Põhiline Suhted John Mellencamp

John Mellencamp

Teie Homseks Horoskoop

John MellencampKoht 3006 -176Vanus 69 aastat vana Tähtkuju Kaalud Suhted kokku 6 Lapsed
5 last

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on John Mellencamp tõenäoliselt vallaline.








Suhted

John Mellencamp oli varem abielus Elaine Irwiniga(1992 - 2011), Vicky Granucci(1981 - 1989)ja Priscilla Esterline(1969 - 1981).



John Mellencamp on kihlatud Meg Ryaniga(2018 - 2019).






nõmm pearaamatu ja julia stiles nad kuupäeva

John Mellencamp on olnud suhtes Christie Brinkleyga(2015 - 2016).



John Mellencampil on olnud kohtumisi Mariel Hemingwayga(1991).

Umbes

John Mellencamp on 69-aastane Ameerika laulja. Indiana osariigis Seymouris sündinud 7. oktoobril 1951 on ta kuulus Jack And Diane poolest karjääris, mis kestab 1976. aastast kuni praeguseni. Tema Tähtkuju on Kaalud.



John Mellencamp kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika poplauljad, Ameerika rokilauljad ja Grammy auhinna võitjad.

Panustage

Aidake meil luua John Mellencampi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus319 aastat, 11 kuud14 aastat-
Kihlatud18 aastat, 11 kuud--
Tutvumisleht111 kuud, 5 päeva--
Kohtumine1---
Kokku619 aastat, 11 kuud8 aastat, 7 kuud11 kuud, 5 päeva

Üksikasjad

EesnimiJohn
Keskmine nimiPuuma
PerekonnanimiMellencamp
Täisnimi sündidesJohn Mellencamp
Alternatiivne nimiJohnny Cougar, John Cougar Mellencamp, The Coug, John Cougar
Vanus69 aastat
Sünnipäev7. oktoober 1951
SünnikohtSeymour, Indiana
Kõrgus5 '7' (170 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuKaalud
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolSeymouri keskkool, Seymour, Indiana, Ameerika Ühendriigid
ÜlikoolVincennesi ülikool, Vincennes, Indiana, Ameerika Ühendriigid
AmetitekstLaulja
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustJack ja Diane
Muusikažanr (tekst)Rock, Heartland Rock, Roots Rock, Folk Rock, Hard Rock, Folk, country rock
Aasta (d) aktiivne1965 – tänapäev, 1976 – tänapäev
Pill (tekst)Vokaal, kitarr, suupill
PlaadifirmaMCA, Riva, Mercury, Columbia, Island, Universaalne Vabariik, Hear, UME, Republic Records, Vabariik, Warner
Seotud aktidTrash, Mason Brothers, Mitch Ryder, James McMurtry, Me'Shell Ndegeocello, Chuck D, India. Arie, Trisha Yearwood, Väike suurlinn, Joan Baez, Martina McBride, Me'Shell Ndegeocello, Meshell Ndegeocello
Ametlikud veebisaididhttp://www.Mellencamp.com, http://mellencamp.com

John J. Mellencamp (sündinud 7. oktoobril 1951), varem tuntud kui Johnny Cougar, John Cougar ja John Cougar Mellencamp, on Ameerika muusik, laulja-laulukirjutaja, maalikunstnik, näitleja ja filmirežissöör. Ta on tuntud oma meeldejääva, populistliku südameroki kaubamärgi poolest, mis rõhutab traditsioonilist instrumenteerimist. Mellencamp sai tuntuks 1980ndatel, kui ta lihvis peaaegu ehmatavalt tavalist kirjutusstiili, mis andis alates 1982. aastast rea Top 10 singleid, sealhulgas 'Hurts So Good', 'Jack & Diane', 'Crumblin 'Down', 'Roosad majad', 'Lonely Ol' Öö ',' Alevik ',' ROCK USA-s ”,„ Paper in Fire ”ja„ Cherry Bomb ”. Ta on USA-s kogunud 22 40 parimat hitti. Lisaks on tema käes sooloartisti kõige rohkem lugusid, mis on jõudnud Hot Mainstream Rock Tracks edetabelis esikohale, seitsmega. Mellencamp on nomineeritud 13 Grammy auhinnale, võites ühe. Tema viimane originaallugude album Sad Clowns & Hillbillies ilmus 28. aprillil 2017 kriitikute laialdase tunnustuse saamiseks. Mellencamp on müünud ​​üle 30 miljoni albumi USA-s ja üle 60 miljoni kogu maailmas.

zach wilson ja julianne hough pildid
Lisateavet John Mellencampi kohta John Mellencampi kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
6Christie BrinkleySuheSeptember 2015August 201611 kuud
5Meg RyanSuheNov 2010Oktoober 20198 aastat
4Elaine IrwinAbielusSeptember 1991August 201119 aastat
3Mariel hemingwayKohtumine19911991-
kaksVicky granucciAbielusAugust 19807. juuli 19898 aastat
1Priscilla EsterlineAbielusVeebruar 1968Aprill 198113 aastat
Christie Brinkley #6

Christie Brinkley

2015 - 2016

John Mellencamp ja Christie Brinkley eraldasid ...[vaata paari] Meg Ryan #5

Meg Ryan

2010 - 2019

John Mellencamp ja Meg Ryan läksid lahku oktoobris ...[vaata paari] Elaine Irwin #4

Elaine Irwin

1991 - 2011

Elaine Irwin ja John Mellencamp olid lahutatud ...[vaata paari] Mariel hemingway #3

Mariel hemingway

1991

Mariel Hemingway ja John Mellencamp on eraldi ...[vaata paari] #kaks

Vicky granucci

1980 - 1989

Vicky Granucci ja John Mellencamp olid lahutatud ...[vaata paari] Priscilla Esterline #1

Priscilla Esterline

1968 - 1981

Priscilla Esterline ja John Mellencamp olid ...[vaata paari] #6

Christie Brinkley

2015 - 2016

John Mellencamp ja Christie Brinkley dateerisid septembrist 2015 kuni augustini 2016.

