Põhiline Tutvumisleht Jonathan Kite

Jonathan Kite

Teie Homseks Horoskoop

Jonathan KiteVanus 41 aastat vana Tähtkuju Neitsi

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Jonathan Kite tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Meil ei ole andmeid Jonathan Kite'i varasemate suhete kohta.



Umbes

Jonathan Kite on 41-aastane Ameerika näitleja. Sündinud 2. septembril 1979 Skokie's, Illinoisi osariigis USA-s, on ta kuulus 2 murtud tüdruku poolest. Tema Tähtkuju on Neitsi.






Jonathan Kite on olnud ekraanil Jennifer Coolidge'iga 2 murtud tüdrukut (2011).



Jonathan Kite kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika telenäitlejad, Illinoisi näitlejad ja Ameerika impressionistid (meelelahutajad).

Panustage

Aidake meil luua oma Jonathan Kite'i profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Üksikasjad

EesnimiJonathan
Perekonnanimilohe
Täisnimi sündidesJonathan Kite
Alternatiivne nimiJonathan Kite
Vanus41 aastat
Sünnipäev2. september 1979
SünnikohtSkokie, Illinois, USA
Kõrgus6 '2' (188 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
TähtkujuNeitsi
RahvusAmeeriklane
ÜlikoolIllnoisi ülikool Urbana Champianis
AmetitekstNäitleja | Produtsent | Direktor
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsust2 murtud tüdrukut
Aasta (d) aktiivne2003 – tänapäev

Jonathan Kite (sündinud 2. septembril 1979) on USA näitleja, koomik ja impressionist. Teda tuntakse võib-olla kõige paremini Oleg Golishevsky rollis filmis 2 Broke Girlsi.

Lisateave Jonathan Kite kohta Jonathan Kite'i kohta vähem

Pildigalerii

2 murtud tüdrukut (2011) 2 murtud tüdrukut (2011) 2 murtud tüdrukut (2011) 2 murtud tüdrukut (2011) 2 murtud tüdrukut (2011) 2 murtud tüdrukut (2011) 2 murtud tüdrukut (2011) 2 murtud tüdrukut (2011) 2 murtud tüdrukut (2011) 2 murtud tüdrukut (2011) 2 murtud tüdrukut (2011) 2 murtud tüdrukut (2011)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Jaakobus teine2021AngusFilm
Isa lakka mind häbistamast!2021Johnny WilliamsTelesaade
Kellamehed2019. aastaBradFilm
Täpselt2019. aastaHoolduse kuttLühifilm
Kleopatra kosmoses2019. aastaOctavian, juhendaja robot, trompetipoissTelesaade
Kõik olendid segasid2018ChetFilm
Väike jalg2018Lisahääled (hääl)Film
Boss beebi: tagasi äri2018Politseiametnik, serverTelesaade
Voidz: Luude püramiid2018McDemonLühifilm
Pandad New Yorgis2018VladimirTelefilm
Küüditatud2017Fotograaf (krediteerimata)Film
UDrive Me2015RexFilm
Ole lihtsalt Claus2014Film
aeg2014AlbertLühifilm
Skokie Jo ja Shappy Show2013Jonathan KiteTelesaade
Raptor Raptor2013Joe The JuicerrrrroTelesaade
Voolus Affion Crockettiga2011Näitleja, erinevad tegelasedTelesaade
Must dünamiit: animeeritud sari2011Henry Kissinger, hr McFeely, Richard NixonTelesaade
Löö seda2011TerrenceTelesaade
2 murtud tüdrukut2011OlegTelesaade
Ööjutud2011Rogeri ahnusTelefilm
Tõstes lootust2010MeesTelesaade
Lööklaine välja2010Austatud FrankLühifilm
Kunagi kangelane2010Turisti isaLühifilm
Olen bändis2009PhilTelesaade
Timi elu ja ajad2008Hugh JackmanTelesaade
Sviit Elu tekil2008PrevianTelesaade
Sügavalt vastutustundetu2007ÕpetajaTelesaade
Waverly Place'i võlurid2007Agent LamwoodTelesaade
Kariibi mere piraadid: surnud inimese rind2006Musta pärli piraat (krediteerimata)Film
Abielu California stiilis2006SergeLühifilm
Kõik, mida saate süüa2006Lühifilm
Ameerika isa!2005Telesaade
Ally2004DJ Mad HLühifilm
Jimmy Kimmel Live!2003Hacky Sack HippieTelesaade
NCIS2003Chet GoodmanTelesaade
Perepoiss1999Alec BaldwinTelesaade
SuperCoolUberi juhtFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Jennifer Coolidge ja Jonathan KiteJennifer Coolidge
    • 2 murtud tüdrukut
      2011
    [vaata sobivust]

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Damien Chazelle
Damien Chazelle
28. mai 2021 ... Damien Chazelle uudised, kuulujutud, fotod Damien Chazellest, elulugu, Damien Chazelle tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Damien Chazelle suhteloend. Damien Chazelle tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Damien Chazelle suhetest.
Fred Durst
Fred Durst
28. mai 2021 ... Fred Dursti uudised, kuulujutud, fotod Fred Durstist, elulugu, Fred Dursti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Fred Dursti suhteloend. Fred Dursti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Fred Dursti suhetest.
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
28. mai 2021 ... Ahu Türkpençe ja Ozan Guveni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Arvind Swamy
Arvind Swamy
28. mai 2021 ... Arvind Swamy uudised, kuulujutud, fotod Arvind Swamyst, elulugu, Arvind Swamy sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Arvind Swamy suhteloend. Arvind Swamy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Arvind Swamy suhetest.
Laure Sainclair
Laure Sainclair
28. mai 2021 ... Laure Sainclairi uudised, kuulujutud, fotod Laure Sainclairist, elulugu, Laure Sainclairi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Laure Sainclairi suhete loend. Laure Sainclairi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Laure Sainclairi suhetest.
Dave Allen ja Karin Stark
Dave Allen ja Karin Stark
28. mai 2021 ... Dave Alleni ja Karin Starki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jan Schlichtmann
Jan Schlichtmann
28. mai 2021 ... Jan Schlichtmanni uudised, kuulujutud, fotod Jan Schlichtmannist, elulugu, Jan Schlichtmanni sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jan Schlichtmanni suhete loend. Jan Schlichtmanni tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jan Schlichtmanni suhetest.