Põhiline Suhted Josh Gates

Josh Gates

Teie Homseks Horoskoop

Josh Gates AbielusVanus 43 aastat vana Tähtkuju Lõvi Suhted 1 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu tutvub?

Josh Gates ja Hallie GnatovichHallie Gnatovich ja Josh Gates on alates 13. septembrist 2014 olnud abielus 6 aastat. vaata suhet

Suhted

Josh Gatesil pole olnud muid suhteid, millest me teaksime.








Umbes

Josh Gates on 43-aastane Ameerika telenägu. Sündinud 10. augustil 1977 Gloucesteris, Massachusettsis, USA-s, on ta kuulus sihtkohtatõe poolest. Tema Tähtkuju on Lõvi.



Josh Gates kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika telenäod, Ameerika tõsielusarjade osalejad ja 1977. aasta sünd.






Panustage

Aidake meil luua Josh Gatesi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht16 aastat, 7 kuud--
Kokku16 aastat, 7 kuud--

Üksikasjad

EesnimiJosh
PerekonnanimiVäravad
Vanus43 aastat
Sünnipäev10. august 1977
SünnikohtGloucester, Massachusetts, USA
Kõrgus6 '2' (188 cm)
EhitamineSportlik
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuLõvi
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstAmeerika seikleja, maadeavastaja, fotograaf ja telenägu
OkupatsioonTelenägu
Taotle kuulsustSihtkoha tõde
Ametlikud veebisaididjoshuagates.com/

Josh Gates (sündinud 10. augustil 1977) on Ameerika telesaatejuht, teletegija ja autor. Ta oli saate Destiny Truth ja Syfy saalis saatejuht ja kaasjuht ning praegu juhib ta ja kaastöötaja The Discovery Channel (ja endine Travel Channel) seeria Expedition Unknown ja ka Legendary Locations. Teda tuntakse ka telesarja Ghost Hunters ja selle spin-off Ghost Hunters Internationali mitmete otsepakkumiste saatejuhina ning külalisuurijana. Ta toodab sellega seotud Ghost Nationi sarju koos teiste paranormaalsete telesaadetega oma tootmisettevõtte Ping Pong Productions kaudu.

Lisateave Josh Gatesi kohta Vähem Josh Gatesist

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Hallie GnatovichTeadmata13. september 2014kohal6 aastat
Hallie Gnatovich #1

Hallie Gnatovich

2014

Hallie Gnatovich ja Josh Gates on olnud märtsis ...[vaata paari] #1

Hallie Gnatovich

2014

Hallie Gnatovich ja Josh Gates on abielus olnud 6 aastat.



Suhe 6 aastat Lapsed 1 laps vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Josh Gates43 LõviTelenägu
Ameeriklane
Hallie Gnatovich-

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Owen9. veebruar 20165-aastane Hallie Gnatovich

Pildigalerii

Josh Gates Josh Gates Josh Gates Josh Gates Josh Gates Josh Gates Josh Gates Josh Gates Josh Gates Josh Gates Josh Gates Josh Gates

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Josh Gates täna õhtul2020Josh GatesTelesaade
Mayo küpsis2007AlexLühifilm
Kõva rakk2007LõviLühifilm
Vaip Diem2007Barry ParkerLühifilm
Singulaarsus2004Lühifilm
Pidu Foul2003ButlerLühifilm





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Jacqueline Ray ja Tom Selleck
Jacqueline Ray ja Tom Selleck
28. mai 2021 ... Jacqueline Ray ja Tom Sellecki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Monica Dossetti
Monica Dossetti
28. mai 2021 ... Mónica Dossetti uudised, kuulujutud, fotod Mónica Dossettist, elulugu, Mónica Dossetti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mónica Dossetti suhete loend. Mónica Dossetti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Mónica Dossetti suhetest.
Dick Delaware
Dick Delaware
28. mai 2021 ... Dick Delaware'i uudised, kuulujutud, fotod Dick Delaware'ist, elulugu, Dick Delaware'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Dick Delaware'i suhete loend. Dick Delaware tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Dick Delaware'i suhetest.
Lisa Ortiz (endine naine)
Lisa Ortiz (endine naine)
28. mai 2021 ... Lisa Ortizi (endine naine) uudised, kuulujutud, fotod Lisa Ortizist (endine naine), elulugu, Lisa Ortizi (endine naine) poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend. Lisa Ortizi (endine naine) tutvumisajalugu, 2021, 2020, Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend.
Mike Farrell ja Judy Farrell
Mike Farrell ja Judy Farrell
28. mai 2021 ... Mike Farrelli ja Judy Farrelli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Tanveer K. Atwal
Tanveer K. Atwal
28. mai 2021 ... Tanveer K. Atwali uudised, kuulujutud, fotod Tanveer K. Atwalist, elulugu, Tanveer K. Atwali poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tanveer K. Atwali suhete nimekiri. Tanveer K. Atwali tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Tanveer K. Atwali suhetest.
Nikkala Stott
Nikkala Stott
28. mai 2021 ... Nikkala Stotti uudised, kuulujutud, fotod Nikkala Stottist, elulugu, Nikkala Stoti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nikkala Stotti suhete nimekiri. Nikkala Stotti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nikkala Stotti suhetest.