Põhiline Suhted John Ritter

John Ritter

Teie Homseks Horoskoop

John Ritter 1948 - 200354-aastane surmaga Tähtkuju Neitsi Suhted 2 kokku Lapsed
4 last

Kellega ta praegu tutvub?

Puhka rahus.








Suhted

John Ritter oli varem abielus Amy Yasbeckiga(1999 - 2003)ja Nancy Morgan(1977 - 1996).



Umbes

Ameerika näitleja John Ritter sündis Jonathan Southworth Ritterina 17. septembril 1948 Providence Saint Josepsi meditsiinikeskuses, Burbanki osariigis, USA-s ja suri 11. septembril 2003 Providence Saint Joseph'i meditsiinikeskuses, Burbanki osariigis, Californias, USA-s. Ta on 54-aastane. meelde jäänud Jack Tripper On Three's Company (1977-1984) jaoks .. Tema Tähtkuju on Neitsi.






John Ritter osales ekraanil 43 kohtumises, sealhulgas Amy Yasbeck Probleem laps 2 (1991), Ann Wedgeworth aastal Kolme seltskond (1976), Annette O'Toole sisse See (1990), Harley Jane Kozak sisse Andestamatu (üheksateist üheksakümmend kuus)ja Janice Kent aastal Kolme seltskond (1976).



craig horner ja bridget regan abiellusid

John Ritter kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Emmy auhinna võitjad, Ameerika filminäitlejad ja Ameerika telenäitlejad.

carly rae jepsen poiss-sõber 2015

Panustage

Aidake meil luua John Ritteri profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks20 aastat, 8 kuud14 aastat, 8 kuud8 aastat, 8 kuud
Kokkukaks20 aastat, 8 kuud14 aastat, 8 kuud8 aastat, 8 kuud

Üksikasjad

EesnimiJohn
Keskmine nimiSouthworth
PerekonnanimiRüütel
Täisnimi sündidesJonathan Southworth Ritter
Alternatiivne nimiJohnny, John
Vanus54 (surma vanus) aastat
Sünnipäev17. september 1948
SünnikohtProvidence'i Saint Joseph'i meditsiinikeskus, Burbank, California, USA
Suri11. september 2003
SurmakohtProvidence'i Saint Joseph'i meditsiinikeskus, Burbank, California, USA
Surma põhjusAordi dissektsioon
MaetudForest Lawn Memorial Park (Hollywood Hills), Los Angeles, Los Angelese maakond, California, USA
Kõrgus5 '11' (180 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusKoomiline kohmakus.
TähtkujuNeitsi
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolHollywoodi keskkool, Hollywood, Los Angeles, California, Ameerika Ühendriigid (1966)
ÜlikoolTeatrikunst, Lõuna-California ülikool, Los Angeles, California, Ameerika Ühendriigid (1970)
AmetitekstNäitleja, koomik, häälekunstnik, produtsent, heliriba.
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustJack Tripper kolme ettevõttes (1977-1984).
Aasta (d) aktiivne1968–2003, 1961–2003
Ametlikud veebisaididwww.imdb.com/name/nm0000615/
IsaTex Ritter
EmaDorothy Fay Southworth
VendTom Ritter
PereliigeJason Ritter (poeg) (näitleja)., Carly Ritter (tütar), Tyler Ritter (poeg), Stella Ritter (tütar), Benjamin Franklin Ritter (vanavanaisa)
SõberBilly Bob Thornton, Nancy Morgan, Kaley Cuoco, Katey Sagal, Jenny Sullivan, Paul Linke, Markie Post, Suzanne Somers, Joyce DeWitt, Richard Kline, Don Knotts, Henry Winkler, Amy Davidson, Martin Spanjers, Martin Short, Sarah Michelle Gellar, Audra Lindley, Norman Fell, Priscilla Barnes, Jenilee Harrison, Ann Wedgeworth, Lucille Ball, Tom Hanks, Tom Bergeron, Lorna Luft
LemmikinimesedRobert Redford, Lucille Ball, Walt Disney, Mary Tyler Moore, John Lennon, Ringo Starr, George Harrison, Paul McCartney, Dick Van Dyke
Lemmikud telesaatedSaturday Night Live, Mary Tyler Moore'i saade, Dick Van Dyke show
LemmikbändidBiitlid
LemmikvärvidSinine
Lemmikud tarvikudKäekellad, värvilised särgid, Havai särgid

