Põhiline Suhted John stamos

John stamos

Teie Homseks Horoskoop

John stamos Abielus765. koht -39Vanus 57 aastat vana Tähtkuju Lõvi Suhted 20 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu tutvub?

Caitlin McHugh ja John StamosCaitlin McHugh ja John Stamos on alates veebruarist 2018 abielus olnud 3 aastat. vaata suhet

Suhted

John Stamos oli varem abielus Rebecca Romijniga(1998 - 2004).








John Stamos on olnud suhetes Leah Marshiga(2007 - 2010), Ingrid Sthare(1996 - 1997), Julie Anderson(1991 - 1994), Paula Abdul(1990), Marlee Matlin(1989), Chelsea üllas(1987 - 1988), Teri Copley(1984 - 1985), Julie Ronnie(1983), Emma Samms(1983 - 1984), Denise Richards ja Carrie Ann Inaba.



John Stamosel on olnud kohtumisi Amy Poehleriga(2012), Edevus(1985), Sky Valencia ja Natasha Henstridge.






Kuuldavasti on John Stamos end Renée Zellwegeriga sidunud(2011), Emma Heming Willis(2007)ja Demi Moore(1982).



Umbes

John Stamos on 57-aastane Ameerika näitleja. 19. augustil 1963 Californias Cypressis sündinud John Phillip Stamotopoulosest on ta kuulus täismaja Jesse poolest. Tema Tähtkuju on Lõvi.

John Stamos on osalenud 21 ekraanil peetud kohtumises, sealhulgas Chelsea Noble Täismaja (1987), Cynthia Gibb aastal Saatuslikud tõotused: Alexandra O'Hara lugu (1994), Emma Roberts sisse Karju kuningannad (2015), Jayma Mays sisse Glee (2009)ja Claire Yarlett aastal Christina kadumine (1993).



John Stamos kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja Ameerika meeslauljad.

Panustage

Aidake meil luua John Stamose profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks9 aastat, 4 kuud7 aastat, 3 kuud5 aastat, 1 kuu
Tutvumislehtüksteist3 aastat10 kuud, 6 päeva1 kuu
Kohtumine41 kuu, 29 päeva14 päeva-
Kuuldavasti3---
Kokkukakskümmend9 aastat, 4 kuud1 aasta, 2 kuud1 kuu

Üksikasjad

EesnimiJohn
Keskmine nimiPhillip
PerekonnanimiStamos
Täisnimi sündidesJohn Phillip Stamotopoulos
Vanus57 aastat
Sünnipäev19. august 1963
SünnikohtKüpress, California
Kõrgus6 '0½' (184 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuLõvi
SeksuaalsusOtse
ReligioonMuu
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolKennedy keskkool, CA
AmetitekstNäitleja, produtsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustJesse täismajas
Muusikažanr (tekst)Poprokk, poprokk, rokenroll
MuusikažanrPop
Aasta (d) aktiivne1982 – praegune
Pill (tekst)Vokaal, trummid, löökpillid, kitarr, bass, klahvpill, basskitarr
PlaadifirmaKapitoolium, vend, Reprise, Caribou, CBS
Seotud aktidRannapoisid, Diamond Carter
Talentide agentuur (nt modelleerimine)William Morris Endeavour Entertainment, meelelahutuse broneerimise agentuur
Brändi kinnitus(1993) Telereklaam: juuksehooldustooted Pantene, (2003) Telereklaamid: 10-10-987 (kaugteenused), (2007) Telereklaamid: Propel Fitness Water, pealkirjaga 'Powerwalk'. Reklaamis sisalduv lugu on Mary J. Blige. (2011) telereklaam: Dannon Onki kreeka jogurt.
Ametlikud veebisaididtwitter.com/JohnStamos, www.facebook.com/johnstamos, www.nndb.com/people/929/000025854/
IsaBill Stamos
EmaLoretta
ÕdeJannen, Alaina
SõberMary-Kate Olsen, Ashley Olsen, Ralph Cirella, Matt Stone

John Phillip Stamos (kreeka keeles Τζον Φίλλιπ Στάμος; STAY-mohss; sündinud 19. augustil 1963) on USA näitleja, produtsent, muusik, koomik ja laulja. Esmalt pälvis ta tunnustuse lepingulise rolli eest Blackie Parrishina ABC telesarjas Üldhaigla, mille eest ta esitati Daytime Emmy auhinnale draamasarja silmapaistva kõrvalosatäitja eest. Ta on tuntud oma töö tõttu televisioonis, eriti peamise rollina Jesse Katsopolise rollis ABC sitcomil Full House. Alates saate finaalist 1995. aastal on Stamos esinenud arvukates telefilmides ja -sarjades. Alates 2005. aastast on ta olnud projekti Cuddle riiklik pressiesindaja.