Suhe 11 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus84%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #5

Meg Ryan

2010 - 2019

John Mellencamp ja Meg Ryan olid kihlatud 10 kuud. Nad said neli aastat pärast kokkutulekut novembris 2010. Nad olid kihlatud 8. novembril 2018, kuid lahutasid hiljem oktoobris 2019.

Suhe 8 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus44%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #4

Elaine Irwin

1991 - 2011

Elaine Irwin ja John Mellencamp olid abielus 18 aastat. Nad said ühe aasta pärast kokkusaamist septembris 1991 ja abiellusid 5. septembril 1992. 18 aastat hiljem lahutasid nad 12. augustil 2011.

Suhe 19 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus13%'> Ühilduvus 38% Lapsed 2 last vaata suhet #3

Mariel hemingway

1991

Mariel Hemingway ja John Mellencamp kohtusid 1991. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus44%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #kaks

Vicky granucci

1980 - 1989

Vicky Granucci ja John Mellencamp olid abielus 8 aastat. Nad said ühe aasta pärast kokkusaamist augustis 1980 ja abiellusid 23. mail 1981. 8 aastat hiljem lahutasid nad 7. juulil 1989.

Suhe 8 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Vanus69%'> Ühilduvus 62% Lapsed 2 last vaata suhet #1

Priscilla Esterline

1968 - 1981

Priscilla Esterline ja John Mellencamp olid abielus 12 aastat. Pärast kohtumist veebruaris 1968 käisid nad ühe aasta ja abiellusid 1969. aastal. 12 aastat hiljem lahutasid nad 1981. aastal.

kes on maggie q dating
Suhe 13 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Vanus84%'> Ühilduvus 26% Lapsed 1 laps vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
John Mellencamp69 KaaludLaulja
Ameeriklane
Christie Brinkley67 VeevalajaMudel
Ameeriklane
Meg Ryan59 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Elaine Irwin51 LõviMudel
Ameeriklane
Mariel hemingway59 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Vicky granucci62 AmburAbikaasa
Ameeriklane
Priscilla Esterline57 SkorpionAbikaasa
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
ÕiglusNaine Vicky granucci
NahkMees Elaine Irwin
Spec WildhorseMees Elaine Irwin
MichelleNaine4. detsember 197050 aastat vana Priscilla Esterline
Teddy JoNaine1. juuli 198139-aastane Vicky granucci

Pildigalerii

Grace'ist kukkumine - Kay Lenz, John Mellencamp Grace'ist kukkumine - Dub Taylor, John Mellencamp Grace'ist kukkumine - John Mellencamp, Mariel Hemingway Grace'ist kukkumine - John Mellencamp Grace'ist kukkumine - John Mellencamp, Mariel Hemingway Kasbahi kiik (2015) John Mellencamp ja Meg Ryan John Mellencamp ja Meg Ryan John Mellencamp John Mellencamp John Mellencamp John Mellencamp

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Roadies2016John MellencampTelesaade
Üksiku tähe meeleseisund2002WayneFilm
Pärast pilti2001Joe MacCormackFilm
Madison2001Täiskasvanu Mike McCormick (hääl)Film
Grace'ist kukkumine1992PungapargidFilm
Popsi tipp1987Telesaade





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Bruce Dickinson ja Leana Dolci
Bruce Dickinson ja Leana Dolci
28. mai 2021 ... Bruce Dickinsoni ja Leana Dolci fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Sophie karbjinski
Sophie karbjinski
28. mai 2021 ... Sophie Karbjinski uudised, kuulujutud, fotod Sophie Karbjinskist, elulugu, Sophie Karbjinski poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Sophie Karbjinski suhete loend. Sophie Karbjinski tutvumisajalugu, 2021, 2020, Sophie Karbjinski suhete loend.
Tara Booher
Tara Booher
28. mai 2021 ... Tara Booheri uudised, kuulujutud, fotod Tara Booherist, elulugu, Tara Booheri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tara Booheri suhete loend. Tara Booheri tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Tara Booheri suhetest.
Matt Kaplan ja Claire Holt
Matt Kaplan ja Claire Holt
28. mai 2021 ... Matt Kaplani ja Claire Holti fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Reza Jahangiri
Reza Jahangiri
28. mai 2021 ... Reza Jahangiri uudised, Gossip, fotod Reza Jahangirist, elulugu, Reza Jahangiri sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Reza Jahangiri suhete loend. Reza Jahangiri tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Reza Jahangiri suhetest.
Robert Lee
Robert Lee
28. mai 2021 ... Robert Lee uudised, kuulujutud, fotod Robert Lee'st, elulugu, Robert Lee sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Robert Lee suhete loend. Robert Lee tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Robert Lee suhetest.
Magdaléna Rybáriková
Magdaléna Rybáriková
28. mai 2021 ... Magdaléna Rybáriková uudised, kuulujutud, fotod Magdaléna Rybáriková'st, elulugu, Magdaléna Rybáriková poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Magdalena Rybarikova suhete loend. Magdalena Rybáriková tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Magdaléna Rybáriková suhetest.