Jonathan Southworth Ritter (17. september 1948 - 11. september 2003) oli USA näitleja ja koomik. Ta oli laulva kauboistaari Tex Ritteri poeg ning näitlejate Jasoni ja Tyler Ritteri isa. Ritter on tuntud Jack Tripperi mängimise eest ABC sitcomil Three's Company (1977–1984), mille eest ta sai 1984. aastal Primetime Emmy auhinna ja Kuldgloobuse auhinna. Ta kordas lühidalt rolli spin-off Three's a Crowd'is, mis eetris üks hooaeg.

John Ritterist lähemalt John Ritterist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksAmy YasbeckAbielusüheksateist üheksakümmend viis11. september 20038 aastat
1Nancy MorganAbielus19761. september 199620 aastat
Amy Yasbeck #kaks

Amy Yasbeck

1995 - 2003

John Ritter ja Amy Yasbeck olid abielus ...[vaata paari] Nancy Morgan #1

Nancy Morgan

1976 - 1996

Nancy Morgan ja John Ritter lahutati ...[vaata paari] #kaks

Amy Yasbeck

1995 - 2003

John Ritter ja Amy Yasbeck olid abielus 3 aastat. Nad käisid 4 aastat pärast kokkutulekut 1995. aastal. Pärast 2-kuulist kihlust abielluti 18. septembril 1999. 3 aastat hiljem suri John Ritter, jättes maha oma partneri ja 1 lapse.

Suhe 8 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 35% Lapsed 1 laps vaata suhet #1

Nancy Morgan

1976 - 1996

Nancy Morgan ja John Ritter olid abielus 18 aastat. Nad käisid ühe aasta pärast kokkutulekut 1976. aastal ja abiellusid 16. oktoobril 1977. 18 aastat hiljem lahutasid nad 1. septembril 1996.

Suhe 20 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Vanus98%'> Ühilduvus 70% Lapsed 3 last vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
John Ritter54 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Amy Yasbeck58 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Nancy Morgan72 JäärNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Jason MorganMees17. veebruar 198041 aastat vana Nancy Morgan
Carly ConstanceNaine1. märts 198239-aastane Nancy Morgan
Tyler D.Mees31. jaanuar 198536 aastat vana Nancy Morgan
Stella DorothyNaine11. september 199822-aastane Amy Yasbeck

Pildigalerii

Kolme seltskond Kolme seltskond Kolme seltskond Kolme seltskond Kolme seltskond Kolme seltskond Kolme seltskond Kolme seltskond Armastuspaat Waltonid - John Ritter Ülaosas - Tim Curry Ülaosas - Tim Curry