John Stamosest lähemalt John Stamosest vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kakskümmendCaitlin McHughAbielusVeebruar 2016kohal5 aastat
19Amy PoehlerKohtumine20122012-
18Renée ZellwegerKohtumine R Juuli 2011Juuli 2011-
17Leah MarshSuheDetsember 2007Detsember 20103 aastat
16Emma Heming WillisKohtumine R Nov 2007Nov 2007-
viisteistIngrid SthareSuheüheksateist üheksakümmend kuus19971 aasta
14Rebecca RomijnAbielusDetsember 1994Aprill 20049 aastat
13Julie AndersonSuheAugust 1991Aprill 19942 aastat
12Paula Abdul |SuheVeebruar 1990August 19906 kuud
üksteistMarlee MatlinSuheSeptember 1989Detsember 19893 kuud
10Chelsea üllasSuheDetsember 1987Veebruar 19883 kuud
9EdevusKohtumineVeebruar 1985Aprill 19851 kuu
8Teri CopleySuheNovember 1984Mai 19856 kuud
7Julie RonnieSuheSeptember 1983Oktoober 19831 kuu
6Emma SammsSuheVeebruar 1983Aprill 19841 aasta
5Demi MooreKohtumine R 19821982-
4Taevas ValenciaKohtumine -
3Natasha HenstridgeKohtumine -
kaksDenise RichardsSuhe -
1Carrie Ann InabaTeadmata -
Caitlin McHugh #kakskümmend

Caitlin McHugh

2016

Caitlin McHugh ja John Stamos on olnud abielus ...[vaata paari] Amy Poehler #19

Amy Poehler

2012

John Stamos ja Amy Poehler on lahus ...[vaata paari] Renée Zellweger #18Kuulujutt

Renée Zellweger

2011

Renée Zellweger ja John Stamos on lahus ...[vaata paari] Leah Marsh #17

Leah Marsh

2007 - 2010

Leah Marsh ja John Stamos läksid lahku 2010. aastal ...[vaata paari] Emma Heming Willis #16Kuulujutt

Emma Heming Willis

2007

Emma Heming Willis ja John Stamos on lahus ...[vaata paari] Ingrid Sthare #viisteist

Ingrid Sthare

1996 - 1997

Ingrid Sthare ja John Stamos on lahus ...[vaata paari] Rebecca Romijn #14

Rebecca Romijn

1994 - 2004

Rebecca Romijn ja John Stamos lahutasid ...[vaata paari] Julie Anderson #13

Julie Anderson

1991 - 1994

Julie Anderson ja John Stamos läksid lahku ...[vaata paari] Paula Abdul | #12

Paula Abdul |

1990

Paula Abdul ja John Stamos on lahus ...[vaata paari] Marlee Matlin #üksteist

Marlee Matlin

1989

Marlee Matlin ja John Stamos läksid lahku 19 ...[vaata paari] Chelsea üllas #10

Chelsea üllas

1987 - 1988

Chelsea Noble ja John Stamos läksid lahku 19 ...[vaata paari] Edevus #9

Edevus

1985

Vanity ja John Stamos läksid lahku 1985. aastal ...[vaata paari] Teri Copley #8

Teri Copley

1984 - 1985

Teri Copley ja John Stamos läksid lahku 1985. aastal ...[vaata paari] Julie Ronnie #7

Julie Ronnie

1983

Julie Ronnie ja John Stamos läksid lahku 198 ...[vaata paari] Emma Samms #6

Emma Samms

1983 - 1984

Emma Samms ja John Stamos läksid lahku 1983. aastal ...[vaata paari] Demi Moore #5Kuulujutt

Demi Moore

1982

John Stamos ja Demi Moore on lahus ...[vaata paari] Taevas Valencia #4

Taevas Valencia

Sky Valencia ja John Stamos olid suhteliselt ...[vaata paari] Natasha Henstridge #3

