Põhiline Suhted Julia Stiles

Julia Stiles

Teie Homseks Horoskoop

Julia Stiles AbielusKoht 716 -107Vanus 40 aastat vana Tähtkuju Jäär Suhted kokku 7 Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu käib?

Julia Stiles ja Preston J. CookPreston J. Cook ja Julia Stiles on olnud abielus 3 aastat alates 2017. aasta septembrist. vaata suhet

Suhted

Julia Stiles on olnud suhetes David Harbouriga(2011 - 2013), Michael C. Hall(2010), Jonathan Cramer(2006 - 2008), Luke Mably(2003), Josh Hartnett(1999 - 2001)ja Joseph Gordon-Levitt(1999).








Umbes

Julia Stiles on 40-aastane Ameerika näitleja. 28. märtsil 1981 New Yorgis, USA-s New Yorgis sündinud Julia O'Hara Stiles, on ta kuulus Kat Stratfordi teemal 'Kümme asja, mida ma sinust vihkan, Lumen Dexteris (viies hooaeg)'. karjääris, mis kestab 1996. aastast kuni praeguseni. Tema sodiaagimärk on Jäär.



Julia Stiles on osalenud 11 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Ethan Hawke Hamlet (2000), Freddie Prinze juunior aastal Sinuni (2000), Alessandro Nivola aastal Carolina (2003), Heath Ledger sisse 10 asja, mida ma sinus vihkan (1999)ja Jason Lee sisse Kutt asi (2003).






Julia Stiles kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja Ameerika lastenäitlejad.



Panustage

Aidake meil oma Julia Stilesi profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus16 aastat, 6 kuud--
Tutvumisleht62 aastat, 7 kuud1 aasta, 2 kuud2 kuud, 1 päev
Kokku76 aastat, 6 kuud1 aasta, 11 kuud2 kuud, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiJulia
Keskmine nimiO'Hara
PerekonnanimiKokk
Neiupõlve nimiStiles
Täisnimi sündidesJulia O'Hara Stiles
Alternatiivne nimiJulia O'Hara Stiles, Julia Stiles
Vanus40 aastat
Sünnipäev28. märts 1981
SünnikohtNew York City, New York USA
Kõrgus5 '8' (173 cm)
Kaal140 kg (64 kg)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvBlond
Eristav tunnusSügav lämbe hääl, suur pea, suured silmad, heledad juuksed ja tumedad silmad
TähtkujuJäär
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolProfessionaalne lastekool, New York, NY (1999)
ÜlikoolInglise kirjanduse eriala, Columbia ülikool (2005)
AmetitekstNäitleja, kirjanik, lavastaja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustKat Stratford teemal 10 asja, mida ma vihkan, Lumen Dexteril (viies hooaeg).
Aasta (d) aktiivne1993 – tänapäev, 1996 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Nopac Talent, Untitled Entertainment (Talent Management Company), John Carrabino Management, loovkunstnike agentuur
Brändi kinnitusStoli Vodka, Tide telereklaam, Apple Jacks'i telereklaam (1993), Calvin Klein Jeans'i trükireklaam (1999).
Rind (tollides)32
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)30
Puusad (tollides)35
Riiete suurus4
Kinga suurus8
Ametlikud veebisaididwww.juliastilesfan.com/, www.j-stiles.com/, twitter.com/MissJuliaStiles, www.nndb.com/people/858/000025783/, www.juliastiles.net/, www.allmovie.com/artist/ julia-stiles-p230869
IsaJohn O'Hara (ärimees)
EmaJudith Newcomb Stiles (pottsepp)
Lemmikud telesaatedFoodNetwork
LemmikkohadNew York, Los Angeles
LemmiktoidudItaalia, ameeriklane
LemmikvärvidValge, sinine, roheline

Julia O'Hara Stiles (sündinud 28. märtsil 1981) on USA näitleja. New Yorgis sündinud ja kasvanud Stiles alustas 11-aastaselt näitlemist New Yorgi eksperimentaalse teatriklubi La Mama koosseisus. Tema esimene filmiroll oli filmis 'Ma armastan sind, ma ei armasta sind' (1996), millele järgnes peaosa põnevusfilmis 'Wicked' (1998), mille eest ta pälvis Karlovy Vary rahvusvahelise filmifestivali parima naisnäitleja auhinna. Ta pälvis tähelepanu peamiste rollide eest teismeliste filmides, nagu 10 asja, mida ma vihkan sinust (1999), mille eest ta pälvis MTV filmiauhinna parima läbimurde eest ja kandideeris kahele Teen Choice auhinnale; Down to You (2000), mille eest ta kandideeris veel kahele Teen Choice Awardsile; and Save the Last Dance (2001), võites Teen Choice Award for Choice Movie Naisnäitleja ja pälvis nominatsiooni MTV filmiauhinnale parima naissoost lavastuse eest.