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Stanley dinosauruste ümardamine2006Suur onu hautis (hääl)Film
Cliffordi tõeliselt suur film2004Suur punane koer Clifford (hääl)Film
Paha jõuluvana2003Bob ChipeskaFilm
Mehelikkus2003VõiFilm
Aasta mees2002BillFilm
8 lihtsat reeglit2002Paul HennessyTelesaade
Erakorralised uudised2002Lloyd FuchsTelesaade
Minu seiklused televisioonis2002John RitterTelesaade
Koorijad2001Sam DorianTelesaade
Elleni näitus2001Percy MossTelesaade
Eksinud hotellis Pershing Point2000Christian terapeutFilm
Paanika2000Dr Josh ParksFilm
Kulles2000Stanley GrubmanFilm
Terrortrakt2000Bob Carter (segment „Tee mulle pakkumine”)Film
Tripfall2000Tom WilliamsFilm
Clifford Suur Punane Koer2000Clifford Suur Punane KoerTelesaade
Tucker2000MartyTelesaade
Lood krüptist2000Šerif Jim ThortonTelesaade
Püha Joe1999Joe CassTelefilm
See tuli taevast1999Donald SilladTelefilm
Surmavad tõotused1999Dr David FarrisTelefilm
Batman Beyond1999Dr David WheelerTelesaade
Perekonnaseadus1999Isa AndrewsTelesaade
Korraldus: ohvrite eriüksus1999Dr Richard ManningTelesaade
Chucky pruut1998Ülem Warren KincaidFilm
Ärkasin varakult päeval, mil surin1998Robert ForrestFilm
Montana1998Dr WexlerFilm
Kahtluse vari1998Steven MayerFilm
Eluaegne võimalus1998Tom MaguireTelefilm
Surnud abikaasad1998Dr Carter ElstonTelefilm
Felicity1998Hr Andrew CovingtonTelesaade
Püss, auto, blond1997Duncan, baarmenFilm
Mitte kusagil1997Moosese abistajaFilm
Häkid1997HankFilm
Lapse soov1997Ed ChandlerTelefilm
Surnud mehe relv1997Harry McDonacle (segment „Suur McDonacle”)Telefilm
Ally McBeal1997George MadisonTelesaade
Buffy, vampiiritapja1997Ted BuchananTelesaade
Surnud mehe relv1997Harry McDonacleTelesaade
künka kuningas1997Jevgeni GrandyTelesaade
Üle tipu1997JustinTelesaade
Veronica kapp1997Tim MargolinTelesaade
Usu kaotamine1997Bruce Simon BarkerTelefilm
Rihma teraüheksateist üheksakümmend kuusVaughan CunninghamFilm
Lootuse jaoksüheksateist üheksakümmend kuusKuupäev nr 5 (krediteerimata)Telefilm
Andestamatuüheksateist üheksakümmend kuusPaul HegstromTelefilm
Grampsüheksateist üheksakümmend viisClarke MacGruderTelefilm
Kolooniaüheksateist üheksakümmend viisRick KnowltonTelefilm
NewsRadioüheksateist üheksakümmend viisDr Frank WestfordTelesaade
Põhjas1994Ward NelsonFilm
Chicago lootus1994Joe DysmerskiTelesaade
Ingel puudutas1994Mike O'Conner, šerif Tom McKinsleyTelesaade
Südamelöögid1993Bill GrantTelefilm
Ainus väljapääs1993Jeremy CarlisleTelefilm
Dave'i maailm1993John Hartman, John RitterTelesaade
Müra välja ...1992Garry Lejeune, Roger TramplemainFilm
Püsige lainel1992Roy KnableFilm
Kalapolitsei1992Inspektor GilTelesaade
Südamed Afire1992John HartmanTelesaade
Larry Sanders Show1992John RitterTelesaade
Probleem laps 21991Ben HealyFilm
Suvi, mille mu isa üles kasvas1991PaulTelefilm
Probleemne laps1990BenFilm
See1990Ben HanscomTelesaade
Ozi unistaja1990L. Frank BaumTelefilm
Tiivad1990Stuart DavenportTelesaade
Nahk sügav1989ZachFilm
Minu venna naine1989BarneyTelefilm
Midagi muud kui armastust1989Patrick SerreauTelesaade
Uskuge1989Rick ShepherdTelesaade
Miki 60. sünniaastapäev1988Dudley GoodeTelefilm
Kaubanduse nipid1988Donald TodsenTelefilm
Tõelised mehed1987Bob WilsonFilm
Laste vangla1987David royceTelefilm
Viimane paiskumine1987Phillip ReedTelefilm