Natasha Henstridge

John Stamos ja Natasha Henstridge olid ...[vaata paari] Denise Richards #kaks

Denise Richards

John Stamos ja Denise Richards on lahus ...[vaata paari] Carrie Ann Inaba #1

Carrie Ann Inaba

Carrie Ann Inaba ja John Stamos olid ametis ...[vaata paari] #kakskümmend

Caitlin McHugh

2016

Caitlin McHugh ja John Stamos on olnud abielus 3 aastat. Pärast kohtumist märtsis 2016 käisid nad 1 aasta. Pärast 3-kuulist kihlumist abiellusid nad 2018. aasta veebruaris.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 24% Lapsed 1 laps vaata suhet #19

Amy Poehler

2012

John Stamos ja Amy Poehler kohtusid 2012. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus91%Vanus69%'> Ühilduvus 80% vaata suhet #18

Renée Zellweger

2011 (kuulujutt)

Renée Zellweger olevat kuulunud John Stamose külge 2011. aasta juulis.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #17

Leah Marsh

2007 - 2010

Leah Marsh ja John Stamos dateerisid 2007. aastat kuni 2010. aasta detsembrini.

Suhe 3 aastat vaata suhet #16

Emma Heming Willis

2007 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Emma Heming Willis 2007. aasta novembris John Stamosega sidunud.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 22% vaata suhet #viisteist

Ingrid Sthare

1996 - 1997

Ingrid Sthare ja John Stamos dateerisid 1997. aastat.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 81% vaata suhet #14

Rebecca Romijn

1994 - 2004

Rebecca Romijn ja John Stamos olid 5 aastat abielus. Nad said kuupäeva 3 aastat pärast kooskäimist detsembris 1994. Pärast 9-kuulist kihlumist abiellusid nad 19. septembril 1998. Viis aastat hiljem läksid nad lahku 2004. aasta aprillis ja lahutasid 2005. aasta märtsis.

kes on nüüd sanaa lathan
Suhe 9 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #13

Julie Anderson

1991 - 1994

Julie Anderson ja John Stamos käisid 1991. aastast kuni 1994. aasta aprillini.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusKõrgus55%'> Ühilduvus 14% vaata suhet #12

Paula Abdul |

1990

Paula Abdulil ja John Stamosel oli suhe 1990. aasta veebruarist kuni 1990. aasta augustini.

Suhe 6 kuud MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 53% vaata suhet #üksteist

Marlee Matlin

1989

Marlee Matlin ja John Stamos dateerisid 1989. aastat detsembrini 1989.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #10

Chelsea üllas

1987 - 1988

Chelsea Noble ja John Stamos pärinesid 1987. aastast kuni 1988. aasta märtsini.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #9

Edevus

1985

Vanity ja John Stamos kohtusid 1985. aasta veebruaris.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 62% vaata suhet #8

Teri Copley

1984 - 1985

Teri Copley ja John Stamos dateerisid 1984. aastat kuni 1985. aasta maini.

Suhe 6 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #7

Julie Ronnie

1983

Julie Ronnie ja John Stamos käisid 1983. aasta septembrist oktoobrini.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus98%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #6

Emma Samms

1983 - 1984

Emma Samms ja John Stamos käisid aprillist märtsini 1984.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 71% vaata suhet #5

Demi Moore

1982 (kuulujutt)

Kuuldavasti olevat John Stamos end Demi Moore'iga ühendanud 1982. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 53% vaata suhet #4

Taevas Valencia

Sky Valencia kohtus John Stamosega.

vaata suhet #3

Natasha Henstridge

John Stamosel oli kohtumine Natasha Henstridge'iga.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 35% vaata suhet #kaks

Denise Richards

John Stamosel ja Denise Richardsil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 81% vaata suhet #1

Carrie Ann Inaba

Carrie Ann Inabal ja John Stamosel oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 72% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
John stamos57 LõviNäitleja
Ameeriklane
Caitlin McHugh35 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Amy Poehler49 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Renée Zellweger52 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Leah Marsh-
Emma Heming Willis42 KaksikudMudel
Briti
Ingrid Sthare49 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Rebecca Romijn48 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Julie Anderson- Mudel
Ameeriklane
Paula Abdul |58 KaksikudLaulja
Ameeriklane
Marlee Matlin55 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Chelsea üllas56 AmburNäitleja
Ameeriklane
Edevus57 KaljukitsLaulja
Kanada
Teri Copley60 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Julie Ronnie58 JäärNäitleja
Ameeriklane
Emma Samms60 NeitsiNäitleja
Briti
Demi Moore58 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Taevas Valencia- Aktivist
Ameeriklane
Natasha Henstridge46 LõviNäitleja
Kanada
Denise Richardsviiskümmend VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Carrie Ann Inaba53 KaljukitsTelenägu
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
BillyMees15. aprill 20183 aastat vana Caitlin McHugh

