Põhiline Suhted Jonathan Brandis

Jonathan Brandis

Teie Homseks Horoskoop

Jonathan Brandis 1976 - 2003Koht 1495 -185Vanus 27 surma ajal Tähtkuju Jäär Suhted 4 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Puhka rahus.








Suhted

Jonathan Brandis oli Monica Keenaga suhetes(2000), Brittany Murphy(üheksateist üheksakümmend viis), Tatjana Ali(1994 - 1998)ja Vinessa Shaw(1991 - 1992).



Umbes

Ameerika näitleja Jonathan Brandis sündis Jonathan Gregory Brandiseks 13. aprillil 1976 Danbury's, Connecticutis ja suri 12. novembril 2003 Los Angeleses, Californias, 27-aastaselt. Teda mäletatakse kõige rohkem Lucas Wolenczaki teemal Sea Quest. Tema Tähtkuju on Jäär.






Jonathan Brandis osales ekraanil neljas matšis, sealhulgas Candace Cameron Bure Täismaja (1987), Kellie Martin sisse Tema viimane võimalus (üheksateist üheksakümmend kuus), Melissa Joan Hart sisse Kaks tulid tagasi (1997)ja Vinessa Shaw sisse Lepatriinud (1992).



Jonathan Brandis kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika filmitootjad ja Ameerika telenäitlejad.

Panustage

Aidake meil luua Jonathan Brandise profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht43 aastat, 10 kuud1 aasta, 2 kuud1 kuu
Kokku43 aastat, 10 kuud1 aasta, 2 kuud1 kuu

Üksikasjad

EesnimiJonathan
Keskmine nimiGregory
PerekonnanimiBrandis
Täisnimi sündidesJonathan Gregory Brandis
Vanus27 (surma vanus) aastat
Sünnipäev13. aprill 1976
SünnikohtDanbury, Connecticut
Suri12. november 2003
SurmakohtLos Angeles, California
Surma põhjusEnesetapp poomise teel
MaetudTuhastatud, perele või sõbrale antud tuhk
Kõrgus5 '9' (175 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - hele
TähtkujuJäär
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolValley kutsekool
AmetitekstNäitleja, režissöör ja stsenarist
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustLucas Wolenczak merereisil
Aasta (d) aktiivne1982–2003, 1978–2003
Brändi kinnitusCap'n Crunch, Vaikse ookeani kell, Cinnamon Toast Crunch
Ametlikud veebisaididwww.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=gr&GRid=8100255, www.findadeath.com/Deceased/b/brandis/jonathonbrandis.htm
IsaGregory Brandis (tuletõrjuja)
EmaMary (õpetaja)
SõberJason Marsden

Jonathan Gregory Brandis (13. aprill 1976 - 12. november 2003) oli USA näitleja. Alustades karjääri lapsmodellina, läks Brandis edasi reklaamides näitlemisele ning võitis seejärel televisiooni- ja filmirollid. Näitlejadebüüdi tegi Brandis 1982. aastal Kevin Buchananina ABC seebiooperis One Life to Live. 1990. aastal kujutas ta Bill Denbroughi Stephen Kingi üleloomulikus õudusminisarjas It. Ka 1990. aastal mängis ta filmis 'NeverEnding Story II: The Next Chapter' Bastian Buxina. 1993. aastal pandi ta 17-aastaselt NBC sarja seaQuest DSV teismelise imelapse Lucas Wolenczaki rolli. Tegelane oli teismeliste vaatajate hulgas populaarne ja Brandis ilmus regulaarselt teismeliste ajakirjades.

Lisateave Jonathan Brandise kohta Jonathan Brandise kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
4Monica KeenaSuheVeebruar 2000Mai 20002 kuud
3Brittany MurphySuheAprill 1995Mai 19951 kuu
kaksTatjana AliSuheVeebruar 1994Jaanuar 19983 aastat
1Vinessa ShawSuheJuuli 1991Veebruar 19928 kuud
Monica Keena #4

Monica Keena

2000

Monica Keena ja Jonathan Brandis lahutasid mind ...[vaata paari] Brittany Murphy #3

Brittany Murphy

üheksateist üheksakümmend viis

Jonathan Brandis ja Brittany Murphy lahutavad ...[vaata paari] Tatjana Ali #kaks

Tatjana Ali

1994 - 1998

Tatyana Ali ja Jonathan Brandis läksid lahku ...[vaata paari] Vinessa Shaw #1

Vinessa Shaw

1991 - 1992

Vinessa Shaw ja Jonathan Brandis lahutasid mind ...[vaata paari] #4

Monica Keena

2000

Monica Keena ja Jonathan Brandis dateerisid 2000. aastat kuni 2000. aasta maini.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 65% vaata suhet #3

Brittany Murphy

üheksateist üheksakümmend viis

Jonathan Brandis ja Brittany Murphy on dateeritud 1995. aastast maini 1995.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 78% vaata suhet #kaks

Tatjana Ali

1994 - 1998

Tatyana Ali ja Jonathan Brandis on dateeritud 1995. aastast kuni 1998. aasta jaanuarini.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #1

Vinessa Shaw

1991 - 1992

Vinessa Shaw ja Jonathan Brandis käisid 1991. aastast kuni 1992. aasta märtsini.