Hooperman1987Detektiiv Harry HoopermanTelesaade
Suitsumäe jõulud1986Kohtunik Harold Benton (krediteerimata)Telefilm
Ebaloomulikud põhjused1986Frank ColemanTelefilm
Elu Lucyga1986John RitterTelesaade
Lahti laskma1985AlexTelefilm
Armasta oma ligimest1984Danny loebTelefilm
Pryori koht1984Telesaade
Cosby näitus1984Ray EvansTelesaade
Kolm on rahvahulk1984Jack TripperTelesaade
Päikeseloojangu limusiin1983Alan O'BlackTelefilm
Armunud vanemasse naisesse1982RobertTelefilm
Palvetage telerit1982Tom McPhersonTelefilm
Nad kõik naersidüheksateist kaheksakümmend üksCharles RutledgeFilm
Kangelane suures plaanis1980Steve NicholsFilm
Täiesti Mooses!1980KuratFilm
Comeback Kid1980Bubba NewmanTelefilm
Ameerika maraton1979President Chet RooseveltFilm
Kaaslased1979TibuTelesaade
Ropersid1979Jack TripperTelesaade
Jäta eile taha1978Paul StallingsTelefilm
Ringo1978Marty FleshTelefilm
See asi ABC-l1978Telefilm
Armastuspaat1977Ben Cummins, Dale Riley, ReinhardtTelesaade
Hommikusöök voodis1977PaulFilm
Nickelodeon1976Franklin FrankFilm
Kolme seltskond1976David Bell, Jack TripperTelesaade
Teise avenüü vang1975Liftiga reisija (krediteerimata)Film
Öö, mis paanikas Ameerikas1975Walter WingateTelefilm
Phyllis1975Paul JamesonTelesaade
Starsky ja Hutch1975Tom ColeTelesaade
Bob Crane Show1975HornbeckTelesaade
Dok1975George, JeffTelesaade
Liigub1974Casey CrawfordTelesaade
Petrocelli1974John OlesonTelesaade
Rhoda1974Jerry Blocker, Vince MazumaTelesaade
Kivimõrvar1973SüdaFilm
Barnaby Jones1973Joe RockwellTelesaade
Kojak1973Kenny SoamesTelesaade
Bakalaureuseõpe1973Ben SykesTelefilm
Teine1972RatturFilm
Paha Roy Slade1972Preester (krediteerimata)Telefilm
M * A * S * H1972Pvt. CarterTelesaade
Bob Newharti näitus1972DaveTelesaade
Rookies1972Hap DawsonTelesaade
San Francisco tänavad1972John 'Johnny' SteinerTelesaade
Skandaalne John1971WendellFilm
Paljajalu tegevjuht1971RogerFilm
Suurepärased etendused1971RichardTelesaade
Owen Marshall: õigusnõunik1971GregTelesaade
Waltonid1971Praost Matthew FordwickTelesaade
Ja august1970Coley SmithTelesaade
Mary Tyler Moore'i näitus1970Austage vestlusväljaTelesaade
Meditsiinikeskus1969RonnieTelesaade
Hawaii Five-O1968Mike Welles, Ryan MooreTelesaade
Hull maailm, hullud inimesed1968Erinevad tegelasedTelefilm
Mannix1967Kalju ElginTelesaade
Insight1960FrankieTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Amy Yasbeck ja John RitterAmy Yasbeck
    • Cosby näitus
      1984
    [+4 veel]
  • Ann Wedgeworth ja John RitterAnn Wedgeworth
    • Kolme seltskond
      1976
    [vaata sobivust]
  • Annette O'Toole and John RitterAnnette O'Toole
    • Ozi unistaja
      1990
    [+1 veel]
  • Harley Jane Kozak ja John RitterHarley Jane Kozak
    • Andestamatu
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]
  • Janice Kent ja John RitterJanice Kent
    • Kolme seltskond
      1976
    [vaata sobivust]
  • Jenifer Shaw ja John RitterJenifer Shaw
    • Armastuspaat
      1977
    [+1 veel]
  • Joanna Kerns ja John RitterJoanna Kerns
    • Kolme seltskond
      1976
    [vaata sobivust]
  • Ingel Tompkins
    • Kolme seltskond
      1976
    [vaata sobivust]
  • John Ritter ja Anne SchedeenAnne Schedeen
    • Kolme seltskond
      1976
    [vaata sobivust]
  • John Ritter ja Claudette NevinsClaudette Nevins
    • Kolme seltskond
      1976
    [vaata sobivust]
