilm
Tina lükkamine1999Nick FalzoneFilm
Jack Bull1999Myrl ReddingTelefilm
Õhuke punane joon1998Kapten John GaffFilm
See on minu isa1998Eddie SharpFilm
Anastasia1997Dimitri (hääl)Film
Chicago kabiin1997Õudne meesFilm
Õhuga1997Agent Vince LarkinFilm
Grosse Pointe tühi1997Martin Q. TühiFilm
Kesköö hea ja kurja aias1997John KelsoFilm
Linnahallüheksateist üheksakümmend kuusAbilinnapea Kevin CalhounFilm
Kuulid üle Broadway1994David ShayneFilm
Lestad1994JCFilm
Tee Wellville'i1994Charles OssiningFilm
Inimese südame kaart1993MapmakerFilm
Raha mitte millegi jaoks1993Joey CoyleFilm
Frasier1993GregTelesaade
Bob Roberts1992Tipptaseme hostFilm
Teeäärsed prohvetid1992CasparFilm
Mängija1992John CusackFilm
Varjud ja udu1991Tudeng JackFilm
Päris värvid1991Peter BurtonFilm
Grifters1990Roy DillonFilm
Paks mees ja väike poiss1989Michael MerrimanFilm
Öelge midagi ...1989Lloyd DoblerFilm
Elvise lood1989CorkyLühifilm
Kaheksa meest väljas1988Buck WeaverFilm
Tapehead1988Ivan AleksejevFilm
Ringhäälingu uudised1987Vihane sõnumitooja (John Cusaki rollis)Film
Kuum jälitamine1987Ja BartlettFilm
Üks hull suvi1986Hoops McCannFilm
Seisa mu kõrval1986Denny lachanceFilm
Parem kui surnud ...1985Lane MeyerFilm
Natty Ganni teekond1985HarryFilm
Kindel asi1985Walter 'Anna' GibsonFilm
Grandview, Ameerika Ühendriigid1984Johnny MaineFilm
Kuusteist küünalt1984BryceFilm
Klass1983RoscoeFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Alison Eastwood ja John CusackAlison Eastwood
    • Kesköö hea ja kurja aias
      1997
    [vaata sobivust]
  • Amanda Wyss ja John CusackAmanda Wyss
    • Parem kui surnud ...
      1985
    [vaata sobivust]
  • Cate Blanchett ja John CusackCate Blanchett
    • Tina lükkamine
      1999
    [vaata sobivust]
  • Catherine Zeta-Jones ja John CusackCatherine Zeta-Jones
    • Kõrge truudus
      2000
    [+1 veel]
  • Demi Moore ja John CusackDemi Moore
    • Üks hull suvi
      1986
    [vaata sobivust]
  • Diane Franklin ja John CusackDiane Franklin
    • Parem kui surnud ...
      1985
    [vaata sobivust]
  • Elizabeth Banks ja John CusackElizabeth Banks
    • Armastus ja halastus
      2014
    [vaata sobivust]
  • John Cusack ja Alice EveAlice Eve
    • Vares
      2012
    [vaata sobivust]
  • John Cusack ja Amanda PeetAmanda Peet
    • Marsi laps
      2007
    [vaata sobivust]
  • John Cusack ja Annette BeningAnnette Bening
    • Grifters
      1990
    [vaata sobivust]
  • John Cusack ja Bridget MoynahanBridget Moynahan
    • Serendipity
      2001
    [vaata sobivust]
  • John Cusack ja Cameron DiazCameron Diaz
    • Olles John Malkovich
      1999
    [vaata sobivust]
  • John Cusack ja Connie NielsenConnie Nielsen
    • Jääkoristus
      2005
    [vaata sobivust]
  • John Cusack ja Daphne ZunigaDaphne Zuniga
    • Kindel asi
      1985
    [vaata sobivust]
  • John Cusack ja Diane LaneDiane Lane
    • Peab koeri armastama
      2005
    [vaata sobivust]
  • John Cusack ja Dianne WiestDianne Wiest
    • Kuulid üle Broadway
      1994
    [vaata sobivust]
  • John Cusack ja Iben HjejleIben Hjejle
    • Kõrge truudus
      2000
    [vaata sobivust]
  • John Cusack ja Ione SkyeIone Skye
    • Öelge midagi ...
      1989
    [vaata sobivust]
  • John Cusack ja Julia RobertsJulia Roberts
    • Ameerika armsamad
      2001
    [vaata sobivust]
  • John Cusack ja Kate BeckinsaleKate Beckinsale
    • Serendipity
      2001
    [vaata sobivust]
  • John Cusack ja Lili TaylorLili Taylor
    • Öelge midagi ...
      1989
    [+1 veel]
  • John Cusack ja Lisa BonetLisa Bonet
    • Kõrge truudus
      2000
    [vaata sobivust]
  • John Cusack ja Minnie DriverMinnie Driver
    • Grosse Pointe tühi
      1997
    [vaata sobivust]
  • John Cusack ja Miranda OttoMiranda Otto
    • Jack Bull
      1999
    [vaata sobivust]
  • John Cusack ja Nicollette SheridanNicollette Sheridan
    • Kindel asi
      1985
    [vaata sobivust]
  • Meg Ryan ja John CusackMeg Ryan
    • Anastasia
      1997
    [vaata sobivust]
  • Rachel Weisz ja John CusackRachel Weisz
    • Põgenenud žürii
      2003
    [vaata sobivust]
Veel John Cusacki ekraanil kuvatud võistlusi Vähem John Cusacki ekraanil vastet





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Soo Wincci
Soo Wincci
28. mai 2021 ... Soo Wincci uudised, kuulujutud, fotod Soo Winccist, elulugu, Soo Wincci poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Soo Wincci suhete loend. Soo Wincci tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Soo Wincci suhetest.
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
28. mai 2021 ... Lynsey De Pauli ja Ringo Starri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Diana Hart
Diana Hart
28. mai 2021 ... Diana Harti uudised, kuulujutud, fotod Diana Hartist, elulugu, Diana Harti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Diana Harti suheteloend. Diana Harti tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Diana Harti suhetest.
Jessica Gunter
Jessica Gunter
28. mai 2021 ... Jessica Gunteri uudised, kuulujutud, fotod Jessica Gunterist, elulugu, Jessica Gunteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Gunteri suhete loend. Jessica Gunteri tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Gunteri suhete loend.
Marjorie De Sousa
Marjorie De Sousa
28. mai 2021 ... Marjorie De Sousa uudised, kuulujutud, fotod Marjorie De Sousast, elulugu, Marjorie De Sousa poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marjorie De Sousa suhete nimekiri. Marjorie De Sousa tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marjorie De Sousa suhetest.
Maurice Dabbah
Maurice Dabbah
28. mai 2021 ... Maurice Dabbahi uudised, kuulujutud, fotod Maurice Dabbahist, elulugu, Maurice Dabbahi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maurice Dabbahi suhteloend. Maurice Dabbah tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maurice Dabbahi suhetest.
Loretta Devine ja Glenn Marshall
Loretta Devine ja Glenn Marshall
28. mai 2021 ... Loretta Devine ja Glenn Marshalli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...