Suhe 8 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 53% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Jonathan Brandis27 JäärNäitleja
Ameeriklane
Monica Keena42 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Brittany Murphy32 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Tatjana Ali42 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Vinessa Shaw44 VähkNäitleja
Ameeriklane

Pildigalerii

Mõrv, ta kirjutas Jonathan Brandis ja Tatjana Ali Jonathan Brandis ja Tatjana Ali Jonathan Brandis ja Tatjana Ali Jonathan Brandis ja Tatjana Ali Jonathan Brandis ja Tatjana Ali Jonathan Brandis ja Tatjana Ali Jonathan Brandis ja Tatjana Ali Jonathan Brandis ja Tatjana Ali Jonathan Brandis ja Tatjana Ali Jonathan Brandis ja Tatjana Ali Jonathan Brandis ja Tatjana Ali

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Halvad tüdrukud Valley High'st2005DrewFilm
Puerto Vallarta Squeeze2004Neil WeatherfordFilm
Lehtede vahel2003Robert AvokaadoFilm
111 Gramercy park2003Will KarnegianTelefilm
Harti sõda2002Pvt. Lewis P. Wakely (stseenid on kustutatud)Film
Aasta, mis värises2002Casey PedersenFilm
Väljaspool Providence'i1999MousyFilm
Sõida kuradiga1999Koobas WyattFilm
Maagia ja mõistatus1998Mozenrath (hääl)Lühifilm
Kaks tulid tagasi1997JasonTelefilm
Born Free: uus seiklusüheksateist üheksakümmend kuusRandolph 'Rand' ThompsonTelefilm
Sügisesse pimedusseüheksateist üheksakümmend kuusTšaadi LearTelefilm
Tema viimane võimalusüheksateist üheksakümmend kuusPreston AlthertonTelefilm
Hea kuningas Wenceslas1994Vürst WenceslasTelefilm
Aladdin1994MozenrathTelesaade
Kell päästis: Kolledži aastad1993Jonathan BrandisTelesaade
SeaQuest 20321993Lipnik Lucas Wolenczak, Lucas WolenczakTelesaade
Lepatriinud1992Martha, MatthewFilm
Sidekicks1992Barry GabrewskiFilm
Ristmik1992Michael StahlTelesaade
Ärge tooge seda Pythoni majja1992Gabriel MillerTelefilm
Vaikse ookeani kell: Vihma lapsed1992PoissLühifilm
Meie särav hetk1991Michael 'tõukeratas' McGuireTelefilm
Plussid ja miinused1991DannyTelesaade
Kummitus isa1990Lisahääled (hääl)Film
Lõputu lugu II: järgmine peatükk1990BastianFilm
See1990Bill Denbrough - 12-aastane, noor Bill DenbroughTelesaade
Õis1990StevieTelesaade
Gabrieli tuli1990Matthew FixxTelesaade
Välgatus1990Terry CohanTelesaade
Kasuisa II1989Todd GraylandFilm
Tulnukate rahvas1989AndronTelesaade
Oliver & Company1988Täiendav hääl (hääl)Film
Vale poisid1988Kid TimFilm
Imeaastad1988SteveTelesaade
Marss: Esimene baas1988Telefilm
Kodu tasuta1988Vladimir D'LugashTelefilm
Vaikse ookeani kell: Vihma lapsed198811-aastane NickFilm
Vaene väike rikas tüdruk: Barbara Huttoni lugu1987Lance Reventlow - 11. eluaasta (4. – 5. Osa)Telefilm
Täismaja1987Michael MonfordTelesaade
Tere hommikust, preili Bliss1987Michael ThompsonTelesaade
Munsters täna1987Matt GloverTelesaade
Buck James1987Telesaade
L.A. seadus1986Kevin TalbotTelesaade
Kuvalda!1986Noor kelkTelesaade
Tõelised kummitusmurdjad1986Lee MeredithTelesaade
Müsteeriumi maagiline eripära1986JonathanTelefilm
Kate ja Allie1984Chipi sõberTelesaade
Mõrv, ta kirjutas1984Kevin BryceTelesaade
Kes on boss?1984PaulTelesaade
Webster1983BobbyTelesaade
Üks elu elamiseks1968Noor Kevin Riley Buchanan (1982)Telesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Candace Cameron Bure ja Jonathan BrandisCandace Cameron Bure
    • Täismaja
      1987
    [vaata sobivust]
  • Kellie Martin ja Jonathan BrandisKellie Martin
    • Tema viimane võimalus
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]
  • Melissa Hart ja Jonathan BrandisMelissa Joan Hart
    • Kaks tulid tagasi
      1997
    [vaata sobivust]
  • Vinessa Shaw ja Jonathan BrandisVinessa Shaw
    • Lepatriinud
      1992
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.