Lisateave Julia Stilesist Julia Stilesist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
7Preston J. CookAbielusNov 2014kohal6 aastat
6David HarbourSuheVeebruar 2011Veebruar 20132 aastat
5Michael C. HallSuhe R 20102010-
4Jonathan CramerSuheJaanuar 2006August 20082 aastat
3Luke MablySuheJuuni 2003August 20032 kuud
kaksJosh HartnettSuheAprill 1999September 20012 aastat
1Joseph Gordon-LevittSuhe19991999-
Preston J. Cook #7

Preston J. Cook

2014

Preston J. Cook ja Julia Stiles on olnud ...[vaata paari] David Harbour #6

David Harbour

2011 - 2013

David Harbour ja Julia Stiles läksid lahku ...[vaata paari] Michael C. Hall #5Kuulujutt

Michael C. Hall

2010

Michael C. Hall ja Julia Stiles on eraldi ...[vaata paari] Jonathan Cramer #4

Jonathan Cramer

2006 - 2008

Jonathan Cramer ja Julia Stiles läksid lahku ...[vaata paari] Luke Mably #3

Luke Mably

2003

Luke Mably ja Julia Stiles läksid lahku oktoobris ...[vaata paari] Josh Hartnett #kaks

Josh Hartnett

1999 - 2001

Julia Stiles ja Josh Hartnett läksid lahku ...[vaata paari] Joseph Gordon-Levitt #1

Joseph Gordon-Levitt

1999

Julia Stiles ja Joseph Gordon-Levitt on septembris ...[vaata paari] #7

Preston J. Cook

2014

Preston J. Cook ja Julia Stiles on olnud abielus 3 aastat. Pärast 2014. aasta novembris kokkutulekut olid nad kohtamas 1 aasta. Pärast üheaastast kihlust abiellusid nad 2017. aasta septembris.

Suhe 6 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Vanus98%'> Ühilduvus Neli, viis% Lapsed 1 laps vaata suhet #6

David Harbour

2011 - 2013

David Harbour ja Julia Stiles pärinesid 2011. aastast kuni 2013. aasta märtsini.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #5

Michael C. Hall

2010 (kuulujutt)

Kuuldavasti haaras Michael C. Hall end Julia Stilesiga 2010. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #4

Jonathan Cramer

2006 - 2008

Jonathan Cramer ja Julia Stiles pärinesid 2006. aastast kuni 2008. aasta augustini.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 82% vaata suhet #3

Luke Mably

2003

Luke Mably ja Julia Stiles pärinesid oktoobrist 2004 kuni augustini 2003.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 67% vaata suhet #kaks

Josh Hartnett

1999 - 2001

Julia Stiles ja Josh Hartnett dateerisid 2001. aastat kuni 2001. aasta septembrini.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #1

Joseph Gordon-Levitt

1999

Julia Stiles ja Joseph Gordon-Levitt dateerisid 1999. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 59% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Julia Stiles40 JäärNäitleja
Ameeriklane
Preston J. Cook40 Veevalaja
David Harbour46 JäärNäitleja
Ameeriklane
Michael C. Hallviiskümmend VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Jonathan Cramer43 LõviKunstnik
Ameeriklane
Luke MablyNeli, viis kalaNäitleja
Briti
Josh Hartnett42 VähkNäitleja
Ameeriklane
Joseph Gordon-Levitt40 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Strummer NewcombMees20. oktoober 20173 aastat vana Preston J. Cook

Pildigalerii

Julia Stiles - CNN Heroes 2019 NYC-s Julia Stiles - CNN Heroes 2019 NYC-s Julia Stiles - CNN Heroes 2019 NYC-s Julia Stiles - CNN Heroes 2019 NYC-s Julia Stiles - CNN Heroes 2019 NYC-s Julia Stiles - CNN Heroes 2019 NYC-s Julia Stiles - CNN Heroes 2019 NYC-s Julia Stiles - CNN Heroes 2019 NYC-s Julia Stiles - CNN Heroes 2019 NYC-s Julia Stiles - rafineerimistehas29 esitleb 29 tuba New York: laiendage oma tegelikkuskogemust Julia Stiles - rafineerimistehas29 esitleb 29 tuba New York: laiendage oma tegelikkuskogemust Julia Stiles - rafineerimistehas29 esitleb 29 tuba New York: laiendage oma tegelikkuskogemust