Pildigalerii

Suur kaader Suur kaader Suur kaader Suur kaader Suur kaader Suur kaader Suur kaader Suur kaader Suur kaader Suur kaader Suur kaader Suur kaader

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Suur kaader2021Marvyn KornTelesaade
Ajaloolised praed2019. aastaJohn Wilkes BoothTelesaade
Väike merineitsi otseülekanne!2019. aastaPeakokk LouisTelefilm
Lói: Sa ei lenda kunagi üksi2018Giron (hääl)Film
Sina2018Dr NickyTelesaade
Minu suured paksud kreeka pulmad 22016GeorgeFilm
Fuller House2016Jesse KatsopolisTelesaade
Galavant2015John HammTelesaade
Karju kuningannad2015Dr. Brock HoltTelesaade
Vanaisa2015Jimmy MartinoTelesaade
Taaveti Vlog2015John stamosTelesaade
Nad tulid koos2014Inseneri abiFilm
Minu mees on kaotaja2014MikeFilm
Tänaõhtune saade, peaosas Jimmy Fallon2014Jesse KatsopolisTelesaade
Klubi2014RandyTelefilm
Kinni A külge2014John stamosTelesaade
Mina olen Victor2013Victor PortTelefilm
Eedeni saladused2012Pastor Steven DrewTelefilm
Uus normaalne2012BriceTelesaade
Puder üles2012Telesaade
Väike vend2012TimTelefilm
Vajalik karedus2011Connor McClaneTelesaade
Leiutise isa2010Steven LeslieFilm
Hiline õhtu Jimmy Falloniga2009Jesse KatsopolisTelesaade
Glee2009Dr Carl HowellTelesaade
Rosin päikeses2008Carl LindnerTelefilm
Kaks hr Kisselit2008Andrew KisselTelefilm
Pulmasõjad2006Sheli vanaemaTelefilm
Pingviinide farss2006Mis on globaalse soojenemise pingviin (hääl)Film
Jake on pooleli2005Jake PhillipsTelesaade
Sõlmed2004Cal ScoppaFilm
Mina olen Stamos2004John stamosLühifilm
Entourage2004John stamosTelesaade
Peo koletis2003Vestlussaate juhtFilm
Reaganid2003John SearsTelefilm
Kaks ja pool meest2003John Stamos, tulevane majaostjaTelesaade
Saatuslik naine2002Juustune agent (krediteerimata)Film
Käivita Ronnie Run2002John stamosFilm
Minu parima sõbra naine2001Steve RichardsFilm
Vargad2001JohnnyTelesaade
Välja kukkuma2000RonnyFilm
Kuidas abielluda miljardäriga: jõululugu2000Tom NathanTelefilm
Rannapoisid: Ameerika pere2000TrummarTelesaade
Õnnelik poeg2000Telefilm
Suletud suudlusega1999Bennett BlakeTelefilm
Korraldus: ohvrite eriüksus1999Ken TurnerTelesaade
Abielu loll1998Robert WalshTelefilm
Privaatsed osad1997John stamosFilm
Matš tehtud taevas1997Tom RosnerTelefilm
Tracey saab ...üheksateist üheksakümmend kuusRob TrascaTelesaade
Saatuslikud tõotused: Alexandra O'Hara lugu1994Nick PaganTelefilm
ON1994Tony GatesTelesaade
Sõbrad1994ZackTelesaade
Christina kadumine1993Joe SeldonTelefilm
Hanging härra Cooperiga1992Jesse KatsopolisTelesaade
Larry Sanders Show1992John stamosTelesaade
Sündinud sõitma1991Cpl. Grady WestfallFilm
Vangistuses1991Robert KnottTelefilm
Samm sammu haaval1991John stamosTelesaade
Tänavate tütar1990JoeyTelefilm
ABC TGIF1990JesseTelesaade
Lood krüptist1989Johnny CanaparoTelesaade
Miki Hiireklubi1989JesseTelesaade
Täismaja1987Nõbu Stavros, Jesse Cochran, Jesse KatsopolisTelesaade
Kunagi pole liiga noor, et surra1986Stargrove LanceFilm
Jälle sina?1986Matt WillowsTelesaade
Alice imedemaal1985Haigha SõnumitoojaTelefilm
Unistused1984Gino MinnelliTelesaade
Üldhaigla1963Blackie, Blackie Parrish, John StamosTelesaade
Autoritasud (telesari)Elia PeckTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Chelsea Noble ja John StamosChelsea üllas
    • Täismaja
      1987
    [vaata sobivust]
  • Cynthia Gibb ja John StamosCynthia Gibb
    • Saatuslikud tõotused: Alexandra O'Hara lugu
      1994
    [vaata sobivust]
  • Emma Roberts ja John StamosEmma Roberts
    • Karju kuningannad
      2015
    [vaata sobivust]
  • Jayma Mays ja John StamosJayma Mays
    • Glee
      2009
    [vaata sobivust]
  • Claire Yarlett
    • Christina kadumine
      1993
    [vaata sobivust]
  • John Stamos ja Eileen BrennanEileen Brennan
    • Lood krüptist
      1989
    [vaata sobivust]
  • John Stamos ja Erika EleniakErika Eleniak
    • Täismaja
      1987
    [vaata sobivust]
  • John Stamos ja Fabiana UdenioFabiana Udenio
    • Täismaja
      1987
    [vaata sobivust]
  • John Stamos ja Kate VernonKate Vernon
    • Lood krüptist
      1989
    [vaata sobivust]
  • John Stamos ja Lea Micheleluges Michele
    • Karju kuningannad
      2015
    [vaata sobivust]
  • John Stamos ja Linda CardelliniLinda Cardellini
    • ON
      1994
    [vaata sobivust]
  • John Stamos ja Lori LoughlinLori Loughlin
    • Täismaja
      1987
    [+1 veel]
  • Marta Milans
    • Korraldus: ohvrite eriüksus
      1999
    [vaata sobivust]
  • John Stamos ja Michelle NicastroMichelle Nicastro
    • Täismaja
      1987
    [vaata sobivust]
  • John Stamos ja Parminder NagraParminder Nagra
    • ON
      1994
    [vaata sobivust]
  • John Stamos ja Roxana ZalRoxana Zal
    • Tänavate tütar
      1990
    [vaata sobivust]
  • John Stamos ja Sean MaherSean Maher
    • Pulmasõjad
      2006
    [vaata sobivust]
  • Lori Singer ja John StamosLori Singer
    • Korraldus: ohvrite eriüksus
      1999
    [vaata sobivust]
  • Melissa George ja John StamosMelissa George
    • Vargad
      2001
    [vaata sobivust]
  • Shanna Warr
    • Täismaja
      1987
    [vaata sobivust]
  • Sonya Salomaa ja John StamosSonya Salomaa
    • Eedeni saladused
      2012
    [vaata sobivust]
Rohkem John Stamose ekraanil kuvatud võistlusi Vähem John Stamose ekraanil vastet