  • John Ritter ja Connie SelleccaConnie Sellecca
    • Viimane paiskumine
      1987
    [vaata sobivust]
  • Constance McCashin
    • Armasta oma ligimest
      1984
    [vaata sobivust]
  • John Ritter ja Debrah FarentinoDebrah Farentino
    • Hooperman
      1987
    [vaata sobivust]
  • John Ritter ja Dorothy StrattenDorothy Stratten
    • Nad kõik naersid
      üheksateist kaheksakümmend üks
    [vaata sobivust]
  • John Ritter ja Faith FordUsk Ford
    • Põhjas
      1994
    [vaata sobivust]
  • Gwen Humble
    • Kolme seltskond
      1976
    [vaata sobivust]
  • Heather Lowe
    • Kolme seltskond
      1976
    [vaata sobivust]
  • John Ritter ja Karen CarlsonKaren Carlson
    • Armunud vanemasse naisesse
      1982
    [vaata sobivust]
  • John Ritter ja Katey SegalKatey sagal
    • 8 lihtsat reeglit
      2002
    [+1 veel]
  • John Ritter ja Laraine NewmanLaraine Newman
    • Probleem laps 2
      1991
    [vaata sobivust]
  • Lois Hamilton
    • Kolme seltskond
      1976
    [vaata sobivust]
  • Louise Williams
    • Kolme seltskond
      1976
    [vaata sobivust]
  • John Ritter ja Markie PostMarkie Post
    • Kaubanduse nipid
      1988
    [+1 veel]
  • John Ritter ja Mary CadoretteMary Cadorette
    • Kolme seltskond
      1976
    [+1 veel]
  • John Ritter ja Megan GallagherMegan Gallagher
    • Surmavad tõotused
      1999
    [vaata sobivust]
  • John Ritter ja Nancy MorganNancy Morgan
    • Kaubanduse nipid
      1988
    [+5 veel]
  • John Ritter ja Nicollette SheridanNicollette Sheridan
    • Surnud abikaasad
      1998
    [vaata sobivust]
  • John Ritter ja Penny MarshallPenny Marshall
    • Armasta oma ligimest
      1984
    [vaata sobivust]
  • Rebecca Clemmons
    • Kolme seltskond
      1976
    [vaata sobivust]
  • John Ritter ja Susan DeySusan Dey
    • Päikeseloojangu limusiin
      1983
    [vaata sobivust]
  • John Ritter ja Tess HarperTess Harper
    • Lapse soov
      1997
    [vaata sobivust]
  • Karen Austin ja John RitterKaren Austin
    • Kolme seltskond
      1976
    [vaata sobivust]
  • Laurette Spang ja John RitterLaurette Spang
    • Kolme seltskond
      1976
    [vaata sobivust]
  • Loni Anderson ja John RitterLoni Anderson
    • Kolme seltskond
      1976
    [vaata sobivust]
  • Louise Williams ja John RitterLouise Williams
    • Kolme seltskond
      1976
    [vaata sobivust]
  • Marie Laurin ja John RitterMarie Laurin
    • Kolme seltskond
      1976
    [vaata sobivust]
  • Mel Harris ja John RitterMel Harris
    • Minu venna naine
      1989
    [vaata sobivust]
  • Polly Draper ja John RitterPolly Draper
    • Südamelöögid
      1993
    [vaata sobivust]
  • Simone Griffeth ja John RitterSimone Griffeth
    • Kolme seltskond
      1976
    [vaata sobivust]
  • Susan Walden ja John RitterSusan Walden
    • Kolme seltskond
      1976
    [vaata sobivust]
  • Tori Lysdahl
    • Kolme seltskond
      1976
    [vaata sobivust]
  • Tovah Feldshuh ja John RitterTovah Feldshuh
    • Armastuspaat
      1977
    [vaata sobivust]
  • Tricia Paoluccio
    • Korraldus: ohvrite eriüksus
      1999
    [vaata sobivust]
Veel John Ritteri ekraanil kuvatud võistlusi Vähem John Ritteri ekraanil kuvatud võistlusi





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.