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Hustlerid2019. aastaElizabethFilm
Häda2017.RachelFilm
Riviera2017.Georgina Clios, Georgina RylandTelesaade
Jason Bourne2016Nicky ParsonsFilm
11:552016JanineFilm
Üleastumine2016Jane ClementeFilm
Uppujad2016Lauren SeymourFilm
Suur Gilly Hopkins2015.CourtneyFilm
Blackway2015.LillianFilm
Pimedusest väljas2014Sarah HarrimanFilm
Hitid2014Naine prügimäelFilm
Süüdi ühing2014Rachel KnightTelefilm
Suletud vooluring2013Joanna ReeceFilm
Makeover2013Hannah HigginsTelefilm
Amy Schumeri sees2013Tüdruk # 2Telesaade
Meie vahel2012ArmuFilm
Silver Linings Playbook2012VeronicaFilm
Tüdruk kõige tõenäolisemalt2012Julia StilesFilm
See on katastroof2012TracyFilm
Mindy projekt2012Dr. Jessica LiebersteinTelesaade
Sinine2012SinineTelesaade
Jan2012SinineTelesaade
Kesköö päike2012Leah KafkaTelefilm
sekstimine2010Noor naineLühifilm
Öökulli hüüd2009Jenny ThierolfFilm
Läbipääs2009TemaLühifilm
Gospel Hill2008RosieFilm
Bourne'i ultimaatum2007Nicky ParsonsFilm
Enne2006Katherine ThornFilm
Dexter2006Lumen Ann PierceTelesaade
Väike reis taevasse2005IsoldFilm
Edmond2005GlennaFilm
Bourne'i ülemvõim2004NickyFilm
Prints ja mina2004Paige MorganFilm
Kutt asi2003BeckyFilm
Carolina2003CarolinaFilm
Mona Lisa Naerata2003Joan BrandwynFilm
Bourne'i identiteet2002NicoletteFilm
VÕI2001Desi BrableFilm
Salvesta viimane tants2001SaraFilm
Võõraste äri2001Paula MurphyFilm
Sinuni2000ImogenFilm
Hamlet2000OpheliaFilm
Osariik ja Main2000CarlaFilm
10 asja, mida ma sinus vihkan1999Kat StratfordFilm
60ndad1999Katie HerlihyTelesaade
Kuri1998Ellie ChristiansonFilm
Täiesti ärkvel1998Neena BealFilm
Kuradi oma1997Bridget O'MearaFilm
Enne kui naistel olid tiivad1997Phoebe JacksonTelefilm
Ma armastan sind, ma ei armasta sindüheksateist üheksakümmend kuusNoore Nana sõberFilm
Tõotatud maaüheksateist üheksakümmend kuusMegan WalkerTelesaade
Chicago lootus1994Corey SawickiTelesaade
Tondikirjutaja1992Erica DansbyTelesaade
Laupäevaõhtu otseülekanne1975Jenna BushTelesaade
Jumala komiteeDr Jordan TaylorFilm
EsterFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Ethan Hawke ja Julia StilesEthan Hawke
    • Hamlet
      2000
    [vaata sobivust]
  • Freddie Prinze JR ja Julia StilesFreddie Prinze Jr.
    • Sinuni
      2000
    [vaata sobivust]
  • Julia Stiles ja Alessandro NivolaAlessandro Nivola
    • Carolina
      2003
    [vaata sobivust]
  • Julia Stiles ja Heath LedgerHeath Ledger
    • 10 asja, mida ma sinus vihkan
      1999
    [vaata sobivust]
  • Julia Stiles ja Jason LeeJason lee
    • Kutt asi
      2003
    [vaata sobivust]
  • Julia Stiles ja Liev SchreiberLiev Schreiber
    • Enne
      2006
    [vaata sobivust]
  • Julia Stiles ja Luke MablyLuke Mably
    • Prints ja mina
      2004
    [vaata sobivust]
  • Julia Stiles ja Mekhi PhiferMekhi Phifer
    • VÕI
      2001
    [vaata sobivust]
  • Julia Stiles ja Sean ThomasSean Patrick Thomas
    • Salvesta viimane tants
      2001
    [vaata sobivust]
  • Michael C. Hall ja Julia StilesMichael C. Hall
    • Dexter
      2006
    [vaata sobivust]
  • Topher Grace ja Julia StilesTopher Grace
    • Mona Lisa Naerata
      2003
    [vaata sobivust]
Veel Julia Stilesi ekraanil kuvatud võistlusi Vähem Julia Stilesi ekraanil kuvatud kohtumisi





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Soo Wincci
Soo Wincci
28. mai 2021 ... Soo Wincci uudised, kuulujutud, fotod Soo Winccist, elulugu, Soo Wincci poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Soo Wincci suhete loend. Soo Wincci tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Soo Wincci suhetest.
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
28. mai 2021 ... Lynsey De Pauli ja Ringo Starri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Diana Hart
Diana Hart
28. mai 2021 ... Diana Harti uudised, kuulujutud, fotod Diana Hartist, elulugu, Diana Harti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Diana Harti suheteloend. Diana Harti tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Diana Harti suhetest.
Jessica Gunter
Jessica Gunter
28. mai 2021 ... Jessica Gunteri uudised, kuulujutud, fotod Jessica Gunterist, elulugu, Jessica Gunteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Gunteri suhete loend. Jessica Gunteri tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Gunteri suhete loend.
Marjorie De Sousa
Marjorie De Sousa
28. mai 2021 ... Marjorie De Sousa uudised, kuulujutud, fotod Marjorie De Sousast, elulugu, Marjorie De Sousa poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marjorie De Sousa suhete nimekiri. Marjorie De Sousa tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marjorie De Sousa suhetest.
Maurice Dabbah
Maurice Dabbah
28. mai 2021 ... Maurice Dabbahi uudised, kuulujutud, fotod Maurice Dabbahist, elulugu, Maurice Dabbahi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maurice Dabbahi suhteloend. Maurice Dabbah tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maurice Dabbahi suhetest.
Loretta Devine ja Glenn Marshall
Loretta Devine ja Glenn Marshall
28. mai 2021 ... Loretta Devine ja Glenn Marshalli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...