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Jacqueline Ray ja Tom Selleck
Jacqueline Ray ja Tom Selleck
28. mai 2021 ... Jacqueline Ray ja Tom Sellecki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Monica Dossetti
Monica Dossetti
28. mai 2021 ... Mónica Dossetti uudised, kuulujutud, fotod Mónica Dossettist, elulugu, Mónica Dossetti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mónica Dossetti suhete loend. Mónica Dossetti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Mónica Dossetti suhetest.
Dick Delaware
Dick Delaware
28. mai 2021 ... Dick Delaware'i uudised, kuulujutud, fotod Dick Delaware'ist, elulugu, Dick Delaware'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Dick Delaware'i suhete loend. Dick Delaware tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Dick Delaware'i suhetest.
Lisa Ortiz (endine naine)
Lisa Ortiz (endine naine)
28. mai 2021 ... Lisa Ortizi (endine naine) uudised, kuulujutud, fotod Lisa Ortizist (endine naine), elulugu, Lisa Ortizi (endine naine) poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend. Lisa Ortizi (endine naine) tutvumisajalugu, 2021, 2020, Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend.
Mike Farrell ja Judy Farrell
Mike Farrell ja Judy Farrell
28. mai 2021 ... Mike Farrelli ja Judy Farrelli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Tanveer K. Atwal
Tanveer K. Atwal
28. mai 2021 ... Tanveer K. Atwali uudised, kuulujutud, fotod Tanveer K. Atwalist, elulugu, Tanveer K. Atwali poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tanveer K. Atwali suhete nimekiri. Tanveer K. Atwali tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Tanveer K. Atwali suhetest.
Nikkala Stott
Nikkala Stott
28. mai 2021 ... Nikkala Stotti uudised, kuulujutud, fotod Nikkala Stottist, elulugu, Nikkala Stoti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nikkala Stotti suhete nimekiri. Nikkala Stotti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nikkala Stotti suhetest.